ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2021

Κατηγορία ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

ΖΩΔΙΑ & ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Posted by Youmagazine Staff

 

Τι λένε για εσάς τα άστρα τον Οκτώβριο του 2021, τι σας επιφυλάσσουν οι κινήσεις των πλανητών, η είσοδος του Ήλιου στον Ζυγό και η Πανσέληνος στις 20 Οκτωβρίου στον Κριό.

Image credit: Pixabay

ν

ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ

Ο Ήλιος από τις 22 Σεπτεμβρίου έως τις 22 Οκτωβρίου βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού. Ο Ζυγός είναι σύμβολο ισορροπίας, αν και ολόκληρος ο πλανήτης, καιρό τώρα, βρίσκεται σε ανισορροπία. Στις αρχές του μήνα, η Νέα Σελήνη στον Ζυγό συμπίπτει με τον Πλούτωνα που τελειώνει την ανάδρομη πορεία του στον Αιγόκερω στις 6 Οκτωβρίου.

Στις 23 Οκτωβρίου ο Ήλιος μπαίνει στον Σκορπιό.

Ο Ερμής κινείται ανάδρομα στον Ζυγό και στις 18 Σεπτεμβρίου γίνεται ορθόδρομος και φέρνει νέες ιδέες.

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον Σκορπιό και στις 7 Οκτωβρίου μπαίνει στον Τοξότη, φέρνοντας αισιοδοξία και άφθονη ενέργεια και ανοίγοντας το δρόμο σε μια ελπιδοφόρα προσέγγιση της αγάπης. Η δημιουργία νέων σχέσεων και η προσφορά περισσότερων χρημάτων είναι δυνατή εάν είμαστε επικεντρωμένοι στο στόχο.

Ο Άρης βρίσκεται στον Ζυγό και στο τέλος Οκτωβρίου μπαίνει στον Σκορπιό.

Όσον αφορά τους άλλους πλανήτες, ο Δίας κινείται ανάδρομα στον Υδροχόο και στις 17 Οκτωβρίου γίνεται ορθόδρομος. Αυτό θα μας φέρει έμπνευση και στις δύσκολες στιγμές θα μας βοηθήσει να ακολουθήσουμε τη διαίσθησή μας.

Ο Κρόνος τελειώνει την ανάδρομη πορεία του στον Υδροχόο στις 10 Οκτωβρίου, καλώντας μας να αναλογιστούμε όσα μάθαμε για την κρίση και την κοινωνική δικαιοσύνη – ή μάλλον την απουσία της από την ανθρώπινη κοινότητα.

Ο Ουρανός συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Ταύρο, το ίδιο και ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες. Τέλος, ο Πλούτωνας είναι ανάδρομος στον Αιγόκερω, αλλά στις 7 του μήνα γίνεται ορθόδρομος.

Πανσέληνο έχουμε στις 20 Οκτωβρίου 2021, στις 16:56 και στις 27°26΄ του Κριού: Στην καρδιά του φθινοπώρου το ολόγιομο φεγγάρι του Οκτωβρίου αναμένεται να προβληματίσει Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου, εγκαινιάζοντας μια περίοδο δοκιμασιών, συγκρούσεων με μάχες συμφερόντων και παιχνίδια εξουσίας.
ν

ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)

Η προσπάθειά σας να κάνετε τις συνεργασίες σας πιο αποδοτικές θα δώσει καρπούς αυτό τον μήνα και θα ανεβάσει τις σχέσεις σας σε βαθμό που δεν το περιμένατε. Εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία για να δείξετε την αφοσίωσή σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μην το παρακάνετε για να αποδείξετε στο αφεντικό ή τον διευθυντή σας ότι είστε εργατικοί και το κατάλληλο άτομο για τη δουλειά. Καθώς παίρνετε τα ηνία στην προσωπική σας ζωή, θα μπορούσατε να δείτε τις σχέσεις σας να γίνονται πιο σοβαρές. Δείξτε στους αγαπημένους σας ότι τους εκτιμάτε λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες και τις ιδέες τους όταν παίρνετε αποφάσεις.

Ο Άρης, ο κυβερνήτης σας, κάνει σύνοδο με τον Ήλιο στις 8 Οκτωβρίου, προσφέροντάς σας μια έκρηξη ενέργειας που μπορείτε να τη διοχετεύσετε στις προσωπικές σας σχέσεις. Η Πανσέληνος στις 20 του μήνα, εάν έχετε αποφασίσει να πάρετε μια νέα κατεύθυνση, ειδικά όσον αφορά τα επαγγελματικά, θα σηματοδοτήσει το τέλος μιας μακριάς και κοπιαστικής πορείας.
ν

ΤΑΥΡΟΣ (21 Απριλίου – 21 Μαΐου)

Η υγεία και η ευημερία σας δεν πρέπει ποτέ να μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα στη ζωή σας! Δώστε προτεραιότητα στη φροντίδα και τη βελτίωση του εαυτού σας και δώστε προσοχή στο πώς η φυσική σας κατάσταση επηρεάζει την κατάσταση του νου σας. Αυτή η εσωτερική εργασία θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από οποιαδήποτε αρνητική στάση έχετε αυτή τη στιγμή και να νιώσετε περισσότερη αγάπη για τον εαυτό σας. Η απελευθέρωση από όποιες αμφιβολίας έχετε για τον εαυτό σας ή ανασφάλειες θα σας επιτρέψει να στοχεύσετε υψηλότερα στο μέλλον. Αφιερώστε χρόνο στη διαδικασία αυτή και βεβαιωθείτε ότι είστε σε καλή κατάσταση σωματικά και ψυχικά πριν αναλάβετε νέες προκλήσεις.

Στις 6 Οκτωβρίου, όταν η Νέα Σελήνη ζευγαρώνει με τον Άρη, θα αποκτήσετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για να μετατρέψετε ό,τι είναι υπό δοκιμή σε συγκεκριμένα αποτελέσματα. Στη συνέχεια, με την είσοδο του Ήλιου στον Σκορπιό, που ξεκινά στις 23 του μήνα, έρχεται σε πρώτο πλάνο ο τομέας των σχέσεων και των συνεργασιών. Δεν αποκλείεται να δημιουργήσετε μια ερωτική ή μια πλατωνική σχέση που θα είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική και θα αυξήσει την παραγωγικότητά σας.
ν

ΔΙΔΥΜΟΙ (21 Μαΐου – 21 Ιουνίου)

Αν περιμένατε την κατάλληλη στιγμή για να επιστρέψετε στις παρέες και τις διασκεδάσεις ήρθε επιτέλους η ώρα. Το να παίρνετε σοβαρά την ερωτική σας ζωή και να εστιάζετε στον τύπο του ατόμου που θέλετε να προσελκύσετε θα μπορούσε να φέρει ευκαιρίες για νέες επαφές, οι οποίες θα εξελιχθούν γρήγορα και θα είναι αυτό ακριβώς που θέλτε. Οι προτεραιότητες που έχετε βάλει, η διατήρηση της υγείας και η διατήρηση των σχέσεών σας είναι μεν πολύ χρήσιμα, αλλά προσπαθήστε να μην τα αφήσετε να σας απογοητεύσουν ή να σας αποτρέψουν από τη λήψη σημαντικών αποφάσεων. Αναζητήστε βοήθεια και στήριξη από το περιβάλλον σας, όταν τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα. Να έχετε υπόψη σας ότι μπορεί να χρειαστούν ορισμένες θυσίες για να κυλήσουν ομαλά τα πράγματα.

Η Νέα Σελήνη στις 6 Οκτωβρίου, σας παροτρύνει να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τι ακριβώς θέλετε από μια αισθηματική σχέση και να κάνετε ένα σημαντικό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Στη συνέχεια, από τις 23 Οκτωβρίου έως τις 21 Νοεμβρίου, που ο Ήλιος θα ταξιδεύει στον Σκορπιό, θα εστιάσετε την προσοχή σας σε θέματα υγείας και στα καθημερινά σας καθήκοντα.
ν

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Αυτό το μήνα, ενδέχεται να πάρετε μια τελική απόφαση σχετικά με την εργασία και την κοινωνική ζωή σας, κάτι που θα σας επιτρέψει να κλείσετε ένα κεφάλαιο στη ζωή σας και να εστιάσετε ξανά την ενέργειά σας στο σπίτι και την οικογένειά σας. Προσδιορίστε τι έχει αληθινή αξία για εσάς στη ζωή και κάνετέ το προτεραιότητά σας. Ο ποιοτικός χρόνος με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή ακόμα και ο χρόνος που χαλαρώνετε στο σπίτι θα αποκαταστήσουν την ενέργειά σας. Ωστόσο, θα μπορούσατε να αντιμετωπίσετε δυσκολίες εάν αφήσετε άλλους να σας πουν πού πρέπει να εστιάσετε ή πώς πρέπει να περνάτε τον ελεύθερο χρόνο σας. Ζήστε τη ζωή όπως τη θέλετε, ακόμα κι αν αυτό δεν συμφωνεί με αυτά που κάνουν οι άλλοι.

Γύρω στις 6 Οκτωβρίου, με τη Νέα Σελήνη, θα έχετε μια ευκαιρία να αποκτήσετε μεγαλύτερη διαύγεια όσον αφορά έναν στόχο σας και είναι πιθανόν να κάνετε μια τολμηρή κίνηση προκειμένου να τον κατακτήσετε με τη βοήθεια του Άρη. Η Πανσέληνος στις 20 Οκτωβρίου φωτίζει τον επαγγελματικό σας τομέα και σας κάνει πιο αποφασιστικούς, είτε έχετε την αναγνώριση που θέλετε είτε όχι.
ν

ΛΕΩΝ (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Πραγματοποιήστε τις δουλειές που έχετε να κάνετε καθημερινά, αλλά εκτιμήστε και τον ελεύθερο χρόνο που σας προσφέρεται κα τα διαλείμματα που έχετε κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ωστόσο, βάζοντας όλη σας την ενέργεια στους τομείς της ζωής σας που απαιτούν από εσάς να επικοινωνείτε και να μοιράζεστε τις ιδέες σας με άλλους, θα οδηγήσει σε ικανοποιητικά επιτεύγματα σε σχέση με την υλοποίηση των μακροχρόνιων σχεδίων σας. Από τη στιγμή που θα ανάψει μέσα σας η σπίθα της δημιουργικής ενέργειας, επιχειρήστε να ασχοληθείτε ξανά με τυχόν σχέδια που έχετε αναβάλει. Βεβαιωθείτε ότι τα κίνητρά σας είναι τα σωστά και ότι δουλεύετε με τους δικούς σας ρυθμούς, χωρίς να το παρακάνετε.

Γύρω στις 6 Οκτωβρίου, με τη Νέα Σελήνη να επηρεάζει τον τομέα των επικοινωνιών σας, ίσως αισθανθείτε ότι ήρθε η ώρα να σχεδιάσετε εσείς το πρόγραμμά σας, λέγοντας  «όχι» σε σχέδια και δεσμεύσεις που δεν συμβαδίζουν με τους στόχους σας. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται από τις 7 Οκτωβρίου έως τις 5 Νοεμβρίου στον Τοξότη και στον πέμπτο τομέα των ερωτικών σας υποθέσεων, φέρνοντας περισσότερη διασκέδαση, αυθορμητισμό, μαγεία και σεξουαλικές εμπειρίες γεμάτες χημεία.
ν

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου)

Νέες ευκαιρίες για να κερδίσετε χρήματα ή να αυξήσετε το υπάρχον εισόδημά σας θα εμφανιστούν αυτό τον μήνα. Από την πλευρά σας θα πρέπει να αρπάζετε κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται μπροστά σας. Η δουλειά που έχετε κάνει θα αρχίσει επιτέλους να αποδίδει καρπούς, ενώ δεν αποκλείεται να έχετε οφέλη από προηγούμενες επενδύσεις. Αναλογιστείτε αν πρέπει να κάνετε μια εσωτερική δουλειά με τον εαυτό σας, σχετικά με την ανάγκη σας να συγκεντρώνετε χρήματα και να είστε πολύ αυστηροί με τα περιουσιακά σας στοιχεία. Ό,τι δώσετε θα σας επιστραφεί, οπότε προσπαθήστε να μην βλέπετε κάθε δόσιμο σαν έξοδο ή απώλεια.

Ο Ήλιος επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών σας, παρέχοντάς σας ευκαιρίες για δουλειά , αξιοποιώντας όσα έχετε μάθει, και τη δυνατότητα να βάλετε σε εφαρμογή ένα μεγάλο, μακροπρόθεσμο επενδυτικό πρόγραμμα. Από τις 7 Οκτωβρίου έως τις 5 Νοεμβρίου, η γλυκιά Αφροδίτη θα βρίσκεται στον τομέα του σπιτιού σας, και θα σας εμπνεύσει να ανανεώσετε τη φωλιά σας, αλλάζοντας διακόσμηση και ομορφαίνοντας τον προσωπικό σας χώρο με λίγη βοήθεια από τον/την σύντροφό σας ή άλλα αγαπημένα σας πρόσωπα.
ν

ΖΥΓΟΣ (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Αφήστε τον αληθινό εαυτό σας να έρθει στην επιφάνεια και παρατηρήστε πότε αλλάζετε τη συμπεριφορά σας ή καταπιέζετε πτυχές του εαυτού σας για να ευχαριστήσετε τους άλλους. Έτσι, θα ανακαλύψετε αυτούς που σας αγαπούν για αυτό που είστε, θα έρθετε πιο κοντά τους και οι σχέσεις σας θα γίνουν πιο στενές. Παρ’ όλα αυτά, ίσως υπάρχουν μερικοί που δεν θα τους αρέσει αυτή η αλλαγή, γιατί Υποστηρίξτε την άποψή σας, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει προσωρινές τριβές.

Ο Ερμής, που κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σας, ρίχνει ένα γαλλικό κλειδί στα σχέδιά σας δημιουργώντας σύγχυση, και αυτή η τάση θα συνεχιστεί τουλάχιστον μέχρι τις 18 Οκτωβρίου. Γύρω στις 6 Οκτωβρίου, με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, θα αποκτήσετε διαύγεια σχετικά με ένα μακροπρόθεσμο σχέδιό σας. Στη συνέχεια, από τις 7 Οκτωβρίου έως τις 5 Νοεμβρίου, ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, κινείται τον τομέα της επικοινωνίας, ενισχύοντας την ικανότητά σας να ονειρεύεστε και έρχεστε σε επαφή με φίλους, αγαπημένους και συναδέλφους. Τέλος, ο Ήλιος, που από τις 23 του μήνα θα είναι στον Σκορπιό, θα φωτίζει ενεργά τον τομέα των οικονομικών σας.
ν

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)

Το να αφιερώσετε χρόνο για την ψυχική σας υγεία και τις βαθύτερες ανάγκες σας, θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο εμφανίζεστε στον εαυτό σας και στους άλλους. Το πιο δύσκολο κομμάτι αυτής της υποσυνείδητης μεταμόρφωσης θα είναι η ενσωμάτωση αυτών των αλλαγών στην καθημερινή σας ζωή. Έχετε, άραγε, την απαραίτητη αυτογνωσία για να αναγνωρίσετε τις λάθος συμπεριφορές σας, που σαμποτάρουν την εκδοχή του εαυτού σας που θέλετε να γίνετε; Για να αλλάξετε, να κάνετε ένα βήμα κάθε μέρα, κάνοντας κάτι διαφορετικό. Με αυτό τον τρόπο θα αποβάλλετε την πίεση και τον άγχος που αισθάνεστε μέσα σας. Το να ζείτε συνειδητά με αυτό τον τρόπο θα αναπτερώσει το ηθικό σας.

Με τη Νέα Σελήνη στις 6 Οκτωβρίου, έχετε την ευκαιρία να σκεφτείτε τι πραγματικά θέλετε να επιτύχετε τις επόμενες εβδομάδες και μήνες. Καθώς ο Άρης, ο κυβερνήτης σας, κάνει σύνοδο με τη Σελήνη, είστε γεμάτοι έμπνευση, ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση. Η Αφροδίτη στον τομέα των οικονομικών σας, σας προτρέπει να συνεργαστείτε με τον/την σύντροφό σας ή έναν αγαπητό φίλο για να έχετε κέρδη.
ν

ΤΟΞΟΤΗΣ (22 Νοεμβρίου – 20 Δεκεμβρίου)

Η έμφυτη, μαγνητική σας ενέργεια θα προσελκύσει πολλά νέα πρόσωπα αυτό τον μήνα. Θα είστε στο στοιχείο σας. Προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την ενέργεια προς όφελός σας, κάνοντας διασυνδέσεις για να αποκτήσετε μεγαλύτερη υποστήριξη για το ξεκίνημα έργων και ιδεών που έχετε. Υπάρχει το ενδεχόμενο να αισθανθείτε πίεση στον οικονομικό τομέα, την οποία μάλλον προκαλείτε οι ίδιοι, επειδή είστε επικεντρωμένοι στο τελικό αποτέλεσμα, παρά στα ενδιάμεσα στάδια. Καλό θα ήταν να θυμάστε ότι δεν ανταγωνίζεστε με κάποιον, αποφεύγοντας έτσι κάθε περιττό στρες. Τα πράγματα θα γίνουν στον σωστό τους χρόνο.

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας από τις 7 Οκτωβρίου έως τις 5 Νοεμβρίου, μεγαλώνει την επιθυμία σας να βάλετε την ευχαρίστηση, την περιπέτεια και τον έρωτα πάνω από οτιδήποτε άλλο. Στις 20 Οκτωβρίου η Πανσέληνος επηρεάζει και αυτή τον τομέα των αισθηματικών υποθέσεών σας, κάνοντάς σας να επιλέξετε την περιπέτεια από τις ευθύνες. Προσοχή στις 22 Οκτωβρίου, καθώς ο Πλούτωνας σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη στον τομέα των οικονομικών σας. Αποφύγετε ανταγωνισμούς και παιχνίδια δύναμης. Για να αποκτήσετε εσωτερική γαλήνη, ελάτε σε επαφή με τον εσωτερικό εαυτό σας, κάνοντας διαλογισμό ή γιόγκα.
ν

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (21 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Θέματα καριέρας θα σας απασχολήσουν αυτό τον μήνα. Το να εργάζεστε σκληρά για να επιτύχετε ένα νέο όνειρο, θα μπορούσε να φέρει μια βαθιά αίσθηση σκοπού, αλλά πρέπει να αναρωτηθείτε κατά πόσον επιτρέπετε στις επιτυχίες και τη φήμη σας να σας καθορίζουν σαν άνθρωπο. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε πού δίνετε μεγαλύτερη βαρύτητα, όσον αφορά τις αξίες σας, και πώς αυτό σας επηρεάζει σε προσωπικό επίπεδο. Όταν το κάνετε αυτό, θα μπορείτε να παίρνετε καλύτερες αποφάσεις, οι οποίες θα ευθυγραμμίζονται περισσότερο με αυτό που είστε, αντί να παραμελείτε πλευρές του εαυτού σας και της σχέσης σας προκειμένου να βγάλετε χρήματα.

Ο Ήλιος κινείται στον δέκατο οίκο σας, της καριέρας, αλλά με τον Ερμή να είναι ανάδρομος στον ίδιο οίκο, θα υπάρξουν καθυστερήσεις και αλλαγές σχεδίων. Ευτυχώς στις 6 Οκτωβρίου, η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον ίδιο οίκο, και έτσι θα μπορέσετε να επανασυνδεθείτε με τα σχέδια που θέλετε να προωθήσετε, ή να ακολουθήσετε μια διαφορετική προσέγγιση. Η εποχή του Σκορπιού θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην κοινωνική ζωή και τις συνεργασίες σας.
ν

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Οι βαθιές αλλαγές στις αξίες και τις πεποιθήσεις σας θα αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο βλέπετε τους άλλους και επικοινωνείτε μαζί τους. Ίσως αισθάνεστε την ανάγκη να μοιραστείτε τις ιδέες σας, να συνδεθείτε με νέα άτομα και να εμπνεύσετε τους φίλους σας. Προσέξτε να μην παρασυρθείτε από αυτό το κύμα ανάγκης ‒ δεν είναι κακό να παραδεχτείτε ότι δεν έχετε όλες τις απαντήσεις. Οι φιλοδοξίες σας μπορεί να αλλάξουν το μήνα αυτό, δημιουργώντας μια ανάγκη για ταξίδια, για εκπαίδευση ή για να απευθυνθείτε σε ένα νέο κοινό. Μην διστάσετε να δοκιμάσετε καινούρια πράγματα για να επιταχύνετε την ανάπτυξή σας, διατηρώντας παράλληλα τον ρεαλισμό σας και πατώντας με τα πόδια σας στο έδαφος.

Γύρω στις 6 Οκτωβρίου, η Νέα Σελήνη θα σας εμπνεύσει να ακολουθήσετε μια νέα ρουτίνα, στόχο ή σχέδιο το οποίο θα είναι έξω από τις συνηθισμένες σας ασχολίες και θα είναι για εσάς πρόκληση. Με τον Ήλιο στον Σκορπιό, από τις 23 Οκτωβρίου, η προσοχή σας θα στραφεί στην καριέρα σας ‒ για να μην αναφέρουμε την πρόοδο, τα επιτεύγματα και την αναγνώριση.
ν

ΙΧΘΥΕΣ (18 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Ίσως υπάρξει μια απομάκρυνση από φίλους και γνωστούς, καθώς η σύγχυση που αισθάνονται απέναντι στις πεποιθήσεις και τις φιλοδοξίες σας, σαν κάνει να αισθάνεστε ότι δεν σας υποστηρίζουν. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα μάθημα, ότι πρέπει να ακολουθείτε το ένστικτό σας, ανεξάρτητα από το ποιος συμφωνεί μαζί σας ή όχι. Έχετε περισσότερους σιωπηλούς υποστηρικτές από όσους νομίζετε, οι οποίοι θα αρχίσουν να εμφανίζονται και να σας προσφέρουν συναισθηματική και οικονομική στήριξη. Αυτό θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τους υλικούς και οικονομικούς σας στόχους. Μερικές φορές είναι καλύτερο να εργάζεσαι στη σιωπή και να αφήνετε την επιτυχία να μιλάει από μόνη της.

Όσο διαρκεί η ανάδρομη πορεία του Ερμή, η προσοχή σας είναι στραμμένη σε παλιές συναισθηματικές πληγές και προηγουμένως άλυτες μάχες σχέσεων. Γύρω στις 20 Οκτωβρίου, η Πανσέληνος στον τομέα των οικονομικών σας θα δημιουργήσει ανταγωνισμούς και ζητήματα δούναι και λαβείν. Στις 23 Οκτωβρίου, που ο Ήλιος μπαίνει στον Σκορπιό, αν δεν είχατε ήδη τον έλεγχο του πεπρωμένου σας, θα το κάνετε τότε, καθώς ο δυναμικός Άρης στο ίδιο ζώδιο επηρεάζει τον ένατο οίκο σας, που αφορά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση και υψηλότερους στόχους.
ν

 


Translate this post