Ο Μπιλ Γκέιτς κατηγορείται στην Ινδία για το φόνο ενός νέου άντρα από το εμβόλιο Covishield

Κατηγορία NEWS, Κορονοϊός

COVID/ΕΜΒΟΛΙΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Ο Μπιλ Γκέιτς κατηγορείται στο Ανώτατο Δικαστήριο της Ινδίας για το φόνο ενός νέου άντρα από το εμβόλιο Covishield. Αντιμετωπίζει τη θανατική ποινή.

Image: Supplied

ν

Ο ΦΥΡΕΡ της Αμερικής και υποψήφιος παγκόσμιος δικτάτορας Μπιλ Γκέιτς αντιμετωπίζει την ποινή του θανάτου, καθώς, σύμφωνα με τον Δικηγορικό Σύλλογο της Ινδίας, έχει ασκηθεί δίωξη εναντίον του στο Ανώτατο Δικαστήριο της Ινδίας για το φόνο ενός 23χρονου άντρα με το εμβόλιο Covishield της AstraZeneca.

Ταυτόχρονα με τον Γκέιτς κατηγορείται για το ίδιο έγκλημα και ο συνεταίρος του, ο Adar Poonawalla, Διευθύνων Σύμβουλος του Serum Institute of India (SII), που είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής εμβολίων στον κόσμο.

Σύμφωνα με οικονομικές πηγές, η εταιρεία του Adar Poonawalla παράγει όχι μόνο το εμβόλιο COVID-19 Covishield, αλλά και πάνω από το 50% των παγκόσμιων εμβολίων που χορηγούνται με ένεση στα παιδιά.

Γκέιτς και Πουναβάλα κατηγορούνται μαζί με «άλλα κυβερνητικά στελέχη και διοικητές επιχειρήσεων για τη δολοφονία ενός 23χρονου άνδρα, ο οποίος έχασε τη ζωή του λόγω εμβολιασμού».

Ο αποθανών έκανε το εμβόλιο Covishield πιστεύοντας στην ψευδή αφήγηση ότι το εμβόλιο είναι απολύτως ασφαλές και επίσης λόγω της απαίτησης της εταιρείας Σιδηροδρόμων ότι επιτρέπεται να ταξιδεύουν μόνο διπλά εμβολιασμένα άτομα.

Η είδηση αναφέρει επίσης ότι η Επιτροπή AEFI (Adverse Event After Immunisation) της κυβέρνησης της Ινδίας παραδέχτηκε πρόσφατα ότι ο θάνατος της 33χρονης Dr. Snehal Lunawat οφειλόταν σε παρενέργειες του εμβολίου Covishield.
ν

Dr. Snehal Lunawat. Πηγή εικόνας
ν

Ο Μπιλ Γκέιτς με τον συνεταίρο του Αντάρ Πουναβάλα, κατά την πρώτη συνάντησή τους τον Απρίλιο του 2014. Πηγή εικόνας
ν

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τη δολοφονία της Dr. Snehal Lunawat με ένεση COVID-19 πατώντας εδώ. Η γιατρός πέθανε από θρόμβωση του αίματος.

Και στους δύο θανάτους –όπως συμβαίνει και σε όλες τις άλλες περιπτώσεις εμβολιασμού στις διάφορες χώρες– καταπατήθηκε ο νόμος που επιτάσσει την ενημέρωση του υποψήφιου να εμβολιαστεί με τις παρενέργειες του φαρμάκου.

Σύμφωνα με τη νομολογία της Ινδίας:

«Καθίσταται σαφές ότι πριν από τη χορήγηση ενός εμβολίου ή οποιασδήποτε θεραπείας σε ένα άτομο, θα πρέπει αυτό να ενημερωθεί για τις παρενέργειες του φαρμάκου και επίσης για τις εναλλακτικές λύσεις που είναι διαθέσιμες.

»Εάν κάποιο άτομο εμβολιαστεί και ο χορηγών το εμβόλιο αποκρύψει τις πιθανές παρενέργειες ή πει ψέματα ότι τα εν λόγω εμβόλια είναι απολύτως ασφαλή, αυτό ισοδυναμεί με παραπλάνηση του ατόμου και απόσπαση της συγκατάθεσής με απάτη».

Στην Ινδία, ο εμβολιασμός με εξαπάτηση ή με βία/εξαναγκασμό ή με την επιβολή ορισμένων ασφυκτικών συνθηκών, είναι αστικά και ποινικά κολάσιμος.

Σύμφωνα με τον ινδικό νόμο, ο Μπιλ Γκέιτς και ο Ανάρ Πουναβάλα, που είναι συνέταιροι στην κατασκευή του εμβολίου Covishield (AstraZeneca), κατηγορούνται για συνωμοσία και για τη διάπραξη μαζικών δολοφονιών.

Και οι δύο κατηγορούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Άρθρου 120(B), 34, 109 κτλ. τοι IPC (Ινδικού Ποινικού Κώδικα) και του Άρθρο 302, 115, κτλ. του IPC.

Εάν καταδικαστούν, αντιμετωπίζουν τη θανατική ποινή.
ν

Ο Μπιλ Γκέιτς δίπλα στον παιδόφιλο Τζέφρι Επστάιν. Μαζί τους και άλλα εκλεκτά μέλη της ανώτατης αμερικανικής κοινωνίας. Από αριστερά: James E. Staley ανώτερο στέλεχος της JPMorgan, Lawrence Summers πρώην υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, Τζέφρι Επστάιν, Μπιλ Γκέιτς και Boris Nikolic, επιστημονικός σύμβουλος του Ιδρύματος Bill and Melinda Gates. Στην έπαυλη του Επστάιν στο Μανχάταν το 2011. Πηγή εικόνας New York Times

v

Μπιλ Γκέιτς: Ένας σύγχρονος Ηρώδης

Ο Γκέιτς, που θέλει να μειώσει τον πληθυσμό της Γης, εδώ και καιρό σκορπάει τον θάνατο στην καθυστερημένη και πολυάνθρωπη Ινδία, εξολοθρεύοντας παιδιά μέσω των εμβολίων, σκοτώνοντάς τα, καθιστώντας τα στείρα, ή χρησιμοποιώντας τα ως πειραματόζωα.

Αυτό είναι κατάφωρη παραβίαση του Habeas Corpus, ενός νόμου που ψηφίστηκε το 1679 και διασφαλίζει ότι κάθε άνθρωπος είναι κύριος του σώματός του και κανείς άλλος δεν έχει δικαίωμα πάνω του, είτε ιδιώτης είτε το κράτος.

Εναντίον του Γκέιτς εκκρεμεί και άλλη κατηγορία, για τη δολοφονία 8 μικρών κοριτσιών κατά τη διάρκεια μη εξουσιοδοτημένων δοκιμών για το εμβόλιο HPV Gardasil στην Ινδία, σύμφωνα με απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου στην υπόθεση Kalpana Mehta (2018) 7 SCC 1, εναντίον του Μπιλ Γκέιτς και του συνδικάτου των ντόπιων κατασκευαστών εμβολίων.

Στη δικαιοδοσία του Γκέιτς είναι και το πρόγραμμα εμβολιασμού παιδιών στην Ινδία κατά της πολιομυελίτιδας.

Ο Γκέιτς κατηγορείται ότι σκότωσε ή κατέστησε ανάπηρα 4,5 χιλιάδες παιδιά στην Ινδία, καθιστώντας πολλά από αυτά παράλυτα.

Αυτό είναι επίσης μια πρόσθετη απόδειξη της διεστραμμένης και εγκληματικής φύσης του Μπιλ Γκέιτς.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, για τους δύο κατηγορούμενους (Γκέιτς και Πουναβάλα) δεν θα γίνει δεκτή καμία εγγύηση και όλα τα κινητά και ακίνητα στοιχεία τους θα κατασχεθούν σύντομα.

Οι πολίτες αφυπνίζονται και διάφορες κοινωνικές οργανώσεις, αλλά και απλοί άνθρωποι, αποφάσισαν να καταθέσουν μηνύσεις σύμφωνα με το άρθρο 43 του Cr.P.C (The Code Of Criminal Procedure, 1973). Σύμφωνα με την εν λόγω ενότητα, οποιοσδήποτε πολίτης μπορεί να συλλάβει τον Μπιλ Γκέιτς και τον Αντάρ Πουναβάλα, καθώς και τους άλλους κατηγορούμενους και να τους παραδώσει στην αστυνομία.

Φυσικά ο Γκέιτς δεν πρόκειται να πατήσει το πόδι του στην Ινδία, ο δε Πουναβάλα κρύβεται σε κάποιο εξωτικό θέρετρο.

Παρ’ όλα αυτά, η νομοθεσία που προστατεύει τους πολίτες από τις αυθαιρεσίες των κυβερνήσεων και των εταιρειών υπάρχει και υπάρχει σε όλες τις χώρες. Μια νομοθεσία που προστατεύει τα δικαιώματα του ανθρώπου, τον θωρακίζει απέναντι σε κάθε εξαναγκασμό και επιβαλλόμενη ιατρική πράξη χωρίς τη συγκατάθεσή του, και του επιτρέπει να ζητήσει αποζημίωση σε περίπτωση βλάβης. Το μόνο που χρειάζεται είναι να τολμήσουν οι πολίτες να τη χρησιμοποιήσουν.

Το ερώτημα είναι αν οι δύο δισεκατομμυριούχοι πρωταγωνιστές της παγκοσμιοποίησης, θα δικαστούν έστω ερήμην για τα εγκλήματά τους κατά της ανθρωπότητας για τα εμβόλια Covid-19 που αλλάζουν τα γονίδια, ή εάν η κυβέρνηση θα κλείσει το εργοστάσιο παραγωγής εμβολίων, τη στιγμή που της αποφέρει τόσο χρήματα.
ν

 


Translate this post