Το μηνιαίο σας ωροσκόπιο για τον Ιούλιο του 2021

Κατηγορία ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Από την Έλλη Άμποτ

 

Διαβάστε το ωροσκόπιό σας για τον μήνα Ιούλιο και μάθετε τις σας επιφυλάσσουν τα άστρα με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο και τον Άρη και την Αφροδίτη στον φλογερά Λέοντα.

Πηγή: News Media

ν

ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και ο Ιούλιος, εκτός από τους καύσωνες, διεγείρει την εσωτερική μας φωτιά, ενώ μας επιτρέπει επίσης να ξεκουραστούμε και να ανακτήσουμε δυνάμεις. Το δεύτερο μέρος του 2021 ξεκινάει με τον Ήλιο στον Καρκίνο, το ζώδιο που συνδέεται περισσότερο απ’ όλα με την οικογένεια, τις ρίζες μας και το σπίτι μας. Το σπίτι θα έχει την τιμητική του γύρω στις 9 Ιουλίου με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο.

Οι αισθηματικές υποθέσεις θα πάρουν τα πάνω τους καθώς οι δύο κοσμικοί εραστές, ο Άρης και η Αφροδίτη, θα βρίσκονται στον Λέοντα το μεγαλύτερο μέρος του Ιουλίου. Στις 13 του μήνα κάνουν σύνοδο και η ατμόσφαιρα γίνεται καυτή. Στο μεταξύ ο Χείρωνας κινείται ανάδρομα στον Κριό, βοηθώντας μας έτσι στην επούλωση των συναισθηματικών τραυμάτων.

Την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου ο Ήλιος μεταβαίνει στο ζώδιο του Λέοντα. Στις 24 Ιουλίου έχουμε Πανσέληνο στον Υδροχόο και στις 29 Ιουλίου ο Δίας εισέρχεται στον Υδροχόο. Επίκειται μια μεγάλη αφύπνιση κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, προσωπικά και συλλογικά!
ν

ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)

Για εσάς τους Κριούς, το πιο σημαντικό αστρολογικό γεγονός του μήνα είναι η ανάδρομη πορεία του Χείρωνα στο ζώδιό σας. Από τώρα και έως τις 19 Δεκεμβρίου, κάτω από την επιρροή του, θα επιχειρήσετε να θεραπευτείτε από σημάδια του παρελθόντος. Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται για μια ασήμαντη διέλευση, καθώς θα σας αποκαλύψει τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεστε τον εαυτό σας και την στάση που κρατάτε στη ζωή σας. Έχετε δώσει ποτέ στον εαυτό σας την ευκαιρία να θεραπευτείτε από το παρελθόν, φίλοι Κριοί; Ποτέ δεν είναι αργά για να αφιερώσετε τον απαραίτητο χρόνο στον εαυτό σας και επιτρέψετε να επουλωθούν παλιές πληγές.
ν

ΤΑΥΡΟΣ (21 Απριλίου – 21 Μαΐου)

Με τον κυβερνήτη σας, την Αφροδίτη, να περνάει το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στο Λέοντα, η διάθεσή σας θα είναι χαρούμενη, τολμηρή και ακόμη και λίγο δραματική, προκειμένου να ταράξει τα νερά. Είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι, η προσοχή σας θα είναι εστιασμένη στον έρωτα, καθώς η Αφροδίτη συναντά τον Άρη στις 13 Ιουλίου. Εάν φλερτάρετε με κάποιον και αναρωτιέστε εάν η σχέση σας μαζί του γίνει μόνιμη, η κατάσταση θα γίνει πιο ξεκάθαρη έως τότε. Τέλος, καθώς η Μαύρη Σελήνη ολοκληρώνει τη διέλευσή της στο ζώδιό σας γύρω στις 18 Ιουλίου, θα μπορούσατε να επωφεληθείτε πολύ από την ψυχική της ενέργεια κάνοντας διαλογισμό.
ν

ΔΙΔΥΜΟΙ (21 Μαΐου – 21 Ιουνίου)

Το συναρπαστικό ταξίδι του επαναπροσδιορισμού σας συνεχίζεται, φίλοι Δίδυμοι! Ο Ιούνιος ήταν ένας μήνας που έφερε μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας και οι αρχές Ιουλίου δεν αποτελούν εξαίρεση. Διατηρήστε την ηρεμία και τη διαύγειά σας γύρω στις 6 Ιουλίου, καθώς ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιό σας έρχεται σε σύγκρουση με τον νεφελώδη Ποσειδώνα, φέρνοντας τίτλους τέλους μιας σημαντικής ιστορίας. Το υπόλοιπο του Ιουλίου θα αφορά την επικοινωνία, η οποία αποτελεί και το δυνατό σας σημείο. Πρόκειται να ανακαλύψετε έναν νέο τρόπο κοινοποίησης των ιδεών σας. Τέλος, η πανσέληνος αυτού του μήνα στον Υδροχόο φέρνει την ολοκλήρωση ενός σημαντικού έργου και ίσως την επιθυμία να αποκτήσετε μια νέα ασχολία.
ν

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Χρόνια πολλά, αγαπητοί Καρκίνοι! Με τον λαμπερό Ήλιο στο ζώδιό σας για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, η ενέργειά σας αναζωογονείται και ξεκινάτε ένα νέο κύκλο δραστηριοτήτων. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 9 Ιουλίου αποτελεί μια εξαιρετική στιγμή για να θέσετε στόχους για τη νέα περίοδο που ξεκινά. Μην διστάσετε να κάνετε μεγάλα σχέδια και να ακολουθήσετε τα όνειρά σας ‒ ειδικά στον τομέα των χρημάτων. Ο γκουρού της επικοινωνίας, ο Ερμής, μπαίνει στο ζώδιό σας στις 11 Ιουλίου, χαρίζοντάς σας μεγάλη ικανότητα στην επικοινωνία για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Χρησιμοποιήστε τα δώρα του προς όφελός σας ζητώντας αύξηση, προώθηση ή το ξεκίνημα ενός μεγάλου έργου.
ν

ΛΕΩΝ (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Για εσάς τους Λέοντες, η εποχή του Καρκίνου είναι συνήθως περίοδος ξεκούρασης και χαλάρωσης κατά την οποία καλείστε να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας και να προετοιμαστείτε για τα αστρολογικά σας γενέθλια. Ωστόσο, με την Αφροδίτη και τον Άρη να φλερτάρουν στο φλογερό ζώδιό σας το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, θα έχετε επίσης τη διάθεση να κάνετε επαφές και νέες γνωριμίες. Θα πρέπει λοιπόν να βρείτε μια υγιή ισορροπία μεταξύ της ανάγκης σας για ξεκούραση και της κοινωνικής σας ζωής. Μόλις ο Ήλιος εισέλθει στο ζώδιό σας στις 23 Ιουλίου, η ενέργεια συσσωρεύεται σε μια σχέση, την οποία σας έφερε η λαμπερή Πανσέληνος στον Υδροχόο.
ν

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου)

Με τον κυβερνήτη σας, τον Ερμή, να περνάει το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στον συναισθηματικό Καρκίνο, αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να απολαύσετε λίγο ελεύθερο χρόνο και να πάτε διακοπές. Εάν δεν μπορείτε να φύγετε για διακοπές, αυτή η ενέργεια μπορεί να διοχετευτεί στη δικτύωση με άτομα με τα οποία μπορείτε να συνεργαστείτε για την επίτευξη των επαγγελματικών σας στόχων. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της Νέας Σελήνης αυτού του μήνα, η οποία θα επηρεάσει τον τομέα των φιλικών σχέσεων και του ευρύτερου κοινωνικού κύκλου σας. Ωστόσο, η διάθεση ενδοσκόπησης θα γίνει πιο έντονη με την είσοδο του Ήλιου στον Λέοντα στις 22 Ιουλίου, υπονοώντας την ανάγκη αντικατάστασης της «παραγωγικότητας» με ξεκούραση και χαλάρωση.
ν

ΖΥΓΟΣ (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Ο Ιούλιος είναι ιδανικός για να εστιάσετε την ενέργειά σας στην καριέρα και τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες καθώς αισθάνεστε τον άνεμο στην πλάτη σας, φίλοι Ζυγοί. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 9 Ιουλίου είναι ιδανική για την προώθηση ενός νέου έργου, την εφαρμογή νέων διαδικασιών και ακόμη και για μια αύξηση που σας αξίζει. Η ανάδρομη πορεία του Χείρωνα στα μέσα του μήνα πραγματοποιείται στον τομέα των συνεργασιών σας και υποδηλώνει την ανάγκη να μιλήσετε ανοιχτά για ένα ευαίσθητο θέμα που σας ανακόπτει την πορεία για αρκετό καιρό τώρα. Αφήστε τον εαυτό σας να ταράξει τα νερά, φίλοι Ζυγοί. Οι αναταραχές δεν είναι ποτέ ευχάριστες, αλλά ορισμένες φορές είναι απαραίτητες.
ν

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)

Είστε απόλυτα συντονισμένοι με την χαλαρωτική ατμόσφαιρα του καλοκαιριού, αγαπητοί Σκορπιοί. Ο Ιούλιος είναι ο τέλειος μήνας για ένα ταξίδι σε έναν προορισμό που πάντα θέλατε να επισκεφτείτε ή εναλλακτικά, για να εγγραφείτε σε ένα μάθημα ή ένα εργαστήριο. Η Αφροδίτη και ο Άρης στο Λέοντα υποδηλώνουν μια νέα αρχή στον τομέα της καριέρας σας, η οποία πραγματοποιείται γύρω στα μέσα του μήνα. Εάν σκέφτεστε να κάνετε αλλαγές στην εργασία ή την επιχείρησή σας, αυτός μπορεί να είναι ο μήνας κατά τον οποίο αρχίζετε να τις εφαρμόζετε. Τέλος, η Πανσέληνος αυτού του μήνα, η οποία πραγματοποιείται στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, πιθανότατα να φέρει μια συγκεκριμένη κατάσταση στην κορύφωσή της ή ακόμη και στο τέλος της.
ν

ΤΟΞΟΤΗΣ (22 Νοεμβρίου – 20 Δεκεμβρίου)

Ο Ιούνιος ήταν αρκετά έντονος και με πολύ δουλειά, φίλοι Τοξότες, οπότε θα χαρείτε να μάθετε ότι τον Ιούλιο, θα έχετε την ευκαιρία να ξεκουραστείτε και να αναπνεύσετε ελεύθερα. Ο Δίας, ο πλανητικός σας κυβερνήτης, είναι πλέον ανάδρομος στους Ιχθύς, ζητώντας σας να επιβραδύνετε και να αναλογιστείτε όλες τις αλλαγές και την πρόοδο που έχετε σημειώσει έως τώρα. Ακόμα κι αν αυτό δεν φαίνεται εξωτερικά, έχετε ωριμάσετε μέσα σας, οπότε επιτρέψτε στον εαυτό σας να απολαύσει αυτήν την ξεχωριστή στιγμή και να χαλαρώσει. Μόλις ο Ήλιος εισέλθει στο φλογερό Λέοντα, η ενέργειά σας θα επιστρέψει και θα είστε έτοιμοι να εξερευνήσετε νέες ιδέες και μέρη.
ν

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (21 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Για εσάς τους Αιγόκερους, η εποχή του Καρκίνου είναι ιδανική για να εστιάσετε στις σχέσεις σας, τόσο στις επαγγελματικές όσο και στις αισθηματικές. Η προσοχή δεν είναι πλέον σε εσάς, αλλά στην αρμονία που μπορείτε να επιτύχετε με τους άλλους. Καλείστε να δημιουργήσετε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για να συνυπάρχετε με τα αγαπημένα σας άτομα. Γύρω στα μέσα του μήνα, η ανάδρομη πορεία του Χείρωνα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας θα τραβήξει την προσοχή σας σε ένα άλυτο ζήτημα που αφορά την οικογένεια ή την παιδική σας ζωή. Όσο άβολο κι αν είναι αυτό, η αντιμετώπισή του μπορεί να σας φέρει μια αίσθηση ασφάλειας και να θεραπεύσει μια παλιά πληγή, οπότε μην αποφεύγετε να το αντιμετωπίσετε. Τέλος, η Πανσέληνος στον Υδροχόο θα φέρει ένα οικονομικό ζήτημα στην κορύφωσή του, στο τέλος του μήνα.
ν

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Με το καυτό ζευγάρι της Αφροδίτης και του Άρη να ανάβει τα αίματα στον αισθηματικό σας τομέα, θα σημειώσετε μεγάλη επιτυχία στην ερωτική σκηνή, φίλοι Υδροχόοι. Είτε είστε ελεύθεροι, είτε δεσμευμένοι, αλλάζετε τον τρόπο που προσεγγίζετε τις σχέσεις σας και ο Ιούλιος φέρνει μια νέα αρχή ή ίσως έναν νέο ερωτικό σύντροφο στο δρόμο σας. Η Πανσέληνος στις 24 Ιουλίου πραγματοποιείται στο ζώδιό σας, φέρνοντας ένα προσωπικό ζήτημα στο προσκήνιο. Στις 29 Ιουλίου, ο τυχερός Δίας επιστρέφει ξανά στο ζώδιό σας, προσφέροντάς σας μια σπάνια ευκαιρία για να ξαναβάλετε σε ισχύ τα σχέδιά σας. Οι επόμενοι μήνες είναι το κλειδί για την ανάπτυξη και την επέκταση του εαυτού σας, γι’ αυτό αξιοποιήστε τους όσο καλύτερα μπορείτε.
ν

ΙΧΘΥΕΣ (18 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Με τους δύο πλανητικούς κυβερνήτες σας, τον Δία και τον Ποσειδώνα, να είναι ανάδρομοι στο ζώδιό σας, καλείστε να έρθετε σε επαφή με την πνευματικό εαυτό σας και να ανακαλύψετε τις κρυμμένες σας δυνάμεις. Επιπλέον, ο αστεροειδής Παλλάδα (Αθηνά) θα γίνει επίσης ανάδρομος στο ζώδιό σας στις 14 Ιουλίου. Τους τελευταίους τέσσερις μήνες, αυτός ο αστεροειδής σας διδάσκει τη δύναμη και τη σοφία της στρατηγικής. Για τους επόμενους τέσσερις μήνες, αυτά τα νέα μαθήματα θα περάσουν σε εφαρμογή. Μην αφήσετε την ανασφάλεια να σας ανακόπτει την πορεία, φίλοι Ιχθύες. Αυτή είναι μόνο η αρχή μιας μεγάλης μεταμόρφωσης και αναβάθμισης που βιώνετε!
ν

 


Translate this post