Κινέζικη Αστρολογία 2021 – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κατηγορία Κινεζική αστρολογία

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Ετήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια της κινέζικης αστρολογίας στο έτος του Μεταλλικού Βοδιού, που ξεκινάει στις 12 Φεβρουαρίου 2021.

Πηγή: News Media

ν

ΣΤΗΝ κινέζικη αστρολογία, τα ζώδια είναι ετήσια και κάθε χρονιά αντιστοιχεί σε ένα από αυτά. Το 2021 είναι η χρονιά του Βοδιού, και πιο συγκεκριμένα του Μεταλλικού Βοδιού, η οποία ξεκίνησε στις 12 Φεβρουαρίου 2021 και θα διαρκέσει έως τις 31 Ιανουαρίου 2022.

Το Βόδι συμβολίζει την αφοσίωση, τη σκληρή δουλειά, την αποφασιστικότητα, την αυτοπεποίθηση και την πειθαρχία. Οι ενέργειες που το χαρακτηρίζουν ενισχύουν τη σταθερότητα, την ισορροπία και την ευημερία όσον αφορά βραχυπρόθεσμα έργα. Γι’ αυτό ίναι σημαντικό να σχεδιάσετε πολύ προσεκτικά τις κινήσεις σας πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε έργο το 2021. Θα διασφαλίσετε μια ομαλή πορεία στο έργο σας και δεν θα δείτε τις προσπάθειές σας να χάνονται.

Σύμφωνα με το κινέζικο ωροσκόπιο, το Βόδι είναι ένα αξιόπιστο και ανθεκτικό ζώδιο και μπορεί κανείς να βασιστεί πάνω του. Επομένως, αυτή η χρονιά είναι συνώνυμη με τη σκληρή δουλειά, την αποφασιστικότητα, τη δύναμη και την ανθεκτικότητα για την επίτευξη αυτών που θέλετε να πετύχετε στη ζωή.

Το 2021, καλείστε να πάρετε σοφές αποφάσεις και να κάνετε σωστές επιλογές που θα σας επιτρέψουν να επιτύχετε τους στόχους σας στη ζωή. Μην εγκαταλείπετε τα όνειρά σας με την πρώτη δυσκολία γιατί έχετε τη δυνατότητα να κάνετε κάτι σπουδαίο στη ζωή σας φέτος. Αυτό το έτος μπορείτε να επιτύχετε οτιδήποτε έχετε βάλει στο μυαλό σας.
ν

ν

Γενικές προβλέψεις για το έτος του Μεταλλικού Βοδιού

Με βάση τις αρχές του Φενγκ Σούι, το στοιχείο του Μετάλλου είναι σύμβολο ανθεκτικότητας, διάρκειας, αντίστασης και αφοσίωσης. Είναι επίσης σύμβολο σκληρής δουλειάς και αποφασιστικότητας, καθώς και υπηρεσίας προς την κοινότητα.

Η φετινή χρονιά είναι γιν και το γιν Μέταλλο στην κινεζική αστρολογία σχετίζεται με τον πλανήτη Αφροδίτη, την ξηρασία και το φθινόπωρο. Αντιπροσωπεύει επίσης τη Δυτική κατεύθυνση.

Όσον αφορά το ανθρώπινο σώμα, το Μέταλλο σχετίζεται με τους πνεύμονες. Για να έχετε καλή υγεία τη χρονιά του Βοδιού θα πρέπει να εκτίθεστε επαρκώς σε καθαρό αέρα και καθαρό νερό. Το Μέταλλο συμβολίζει επίσης το λευκό χρώμα και τις έντονες μυρωδιές και γεύσεις.

Όσον αφορά τα οικονομικά και την εργασία, το 2021 είναι ξεκάθαρο ότι θα βγουν κερδισμένοι όσοι εργάζονται σκληρά και με αποφασιστικότητα. Οι κόποι τους θα εκτιμηθούν και θα δώσουν καρπούς. Ωστόσο, οι τεμπέληδες δεν θα είναι τυχεροί γιατί τίποτα δεν θα τους δοθεί χωρίς προσπάθεια. Το έτος του Βοδιού, καλείστε να είστε δημιουργικοί και πρακτικοί, εκμεταλλευόμενοι τις ικανότητες και τα ταλέντα σας.

Η οικογένεια παίζει σημαντικό ρόλο στο έτος του Βοδιού. Το ζώδιο αυτό εκτιμά την αξία και τη σημασία μιας ενωμένης και αγαπημένης οικογένειας. Έτσι φέτος θα υπάρχει ιδιαίτερη έμφαση στις παραδοσιακές αξίες της οικογενειακής εστίας και θα πρέπει να της δίνετε την προτεραιότητα που της αρμόζει.

Όσον αφορά τον έρωτα, θα είναι πολύ εύκολο να ερωτευτείτε φέτος και συχνά θα το κάνετε χωρίς πολύ σκέψη, κάτι που μπορεί να σας οδηγήσει σε ερωτική απογοήτευση.  Ειδικά όσοι έχετε γεννηθεί σε έτος Βοδιού, θα πρέπει να είστε πολύ συγκρατημένοι όταν ξεκινάτε μια νέα σχέση και μην βιαστείτε να επισημοποιήσετε τα πράγματα.

Θα πρέπει επίσης να συγκρατήσετε την επιθυμία να ξοδεύετε πολλά χρήματα μόνο και μόνο για να ευχαριστήσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ελπίζοντας ότι με αυτόν τον τρόπο θα κερδίσετε την αγάπη τους.

Το μεγαλύτερο μάθημα για εσάς κατά τη διάρκεια του 2021 είναι ότι τα χρήματα δεν μπορούν να αγοράσουν την αληθινή ευτυχία.

Όσον αφορά τις υπάρχουσες σχέσεις, το έτος του Βοδιού θα φέρει σταθερότητα και αρμονία στα ζευγάρια. Θα πρέπει όμως ο καθένας χωριστά να δείξει τον καλύτερο εαυτό του. Με άλλα λόγια, θα πρέπει να είμαστε πιο ευδιάθετοι και με μεγαλύτερη κατανόηση.

Τα έτη του Βοδιού είναι: 1913, 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021, 2033.

Για να μάθετε ακριβώς το κινέζικο ζώδιο στο οποίο ανήκετε, ανατρέξτε στους Πίνακες των σεληνιακών ετών από το 1900 έως το 2055 και βρείτε την ημερομηνία γέννησής σας.
ν

Ποντικός

Έτη Ποντικού: 1912, 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020, 2032…

Κάτω από την επιρροή του Μεταλλικού Βοδιού, εσείς οι Ποντικοί θα έχετε μια υπέροχη χρονιά μπροστά σας. Θα έχετε επιτυχία με ό,τι καταπιαστείτε, ενώ είναι γνωστή η ικανότητά σας να τα βγάζετε πέρα, ακόμη και στις πιο δύσκολες καταστάσεις. Η καριέρα σας αποκτά προτεραιότητα και τον Μάιο θα συμβούν αλλαγές. Θα έχετε νέες ιδέες και δυνατότητες, τόσο επαγγελματικές όσο και οικονομικές.

Το ιδιαίτερο με τη χρονιά αυτή, είναι ότι θα σας αποκαλύψει έναν μυστικό φίλο ή το έτερόν σας ήμισυ.

Η μεγαλύτερη επιτυχία σας θα προέλθει από τη βοήθεια που δέχεστε από άλλους, καθώς οι επαφές με τα σωστά άτομα μπορεί να ανοίξουν μεγάλες πόρτες για εσάς. Αφήστε λοιπόν την τύχη να σας ανοίξει το δρόμο και μην αφήνετε το εγώ σας να γίνει ο χειρότερος εχθρός σας. Όσο πιο μετριοπαθής είστε, τόσο περισσότερα θα κερδίσετε!

Αυτή τη χρονιά αποφύγετε τους ηγετικούς ρόλους. Το δεύτερο εξάμηνο του έτους θα είναι καρποφόρο, με μια ευκαιρία για επωφελείς επενδύσεις.
ν

Βόδι

Έτη Βοδιού: 1913, 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021, 2033…

Αυτή είναι η τυχερή σας χρονιά! Δίχως αμφιβολία, είναι η κατάλληλη στιγμή για να χτίσετε το μέλλον σας. Να σκέφτεστε πάντα μακροπρόθεσμα. Μην παραβλέπετε μακροπρόθεσμα κέρδη χάρη βραχυπρόθεσμων απολαύσεων. Η επιμονή είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημά σας, και ευτυχώς για εσάς, το πείσμα και η σταθερότητα είναι εγγενή χαρακτηριστικά γνωρίσματα του ζωδίου σας!

Φέτος, θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αναγνώριση στη δημόσια ζωή, να απολαύσετε το προσκήνιο και να εκφράσετε πειστικά τις ιδέες σας, υπό την προϋπόθεση ότι έχετε κυριαρχήσει πάνω στη συναισθηματική σας φύση, η οποία μερικές φορές είναι αρκετά ευαίσθητη. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις και να δημιουργήσετε νέες φιλίες.

Για τους σπουδαστές είναι μια καλή χρονιά να αφιερωθούν στα μαθήματά τους και να διαπρέψουν.
ν

Τίγρης

Έτη Τίγρη: 1914, 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022, 2034…

Το 2021 καταφέρνετε να ανακαλύψετε οικονομικές ευκαιρίες, ακόμη και μέσα στους δύσκολους καιρούς που ζούμε. Όπως είναι τα πράγματα αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να υπάρχουν εμφανή σημάδια πλούτου, αλλά υπάρχει άφθονος κρυμμένος πλούτος όταν ξέρετε πού να κοιτάξετε!

Φέτος, λοιπόν, θα φτιάξετε εσείς τις ευνοϊκές συνθήκες και όχι μόνο θα βγείτε κερδισμένοι, αλλά θα επωφεληθούν κι άλλοι από τη συμμετοχή τους σε έργα και συνεργασίες μαζί σας. Το πάθος χαρακτηρίζει την ύπαρξή σας. Όταν δουλεύετε λοιπόν πάνω σε κάτι που σας γεμίζει, αυτό και μόνο μπορεί να σας οδηγήσει στην επιτυχία.

Παρ’ όλα αυτά, μην περιμένετε άμεση επιτυχία. Οπλιστείτε με υπομονή, γιατί τη χρονιά του Βοδιού θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά προκειμένου να δρέψετε τους πολυπόθητους καρπούς στο μέλλον.

Η καλή τύχη και η ευημερία θα έρθουν στο δρόμο σας φέτος, πολύ περισσότερο αν είστε επιχειρηματίες ή μελλοντικοί γονείς.
ν

Λαγός

Έτη Λαγού: 1915, 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023, 2035…

Το 2021 θα είναι μια καλή και ρομαντική χρονιά για εσάς τους Λαγούς. Θα έχετε μεγάλη τύχη στον έρωτα, ενώ αν είστε ήδη σε μια σχέση, αυτή θα είναι γεμάτη αγάπη. Όσοι από εσάς ζητάτε να βρείτε το ταίρι σας στη ζωή, φέτος θα εμφανιστούν πολλές ευκαιρίες να το ανακαλύψετε και αν θέλετε να παντρευτείτε, αυτή είναι μια ευοίωνη χρονιά για να το κάνετε. Μπορείτε να περιμένετε επίσης την εύνοια πολλών χρήσιμων ανθρώπων, ικανών και πρόθυμων να σας βοηθήσουν.

Μην απομακρύνετε τους άλλους, όταν αυτοί κάνουν μια προσπάθεια να σας προσεγγίσουν. Μπορεί να πιστεύετε ότι είστε ικανοί να τα κάνετε όλα μόνοι σας, αλλά η συμμαχία με τους σωστούς ανθρώπους θα κάνει τη διαδρομή σας προς την επιτυχία πιο γρήγορη και πιο ομαλή.

Υπάρχει ενδεχόμενο να προκύψουν κάποια εμπόδια που πρέπει να ξεπεραστούν, αλλά η εσωτερική σας δύναμη είναι ισχυρή και σας βοηθά να αντιμετωπίσετε μικρές απογοητεύσεις που εμφανίζονται στο δρόμο σας. Διατηρήστε την αποφασιστικότητά σας και μην αφήνετε τις προσωρινές αναποδιές να σας απομακρύνουν από το στόχο σας.

Τέλος, παραμείνετε ταπεινοί και ολιγαρκείς παρά τις επιτυχίες που ενδεχομένως θα έρθουν στο δρόμο σας.
ν

Δράκοντας

Έτη Δράκοντα: 1916, 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024, 2036…

Το 2021 κρύβει μεγάλες δυνατότητες για εσάς τους Δράκοντες. Πολλοί από εσάς θα συναντήσετε νέες ευκαιρίες και ενώ μπορεί να αισθάνεστε ενθουσιασμένοι για πολλές από αυτές, μην καταπιάνεστε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Εκτός κι αν είστε εξωγήινοι, όπως ο Έλον Μασκ. Η συγκέντρωση σε λίγες και συγκεκριμένες ασχολίες φέρνει καλύτερα αποτελέσματα από το να προσπαθείτε να πετύχετε πολλά πράγματα μαζί.

Φέτος, θα πρέπει να κάνετε μια προσπάθεια να οργανώσετε τα οικονομικά σας και να βρείτε τη χρυσή τομή μεταξύ εσόδων και εξόδων. Την περίοδο Μαρτίου και Μαΐου, η οικονομική κατάστασή σας θα βελτιωθεί. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όσον αφορά τις δαπάνες. Τα περιττά έξοδα πρέπει να ελέγχονται προσεκτικά. Το έτος του Μεταλλικού Βοδιού δεν θα σας πάει πολύ μακριά αν δεν μείνετε συγκεντρωμένοι και γειωμένοι.

Αυτή τη χρονιά θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί. Οι άνθρωποι που θα έρθουν στο δρόμο σας, δεν θα είναι όλοι προς όφελός σας. Αυτή τη χρονιά μην κάνετε εχθρούς, γιατί θα είναι καταστροφικό. Οι ηλικιωμένοι πρέπει να κρατήσουν τα χέρια τους μακριά από τις νεαρές κυρίες, καθώς ένα σκάνδαλο μπορεί να σας φέρει σε δύσκολη θέση.
ν

Φίδι

Έτη Φιδιού: 1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013, 2025, 2037…

Το 2021, σας περιμένει μια πολύ καλύτερη χρονιά από πέρυσι. Η δύναμή σας, στο έτος του Βοδιού, θα προέλθει από τη δημιουργικότητα και την επινοητικότητά σας. Συνεχίστε να σκέφτεστε έξω από τα συνηθισμένα. Ο καθιερωμένος τρόπος με τον οποίο γίνονται τα πράγματα, δεν θα σας επιτρέψει να ξεκλειδώσετε όλες τις δυνατότητές σας. Γι’ αυτό να είστε τολμηροί και να δοκιμάζετε κάθε τόσο νέα πράγματα.

Μην αφήσετε τον εαυτό σας να αποθαρρυνθεί από προηγούμενες εμπειρίες ή από απόψεις άλλων. Είναι μια χρονιά που είστε δυνατοί και ακόμα κι αν εμφανιστούν αναποδιές, μπορείτε να τις ξεπεράσετε. Με τον ευρηματικό τρόπο σκέψης σας, μπορείτε να μετατρέψετε τα εμπόδια σε εξαιρετικές ευκαιρίες.

Συνεχίστε να εργάζεστε και η φήμη σας θα εξαπλωθεί πολύ μακριά. Όμως μην αφήσετε να σας παρασύρει η δουλειά και παραμελήσετε το ταίρι σας. Πολλοί καλοί άνθρωποι θα έρθουν στο δρόμο σας και θα συμβάλουν στην αποκατάσταση των σχέσεων με τους προσωπικούς σας εχθρούς.

Ως εκ τούτου, είναι μια καλή χρονιά για την επίλυση νομικών θεμάτων, αν και το τέλος του έτους μπορεί να φέρει δυστυχία.
ν

Άλογο

Έτη Αλόγου: 1918, 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014, 2026, 2038…

Το 2021 προβλέπεται μια εξαιρετική χρονιά για εσάς. Δεν είστε απλώς τυχεροί, αλλά έχετε και βοήθεια όποτε την χρειαστείτε. Μην απορρίπτετε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται, γιατί κάποιες από αυτές θα αποτελέσουν το κλειδί που θα ανοίξει το δρόμο προς τα όνειρά σας.

Να θυμάστε ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να μένετε προσκολλημένοι σε κάποιες ιδέες. Μάθετε να είστε πιο ευέλικτοι. Αυτό που θεωρήσατε σημαντικό στο παρελθόν μπορεί πλέον να μην έχει τόσο μεγάλη αξία. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να προσαρμοστεί στη νέα κατάσταση, με τη σιγουριά ότι στο μέλλον σας περιμένουν καλά νέα.

Εκεί που θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στο έτος του Βοδιού είναι στα αισθηματικά σας ζητήματα. Για να αποφύγετε την αποξένωση θα πρέπει να δίνετε μεγαλύτερη προσοχή στους συντρόφους σας. Αν είστε ελεύθεροι, ο Ιούλιος προσφέρεται για νέες γνωριμίες. Στην περίπτωση που έχετε ήδη βρει τον/την σύντροφο των ονείρων σας, τότε το μήνα αυτό ίσως επισημοποιήσετε τη σχέση σας.

Τέλος, να είστε προσεκτικοί όταν κάνετε ασκήσεις. Οι τραυματισμοί στα άκρα είναι φέτος κάτι πολύ πιθανό να συμβεί.
ν

Πρόβατο

Έτη Προβάτου: 1919, 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015, 2027, 2039…

Το έτος του Μεταλλικού Βοδιού είναι πολύ θετικό για εσάς, αγαπητά Πρόβατα, παρά το γεγονός ότι η ιδιοσυγκρασία σας δεν ταιριάζει ιδιαίτερα με τις ενέργειες του Μεταλλικού Βοδιού. Η οργάνωση δεν είναι το δυνατό σας στοιχείο και σας ταιριάζουν καλύτερα τα καλλιτεχνικά επαγγέλματα, παρά η διεύθυνση επιχειρήσεων. Φέτος όμως έχετε πολύ καλή συνεργασία με τα Άλογα, τα οποία μπορούν να σας χαρίσουν υποστήριξη και καλοτυχία.

Ωστόσο, αυτό που πρέπει να θυμάστε τη χρονιά του Βοδιού είναι να διατηρείτε την ψυχραιμία σας και να κρατάτε το θυμό σας υπό έλεγχο. Μην αντιδράτε σε καθετί που συμβαίνει και μην πηγαίνετε κόντρα με όλους. Δεν χρειάζεται να κερδίζετε σε κάθε αντιπαράθεση. Στην πραγματικότητα, η «ήττα» μπορεί να αποδειχθεί σε αρκετές περιπτώσεις ένα είδος νίκης για εσάς φέτος. Οι καλές σχέσεις είναι πολύ πιο σημαντικές από οποιαδήποτε μορφή λεκτικής επικράτησης. Αποφύγετε επίσης να εμπλακείτε σε ζητήματα που δεν σας αφορούν.

Μείνετε εστιασμένοι στη δουλειά σας. Τυχόν νέες ιδέες ή επαγγελματικές αλλαγές δεν θα είναι επιτυχημένες φέτος. Θα υπάρξουν προβλήματα σχέσεων και το ίδιο μπορεί να ειπωθεί για την υγεία σας. Μείνετε προσηλωμένοι στο στόχο σας και ακολουθήστε μια υγιεινή διατροφή.
ν

Πίθηκος

Έτη Πίθηκου: 1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016, 2028, 2040…

Το 2021 είναι η χρονιά που μπορείτε να πετύχετε πολλά, φίλοι Πίθηκοι. Έχετε την τύχη με το μέρος σας και μπορείτε να αποκτήσετε αξιοσημείωτη αναγνώριση. Μην διστάσετε να στοχεύσετε ψηλά. Το ισχυρό σας κίνητρο και η εμπιστοσύνη στον εαυτό σας σάς δίνουν το προβάδισμα σε ό,τι επιδιώκετε και όσο περισσότερο ασχολείστε με έργα που σχετίζονται με τους προσωπικούς σας στόχους, τόσο μεγαλύτερη επιτυχία θα έχετε.

Έχετε άφθονη ενέργεια, οπότε το να κάνετε «πάρα πολλά» δεν θα είναι πρόβλημα για εσάς. Στην πραγματικότητα, θα είναι ό,τι το καλύτερο.

Φέτος, έχετε την ευκαιρία να αλλάξετε την επαγγελματική σας κατάσταση. Πιο δραστήριοι από ποτέ, θα λειτουργείτε σε πολλά μέτωπα, πάντα έτοιμοι να κάνετε την ανατροπή στην επαγγελματική σας ζωή και να πάρετε ένα υπολογισμένο ρίσκο.

Στη χρονιά του Βοδιού, οι επαγγελματικές σας σχέσεις είναι πιο εύκολες, οπότε είναι η κατάλληλη στιγμή να επεκτείνετε τον επιχειρηματικό σας κύκλο και να ξεχωρίσετε. Αυτή τη χρονιά θα είστε ιδιαίτερα ελκυστικοί και χαρισματικοί με έξοχες ρητορικές ικανότητες. Η επικοινωνία θα είναι αναμφίβολα ο τομέας όπου θα λάμψετε. Οι διαπραγματεύσεις σας θα είναι πολύ ευνοϊκές, και για αυτόν τον λόγο, το 2021, θα αναγνωριστείτε ως πολύ επιτυχημένοι πωλητές. Επομένως, σηκώστε τα μανίκια και να μην αφήσετε τίποτα ή κανέναν να σας σταματήσει.

Από την άλλη πλευρά, τα οικονομικά προβλήματα θα συνεχίσουν να υπάρχουν και το άγχος θα είναι αναπόφευκτο.
ν

Πετεινός

Έτη Πετεινού: 1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017, 2029, 2041…

Το 2021 αποτελεί μια πολύ σημαντική φάση προετοιμασίας για εσάς. Οι Πετεινοί, φέτος, θα καθήσετε να σκεφτείτε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να διευθύνετε την δουλειά σας και θα λάβετε σημαντικές αποφάσεις.

Καθώς βρίσκεστε απέναντι από το ζώδιο του Βοδιού, αυτή είναι μια σημαντική χρονιά για εσάς όπου καλείστε να προετοιμαστείτε για το μέλλον με σύνεση και ευφυΐα. Θα πρέπει να διπλασιάσετε τις προσπάθειές σας και να εστιάσετε την προσοχή σας στο έργο σας. Αλλά, πάνω απ’ όλα, θα πρέπει να χαράξετε τις στρατηγικές για την καλύτερη διαχείριση του μέλλοντός σας.

Έχετε συγκεκριμένα σχέδια στο μυαλό σας και αυτό θα σας βοηθήσει να είστε πιο συγκεντρωμένοι και πιο αποφασισμένοι από ποτέ. Μην αφήνετε προσωρινές αποτυχίες να σας αποδυναμώνουν και να σας απομακρύνουν από το στόχο σας. Αυτή είναι μια χρονιά προκλήσεων και γνωρίζετε καλά ότι εάν κάνετε τις σωστές κινήσεις και προετοιμασίες τώρα, τα επόμενα χρόνια θα διασφαλίσουν τη θέση σας σε όλους τους τομείς.

Υπάρχουν και καλά νέα όμως το έτος του Βοδιού. Η τύχη σας χαμογελά στην αισθηματική σας ζωή και υπάρχουν πολλές πιθανότητες να βρείτε τον μεγάλο έρωτα σε ένα άτομο που θα συναντήσετε ξανά και που θα σας χαρίσει αξέχαστες στιγμές!

Γενικά, είναι μια ευοίωνη χρονιά για εσάς, με πολλά από τα εμπόδια του παρελθόντος να απομακρύνονται από μπροστά σας.
ν

Σκύλος

Έτη Σκύλου: 1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018, 2030, 2042…

Το 2021 είναι μια πολύ καλή χρονιά για εσάς, αγαπητοί Σκύλοι. Θα είναι μια χρονιά γεμάτη ενέργεια, όπου θα είστε έτοιμοι να ασχοληθείτε με πολλές διαφορετικές δραστηριότητες.

Είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσετε νέα έργα, να λάβετε υπόψη νέα σχέδια και να πάρετε αποφάσεις που θα έχουν θετικό αντίκτυπο στο μέλλον σας. Σκεφτείτε στρατηγικά και πρακτικά, ώστε να μην χάσετε καμία από τις ευκαιρίες που σας προσφέρει το έτος του Βοδιού.

Είναι πολύ σημαντικό να σχεδιάσετε τα πάντα με μεγάλη προσοχή και να μην παραβλέψετε ιδέες που γνωρίζετε ότι είναι κερδοφόρες, ενώ παράλληλα να είστε πολύ προσεκτικοί με αυτές που ξέρετε ότι μπορεί να αποτύχουν. Αποφύγετε περιττά έξοδα και παρορμητικές κινήσεις γιατί υπάρχει μεγάλος κίνδυνος απώλειας χρημάτων.

Επαγγελματικά, θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες που θα συνεχίσουν να εμφανίζονται έως και το επόμενο έτος. Οι προβλέψεις είναι εξαιρετικά αισιόδοξες, υπό την προϋπόθεση ότι θα είστε συνεπείς και θα ενεργείτε κάθε φορά που παρουσιάζεται μια ευκαιρία. Μην χαλαρώνετε υπερβολικά και προωθήστε το έργο σας γιατί τώρα είναι οι κατάλληλες συνθήκες για να το κάνετε αυτό. Αν βρείτε έναν ευγενή σκοπό πάνω στον οποίο θα δουλεύετε και αν πιστεύετε πραγματικά αυτό που κάνετε, τότε μπορείτε να μετακινήσετε και βουνά!
ν

Χοίρος

Έτη Χοίρου: 1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019, 2031, 2043…

Το 2021 έχετε μια εξαιρετική στάση απέναντι στη ζωή και είναι αυτό που θα σας βοηθήσει να σημειώσετε μεγάλη επιτυχία φέτος, φίλοι Χοίροι. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και η ζωή δεν θα σας απογοητεύσει. Στο έτος του Βοδιού, μαθαίνετε πώς να είστε πιο ανεξάρτητοι και να χρησιμοποιείτε σωστά την ελευθερία σας. Οι φίλοι και ο κοινωνικός σας κύκλος παραμένουν πάντα πιστοί σε εσάς, προσφέροντάς σας όλη την στήριξη που χρειάζεστε.

Εφέτος μπορείτε να ξεκινήσετε νέα σχέδια υπό την προϋπόθεση ότι θα προχωρήσετε βήμα προς βήμα, χωρίς βιασύνες. Η καλή σας σχέση με το χρόνο θα σας κάνει να αισθάνεστε πιο σίγουροι ότι θα επιτύχετε τους στόχους σας.

Καθώς δεν θέλετε να εγκλωβιστείτε, επενδύετε σε τομείς που δεν θα σας εμποδίσουν να χαρείτε τη ζωή και τις αγαπημένες σας ασχολίες. Συγκεντρωμένοι και αποτελεσματικοί, σχεδιάζετε τις ενέργειές σας με αποφασιστικότητα και σιγουριά.

Αποφύγετε τα τυχερά παιχνίδια και την ενασχόληση με το Χρηματιστήριο στην περίπτωση που δεν είστε καλά εξοικειωμένοι. Μην παίρνετε μεγάλα ρίσκα όταν πρόκειται για χρήματα.

Εάν μπορείτε, προσπαθήστε να αποταμιεύσετε, γιατί τα χρήματα που βάζετε στην άκρη κατά τη διάρκεια του έτους του Βοδιού έχουν τη δυνατότητα να γίνουν ένα χρήσιμο κεφάλαιο στο μέλλον.
ν

 


Translate this post