ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2021

Κατηγορία ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

ΖΩΔΙΑ/ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Posted by Youmagazine Staff

 

Τι λένε για εσάς τα άστρα για τον Αύγουστο του 2021 και τις σας επιφυλάσσουν οι κινήσεις των πλανητών, η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό και η Γαλάζια Σελήνη στις 22 Αυγούστου στον Υδροχόο.

Πηγή: News Media

ν

Ο ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ξεκινά με τον Ήλιο και τον Ερμή στον Λέοντα να αντιμετωπίζουν τον ανάδρομο Κρόνο στον Υδροχόο και τον Ουρανό στον Ταύρο. Τα εμπόδια, οι απογοητεύσεις και η έλλειψη κατανόησης από τους άλλους θα είναι τα κύρια χαρακτηρτιστικά της πρώτης εβδομάδας.

Σε βαθύτερο επίπεδο, οι πλανητικοί σχηματισμοί στον ουρανό ρίχνουν φως στον τρόπο με τον οποίο αλλάζουν οι δομές της ζωής μας, προκειμένου να δημιουργηθεί χώρος για μια νεότερη και πιο αυθεντική εκδοχή του εαυτού μας. Να περιμένετε εκπλήξεις και αλλαγές στα πράγματα με τη Νέα Σελήνη στις 8 Αυγούστου στον Λέοντα.

Μια πιο θετική ενέργεια έρχεται στα μέσα του μήνα με την αναμενόμενη είσοδο της Αφροδίτης ‒του πλανήτη της αγάπης και των απολαύσεων‒ στον Ζυγό, του οποίου είναι κυβερνήτης. Από τις 16 Αυγούστου έως τις 9 Σεπτεμβρίου, θα νιώσουμε περισσότερη ισορροπία, ρομαντισμό και χαρά στη ζωή μας.

Η Πανσέληνος στις 22 Αυγούστου (Γαλάζια Σελήνη στον Υδροχόο) είναι η δεύτερη που συμβαίνει στον Υδροχόο και η τρίτη στη σεζόν. Αυτό το σπάνιο φεγγάρι θα πραγματοποιήσει όλες τις ευχές και θα φέρει κάθε είδους ευλογία και ευτυχισμένο τέλος στις υποθέσεις μας – κάποιες φορές μοιραία και απροσδόκητα!

Λίγες ώρες μετά από αυτό το πανέμορφο σεληνιακό γεγονός, ο Ήλιος εισέρχεται στη γήινη Παρθένο, δίνοντάς μας την αίσθηση ότι επιπλέουμε ανάμεσα σε δύο κόσμους. Γενικά μιλώντας, για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, το μυαλό μας θα είναι ενεργό και θα επικεντρώνεται στην τελειοποίηση των σχεδίων μας και στην οργάνωση της ζωής μας.
ν

ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτ. – 20 Απρ.)

Για εσάς τους Κριούς, ο Αύγουστος θα είναι ένας καλός μήνας. Ο Λέοντας ταιριάζει στη φλογερή φύση σας και θα φέρει διασκεδαστικά και παιχνιδιάρικα vibes, από αυτά που σας αρέσουν τόσο πολύ. Ο κυβερνήτης σας, ο Άρης, θα βρίσκεται ολόκληρο το μήνα στην Παρθένο. Θα επηρεάζει δηλαδή τον τομέα της εργασίας. Επικεντρωθείτε στη δουλειά σας και λύστε μερικά θέματα. Τα καλά νέα του μήνα έρχονται όταν η Αφροδίτη μπαίνει στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών στις 16 Αυγούστου, φέρνοντάς σας τις καλύτερες εβδομάδες του έτους μέχρι σήμερα και κάνοντας μια επαγγελματική ή αισθηματική σχέση πιο σοβαρή και πιο επίσημη.
ν

ΤΑΥΡΟΣ (21 Απρ. – 21 Μαΐου)

Ο Αύγουστος ξεκινάει για εσάς με μερικές προκλήσεις. Οι δύσκολες όψεις που σχηματίζουν οι πλανήτες στον ουρανό θα φέρουν στο προσκήνιο συγκρούσεις, πιθανά ανάμεσα στην καριέρα και την αισθηματική ή οικογενειακή ζωή σας. Το κλειδί της επιτυχούς αντιμετώπισης είναι να είστε ευέλικτοι. Μόλις ο κυβερνήτη σας, η Αφροδίτη, μπει στον Ζυγό στις 16 Αυγούστου, τα πράγματα θα ισορροπήσουν και θα γίνουν καλύτερα. Η Αφροδίτη θα σας δώσει την ευκαιρία να συνδεθείτε με την εσωτερική σας μαγεία μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου. Σε αυτό το διάστημα μη χάσετε την ευκαιρία να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα!
ν

ΔΙΔΥΜΟΙ (21 Μαΐου – 21 Ιουν.)

Ο Ιούλιος ήταν ένας φορτισμένος συναισθηματικά μήνας για εσάς τους Διδύμους, αλλά τον Αύγουστο, είστε έτοιμοι για ξεφάντωμα! Ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής, βρίσκεται στον Λέοντα και περίπου από τα μέσα του μήνα μετακομίζει στην γήινη Παρθένο. Θα έχετε διάθεση για κραιπάλες και για πειραματισμούς. Στο διάστημα αυτό η γοητεία σας και η ικανότητά σας να επικοινωνείτε και να εκδηλώνεστε θα φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο όλων των εποχών! Ταυτόχρονα θα αποκτήσετε μια σαφή εικόνα της στρατηγικής που θα αναπτύξετε στο μέλλον. Η 10η και η 20η  Αυγούστου θα είναι δύο πολύ τυχερές μέρες για εσάς. Θα λάβετε την κοσμική άδεια να αναπτυχθείτε, να επιλύσετε προβλήματα και να δείτε τα πράγματα από μια εντελώς νέα σκοπιά.
ν

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22 Ιουν. – 22 Ιουλ.)

Μπορεί τα γενέθλιά σας να πέρασαν, αγαπητοί Καρκίνοι, αλλά ο ουρανός έχει ακόμη μερικά δώρα για εσάς! Για να υλοποιηθεί ένα όνειρο χρειάζονται πόροι και ο Αύγουστος είναι ο κατάλληλος μήνας για αν επικεντρωθείτε στα χρήματα και σε όλες τις πηγές που θα φέρουν ευημερία και θα κάνουν τη ζωή σας γεμάτη και πλούσια. Να περιμένετε καταιγισμό πληροφοριών την περίοδο γύρω από τη Νέα Σελήνη στις 8 Αυγούστου στον Λέοντα, που θα σας επιτρέψουν να προχωρήσετε μπροστά. Αφουγκραστείτε τη διαίσθησή σας και πολλά προβλήματα θα λυθούν και ερωτήματα θα απαντηθούν. Ένα άλλο σεληνιακό γεγονός που πρέπει να προσέξετε είναι η Γαλάζια Σελήνη στις 22 Αυγούστου. Αυτή η Πανσέληνος θα μπορούσε κάλλιστα να θεωρηθεί σαν μια μεγάλη ‒και απροσδόκητη‒ κατάθεση στον τραπεζικό σας λογαριασμό στο τέλος του μήνα.
ν

ΛΕΩΝ (23 Ιουλ. – 22 Αυγ.)

Χρόνια πολλά, αγαπητοί Λέοντες! Τι καλύτερο δώρο από την ευκαιρία για αναβάθμιση και απόλυτη ανανέωση; Αυτή είναι η καλύτερη περίοδος του έτους για να επικεντρωθείτε σ’ ένα κεφαλαιώδες ζήτημα, ρωτώντας τον εαυτό σας εάν η ζωή που κάνετε είναι πραγματικά ευθυγραμμισμένη με το άτομο που θέλετε να γίνετε. Η Νέα Σελήνη στις 8 του μήνα θα σας βοηθήσει να απαντήσετε σε αυτή την ερώτηση. Μέχρι να φτάσει η Γαλάζια Σελήνη στις 22, θα είστε έτοιμοι να πείτε αντίο σε ό,τι σας εμποδίζει να προχωρήσετε στη ζωή. Είστε αρκετά ευφυείς ώστε να γνωρίζετε ήδη σε ποιον ή σε τι αναφέρεται αυτό! Ο ανάδρομος Δίας στο αντίθετο ζώδιο του Υδροχόου σας βοηθά να εξομαλύνετε τις σχέσεις σας με τους άλλους.
ν

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24 Αυγ. – 23 Σεπτ.)

Πολυάσχολος μήνας με τον Ερμή, την Αφροδίτη και τον Άρη να βρίσκονται στο ζώδιό σας, πράγμα που σας δίνει δύναμη και ενισχύσει την ενέργεια της ζωής σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να εστιάσετε κυρίως στον εαυτό σας και σε αυτά που θέλετε και να καταστρώσετε τα σχέδιά σας για το υπόλοιπο του έτους. Ωστόσο, λόγω της επιρροής του Ποσειδώνα στο αντίθετο από το δικό σας ζώδιο των Ιχθύων, πρέπει να είστε προσεκτικοί για να μην πείτε ψέματα στον εαυτό σας και τον εξαπατήσετε. Στο πρώτο μισό του μήνα φιλοξενείτε επίσης την Αφροδίτη, που σημαίνει ότι θα δαπανήσετε χρόνο σε γνωριμίες, χαλάρωση και στη φροντίδα του εαυτού σας.
ν

ΖΥΓΟΣ (23 Σεπτ. – 22 Οκτ.)

Αν η περίοδος του Καρκίνου ήταν κάπως ράθυμη για τα γούστα σας, η περίοδος του Λέοντα θα είναι πολύ πιο έντονη και ενδιαφέρουσα. Οι ενέργειες των πλανητών αυτό το μήνα σας βοηθούν να συνδεθείτε με την κοινότητα που θέλετε και να δικτυωθείτε με άλλους ανθρώπους. Ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, μπαίνει στο ζώδιό σας στις 16 Αυγούστου, σηματοδοτώντας μια από τις καλύτερες διαδρομές του έτους για να απολαύσετε τη ζωή, να προσελκύσετε τον έρωτα και να ανακαλύψετε τον καλλιτέχνη μέσα σας. Αν σκέφτεστε να συνάψετε κάποια σχέση ή να κάνετε ένα βήμα παραπέρα, η 23η Αυγούστου είναι η καλύτερη ημερομηνία για την έναρξη, καθώς η Αφροδίτη σχηματίζει ευνοϊκή γωνία με τον Κρόνο, τον κύριο του χρόνου.
ν

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23 Οκτ. – 22 Νοεμ.)

Η περίοδος του Λέοντα σας βοηθά, εσάς τους Σκορπιούς, να εστιάσετε όλη την ενέργειά σας στην καριέρα σας. Αυτή η χρονιά είναι –και θα συνεχίσει να είναι– εξαντλητική, αλλά έχετε μεγάλα αποθέματα αντοχής για να ολοκληρώσετε αυτό που έχετε σχεδιάσει. Ωστόσο, με τη Νέα Σελήνη στις 8 του μήνα, φροντίστε να ξεκουραστείτε. Ο κυβερνήτης σας, ο Άρης, βρίσκεται στον τομέα των φίλων και των εισοδημάτων. Αυτό σημαίνει ευχάριστα νέα την περίοδο της Γαλάζιας Σελήνης, στις 22 Αυγούστου, με ανταμοιβές για όλη τη σκληρή δουλειά που έχετε κάνει, οπότε μην αμελήσετε να το γιορτάσετε. Οι πλανητικές όψεις αυτού του μήνα υπογραμμίζουν τις αλλαγές που έχετε κάνει στη ζωή σας, αλλά και αυτές που πρόκειται να συμβούν στη ζωή σας φέτος, αλλάζοντάς την προς το καλύτερο.
ν

ΤΟΞΟΤΗΣ (22 Νοεμ. – 20 Δεκ.)

Ο κυβερνήτης σας, ο Δίας, βρίσκεται στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας, και παρ’ όλο που είναι ανάδρομος, σας βοηθά να αποκτήσετε τη συνήθεια να σκέπτεστε προτού μιλήσετε ‒ κάτι που πρέπει να κάνετε πιο συχνά στην καθημερινή ζωή σας. Θέλετε να ξεκουραστείτε και σας αξίζει, παρ’ όλα αυτά τώρα πρέπει να αφιερώσετε το χρόνο και την ενέργειά σας στα σχέδια ή τους στόχους της καριέρας σας. Με τον Άρη στην Παρθένο και στον 10ο οίκο της καριέρας, είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε τα βήματα που πρέπει, καθώς έχετε τον άνεμο στην πλάτη σας. Δύο ημερομηνίες που πρέπει να προσέξετε είναι η 19η και 22α Αυγούστου, όταν ο Άρης κάνει σύνοδο με τον Ερμή και τρίγωνο με τον Ουρανό για να ανοίξει το δρόμο σε ευχάριστες εκπλήξεις.
ν

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (21 Δεκ. – 19 Ιαν.)

Τι καλό έχει για εσάς αυτός ο μήνας, αγαπητοί Αιγόκεροι; Κατ’ αρχήν, ο ανάδρομος Κρόνος στον 2ο οίκο των οικονομικών και του εισοδήματος, δείχνει πού εστιάζετε το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής σας και στο ότι εκτιμάτε τον εαυτό σας ανάλογα με το πόσα κερδίζετε. Είναι καιρός να αλλάξετε νοοτροπία. Ο Κρόνος επίσης δείχνει ότι έχετε εμπλακεί σε πολλές αντιπαραθέσεις και ότι αντιμετωπίζετε εμπόδια όταν κυνηγάτε τους στόχους σας ή προσπαθείτε να κάνετε μια δουλειά. Με τον Ήλιο και τον Ερμή στον 8ο οίκο σας, εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για να επιβραδύνετε τους ρυθμούς και να προβληματιστείτε. Κοιτάξτε τι κρύβεται κάτω από την επιφάνεια. Μόλις ο Ήλιος εισέλθει στην Παρθένο στις 22 Αυγούστου, θα αρχίσετε να αισθάνεστε καλύτερα. Με την Αφροδίτη στον Ζυγό και τη σπάνια Γαλάζια Σελήνη στον Υδροχόο, να περιμένετε εκπλήξεις τόσο στην καριέρα σας όσο και στον οικονομικό τομέα.
ν

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20 Ιαν. – 18 Φεβρ.)

Ο Δίας κινείται στο ζώδιό σας ανάδρομα και αυτό προσθέτει στον ψυχισμό σας αισιοδοξία και ένα αίσθημα νέων δυνατοτήτων. Ωστόσο, πρέπει να ξανασκεφτείτε τις αλλαγές που κάνατε την άνοιξη, γιατί τον Αύγουστο θα αρχίσετε να βλέπετε κάποια αποτελέσματα προηγούμενων σχεδίων που απορρίψατε, να έρχονται στο προσκήνιο. Ο μήνας αυτός είναι η ιδανική περίοδος για να κάνετε ένα check-in στους στόχους, τις ελπίδες και τα βαθύτερα όνειρά σας. Χρησιμοποιήστε τη μαγική διέλευση της Αφροδίτης στον Ζυγό στις 17 του μήνα, για να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας και να κάνετε σχέδιά για το μέλλον. Όταν η Γαλάζια Σελήνη θα ανατείλει στον ουρανό στο ζώδιό σας (22 Αυγούστου), θα έχετε μια πολύ ευχάριστη έκπληξη!
ν

ΙΧΘΥΕΣ (18 Φεβρ. – 20 Μαρτ.)

Αγαπητοί Ιχθύες! Πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω και να μπείτε σε μια περίοδο εσωτερικού προβληματισμού. Μάλιστα. Καλοκαιριάτικα. Το ζώδιό σας πρέπει να είναι και να αισθάνεται ελεύθερο να κάνει ό,τι θέλει, αλλά για να το κάνετε αυτό πρέπει να μάθετε πώς σκέφτεστε και πώς αισθάνεστε. Ο σκοπός λοιπόν των επόμενων τεσσάρων εβδομάδων είναι η αναζήτηση και ο ακριβής καθορισμός αυτού που θέλετε στο εγγύς μέλλον. Με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σας και τον Δία στον Υδροχόο και στον 12ο οίκο, οι πλανήτες σας στέλνουν ένα σαφές μήνυμα. Τα άστρα σας ενθαρρύνουν να γίνετε πιο συγκεκριμένοι σε αυτό που θέλετε στη ζωή σας, προκειμένου να είστε έτοιμοι για τα καλά που θα έρθουν το 2022!
ν

 


Translate this post