Ζώδια 2022: Ετήσιες προβλέψεις για τον έρωτα και τα οικονομικά

Κατηγορία ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

ΖΩΔΙΑ & ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Posted by Youmagazine Staff

 

Ετήσιες προβλέψεις των ζωδίων. Ποιες δυνατότητες προσφέρουν τα άστρα το 2022 στον καθένα από εμάς στους κυριότερους τομείς της ζωής μας.

Image credit: Pixabay

ν

ΟΙ ΑΝΑΔΡΟΜΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ

Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος από 14 Ιανουαρίου 2022 στον Υδροχόο έως 4 Φεβρουαρίου στον Αιγόκερω. Στις 10 Μαΐου γίνεται ανάδρομος στους Διδύμους έως τις 3 Ιουνίου στον Ταύρο. Τέλος, από τις 10 Σεπτεμβρίου θα είναι ανάδρομος στον Ζυγό έως τις 2 Οκτωβρίου στην Παρθένο.

Η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον Αιγόκερω από 1 Ιανουαρίου 2022 έως 29 Ιανουαρίου.

Ο Άρης θα είναι ανάδρομος στους Διδύμους από 30 Οκτωβρίου 2022 έως 1 Ιανουαρίου 2023.

Ο Δίας στις 22 Δεκεμβρίου 2021 μπαίνει στους Ιχθύς. Θα παραμείνει εκεί έως τις 10 Μαΐου 2022. Στις 11 Μαΐου μπαίνει στον Κριό. Στις 28 Ιουλίου γίνεται ανάδρομος στον Κριό και στις 28 Οκτωβρίου επιστρέφει στους Ιχθύς, όπου θα παραμείνει έως τις 20 Δεκεμβρίου 2022. Στη συνέχεια μπαίνει στον Κριό. Από τις 23 Νοεμβρίου 2022 έχει επιστρέψει στην ορθόδρομη κίνηση.

Ο Κρόνος βρίσκεται στον Υδροχόο. Στις 4 Ιουνίου γίνεται ανάδρομος έως τις 23 Οκτωβρίου 2022. Παραμένει στον Υδροχόο έως το τέλος του έτους.

Ο Ουρανός το 2022 βρίσκεται στον Ταύρο και κινείται ανάδρομα από 1 Ιανουαρίου έως 18 Ιανουαρίου. Στις 24 Αυγούστου γίνεται πάλι ανάδρομος έως 1 Ιανουαρίου 2023.

Ο Ποσειδώνας βρίσκεται στους Ιχθύς. Γίνεται ανάδρομος από τις 28 Ιουνίου έως τις 4 Δεκεμβρίου 2022.

Ο Πλούτωνας βρίσκεται στον Αιγόκερω. Στις 29 Απριλίου γίνεται ανάδρομος και θα κινείται ανάποδα έως τις 8 Οκτωβρίου 2022.

ΟΙ ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ ΤΟΥ 2022

Μερική ηλιακή έκλειψη 30 Απριλίου στον Ταύρο.

Ολική σεληνιακή έκλειψη 16 Μαΐου στον Σκορπιό.

Μερική ηλιακή έκλειψη 25 Οκτωβρίου στον Σκορπιό.

Ολική σεληνιακή έκλειψη 8 Νοεμβρίου στον Ταύρο.

ν

ΚΡΙΟΣ 2022 – ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Η εσωτερική σας ζωή θα γίνει πολύ πιο πλούσια το 2022. Με τον Δία να κινείται από τον δωδέκατο οίκο της πνευματικότητας στον πρώτο οίκο του εαυτού σας, ξεκινάτε έναν νέο κύκλο ανάπτυξης! Ενώ στέκεστε σε αυτόν τον οριακό χώρο μεταξύ του παρόντος και του μέλλοντος θα ενδιαφερθείτε για μερικά από τα βαθύτερα μυστήρια της ζωής. Η αίσθηση της πνευματικότητάς σας θα ενισχυθεί, επομένως μη διστάσετε να εξερευνήσετε θέματα που πυροδοτούν την περιέργειά σας. Τέλος, σκεφτείτε να κάνετε κάποια εθελοντική εργασία. Όσο περισσότερα δίνει κανείς, τόσο περισσότερα παίρνει!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Καθώς ο Νότιος Δεσμός της Σελήνης (Κετού) ενεργοποιεί τον όγδοο οίκο του θεραπευτικού σεξ και της μεταμόρφωσης, ετοιμαστείτε να κάνετε κάποια εσωτερική εργασία όσον αφορά τις σχέσεις. Είστε έτοιμοι να απαλλαγείτε από τις παλιές σας πεποιθήσεις σχετικά με τις σχέσεις και αυτό θα συμβεί φέτος. Μέχρι να εισέλθει η Αφροδίτη στο ζώδιό σας στις αρχές Μαΐου, θα είστε έτοιμοι για μια νέα αρχή όσον αφορά την αγάπη και τον έρωτα. Ο Άρης, ο κυβερνήτης σας, τελειώνει το έτος με ανάδρομη πορεία, φέρνοντας μια δίμηνη περίοδο αναθεώρησης στον τρόπο με τον οποίο βλέπετε τον εαυτό σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Στα οικονομικά μην κάνετε ανοίγματα και επενδύσεις μέσα στο 2022, γιατί θα έχετε απώλειες. Η χρονιά ξεκινά με την Αφροδίτη, τον πλανήτη του χρήματος, ανάδρομη στον τομέα της καριέρας σας. Η διέλευση αυτή είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει σύγχυση, μπορείτε όμως να επανεκτιμήσετε τον τρόπο με τον οποίο βγάζετε τα προς το ζην. Η αφθονία σε όλες τις μορφές της έρχεται μεταξύ 11 Μαΐου και 27 Οκτωβρίου, όταν ο τυχερός Δίας επισκέπτεται το ζώδιό σας, κάνοντας αυτούς τους μήνες τους καλύτερους του έτους.
ν

ΤΑΥΡΟΣ 2022 – ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Το 2022 θα είναι μια συναρπαστική χρονιά, καθώς θα έχετε ραντεβού με τη μοίρα σας! Οι δύο εκλείψεις (30 Απριλίου ηλιακή, 8 Νοεμβρίου σεληνιακή) στο ζώδιό σας θα βάλουν τις βάσεις για ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σας. Με τον ευεργετικό Δία στον ενδέκατο οίκο σας φέτος, όσο περισσότερο έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους, τόσο περισσότερο θα ευνοούνται οι επιδιώξεις σας, ειδικά όταν ο Δίας ευθυγραμμίζεται με τον Ποσειδώνα (12 Απριλίου) και κάνει εξάγωνο με Ουρανό και Πλούτωνα (17 Φεβρουαρίου και 3 Μαΐου).

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Καθώς η χρονιά προχωρά, η ανάδρομη Αφροδίτη μπορεί να σας κάνει να νιώσετε περίεργα. Κατόπιν όμως τα πράγματα όχι μόνο θα γίνουν καλύτερα, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις θα γίνουν συναρπαστικά! Καθώς ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης (Ραχού) συναντά τον εκκεντρικό Ουρανό στο ζώδιό σας, απελευθερώνετε την παθιασμένη πλευρά του εαυτού σας στα ραντεβού και τις σχέσεις. Η έλξη κορυφώνεται όταν η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιό σας μεταξύ 28 Μαΐου και 22 Ιουνίου. Εάν είστε τολμηροί, αυτή θα ήταν μια εξαιρετική στιγμή να δοκιμάσετε κάποια kinky πράγματα στην κρεβατοκάμαρα ή εναλλακτικά, να συνδεθείτε με κάποιον που κανονικά δεν είναι ο τύπος σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Υπάρχουν καλές προοπτικές στις επιχειρήσεις, με τον τυχερό Δία να διέρχεται από τον δέκατο οίκο σας, μεταξύ Μαΐου και Οκτωβρίου 2022. Αυτή τη χρονιά, το να κερδίζετε χρήματα αποκτά μια εντελώς νέα μορφή καθώς χρησιμοποιείτε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας στην τεχνολογία, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τις τελευταίες τάσεις. Το 2022 θα μπορούσε πραγματικά να είναι η καλύτερη χρονιά σας, επομένως μην διστάσετε να δείξετε την επαναστατική, πρωτότυπη και εκκεντρική πλευρά σας.
ν

ΔΙΔΥΜΟΙ 2022 – ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Η παρουσία της Μαύρης Σελήνης, της Λίλιθ, στο ζώδιό σας, σάς φέρνει σε επαφή με μια βαθύτερη αίσθηση δύναμης και αυτή η τάση συνεχίζεται μέχρι τις 14 Απριλίου. Αξιοποιήστε αυτή την ιερή θηλυκή ενέργεια συμβουλευόμενοι την αστρολογία, τις κάρτες Ταρώ και οποιεσδήποτε άλλες εσωτερικές πρακτικές αφυπνίζουν την εσωτερική σας φλόγα. Ο Ερμής, ο κυβερνήτης σας, θα είναι ανάδρομος τρεις φορές φέτος (14 Ιανουαρίου, 10 Μαΐου, 9 Σεπτεμβρίου), ζητώντας σας να ρίξετε μια βαθύτερη ματιά στα κίνητρά σας. Δεδομένου ότι η ζωή θα κινείται γρήγορα και με ανατροπές, χρησιμοποιήστε αυτές τις χρονικές περιόδους για να κάνετε ένα διάλειμμα από τη δράση και να σχεδιάσετε διακοπές σε κάποια παραλιακή τοποθεσία.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η χρονιά που έρχεται θα είναι πολυάσχολη όσον αφορά την καριέρα. Γι’ αυτό μεριμνήστε να αφήσετε χώρο για τα αισθηματικά, ώστε να έχετε μια υγιή και ισορροπημένη σχέση. Η Αφροδίτη επισκέπτεται το ζώδιό σας από τις 23 Ιουνίου έως τις 17 Ιουλίου, καθιστώντας αυτές τις μέρες ιδανικές για διακοπές είτε μόνοι είτε με το άλλο σας μισό. Ο Άρης θα είναι στο ζώδιό σας από τις 20 Αυγούστου, μέχρι το υπόλοιπο του έτους. Ενώ ο Άρης ευνοεί τη δράση, η ανάδρομη κίνησή του (ξεκινώντας από 30 Οκτωβρίου) θα μπορούσε να σας εμπλέξει σε κάποιο σοβαρό δράμα σχέσης. Επιλέξτε τις ερωτικές σας σχέσεις με σύνεση!

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με τον μεγαλόψυχο Δία στον δέκατο οίκο της καριέρας σας από την 1η Ιανουαρίου έως τις 10 Μαΐου και στη συνέχεια από τις 28 Οκτωβρίου έως τις 20 Δεκεμβρίου, θα μπορούσατε να ξεκινήσετε την επιχείρηση των ονείρων σας ή να πάρετε προαγωγή στη δουλειά σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μείνετε συγκεντρωμένοι!
ν

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 2022 – ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Εφέτος θα έχετε μια υπέροχη χρονιά, αγαπητοί Καρκίνοι! Η συσσώρευση πλανητών στο υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων σημαίνει ότι η ζωή σας θα μπορούσε να γίνει φέτος ονειρική. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα γύρω στις 12 Απριλίου, όταν η σπάνια συνάντηση Δία και Ποσειδώνα θα πυροδοτήσει το ενδιαφέρον σας να μάθετε κάτι καινούριο. Με τη Σελήνη, τον κυβερνήτη σας, να ενεργοποιεί τον ηλεκτρικό Ουρανό την περίοδο των εκλείψεων (30 Απριλίου, 16 Μαΐου, 25 Οκτωβρίου και 8 Νοεμβρίου), τα άστρα θα σας ζητήσουν να κάνετε σημαντικές αλλαγές. Με αυτόν τον τρόπο, θα ανοίξετε τις πύλες για μια νέα δημιουργική περίοδο στη ζωή σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης τον Ιανουάριο θα σας κάνει να αναθεωρήσετε την προσέγγισή σας στις σχέσεις, ερωτικές ή μη. Επειδή οι κοσμικοί εραστές, η Αφροδίτη και ο Άρης, συναντιούνται δύο φορές στους τομείς των σχέσεων, τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο, έχετε την ευκαιρία να χτίσετε το είδος της σχέσης που θα αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου. Μέχρι να έρθει ο Νοέμβριος, ετοιμαστείτε να απελευθερώσετε όλους τους βαθιά ριζωμένους φόβους και τις ανασφάλειες που θα αφήσει ο ανάδρομος Άρης στον τομέα του υποσυνείδητου νου (από 30 Οκτωβρίου έως το τέλος της χρονιάς)

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τα άστρα σας ευνοούν, με τον τυχερό Δία να επισκέπτεται τον δέκατο οίκο της καριέρας σας μεταξύ 11 Μαΐου και 27 Οκτωβρίου. Εάν αισθάνεστε έτοιμοι να πάτε σε μια νέα δουλειά με περισσότερα χρήματα, καλύτερα οφέλη και μεγαλύτερα προνόμια, αυτό είναι το καλύτερο χρονικό πλαίσιο. Το να γίνετε κοινωνικοί και να δικτυωθείτε φυσικά και ψηφιακά, θα φέρει μεγαλύτερη επιτυχία και περισσότερα χρήματα.
ν

ΛΕΩΝ 2022 – ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Το μυστικό της φετινής χρονιάς, για εσάς τους Λέοντες, κρύβεται στη λέξη μεταμόρφωση. Τα άστρα ζητούν να αφήσετε τον παλιό σας εαυτό, για να μπορέσει να αναδυθεί η νέα εκδοχή σας. Το 2022 θα είναι μια απαιτητική χρονιά από την άποψη των επαγγελματικών ζητημάτων. Εάν υπάρξουν αναταράξεις, βασιστείτε στην αίσθηση της πνευματικότητάς σας, καθώς είναι σε αυτόν τον χώρο όπου θα βρείτε μια αίσθηση γείωσης, ολοκλήρωσης και χαράς. Οι φετινές εκλείψεις (30 Απριλίου, 16 Μαΐου, 25 Οκτωβρίου και 8 Νοεμβρίου) θα γίνουν με τη συμμετοχή του κυβερνήτη σας, του Ήλιου, και το σύμπαν θα ζητήσει από εσάς να μην ακολουθήσετε την πεπατημένη, λόγω αδράνειας, αλλά να κάνετε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας. Είναι στο χέρι σας!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Εάν οι σχέσεις σας ήταν δύσκολες το 2021, εξαιτίας της παρουσίας του αυστηρού Κρόνου στον έβδομο οίκο του γάμου και των συνεργασιών, οπλιστείτε με δύναμη καθώς η τάση αυτή θα συνεχιστεί και το 2022. Οι καλές σχέσεις απαιτούν προσπάθεια, γι’ αυτό μην διστάζετε να κάνετε τη δουλειά που πρέπει. Εάν μια σχέση είναι ασφυκτική και περιοριστική, ίσως ήρθε η ώρα να αποχωρήσετε. Χρησιμοποιήστε τη σύνοδο Αφροδίτης-Άρη της 6ης Μαρτίου για να δείτε τι πραγματικά θέλετε. Ο Δίας στους Ιχθύς θα σας κάνει να συνειδητοποιήσετε ότι αυτό που χρειάζεστε είναι κάποιος με τον οποίο θα μπορείτε να επικοινωνείτε σε πνευματικό και ψυχικό επίπεδο. Όχι μόνο σε σαρκικό. Αυτό το άτομο θα το έχετε συναντήσει μέχρι το φθινόπωρο, ενδεχομένως μέσα στο καλοκαίρι.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Στον οικονομικό τομέα, τα άστρα υποδηλώνουν μεγάλη ανάπτυξη και επιτεύγματα. Εφέτος, τα χρήματα έρχονται όταν σκέφτεστε έξω από τα κουτάκια και αναβαθμίσετε τα εργαλεία, τα μέσα, αλλά και στις ιδέες που χρησιμοποιείτε! Αυτό ισχύει ιδιαίτερα το καλοκαίρι, όταν ο Ουρανός και οι Δεσμοί της Σελήνης θα μπορούσαν να σας φέρουν απροσδόκητα πολλά χρήματα.
ν

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 2022 – ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Το νέο έτος όχι μόνο θα αλλάξει τη στάση που έχετε απέναντι στη ζωή, αλλά θα σας ζητήσει να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, όπως ποτέ άλλοτε. Με τον Ουρανό και τους Δεσμούς της Σελήνης να επηρεάζουν τον ένατο οίκο των ανώτερων ιδεών, η δίψα σας για γνώση, εμπειρία και πολιτισμό θα μεγαλώσει. Αυτό μπορεί να σημαίνει παρακολούθηση μαθημάτων, ένα μεγάλο ταξίδι ή αλληλεπίδραση με πολύ ενδιαφέροντα άτομα. Και ενώ το να βγαίνετε από τη ζώνη της άνεσής σας μπορεί να σας φαίνεται τρομακτικό κάποιες φορές, υπάρχουν κάποιες σημαντικές στιγμές έμπνευσης στη διάθεσή σας όταν τολμάτε να πάρετε ρίσκα!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Εφέτος έχετε την εύνοια των άστρων στα ερωτικά. Ο Δίας ευλογεί τον έβδομο οίκο του γάμου και των σχέσεων και σας μεταφέρει σε ένα ονειρικό περιβάλλον. Σημειώστε την εβδομάδα 12 με 18 Απριλίου στο ημερολόγιό σας, καθώς είναι μια υπέροχη περίοδος για να πάτε τη σχέση σας στο επόμενο επίπεδο ή για να συναντήσετε τον έρωτα της ζωής σας. Στις 6 Μαρτίου, η συνάντηση των κοσμικών εραστών, της Αφροδίτης και του Άρη, γίνεται στον πέμπτο οίκο σας, του έρωτα και των διασκεδάσεων. Καθώς το 2022 είναι τυχερό όσον αφορά την αγάπη, το γάμο και τις σχέσεις, γύρω στα μέσα του έτους, οι ανύπαντροι Παρθένοι μπορούν, αν το θελήσουν, να παντρευτούν.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με τον Κρόνο στον έκτο οίκο της εργασίας, πρέπει να αναδιοργανώσετε τις απόψεις σας σχετικά με την επαγγελματική σας σταδιοδρομία και την προσέγγισή σας στα χρήματα. Η νέα χρονιά έχει να κάνει με τη διάκριση μεταξύ του τι είναι χρήσιμο και ωφέλιμο για εσάς και τι δεν είναι. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα στα τέλη Μαρτίου, καθώς τότε μπορεί να αποφασίσετε να πιάσετε μια νέα δουλειά ή να καταπιαστείτε με μια νέα, συναρπαστική και καινοτόμο κερδοφόρα ευκαιρία.
ν

ΖΥΓΟΣ 2022 – ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Η μεταμόρφωσή σας συνεχίζεται και το 2022, καθώς ο Ουρανός εξακολουθεί να επηρεάζει τον όγδοο οίκο σας. Καθώς τα απροσδόκητα χτυπήματα στην πόρτα σας συνεχίζονται, θυμηθείτε ότι όταν ορισμένες πόρτες κλείνουν, θα ανοίξουν κάποιες άλλες. Ο τυχερός Δίας στον έβδομο οίκο σας θα φέρει στο δρόμο σας τη σωστή υποστήριξη με τη μορφή συνεργασιών – αισθηματικών και επιχειρηματικών. Σε τελευταία ανάλυση, αυτή τη χρονιά καλείστε να μάθετε πώς να χειραγωγείτε τη δύναμή σας. Έτσι, αντί να αφήνετε το απροσδόκητο να σας ταράζει, να έχετε εμπιστοσύνη στο τυχερό σας άστρο!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Με τον κυβερνήτη σας, την Αφροδίτη, ανάδρομη στον Αιγόκερω όλο τον Ιανουάριο, οι μεταβολές στον τομέα των σχέσεων μπορεί να σας κλέψουν πολλή ενέργεια. Τα καλά νέα είναι ότι οι προσπάθειές σας σύντομα θα ανταμειφθούν. Η ερωτική σας ζωή γίνεται καλύτερη μόλις η Αφροδίτη συναντήσει τον Άρη πρώτα στα μέσα Φεβρουαρίου και μετά ξανά στις αρχές Μαρτίου, πυροδοτώντας γύρω σας φανταχτερά πυροτεχνήματα! Ωστόσο, η καλύτερη στιγμή για να ερωτευτείτε ή για να δεσμευτείτε είναι το φθινόπωρο, όταν η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας μεταξύ 29 Σεπτεμβρίου και 22 Οκτωβρίου.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Το 2022 αρχίζει μια περίοδος δύο ετών που θα φέρει αλλαγές στα εισοδήματα τα δικά σας και του συντρόφου σας. Εάν σκέφτεστε να κάνετε μια συγκεκριμένη καριέρα, η σύνοδος Δία-Ποσειδώνα της 12ης Απριλίου είναι η καλύτερη ευκαιρία για να πιάσετε μια απίστευτα καλοπληρωμένη δουλειά. Να έχετε πάντα ένα άγρυπνο μάτι στα οικονομικά σας.
ν

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 2022 – ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Κάνατε πολλές αλλαγές το 2021 και το 2022, η ζωή σας θα γίνει ακόμα πιο συναρπαστική. Καθώς ο Κρόνος, ο Ουρανός και οι δεσμοί της Σελήνης ενεργοποιούν βασικές περιοχές του χάρτη σας, μια εντελώς νέα εκδοχή του εαυτού σας αρχίζει να προβάλλει κάτω από την επιφάνεια. Σαν Σκορπιοί είστε ειδικοί στο να αναγεννάτε τον εαυτό σας! Καθώς αποβάλλετε το παλιό σας δέρμα, προσέξτε τους οιωνούς, καθώς θα είναι παντού γύρω σας, δείχνοντάς σας τη σωστή κατεύθυνση. Κατά τη διάρκεια του νέου έτους, νέες συνεργασίες (αισθηματικές και επαγγελματικές), διασκεδάσεις, η δημιουργικότητα και η έμπνευση έρχονται στο δρόμο σας, καθώς εγκαταλείπετε όσα δεν σας εξυπηρετούν πλέον.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ετοιμαστείτε να αφήσετε πίσω ό,τι γνωρίζετε (ή σκέφτεστε) για την αγάπη! Καθώς ο Νότιος Δεσμός της Σελήνης (Κετού) σταθμεύει στο ζώδιό σας, οι πεποιθήσεις σας για τις σχέσεις αλλάζουν, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που αφορούν τις συνεργασίες. Καθώς οι εκλείψεις του 2022 υποκινούν σημαντικές αλλαγές σε αυτόν τον τομέα της ζωής σας, ένας από τους στόχους σας είναι η δέσμευση. Μαθαίνετε πώς να συγχωνεύεστε με κάποιον με έναν πιο ελεύθερο τρόπο. Εάν είστε μόνοι, αυτή τη χρονιά θα συναντήσετε μια εκκεντρική αλλά συναρπαστική προσωπικότητα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα την περίοδο 16-18 Φεβρουαρίου, με τη σύνοδο Άρη-Αφροδίτης, την Πανσέληνο και το εξάγωνο Δία-Ουρανού. Τα άστρα συνωμοτούν για να σας φέρουν πρόσωπο με πρόσωπο με το πεπρωμένο σας. Θα του ανοίξετε την πόρτα;

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αυτή είναι χρονιά αλλαγών. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες να κερδίσετε χρήματα, καθώς η τυχερή ενέργεια του Δία κατακλύζει τον έκτο οίκο της εργασίας σας μεταξύ 11 Μαΐου και 27 Οκτωβρίου. Προτιμήστε τα έργα (και ειδικά τις εταιρικές σχέσεις ένας προς έναν) που είναι πρωτότυπα, καινοτόμα και σας δίνουν ελευθερία έκφρασης.
ν

ΤΟΞΟΤΗΣ 2022 – ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Αυτή θα είναι μια από τις καλύτερες χρονιές σας, αγαπητοί Τοξότες! Με τον κυβερνήτη σας, τον Δία, σε ισχυρή θέση στους Ιχθύς, έχετε όλη την κοσμική βοήθεια που χρειάζεστε για να κάνετε κάτι μεγάλο. Αλλά ανεξάρτητα από το ποιες είναι οι βαθύτερες επιθυμίες σας, υπάρχει ένα σημαντικό κλειδί για να τις εκδηλώσετε: να έχετε έναν ξεκάθαρο στόχο! Αυτό ισχύει ιδιαίτερα γύρω στα μέσα Απριλίου, όταν η τάση σας να κάνετε πολλά πράγματα μαζί, θα μπορούσε δημιουργήσει σύγχυση. Το 2022, η ανάπτυξη, η έμπνευση και τα ερωτικά θέματα είναι στα χέρια σας. Μπορείτε να τα έχετε όλα, εάν παραμείνετε ρεαλιστές, οργανωμένοι και έχετε τα μάτια σας στραμμένα στο έπαθλο!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Το 2022 θα είναι μια ενδιαφέρουσα χρονιά όσον αφορά τον έρωτα! Η αισθηματική σας ζωή θα έχει πισωγυρίσματα, καθώς ο κυβερνήτης σας, ο Δίας, μετακινείται μπρος-πίσω μεταξύ του τέταρτου οίκου του σπιτιού και της οικογένειας και του πέμπτου οίκου της διασκέδασης και του εφήμερου έρωτα. Κατά καιρούς, θα νιώθετε την ανάγκη να δεσμευτείτε και να στήσετε μια φωλιά, και άλλες φορές θα θέλετε να είστε ελεύθεροι, να βγαίνετε συχνά έξω και να φλερτάρετε! Η αλήθεια είναι ότι θα χρειαστεί ένα ιδιαίτερο είδος ατόμου που να μπορεί να συμβαδίσει με το ρυθμό σας και εάν το βρείτε, θα ου αφιερώσετε πλήρως την καρδιά σας!

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θα βρείτε νέες πηγές εισοδήματος στα πιο απροσδόκητα μέρη. Με τον Κρόνο στον δεύτερο οίκο σας, η προοπτική απόκτησης χρημάτων ενισχυεται. Θα υπάρξουν πολλές πηγές εσόδων, ιδιαίτερα το πρώτο εξάμηνο του έτους, ενώ το καλοκαίρι, θα κληθείτε να αναβαθμίσετε το σύνολο των δεξιοτήτων σας.
ν

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 2022 – ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Αυτή τη χρονιά θα έρθετε πρόσωπο με πρόσωπο με το πεπρωμένο σας, αγαπητοί Αιγόκεροι Η νέα χρονιά χαρακτηρίζεται από τη σύγκρουση του κυβερνήτη σας, του Κρόνου, συγκρούεται με τους σεληνιακούς Δεσμούς του Πεπρωμένου! Πρόκειται για ένα ταξίδι στο χρόνο και μια καρμική επιρροή που θα φέρει στο δρόμο σας ανθρώπους, μέρη και ευκαιρίες που θα σας βοηθήσουν να φτάσετε στον προορισμό σας. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα γύρω στις 3 Μαΐου, όταν ο Δίας κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας, δίνοντάς σας τη δύναμη να αναδιαμορφώσετε την πραγματικότητά σας. Τέλος, το να είστε στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή για να αρπάξετε την ευκαιρία, θα παίξει σημαντικό ρόλο φέτος, γι’ αυτό να προσέχετε τα σημάδια και να είστε ανοιχτοί στις αλλαγές που σας ζητά το σύμπαν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η νέα χρονιά αρχίζει και τελειώνει με την Αφροδίτη, η οποία ενεργοποιεί τον μεταμορφωτικό Πλούτωνα στο ζώδιό σας. Εστιάζοντας στην αυτοεκτίμησή σας, θα έχετε το είδος των ερωτικών γνωριμιών που θα μπορούσαν να μεταμορφώσουν τη ζωή σας. Αυτό περιλαμβάνει το να έχεις (ή να βρεις) έναν σύντροφο που, όπως εσύ, δεν φοβάται να πάει στα βαθιά. Αλλά τα πράγματα δεν χρειάζεται να είναι πάντα τόσο σοβαρά. Είτε είστε ελεύθεροι είτε έχετε ήδη ταίρι, αυτή είναι μια χρονιά για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας στο σεξ, τον έρωτα και την αγάπη.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Από πέρυσι, ο Κρόνος στον δεύτερο οίκο των εσόδων σας, καθυστερεί τη ροή των χρημάτων. Ωστόσο, σε βαθύτερο επίπεδο, η παρουσία του σε σας βοηθά να χαράξετε μια μακροπρόθεσμη οικονομική στρατηγική. Το μυστικό είναι να δουλεύετε πιο έξυπνα, όχι πιο σκληρά, Πάντως, οι προοπτικές είναι καλές, και όσοι έχουν πρωτότυπα σχέδια θα μπορέσουν να τα πραγματοποιήσουν. Όσον αφορά την φυσική σας κατάσταση, με τις ευλογίες του Κρόνου, θα έχετε σχεδόν τέλεια υγεία ολόκληρο το χρόνο.
ν

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 2022 – ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Η υποστήριξη, όσον αφορά τον σκοπό σας, είναι καθ’ οδόν. Εάν παραμείνετε στο δρόμο σας, καρμικές και απροσδόκητες δυνάμεις καταφθάνουν για να σας βοηθήσουν να τον εκπληρώσετε. Με τον Κρόνο στο ζώδιό σας, θα έχετε κάποιους περιορισμούς αλλά και σταθερότητα. Υπάρχει μια ανάπαυλα μεταξύ 4 Ιουνίου με 23 Οκτωβρίου, που ο πλανήτης γίνεται ανάδρομος. Ωστόσο, η παρουσία του ευεργετικού Δία στους Ιχθύς και στον δεύτερο οίκο σας, από την αρχή του έτους έως τις 10 Μαΐου, και από 28 Οκτωβρίου έως 20 Δεκεμβρίου 2022, θα βελτιώσει τη ζωή σας, απομακρύνοντας τα εμπόδια. Την Άνοιξη και το Φθινόπωρο, οι τέσσερις εκλείψεις, ηλιακές και σεληνιακές, πραγματοποιούνται στον τέταρτο οίκο της οικογένειας και στον δέκατο οίκο της καριέρας, δείχνουν κάποια προβλήματα στα σπίτι, αλλά και νέες ευκαιρίες και αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Στον αισθηματικό τομέα θα έχετε μερικές όμορφες μέρες τον Μάρτιο, όταν η Αφροδίτη και ο Άρης επισκέπτονται το ζώδιό σας, και μετά πάλι τον Οκτώβριο, όταν η Αφροδίτη θα διέρχεται από τον πέμπτο οίκο του έρωτα και της διασκέδασης. Ο έρωτας σας χτυπά την πόρτα και κάποιοι θα παντρευτούν, καθώς ο αστεροειδής Ήρα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας από 1 Φεβρουαρίου έως 9 Απριλίου. Θα κάνετε νέες γνωριμίες, αλλά ο Κρόνος μπορεί να σας οδηγήσει σε περιστασιακές διαφωνίες. Καθώς η ζωή σας θα είναι δραστήρια, δεν αποκλείεται να αισθανθείτε διχασμένοι και να μην ξέρετε αν πρέπει να επιλέξετε τη δέσμευση ή να παραμείνετε ελεύθεροι και ωραίοι!

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οικονομικά τα πράγματα θα κυλούσαν ομαλά, με πολλές ευκαιρίες για έσοδα από ταξίδια, ιδίως μετά τον Απρίλιο, όταν ο Δίας θα επισκεφθεί τον δεύτερο οίκο του γενέθλιου χάρτη σας. Να θυμάστε, πάντως, πως ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Αποφύγετε οποιαδήποτε επένδυση, γιατί αυτό μπορεί να σας κάνει να χάσετε τα χρήματά σας πριν καν το συνειδητοποιήσετε. Αν έχετε στο μυαλό σας την αλλαγή σταδιοδρομίας, αυτή είναι η χρονιά για να κάνετε το μεγάλο άλμα,
ν

ΙΧΘΥΕΣ 2022 – ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Αυτή θα είναι μια χρυσή χρονιά γα όλους τους Ιχθύς! Με τους δύο κυβερνήτες σας, τον Δία και τον Ποσειδώνα, να έχουν μια σπάνια συνάντηση στο ζώδιό σας, πρόκειται να λάβετε όλες τις κοσμικές ευλογίες. Ένα επιπλέον δώρο θα σας δοθεί μεταξύ 6 Απριλίου και 2 Μαΐου, όταν η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας. Επίσης, η διέλευση του αστεροειδούς Εστία από το ζώδιό σας μεταξύ 24 Μαΐου και 21 Αυγούστου και μετά ξανά από 20 Νοεμβρίου έως 31 Δεκεμβρίου, ενισχύει τα πνευματικά σας χαρίσματα. Εφέτος ξεκινάτε έναν νέο κύκλο στο ταξίδι της ψυχής, και η Εστία θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την εσωτερική φλόγα της επιθυμίας σας ζωηρή.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο Δίας και ο Ποσειδώνας θα έχουν μια σπάνια και υπέροχη συνάντηση στο ζώδιό σας στις 12 Απριλίου. Εάν είστε ελεύθεροι, αυτή μπορεί να είναι η στιγμή που θα συναντήσετε ένα ξεχωριστό άτομο. Οι δεσμευμένοι θα προχωρήσουν τη σχέση τους στο επόμενο επίπεδο ή να διευρύνουν την οικογένειά τους με κάποιο νέο μέλος. Όταν η Ήρα, ο αστεροειδής της δέσμευσης, θα είναι ανάδρομος στο ζώδιό σας από τις 25 Ιουλίου έως τις 23 Οκτωβρίου, θα σημάνει μια περίοδο αναπροσαρμογής στις πιο σημαντικές σχέσεις σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αυτή θα είναι μια από τις καλύτερες χρονιές σας στα οικονομικά! Με τον Δία στο ζώδιό σας στις αρχές και στα τέλη του 2022, πρόκειται να βιώσετε μια εκπληκτική ανάπτυξη. Αν ψάχνετε για αύξηση ή την ευκαιρία να ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση ή ένα προϊόν, χρησιμοποιήστε την περίοδο μεταξύ 11 Μαΐου και 27 Οκτωβρίου, όταν ο δεύτερος οίκος των χρημάτων σας θα δεχτεί βοήθεια από το σύμπαν. Προσέξτε ορισμένα θέματα υγείας, δικά σας ή συγγενικών προσώπων, καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ξοδέψετε πολλά χρήματα σε θεραπείες.
ν

 


Translate this post