Todd Callender: Τα εμβόλια Covid-19 προκαλούν AIDS

Κατηγορία NEWS, Κορονοϊός

COVID/ΕΜΒΟΛΙΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

«Σε όλους τους εμβολιασμένους μεταδόθηκε κάποια μορφή της ασθένειας του AIDS», υποστηρίζει ο δικηγόρος Todd Callender, μιλώντας για γενοκτονία.

Πηγή: News Media

v

ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ που έχουν πρωτοστατήσει στη μάχη που γίνεται στις ΗΠΑ κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμών, ο Τοντ Κάλεντερ (Todd Callender), σε πρόσφατη συνέντευξή του υποστήριξε ότι στους εμβολιασμένους μεταδόθηκε κάποια μορφή της ασθένειας του AIDS.

O Callender, που συμμετέχει στην αγωγή κατά του υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ με αντικείμενο τους εμβολιασμούς, έκανε λόγο για γενοκτονία.

«Σε όλους τους εμβολιασμένους δόθηκε κάποιου βαθμού AIDS… Υπάρχει νοσηρότητα και θνητότητα από ανεξακρίβωτα αίτια. Αυτό σημαίνει πως κάτι που αφορά όλο το σώμα έχει προκαλέσει αυτό το πρόβλημα.

Συνεπώς, θα δείτε μια μη-φυσιολογική αύξηση στους καρκίνους από κάθε αιτιολογία, στα καρδιολογικά προβλήματα, στα προβλήματα φλεγμονών, στις θρομβώσεις.

Όταν τα βλέπετε όλα αυτά να ανέρχονται κατά εκατοντάδες επί τοις εκατό, σε μια τάξη ανθρώπων που είναι σωματικά σε φόρμα από 18 έως 45 ετών, δηλαδή στους στρατιωτικούς, υπάρχει μονάχα μια αιτία γι’ αυτό.

Και αυτή η αιτία είναι η καταστροφή του ανοσοποιητικού τους συστήματος! Η καταστροφή είναι η ίδια με τη νόσο του AIDS, η οποία παρεμβαίνει στο ανοσοποιητικό σύστημα και παρεμποδίζει τη λειτουργία του, κάνοντας τα άτομα περισσότερο ευάλωτα στις λοιμώξεις, όπως ευκαιριακές λοιμώξεις και όγκους που συνήθως δεν προσβάλουν τα άτομα με λειτουργικά ανοσοποιητικά συστήματα. Κατά συνέπεια, τα εμβόλια του Covid προκαλούν στα άτομα το σύνδρομο της αυτοάνοσης ανοσοανεπάρκειας».
ν

Ο Γερουσιαστής των Ρεπουμπλικάνων Ρον Τζόνσον (Ουισκόνσιν). Image: Gage Skidmore / CC BY-NC-SA 2.0

v

Ο Γερουσιαστής Ρον Τζόνσον

Σε συνέντευξή του στον Τοντ Κάλεντερ, ο Γερουσιαστής Ρον Τζόνσον (Ron Johnson) είπε ότι είναι πολύ πιθανό τα εμβόλια κατά της Covid-19 να προκαλούν AIDS.

Ο Κάλεντερ ισχυρίζεται επίσης ότι η FDA γνώριζε ότι τα εμβόλια προκαλούν AIDS όταν έδινε την έγκριση για χρήση έκτακτης ανάγκης.

Δείτε τις δηλώσεις του Τοντ Κάλεντερ εδώ

Τεντ Κάλεντερ: «Το ζήτημα αυτό προσεγγίζεται μόνο από εγκληματική σκοπιά, γιατί αυτό έχει συμβεί. Και μέχρι να κάνουμε τους υπεύθυνους να λογοδοτήσουν, ο [δρ Άντονι] Φαούτσι είναι ο νούμερο ένα, θα βλέπουμε ανθρώπους να πέφτουν κάτω και να αρρωσταίνουν. Έχετε περισσότερους από εκατό γιατρούς εδώ, όλοι θα σας πουν ότι αυτές οι δόσεις προκάλεσαν AIDS που προκλήθηκε από τα εμβόλια. Σκόπιμα μετέδωσαν AIDS στους ανθρώπους. Το ήξεραν αυτό».

Ρον Τζόνσον: «Είναι πολύ πιθανό οι ισχυρισμοί σας να είναι αληθινοί, αλλά οι ακτιβιστές κατά των εμβολίων θα πρέπει να περιμένουν την κοινή γνώμη να είναι με το μέρος τους προτού αρχίσουν να κατηγορούν τους αξιωματούχους υγείας».

Οι δηλώσεις του Γερουσιαστή δημοσιεύτηκαν στη Wisconsin Examiner. Αργότερα αναγκάστηκε να ανακαλέσει, λέγοντας ότι η δήλωσή του παρεξηγήθηκε και ότι ο ισχυρισμός ότι τα εμβόλια Covid-19 προκαλούν AIDS είναι  ψευδής.
ν

ν

Πρόσθεσε, ωστόσο, ότι ποτέ στη ζωή του δεν είδε τόσους πολλούς θανάτους από τα άλλα εμβόλια, όσους είδε να καταγράφονται από το VAERS για τα εμβόλια κατά του κορονοϊού.

Σημειώστε ότι οι τρεις μεγαλύτερες εταιρείες από αυτές που παρασκευάζουν τα νέου τύπου εμβόλια, όπως η Pfizer, κερδίζουν 1.000 (χίλια) δολάρια το δευτερόλεπτο!

ν

ν

ΘΑΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ
ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ
mRNA

v

Εμβόλια Covid: Αύξηση θανάτων κατά 4.400%

Συγκρινόμενα με τα κλασικά εμβόλια που κυκλοφορούν εδώ και 30 χρόνια, τα πειραματικά εμβόλια για την ασθένεια Covid-19 προκάλεσαν στις ΗΠΑ μέσα σε ένα χρόνο αύξηση θανάτων κατά 4.400%.

Πηγή: Vaccine Impact

v

ν

Ευρώπη: 44.348 νεκροί και 4.279.200 παρενέργειες

Στην Ευρωπαϊκή Ένωση σύμφωνα με την ΕΜΑ (European Medicines Agency) τα εμβόλια Covid προκάλεσαν έως 7 Μαΐου 2022, 44.348 θανάτους και παρουσίασαν  4.279.200 παρενέργειες.

Πηγή: Vaccine Impact

ν

ν

Ισραήλ: Αύξηση καρδιοπαθειών κατά 20.000%

Σε ιατρική μελέτη που δημοσιεύτηκε στην επιθεώρηση Scientific Reports, αναφορικά με τους Ισραηλινούς κάτω των 40 ετών, που εμβολιάστηκαν με τα γνωστά εμβόλια για τον κορονοϊό, υπήρξε μια δραματική αύξηση στα επείγοντα καρδιαγγειακά συμβάντα της τάξης του 20.000%!

Πηγή: Vaccine Impact

Εμβόλια Covid: 4.113 θάνατοι εμβρύων

Σύμφωνα με το VAERS, στις Ηνωμένες Πολιτείες καταγράφηκαν 4.113 θάνατοι εμβρύων, καθώς οι έγκυες γυναίκες εμβολιάστηκαν από φόβο με τα πειραματικά εμβόλια για την Covid-19.

Αυτό συνέβη μέσα σε ένα χρόνο σχεδόν, έως 22 Απριλίου 2022. Συγκριτικά μέσα σε 30 ολόκληρα χρόνια σημειώθηκαν 2/239 θάνατοι εμβρύων από όλα τα υπόλοιπα εμβόλια που κυκλοφορούν στον κόσμο/

Πηγή: Vaccine Impact

Εμβόλια Covid: 7.500% αύξηση καρκίνων

Σύμφωνα με τον δρα Ryan Cole, Αμερικανό παθολόγο, σε ολόκληρο τον κόσμο τα ποσοστά εμφάνισης διαφόρων μορφών καρκίνου εξαπλώνονται σαν πυρκαγιά, μετά από τους εμβολιασμούς κατά Covid-19.

Εκτός αυτού, μια πρόσφατα δημοσιευμένη μελέτη στο περιοδικό Food and Chemical Toxicology, συνέδεσε επίσης τα εμβόλια mRNA με την αύξηση των καρκίνων.

Πηγή: Vaccine Impact

ν

 


Translate this post