Μπιλ Γκέιτς: “Πρέπει να φτιάξουμε μια Παγκόσμια Ιατρική Αστυνομία”

Κατηγορία NEWS, Κοινωνία, Κορονοϊός

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ

Posted by Youmagazine Staff

 

Ο Μπιλ Γκέιτς ζητά τη σύσταση ενός ειδικού σώματος, κάτι σαν Παγκόσμια Ιατρική Αστυνομία, που θα επεμβαίνει μόλις παρουσιάζεται κάποιο κρούσμα.

Ο Μπιλ Γκέιτς, χρησιμοποιώντας ειδώλια ανθρώπων πάνω σε έναν παγκόσμιο χάρτη, αναπτύσσει το όραμά του για τον μετά τον κορονοϊό κόσμο. Πηγή: Twitter / News Media

ν

Ο ΜΠΙΛ ΓΚΕΪΤΣ, ο “Δαίμων των Επιδημιών”, χτύπησε ξανά, προτείνοντας τη δημιουργία ενός σώματος Παγκόσμιας Ιατρικής Αστυνομίας (ΠΙΑ). Το σώμα θα είναι κάτι μεταξύ Ιντερπόλ, FBI, CIA, NSA και ο ρόλος του θα είναι να καταγράφει και να θέτει σε εφαρμογή ειδικά σχέδια, με στόχο την προστασία των «υγειών» πολιτών από τα «μιάσματα» και τους «μολυσμένους» που δεν πειθαρχούν στις εντολές των αρχών ή αρνούνται να εμβολιαστούν.

Ειδική υπηρεσία της Microsoft θα έχει τους ιατρικούς φακέλους όχι μόνο των Αμερικανών πολιτών, αλλά και κάθε άλλου ανθρώπου πάνω στη γη, αδιακρίτως ηλικίας, αντλώντας πληροφορίες από τα επικοινωνιακά συστήματα των άλλων χωρών.

Την πρόθεσή του εξήγγειλε ο Γκέιτς με μήνυμά του στο Twitter:

«Όσον αφορά την πρόληψη των πανδημιών, τα επιστημονικά εργαλεία από μόνα τους δεν αρκούν. Χρειαζόμαστε επίσης νέες δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένου ενός παγκόσμιου συστήματος συναγερμού (global alert system) και των ανταποκριτών του [που θα ειδοποιούν] για μολυσματικές ασθένειες (ή αυτό που εγώ αποκαλώ ομάδα πυρόσβεσης της πανδημίας)».

Βέβαια, ο όρος “fire squad” που χρησιμοποιεί ο Γκέιτς σημαίνει «εκτελεστικό απόσπασμα». Ίσως ο Γκέιτς, ενδόμυχα, να θέλει να πει πως όποιος θεωρηθεί υπεύθυνος για την μετάδοση μιας πανδημίας, πρέπει να εκτελείται επί τόπου – ή κάτι ανάλογο.
ν

ν

«Ελπίζω ότι στην επόμενη πανδημία θα έχουμε έτοιμες πλατφόρμες (mega testing diagnostic platforms) ώστε να μπορεί να κάνει γρήγορα τεστ το 20% του παγκόσμιου πληθυσμού κάθε εβδομάδα», λέει στο βίντεο.

Να σημειωθεί ότι τα μοριακά τεστ PCR είναι πλήρως αναξιόπιστα και δίνουν λανθασμένα αποτελέσματα.

Πολλοί χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, που άκουσαν την «έκκληση» του Μπιλ Γκέιτς για ένα παγκόσμιο σύστημα προειδοποίησης για μολυσματικές ασθένειες, αναρωτήθηκαν γιατί ένας δισεκατομμυριούχος από τον χώρο των Big Tech χωρίς ιατρικές σπουδές ή ανάλογη ειδίκευση ή έστω εκπροσωπώντας κάποιον οργανισμό υγείας, σχεδιάζει αυτό το αστυνομικό σώμα που θα μπορούσε να γίνει πλατφόρμα παγκόσμιας τυραννίας.

Ο Γκέιτς, μέσω του ιδρύματος που διατηρεί με τη σύζυγό του Μελίντα, περιέγραψαν λεπτομερώς το σχέδιό τους για την ΠΙΑ σε επιστολή τους που διαβάστηκε την περασμένη Τετάρτη στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) στο Νταβός της Ελβετίας.

Όμως το βίντεο που ανέβασε στο Twitter, κάνει ακόμη πιο ανάγλυφη την πρόθεσή του για τη δημιουργία της Παγκόσμιας Ιατρικής Αστυνομίας.

Ο δισεκατομμυριούχος, σκυμμένος πάνω από έναν παγκόσμιο χάρτη, μονολογεί, σαν τον Δρα Κακό της ταινίας “Austin Powers: Το χρυσό εργαλείο”, μετακινώντας μικρές κούκλες με ιατρικές μπλούζες και μάσκες στα πρόσωπά τους (για να μην κολλήσουν κορονοϊό), όπως τα πιόνια του σκακιού.
v

Από την ταινία β΄ διαλογής “Medical Police” (2020). Δύο Αμερικανοί γιατροί ανακαλύπτουν σε μια τριτοκοσμική χώρα (Βραζιλία) έναν ιό που απειλεί τον πολιτισμό. Στρατολογούνται ως κυβερνητικοί πράκτορες σε έναν αγώνα ενάντια στον χρόνο για να βρουν μια θεραπεία που θα σώσει τον κόσμο και να αποκαλύψουν μια σκοτεινή συνωμοσία. Πηγή: Netflix
v

Το σώμα της Ιατρικής Αστυνομίας θα έχει τη δική του στολή (κίτρινου χρώματος που είναι το χρώμα του θανάτου) και τα δικά του διακριτικά, καθώς και απεριόριστη εξουσία.

Αυτοί οι «πυροσβέστες της πανδημίας», όπως τους αποκαλεί ο Γκέιτς, θα μπορούν νε επεμβαίνουν σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου στο οποίο θα εμφανίζονται κρούσματα μολυσματικής ασθένειας, με αεροπλάνα και ελικόπτερα, για να πνίξουν την επιδημία εν τη γενέσει της. Θα μπορούν να θέτουν ολόκληρες περιοχές σε καραντίνα, δίχως την άδεια των τοπικών αρχών, ή/και να απομονώνουν σε «κατάλληλες τοποθεσίες» τα άτομα που είναι μολυσμένα.
ν

ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΜΕ ΜΕΣΣΙΑΝΙΚΑ ΚΙΝΗΤΡΑ

Με την οικονομική δύναμη που διαθέτει, εδώ και δέκα χρόνια, ο Μπιλ Γκέιτς, εξαγοράζοντας πανεπιστημιακές κοινότητες, χρηματοδοτώντας διεθνή μέσα ενημέρωσης όπως το BBC και ο Guardian και οργανισμούς όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και οι αμερικανικές υπηρεσίες CDC (Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών), αλλά και τις φαρμακοβιομηχανίες παραγωγής εμβολίων και μονοκλωνικών αντισωμάτων, προσπαθεί να εδραιωθεί στη συνείδηση του κόσμου ως μέγας ευεργέτης και σωτήρας της ανθρωπότητας.

Όλοι έχουμε δει πόσο ενεργά συμμετέχει στην παρούσα φάση της πανδημίας, χρηματοδοτώντας τις εταιρείες παρασκευής εμβολίων για την καταπολέμηση του κορονοϊού.

«Η αναχαίτιση της επόμενης πανδημίας θα απαιτήσει μια πολύ μεγάλη επένδυση, αλλά το θεωρώ ως το καλύτερο ασφαλιστικό συμβόλαιο που θα μπορούσε να αγοράσει ο κόσμος», λέει ο Γκέιτς.
ν

Ο χαρακτηρισμένος ως “bogus philanthropist” (ψεύτικος φιλάνθρωπος) δίπλα σε ένα έργο του καλλιτέχνη του δρόμου Banksy. Πηγή: static.mediapart.fr
ν

Παρά τα μεσσιανικού τύπου κίνητρα, ο Μπιλ Γκέιτς αντιμετωπίζεται με καχυποψία και επιφύλαξη, αν όχι με φόβο.

Πολλοί χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης λένε ότι ο Γκέιτς έχει άθλια κίνητρα (nefarious motives).

«Ο Μπιλ Γκέιτς ως απόστολος της παγκοσμιοποίησης, προετοιμάζει το έδαφος για περισσότερες πανδημίες, υποστηρίζει έναν στρατό ιατρικών ανταποκριτών και σαφώς θέλει να παρακολουθείται ολόκληρος ο πληθυσμός κάθε έξι εβδομάδες», γράφει ένας χρήστης του Twitter. «Είναι σαφώς ένα σχέδιο για παγκόσμια κυριαρχία, το οποίο είναι διαβολικό».
ν

ν

Δεν βοήθησε το γεγονός ότι ο Γκέιτς έχει αποκλείσει τα σχόλια στη σελίδα του στο Twitter, εκτός των ατόμων που ακολουθεί. «Είναι τόσο σίγουρος ο Μπιλ για την αποτροπή των σκατ@@ πανδημιών, που δεν απαντάει», γράφει ο σχολιαστής Andy Bird. «Προπαγάνδα».
ν

ν

Πολλοί χρήστες πιστεύουν πως αν δεν «βγει» το τωρινό σχέδιο του Γκέιτς για παγκόσμια κυριαρχία, θα προκαλέσει καινούριες πανδημίες στην ανθρωπότητα, μέχρι αυτή να υποκύψει.

«Ο Μπιλ Γκέιτς σχεδιάζει πολύ περισσότερες πανδημίες», γράφει ένας από αυτούς.

Ένας άλλος χρήστης ανέφερε το λεγόμενο “Event 201”, την παγκόσμια άσκηση πανδημίας που ο Γκέιτς συνδιοργάνωσε με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) τον Οκτώβριο του 2019, σημειώνοντας: «Την τελευταία φορά που ο Μπιλ Γκέιτς συνδέθηκε με μια πανδημία, αυτή η πανδημία εμφανίστηκε σε λιγότερο από δύο μήνες μετά». Και καλεί τον κόσμο σε ετοιμότητα:

«Κάτι πολύ μεγάλο πρόκειται να συμβεί σύντομα».
ν

ν

Την περασμένη εβδομάδα, ο Μπιλ Γκέιτς τάχθηκε σαφώς υπέρ της λογοκρισίας όσων που δεν συμφωνούν μαζί του. Αφού χαρακτήρισε όσα λέγονται γι’ αυτόν «θεωρίες συνωμοσίας», πρότεινε οι πλατφόρμες των κοινωνικών μέσων να λογοκρίνουν τέτοιες επιθέσεις. Προφανώς εννοούσε το Twitter, γιατί το Facebook ήδη εδώ και καιρό λογοκρίνει όλα όσα στρέφονται κατά της επιχειρούμενης παγκόσμιας δικτατορίας του κορονοϊού.
ν

ν

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις Γκέιτς η δρ Naomi Wolf, γράφει: «Κάθε φορά που ο Μπιλ Γκέιτς λέει “Χρειαζόμαστε …” Θέλω να κρυφτώ κάτω από το κρεβάτι μου. Περιγράφει εδώ ένα κοινωνικό σύστημα τύπου Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος (CCP) που θα παρακολουθεί κάθε σας κίνηση, καθώς και ένα παγκόσμιο αστυνομικό σώμα που θα μπορεί να σας φυλακίσει κατά βούληση επειδή θα είστε “μολυσμένος” – όπως ορίζεται από αυτόν, τις Big Tech και το CCP. Ποιος το θέλει από εσάς;»
ν

 


Translate this post