Ιπτάμενα άστρα 2023: Θεραπείες και αντίμετρα

Κατηγορία ΘΕΜΑΤΑ, Φενγκ Σούι

ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ

Posted by Youmagazine Staff

 

Ο χάρτης των ιπτάμενων άστρων του 2023, πότε αρχίζει η Περίοδος 9, οι συμβατότητες των ζωδίων και τα αντίμετρα για τα αρνητικά άστρα.

Ο χάρτης των Ιπτάμενων άστρων για το 2023. Πηγή: News Media

v

Η ΠΟΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ χρήση του χάρτη των Ιπτάμενων Άστρων για το 2023 είναι η ενημέρωση του Φενγκ Σούι του σπιτιού σας. Το έτος του Υδάτινου Λαγού ξεκινά στις 22 Ιανουαρίου 2023 και τελειώνει στις 9 Φεβρουαρίου 2024. Το χρώμα του έτους είναι το μαύρο και η ενέργεια είναι γιν. Η τελευταία φορά που είχαμε το έτος του Λαγού ήταν το 2011, ενώ προηγούμενο έτος Υδάτινου Λαγού ήταν το 1963. Τα έτη του Υδάτινου Λαγού, παλιότερα και μελλοντικά, είναι: 1915, 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023, 2035.

Για το 2023, το κυρίαρχο άστρο είναι το 4 που πέφτει στο κέντρο του σπιτιού. Θα πρέπει, επομένως, να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτό το άστρο, καθώς οι ενέργειές του επιβραδύνονται και αλλάζουν, καθώς περνάμε στην Περίοδο 9. Η ενίσχυση της επίδρασης αυτού του αστεριού σε κάθε σπίτι είναι εξαιρετικά σημαντική.
ν

Στην κάτοψη του σπιτιού (γραφείου ή καταστήματος), όπου υπάρχει σημειωμένος με πυξίδα ο μαγνητικός Βορράς, προσαρμόστε τον χάρτη με τα ιπτάμενα άστρα, ώστε ο ένας Βορράς να συμπίπτει με τον άλλο. Έτσι θα δείτε σε ποιον χώρο του σπιτιού πέφτει κάθε άστρο, για να πάρετε τα αντίστοιχα αντίμετρα. Πηγή: News Media
ν

Οι περίοδοι των Ιπτάμενων Άστρων είναι εννέα κύκλοι των είκοσι ετών που συνολικά διαρκούν 180 χρόνια. Το 2024 ξεκινάει η Περίοδος 9 που θα διαρκέσει έως το 2043. Η Περίοδος 9 της πνευματικής ωριμότητας θα διαδεχτεί την Περίοδο 8 της παιδικότητας, που ξεκίνησε το 2004 και λήγει το 2023. Με το τέλος κάθε περιόδου, η κοινωνία αλλάζει και επικρατούν νέες τάσεις. Ο μεγάλος κύκλος που λήγει το 2043 ξεκίνησε το 1864.

Σύνοψη ιπτάμενων άστρων 2023

Οι καλύτερες κατευθύνσεις ή τομείς το 2023 περιλαμβάνουν τον Βορρά, τη Δύση, τον Νότο και το Κέντρο. Γενικά, πρόκειται για τυχερές περιοχές και εξαιρετικές θέσεις αν εκεί πέφτουν σημαντικοί χώροι όπως η είσοδος, τα υπνοδωμάτια ή η κουζίνα.

Επειδή βρισκόμαστε σε μια μεταβατική περίοδο, κατά την οποία οι ενέργειες των ετήσιων άστρων μεταμορφώνονται και αλλάζουν, είναι ιδιαίτερα σημαντικό το Φενγκ Σούι του σπιτιού το 2023. Ως εκ τούτου, ενισχύστε στο έπακρο τις ενέργειες του κυρίαρχου άστρου 4, που πέφτει, όπως ειπώθηκε, στο κέντρο του σπιτιού ή του γραφείου, τοποθετώντας εκεί φώτα και γήινα χρώματα.
ν

ν

Κατάλληλος είναι επίσης ο θεμελιώδης σταυρός με τα τέσσερα ζώα (επάνω). στο κέντρο του γραφείου σας, με τρόπο ώστε ο Ποντικός να βλέπει προς τον Βορρά, το Άλογο προς το Νότο, ο Λαγός προς την Ανατολή και ο Πετεινός προς τη Δύση. Ο στόχος αυτού του ενισχυτή στο γραφείο είναι να διασφαλίσει ότι όλοι οι εργαζόμενοι θα εργαστούν μαζί ως συλλογική μονάδα και να εξαλείψει όλα τα κουτσομπολιά και τα πισώπλατα μαχαιρώματα. 

Τοποθετημένο στο σπίτι, αυτό το ενισχυτικό φέρνει όλα τα μέλη της οικογένειας σε ομόνοια και αρμονία μεταξύ τους, αλλά και βελτιώνει τις σχέσεις των μελών του σπιτιού με τους γείτονες και τους περίοικους.

Όταν βρίσκεται στο κέντρο, το άστρο 4 φέρνει επίσης καλοτυχία στις σχέσεις και τον έρωτα. Τοποθετήστε εκεί καρδιές ή κάποιο όμορφο διακοσμητικό όπως τα πιο κάτω, εάν αυτό που αναζητάτε είναι ο γάμος.
ν

ν

Ποιο είναι το ιδανικό σας ταίρι

Στον πίνακα που ακολουθεί, ένα ανήκετε σε κάποιο ζώο της αριστερής στήλης, δεξιά βλέπετε με ποιο ταιριάζετε, αποφεύγοντας πειραματισμούς και σπατάλη χρόνου και ενέργειας.
ν

ν

Στα νοτιοανατολικά, έχουμε μια «ξιφομαχία» (άστρο 3). Εάν η κρεβατοκάμαρα ή η κύρια είσοδος είναι στα νοτιοανατολικά, πάρτε αντίμετρα για να αποφύγετε τους καβγάδες και τις λογομαχίες.

Το άστρο 2 της ασθένειας 2 βρίσκεται στην Ανατολή και το αστέρι της ατυχίας 5 βρίσκεται στα βορειοδυτικά. Προσθέστε εδώ μια θεραπεία Φενγκ Σούι για να μειώσετε την αρνητική επίδραση αυτών των άστρων.

Τα δυσμενή άστρα με μια ματιά

Ανατολή: Μεγάλος Δούκας (Τάι Σούι), ένα κατεξοχήν δυσοίωνο άστρο.

Δύση: 3 Killings, το άστρο των φιλονικιών.

Δύση: Sui Po (Σούι Πο), ένα ακόμη δυσοίωνο άστρο.

Τα ευνοϊκά άστρα του 2023

Κέντρο: 4, το άστρο του ρομαντισμού.

Νοτιοδυτικά: 1, το άστρο της νίκης.

Νότος: 8, το άστρο της ευημερίας.

Βορράς: 9, το άστρο της μελλοντικής ευημερίας.

Δύση: 6, το άστρο της ουράνιας τύχης.

Ας δούμε τώρα τις επιρροές κάθε ιπτάμενου άστρου και τα ενισχυτικά μέτρα που μπορούμε να εφαρμόσουμε σε κάθε τομέα για να προσελκύσουμε θετική ενέργεια και να ελαχιστοποιήσουμε την επίδραση της αρνητικής.
ν

ΕΥΟΙΩΝΑ ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΑΣΤΡΑ
ν

ΚΕΝΤΡΟ

Άστρο 4, πράσινο

Το άστρο 4 του ρομαντισμού και της εκπαίδευσης είναι πράσινο και ανήκει στο στοιχείο του Ξύλου. Έχει να κάνει με τις σχέσεις, τον ρομαντισμό και την αγάπη. Φέρνει επίσης μεγάλα οφέλη από δικτύωση, ισχυρές συμμαχίες, φίλους και σημαντικούς ευεργέτες. Πιο πάνω μιλήσαμε για το τι πρέπει να βάλετε στο κέντρο του γραφείου ή του σπιτιού σας, αναλόγως με τις επιθυμίες σας. Αν αναζητάτε έναν σύντροφο ή θέλετε να παντρευτείτε, προτιμήστε ένα από τα αντικείμενα σε ζεύγη που σας προτείνουμε παρακάτω.

Γενικά, αυτό το άστρο φέρνει αρμονία και ευτυχία σε όλες τις σχέσεις και είναι πολύ ευοίωνο για τους ελεύθερους. Μπορεί να ενισχύσει τον ρομαντισμό μεταξύ των παντρεμένων ζευγαριών, αλλά υπάρχει επίσης ο κίνδυνος απομάκρυνσης για τους παντρεμένους κατά τη διάρκεια αυτού του έτους. Συνιστάται στα ζευγάρια να αφαιρούν όλα τα στοιχεία του νερού από το κέντρο του σπιτιού τους, επειδή το πολύ νερό που σε συνδυασμό με τον άστρο 4 μπορεί να προκαλέσει απιστία.

Το άστρο 4 δημιουργεί επίσης τις καλύτερες συνθήκες όσο αφορά τη μελέτη, το διάβασμα και τις εξετάσεις και γι’ αυτό είναι πολύ ευνοϊκό για όλους τους μαθητές και τους νέους. Αυτό το άστρο πιστεύεται ότι σας βοηθά να διευρύνετε το μυαλό σας, να ενισχύσετε τη δημιουργικότητά σας και να βελτιώσετε την κρίση και τη λογική σας.

Για να περάσετε τις εξετάσεις και να κερδίσετε υποτροφίες, φροντίστε να ενεργοποιήσετε το κέντρο του χώρου κατοικίας σας ή του γραφείου σας. Τυχερά χρώματα εδώ είναι το κόκκινο, το πορτοκαλί και το μοβ.

Ενισχυτικά Φενγκ Σούι για το άστρο 4:

 Πέταλο καλής τύχης

 Ζευγάρι παγονιών για γονιμότητα

 Ζευγάρι πάπιες ή κύκνοι

Πήλινα διακοσμητικά σε ζεύγη
ν

ν

ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΑ

Άστρο 1, λευκό

Το άστρο 1 της νίκης είναι λευκό και ανήκει στο στοιχείο του Νερού. Η ενέργειά του δυναμώνει όσο προχωράμε προς την Περίοδο 9 και η ενεργοποίηση αυτού του άστρου φέρνει ιδανικές συνθήκες και νέες ευκαιρίες. Επιπλέον, φέρνει το όραμα και τη φιλοδοξία που απαιτείται για να μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε αυτές τις ευκαιρίες.

Το 2023, το άστρο 1 βρίσκεται στα νοτιοδυτικά και ωφελεί ιδιαιτέρως το Πρόβατο, τον Πίθηκο και τη μητέρα της οικογένειας. Ωφελεί επίσης όποιον έχει υπνοδωμάτια που βρίσκονται στα νοτιοδυτικά του σπιτιού ή το σπίτι βλέπει νοτιοδυτικά.

Το άστρο αυτό υποδηλώνει σοφία, γνώση, αφθονία, ευφυΐα και προσφέρει βοήθεια από αξιόλογα άτομα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε συνειδητά αυτόν τον τομέα για να σχεδιάσετε τη μελλοντική σας ζωή, να αναλύσετε τις περιστάσεις που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στη ζωή σας, να βρείτε λύσεις, να εντοπίσετε πόρους και να συγκεντρώσετε ό,τι χρειάζεστε για να ξεκινήσετε.

Εάν αισθάνεστε εγκλωβισμένοι για οποιοδήποτε λόγο, τώρα μπορείτε να αναζητήσετε διέξοδο από τα προβλήματά σας ενεργοποιώντας τον τομέα αυτό.

Μπορείτε να βάλετε ένα κινούμενο στοιχείο νερού, όπως ένα συντριβανάκι, σε αυτόν τον τομέα για να προσελκύσετε βοήθεια ή να βρείτε χρήσιμους ανθρώπους. Σε συνδυασμό με ένα κινούμενο μεταλλικό αντικείμενο, όπως είναι οι μελωδοί, θα γίνετε πιο αγαπητοί στους άλλους.

Τυχερά χρώματα εδώ είναι το ασημί, χρυσό, λευκό, μπλε και μαύρο.

Ενισχυτικά Φενγκ Σούι για το άστρο 1:

 Δρακοχελώνα για εκπλήρωση επιθυμιών

 Αγαλματίδιο ελέφαντα

 Μελωδοί με 6 ή 8 μεταλλικές ράβδους

 Άλογο νίκης

 Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στρογγυλά μεταλλικά σχήματα, αλλά αποφύγετε αιχμηρά ή απειλητικά αντικείμενα.
ν

ν

ΝΟΤΟΣ

Άστρο 8, λευκό

Το άστρο 8 είναι λευκό και ανήκει στο στοιχείο της Γης. Φέρνει πλούτο, φήμη και επιτυχία στην καριέρα. Το 2023 βρίσκεται στον νότιο τομέα που ανήκει στο στοιχείο της Φωτιάς. Ο συνδυασμός αυτός είναι πολύ ευνοϊκός καθώς ενισχύεται η γήινη ενέργεια του άστρου 8 και υπάρχουν μεγαλύτερες πιθανότητες για απόκτηση πλούτου.

Οι περισσότερο κερδισμένοι είναι όσοι έχουν γεννηθεί στο ζώδιο του Αλόγου και όσοι έχουν σπίτι που βλέπει στο Νότο.

Για όσους έχετε τη δική σας επιχείρηση, μπορείτε να τοποθετήσετε αντικείμενα πλούτου και ευημερίας στο Νότο για να αυξήσετε τις πωλήσεις. Μπορείτε επίσης να προσκαλέσετε την παρουσία του Ερμή, του θεού του πλούτου, και να τον τοποθετήσετε στραμμένο προς την είσοδο του σπιτιού, του γραφείου σας ή στη Νότια γωνία.

Προτιμήστε κεραμικά αγαλματίδια και αντικείμενα σε κίτρινα ή καφετιά χρώματα, καθώς και διακοσμητικά σε κόκκινο χρώμα. Γενικά, αντικείμενα που αντιπροσωπεύουν τα στοιχεία της Φωτιάς και της Γης.

Τυχερά χρώματα εδώ είναι το κόκκινο, πορτοκαλί και μοβ.

Ενισχυτικά Φενγκ Σούι για το άστρο 8:

 Αγαλματίδιο Ερμή

 Βάτραχος αφθονίας με νόμισμα στο στόμα

 Δέντρο αφθονίας

 Τυχερός ή Γελαστός Βούδας

 Παγόδα ή αρχαίος ναός
ν

ν

ΒΟΡΡΑΣ

Άστρο 9, μοβ

Το άστρο 9 της μελλοντικής ευημερίας είναι μοβ και ανήκει στο στοιχείο της Φωτιάς. Αντιπροσωπεύει τον μελλοντικό πλούτο και φέρνει ευημερία, καλή τύχη και φήμη. Το άστρο 9 έχει την ιδιαιτερότητα να πολλαπλασιάζει την επίδραση των άλλων άστρων.

Το άστρο 9 αποκτά όλο και περισσότερη ισχύ καθώς πλησιάζουμε στην Περίοδο 9. Αυτό το άστρο φέρνει επιτυχία, προαγωγές, γάμους, νέες συνεργασίες, φήμη, περιουσία και πανηγυρισμούς κάθε είδους.

Ενισχύστε το στοιχείο του Ξύλου στην περιοχή αυτή με βάζα, μπαμπού, συντριβάνια ή ενυδρεία. Επίσης τυχερό εδώ είναι το στοιχείο της Φωτιά, οπότε μπορείτε να τοποθετήσετε ένα φωτιστικό, μια λάμπα, να ανάβετε κεριά ή να τοποθετήσετε ένα κόκκινο χαλάκι.

Εάν η πόρτα του σπιτιού βλέπει προς το Βορρά, διατηρήστε την περιοχή αυτή καλά φωτισμένη για να ενισχύσετε την ενέργεια της Φωτιάς του άστρου 9.

Έτσι, είστε ιδιαίτερα ευνοημένοι όσοι έχετε την κύρια είσοδο του σπιτιού εδώ ή αυτή βλέπει στον Βορρά. Επίσης ευνοημένοι είναι όσοι έχουν γεννηθεί το έτος του Ποντικού, καθώς και ο μεσαίος γιος της οικογένειας. Σε αυτή την περίπτωση, τα έργα ή ιδέες που θα ξεκινήσετε το 2023 θα σας φέρουν πολύ μεγάλα οφέλη και θα θέσουν τα θεμέλια για ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία στο μέλλον, ειδικά καθώς βαίνουμε προς την Περίοδο 9.

Τυχερά χρώματα εδώ είναι το κόκκινο, πορτοκαλί, μοβ, πράσινο, μπλε και μαύρο.

Ενισχυτικά Φενγκ Σούι για το άστρο 9:

• 8 κινεζικά νομίσματα δεμένα με κόκκινη κορδέλα για προσέλκυση πλούτου

Φυλαχτό με άνθη δαμασκηνιάς (plumblossom) για αρμονία και εκπλήρωση ονείρου

 Κρυστάλλινο δέντρο από αμέθυστο για αρμονία και ισορροπία

 Δέντρο της ζωής
ν

ν

ΔΥΣΗ

Άστρο 6, λευκό

Το άστρο 6 της ουράνιας τύχης είναι λευκό και ανήκει στο στοιχείο του Μετάλλου. Αυτό το θεϊκό άστρο φέρνει ευλογίες και πλούτο. Εφελκύει βοήθεια ώστε να ολοκληρωθεί οτιδήποτε κάνουμε σε οποιονδήποτε τομέα.

Το άστρο 6 φέρνει ουράνια ευλογία, απροσδόκητα κέρδη και τύχη από μέντορες και ευεργέτες, ειδικά σε όσους έχουν γεννηθεί στο ζώδιο του Πετεινού, και ευνοεί τα σπίτια που βλέπουν στη Δύση. Το είδος της τύχης που φέρνει μπορεί να μην είναι πάντα προφανές, αλλά βελτιώνει τη δικτύωση, ενισχύει τις συμμαχίες και προσελκύει ανθρώπους που είναι σε θέση να σας βοηθήσουν. Δεδομένου ότι βρισκόμαστε στον τελευταίο χρόνο πριν την Περίοδο 9, η ενέργεια αυτού του άστρου μειώνεται, επομένως θα πρέπει να το ενισχύσετε τοποθετώντας στην περιοχή αυτή ένα χρυσό διακοσμητικό.

Καθώς το άστρο των φιλονικιών 3 Killings, αλλά και το αρνητικό άστρο Sui Po (Σούι Πο) βρίσκονται φέτος στη Δύση, είναι πολύ σημαντικό να τοποθετήσετε εδώ κάποιο ιερό πρόσωπο σαν προστάτη ή κάποιο άλλο προστατευτικό αντικείμενο. Διαφορετικά δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πλήρως την τύχη που φέρνει το άστρο 6.

Αποφύγετε επίσης οτιδήποτε συνδέεται με το στοιχείο της Φωτιάς και αναβάλλετε την ανακαίνιση ή μεγάλες κατασκευαστικές εργασίες που θέλετε να κάνετε στον τομέα αυτόν. Τέλος, αποφύγετε να κάθεστε με την πλάτη στο Νότο.

Όσοι γεννήθηκαν σε έτη Λαγού και Πετεινού επηρεάζονται άμεσα από το αρνητικό αυτό άστρο. Άλλα ζώδια που επηρεάζονται είναι ο Πίθηκος, ο Σκύλος, η Τίγρης και ο Δράκος.

Τυχερά χρώματα εδώ είναι το ασημί, χρυσό, μπλε, μαύρο, καφέ και μπεζ.

Ενισχυτικά Φενγκ Σούι για το άστρο 6:

• Κρύσταλλος χαλαζία

• Κρυστάλλινες σφαίρες

• Βάτραχος που κάθεται πάνω σε νομίσματα

• Μελωδοί με 6 ή 8 μεταλλικές ράβδους

• Κέρματα δεμένα με κόκκινη κλωστή

• Γελαστός Βούδας

• Βάζο πλούτου και ευημερίας (wealthvase)
ν

ν

ΔΥΣΟΙΩΝΑ ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΑΣΤΡΑ

ΑΝΑΤΟΛΗ

Άστρο 2, μαύρο

Το άστρο 2 των ασθενειών είναι μαύρο και ανήκει στο στοιχείο της Γης. Είναι ένα δυσοίωνο άστρο που φέρνει ασθένειες, ατυχήματα και κακή τύχη. Οι ασθένειες σχετίζονται κυρίως με το στομάχι και το πεπτικό σύστημα. Επειδή σχετίζεται με τη γη μπορεί να φέρει σεισμούς.

Το 2023, άστρο αυτό βρίσκεται στην Ανατολή, στον οίκο του Λαγού. Αυτό σημαίνει ότι εάν γεννηθήκατε σε έτος Λαγού ή εάν η κρεβατοκάμαρά σας βρίσκεται στην ανατολική γωνία ή εάν το σπίτι σας βλέπει προς την Ανατολή, θα χρειαστεί να τοποθετήσετε ισχυρές θεραπείες για να προστατεύσετε την υγεία, τη δική σας και της οικογένειάς σας. Η κύρια θεραπεία για αυτό το άστρο είναι ένα φυλαχτό Wu Lou, δηλαδή μια διακοσμητική κολοκύθα, την οποία θα τοποθετήσετε στην Ανατολή.
ν

ν

Δυστυχώς, η Ανατολή φιλοξενεί επίσης τον Μεγάλο Δούκα ή Tai Sui και έτσι πρέπει να τοποθετήστε και άλλα φυλαχτά και θεραπείες και να θυμάστε να χρησιμοποιείτε πάντα τη δύναμη της θετικής σκέψης. Καλό να είναι μην κοιμούνται άτομα εδώ με εύθραυστη υγεία και αποφύγετε να κάνετε ανακαίνιση ή άλλες εργασίες στην περιοχή αυτή του σπιτιού.

Αυτό ισχύει ακόμη περισσότερο για όσους έχουν γεννηθεί στα έτη του Λαγού, του Αλόγου, του Πετεινού και του Ποντικού.

Τυχερά χρώματα εδώ είναι το ασημί, χρυσό, λευκό, μπλε και μαύρο.

Θεραπείες Φενγκ Σούι για το άστρο 2:

• Μπρούτζινη Wu Lou (κολοκύθα) για καλή υγεία

• Pi Yao (δράκοντας) για προστασία από ασθένειες

• Δοχείο με αλάτι ή αλατόνερο

• Ελληνικός ναός για τύχη και θεϊκή προστασία

• Χρυσός ελέφαντας για μακροζωία και ζωτικότητα

• Μελωδοί με 6 μεταλλικές ράβδους

• 6 κινεζικά νομίσματα δεμένα με κόκκινη κλωστή
ν

ν

ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ

Άστρο 5, κίτρινο

Το άστρο 5 της κακοτυχίας και της καταστροφής είναι κίτρινο και ανήκει στο στοιχείο της Γης. Θεωρείται το πιο καταστροφικό από όλα τα ιπτάμενα άστρα, καθώς φέρνει κακοτυχία κάθε είδους και σε όλους τους τομείς.

Η θέση του στα βορειοδυτικά σημαίνει ότι ταλαιπωρεί όσους γεννήθηκαν στα έτη του Χοίρου και του Σκύλου, αλλά και τον πατέρα της οικογένειας. Εάν το σπίτι σας βλέπει βορειοδυτικά ή αν η κρεβατοκάμαρά σας βρίσκεται στα βορειοδυτικά, τότε όλοι όσοι μένουν στο σπίτι σας θα επηρεαστούν αρνητικά από αυτό το άστρο.

Είναι καλύτερο να αποφεύγετε αυτόν τον χώρο για όλες τις σημαντικές σας δραστηριότητες. Αν αυτό δεν είναι δυνατό, θα πρέπει να ελαχιστοποιήσετε τις αρνητικές του επιπτώσεις με τις θεραπείες που υποδεικνύονται.

Μην κάνετε καμία ανακαίνιση ή θορυβώδη εργασία στα βορειοδυτικά και κρατήστε αυτό το μέρος του σπιτιού σας όσο το δυνατόν πιο ήσυχο για να αποφύγετε να ενεργοποιήσετε περαιτέρω αυτό το αρνητικό άστρο.

Αποφύγετε επίσης οτιδήποτε υποδηλώνει το στοιχείο της Φωτιάς, όπως αντικείμενα σε κόκκινο, μοβ ή πορτοκαλί χρώμα. Αντίθετα, μπορείτε να τοποθετήσετε στον τομέα αυτόν ένα χαλί ή κουρτίνες σε χρώματα λευκά, ασημιά, γκρίζα και χρυσαφιά.

Μπορείτε να αποδυναμώσετε την αρνητική ενέργεια με το στοιχείο του Μετάλλου και να τοποθετήσετε αντικείμενα όπως μια μπρούτζινη κολοκύθα (Wu Lou) ή μια πυραμίδα από μόλυβδο.

Τυχερά χρώματα εδώ είναι το ασημί, χρυσό, λευκό, μπλε και μαύρο.

Θεραπείες Φενγκ Σούι για το άστρο 5:

• Χρυσός τυχερός Βούδας για την εξάλειψη αρνητικής ενέργειας

• Άγαλμα του Ερμή σε χρυσό χρώμα

• Θεραπευτικός Βούδας

• Ελληνικός ναός ή παγόδα

• Θεραπεία με αλάτι ή αλατόνερο

• Μελωδοί με 6 μεταλλικές ράβδους

• 6 κινεζικά νομίσματα δεμένα με κόκκινη κορδέλα
ν

ν

ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ

Άστρο 7, κόκκινο

Το άστρο 7 της βίας είναι κόκκινο και ανήκει στο στοιχείο του Μετάλλου. Μπορεί να προκαλέσει κλοπές, κίνδυνο φωτιάς, νομικά ζητήματα, οικονομική αποτυχία, απώλειες στο σπίτι και στη δουλειά, αλλά και παρορμητικές δαπάνες.

Φέτος βρίσκεται στα βορειοανατολικά και ταλαιπωρεί τον μικρότερο γιο της οικογένειας, καθώς και όσους ανήκουν στα ζώδια του Βοδιού και της Τίγρης. Καθώς πλησιάζουμε στην Περίοδο 9, τα αρνητικά αποτελέσματα αυτού του άστρου γίνονται όλο και πιο ισχυρά.

Το 2023 αυτό μπορεί επίσης να υποδηλώνει οικονομικές απώλειες ως αποτέλεσμα της απειρίας και της έλλειψης γνώσης από τα άτομα της νεότερης γενιάς. Για τον έλεγχο αυτού του άστρου απαιτούνται επομένως πολύ ισχυρές θεραπείες.

Εάν το σπίτι σας ή η είσοδος του σπιτιού βλέπουν βορειοανατολικά ή βρίσκονται στα βορειοανατολικά, θα χρειαστεί να τοποθετήσετε εδώ ένα προστατευτικό αντικείμενο από αυτά που σας προτείνουμε παρακάτω. Εάν είστε Τίγρης ή Βόδι, καλό είναι να έχετε μαζί σας ένα φυλαχτό.

Καλές χρωματικές επιλογές για τον δυτικό τομέα είναι το μπλε, το μαύρο ή το γκρι. Αποφύγετε τα γήινα χρώματα και τους κρυστάλλους, καθώς και τους μελωδούς. Θα πρέπει να αποφύγετε τα χρώματα της φωτιάς και τα κεριά

Θεραπείες Φενγκ Σούι για το άστρο 7:

 Άγαλμα της θεάς Αθηνάς

• Χαλάκι σε μπλε χρώμα

• Φύλακες προστασίας
ν

ν

ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ

Άστρο 3, πράσινο

Το αρνητικό άστρο 3 είναι πράσινο και ανήκει στο στοιχείο του Ξύλου. Φέρνει λογομαχίες, συγκρούσεις και καυγάδες, και στη χειρότερη περίπτωση, μπορεί να οδηγήσει σε αγωγές, δικαστικές διαμάχες ακόμα και σε φυλάκιση. Οι άνθρωποι βρίσκουν λάθη ή διαφωνούν μαζί σας, ακόμη και για τον παραμικρό λόγο, ενώ οι μικροδιαφορές μπορεί να πάρουν δυσανάλογες διαστάσεις.

Ακόμη και οι έμπιστες και πολύχρονες φιλίες μπορεί να καταρρεύσουν. Από αυτή την άποψη, το κακό που προκαλεί αυτό το άστρο είναι περισσότερο ψυχολογικής και συναισθηματικής φύσης, αλλά τα επακόλουθα μπορεί να είναι πραγματικά με μόνιμες συνέπειες.

Είναι καλό να αποφύγετε την τοποθέτηση υδάτινων στοιχείων ή φυτών που διατηρούνται μέσα στο νερό, στον νοτιοανατολικό τομέα.

Όσοι ανήκουν στα ζώδια του Δράκοντα και του Φιδιού θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί. Αντίστοιχα, τα σπίτια με εισόδους ή υπνοδωμάτια που βρίσκονται στα Νοτιοανατολικά χρειάζονται ισχυρές θεραπείες. Αυτό σημαίνει να τοποθετήσετε εδώ οτιδήποτε συμβολίζει τη Φωτιά, όπως αντικείμενα σε κόκκινο χρώμα ή τριγωνικού σχήματος.
Το άναμμα των κεριών στα νοτιοανατολικά θα βοηθήσει να αποδυναμωθεί η ενέργεια του Ξύλου που τρέφει το άστρο 3.

Τοποθετήστε ένα φως στα ανατολικά του σπιτιού ή του γραφείου σας, όπως ένα φωτιστικό με ξύλινη βάση σε πορτοκαλοκόκκινη απόχρωση. Προσπαθήστε να το αφήνετε αναμμένο όποτε χρησιμοποιείτε το δωμάτιο.

Μην τοποθετείτε μελωδούς από οποιοδήποτε υλικό στα ανατολικά, καθώς αυτό θα κάνει τα πράγματα χειρότερα.

Καθώς πλησιάζουμε στην Περίοδο 9, αυτό το άστρο γίνεται όλο και πιο επικίνδυνο και ισχυρό. Αφαιρέστε μελωδούς, κουδούνια, στερεοφωνικά, τηλεοράσεις, ρολόγια του τοίχου και μουσικά όργανα από τα νοτιοανατολικά δωμάτια του σπιτιού σας.

Τυχερά χρώματα εδώ είναι το μπλε και το μαύρο.

Θεραπείες Φενγκ Σούι για το άστρο 3:

• Φυλακτό με ζευγάρι πάπιες μανδαρίνους από ροζ χαλαζία

• Κρυστάλλινο, κόκκινο μήλο για γαλήνη

• Άγαλμα ελέφαντα

• Κόκκινο χρώμα

• Αλατόνερο

• Κόκκινα λιονταράκια

• Κόκκινος δράκος

• Ένα αγαλματίδιο του Ασκληπιού, του Ιπποκράτη ή άγαλμα Σφίγγας.

• Ελέγχετε τα πάντα πριν υπογράψετε έγγραφα, ειδικά αν το γραφείο σας βρίσκεται στα νοτιοανατολικά.
ν

ν

Όλα τα διακοσμητικά και τις θεραπείες μπορείτε να τις αναζητήσετε με τα ονόματα τους στο Ίντερνετ. Σχεδόν όλα βρίσκονται στην Ελλάδα.
ν

 


Translate this post