Ινδία: Τρία εκατομμύρια επτακόσιες χιλιάδες νεκροί από τα εμβόλια Covid

Κατηγορία NEWS, Κορονοϊός

ΕΜΒΟΛΙΑ/COVID

Posted by Youmagazine Staff

 

Η εμβολιαστική εκστρατεία κατά Covid-19 στην Ινδία το 2021 προκάλεσε το θάνατο τριών εκατομμυρίων επτακοσίων χιλιάδων ανθρώπων.

Η Ινδία βίωσε ένα κύμα ξαφνικών θανάτων χωρίς προηγούμενο την περίοδο Απριλίου-Ιουλίου 2021. Image: Supplied

v

ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΕΤΗ που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα Denis Rancourt αποκαλύπτει ότι «η Ινδία βίωσε ένα μοναδικό και άνευ προηγουμένου κύμα ξαφνικών θανάτων από διάφορες αιτίες την περίοδο Απριλίου-Ιουλίου του 2021» και ότι:

«Μετά από μια επισκόπηση τεσσάρων πρόσφατα δημοσιευμένων μελετών που έχουν ποσοτικοποιήσει το συμβάν υπερβολικής θνησιμότητας από όλες τις αιτίες την περίοδο Απριλίου-Ιουλίου 2021, απαριθμούμε δέκα λόγους σχετικά με το ότι το κύμα ξαφνικών θανάτων προκλήθηκε μετά από την κυκλοφορία του εμβολίου Covid στην Ινδία στα αρχικά της στάδια. Ως εκ τούτου, φαίνεται ότι η κυκλοφορία του εμβολίου στην Ινδία τον Απρίλιο-Ιούλιο του 2021 ήταν καταστροφική, προκαλώντας το θάνατο περίπου 3,7 εκατομμυρίων κατοίκων, ενώ χορηγήθηκαν περίπου 350 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου».

Να σημειωθεί ότι συνολικά στην Ινδία πέθαναν 531.000 άνθρωποι από τον κορονοϊό, από την αρχή της πανδημίας έως τον Δεκέμβριο του 2022. Δηλαδή επτά φορές λιγότεροι συγκριτικά με όσους πέθαναν από τα εμβόλια.
ν


ν

Στο κανάλι bitchute.com μπορείτε να δείτε ένα βίντεο με γονείς στην Ινδία που είδαν τα παιδιά τους να πεθαίνουν μετά τον εμβολιασμό τους με τα εμβόλια mRNA.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

SADS: ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΑΙΦΝΙΔΙΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι θρόμβοι αίματος που ελήφθησαν από τα πτώματα ανθρώπων που πέθαναν μετά τον εμβολιασμό τους.
ν

ν

Υπάρχει ένας ιστότοπος με την ονομασία Awaken India Movement που περιέχει πληροφορίες για όσους θέλουν να μάθουν περισσότερα σχετικά με τα εμβόλια Covid, οι οποίες λογοκρίνονται στα κύρια μέσα ενημέρωσης στην Ινδία.
ν

Ο Μπιλ Γκέιτς μαζί με Ινδούς γιατρούς και δισεκατομμυριούχους βρίσκονται πίσω από την παραγωγή και διάθεση των θανατηφόρων εμβολίων στην Ινδία. Image: Supplied
ν

Τον Σεπτέμβριο του 2021 δημοσιεύτηκε το ερευνητικό έργο του Yohan Tengra, ο οποίος εξέθεσε το καρτέλ των δισεκατομμυριούχων που βρίσκεται πίσω από την ομάδα αντιμετώπισης της Covid-19 στην Ινδία, που περιλαμβάνει τον Μπιλ Γκέιτς. Το σχετικό θέμα παρουσιάστηκε στον ιστότοπο AwakenIndiaMovement.com.

Τον Νοέμβριο του 2021 έγινε καταγγελία για φόνο στο Ανώτατο Δικαστήριο της Ινδίας εναντίον του Μπιλ Γκέιτς και του δισεκατομμυριούχου Adar Poonawalla, του Διευθύνοντος Συμβούλου του Serum Institute of India, για τη διάθεση του εμβολίου Covishield της AstraZeneca κατά Covid-19 στην Ινδία που προκάλεσε το θάνατο ενός 23χρονου στον οποίο έγινε το εμβόλιο με ένεση. Οι γονείς του θεβρούν τον θάνατό του δολοφονία και ζητούν για τον Μπιλ Γκέιτς την εσχάτη των ποινών.

Το σχετικό δημοσίευμα υπάρχει στην ιστοσελίδα Health Impact News.
ν

Πέθανε μετά από τον εμβολιασμό της. Image: Supplied
ν

Τον Σεπτέμβριο του 2022 έγινε άλλη καταγγελία στο Ανώτατο Δικαστήριο της Βομβάης από Ινδό πολίτη που ισχυρίστηκε ότι το εμβόλιο Covid-19 δολοφόνησε την κόρη του, η οποία ήταν γιατρός. Το Ανώτατο Δικαστήριο ζήτησε απαντήσεις από το Serum Institute of India (SII) και τον Μπιλ Γκέιτς.

Λίγες μέρες μετά τον εμβολιασμό της, η Snehal Lunawat υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν αιμορραγία στον εγκέφαλό της. Η Snehal, που εργαζόταν στο νοσοκομείο SMBT στην πόλη Dhamangaon της επαρχίας Μαχαράστρα πέθανε την 1η Μαρτίου εξαιτίας των παρενεργειών από το εμβόλιο Covishield που παρασκευάζει το SII.

Η καταγγελία βασίστηκε σε έκθεση που υποβλήθηκε από την επιτροπή εμβολιασμών (AEFI) για τις ανεπιθύμητες ενέργειες του εμβολίου στις 2 Οκτωβρίου.

Ο Μπιλ Γκέιτς έχει μακρά ιστορία στη χρησιμοποίηση φτωχών ανθρώπων στην Ινδία για την ανάπτυξη νέων εμβολίων…

Πηγή: Vaccine Impact
v

 


Translate this post