Δικαστής του Βατικανού: «Ο Γκέιτς και ο Σόρος θέλουν τον απόλυτο έλεγχο της ανθρωπότητας» (vid)

Κατηγορία NEWS, Κορονοϊός

COVID

Posted by Youmagazine Staff

 

Δικαστής του Βατικανού κατηγορεί τους Γκέιτς και Σόρος ότι χρησιμοποίησαν την Covid-19 για να αποκτήσουν τον «απόλυτο έλεγχο» της ανθρωπότητας.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Λονδίνο κατά του lockdown και του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Image: Supplied

v

ΕΝΑΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ καρδινάλιος του Βατικανού άναψε φωτιές υποστηρίζοντας ότι η πανδημία του κορονοϊού έχει χρησιμοποιηθεί από ανθρώπους όπως ο Τζορτζ Σόρος και ο Μπιλ Γκέιτς με σκοπό να δημιουργήσουν ένα παγκόσμιο «κράτος ελέγχου» των μαζών.

Η ασθένεια Covid-19 προκάλεσε «χάος» και «αναταραχή» που προέρχονται όχι μόνο από την «έλλειψη γνώσης» των ανθρώπων σχετικά με τη μεταδοτικότητα και τον βαθμό κινδύνου του ίδιου του ιού, αλλά και από τη βούληση των υπερπλουσίων να «αρπάξουν την ευκαιρία που παρουσιάστηκε για να ποδηγετήσουν όλους τους ανθρώπους».

Αυτά δήλωσε ο Γκέρχαρτ Λούντβιχ Μύλερ (Gerhard Ludwig Mueller) σε συνέντευξή του στο Ινστιτούτο St. Boniface της Αυστρίας την περασμένη εβδομάδα. Ο Μύλερ είναι υψηλόβαθμος δικαστής στο δικαστήριο του Βατικανού.

Οι οικονομικές ελίτ

Οι οικονομικές ελίτ χρησιμοποιούν τώρα την πανδημία και τα περιοριστικά μέτρα που λαμβάνουν οι κυβερνήσεις για την αναχαίτιση του ιού για να θέσουν τους ανθρώπους υπό τον «απόλυτο έλεγχό τους» και να δημιουργήσουν ένα «κράτος παγκόσμιας παρακολούθησης», είπε ο Μύλερ.

Με άλλα λόγια, σταδιακά εγκαθιδρύεται ένας ιδιότυπος ολοκληρωτισμός, καθώς η πανδημία χρησιμοποιείται ως πρόσχημα για την αφαίρεση ή τον περιορισμό των ατομικών δικαιωμάτων και ελευθεριών.

Το Ινστιτούτο του Αγίου Βονιφάτιου δημοσίευσε ένα βίντεο με ένα μικρό μέρος της συνέντευξης και ο καρδινάλιος, χωρίς να πτοηθεί, επιβεβαίωσε στο γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων dpa ότι τα πλάνα είναι γνήσια.
ν

Ο καρδινάλιος Μύλερ στην Κολωνία το 2017. Image: Wikimedia Commons
v

Αυτοί που είναι θρονιασμένοι πάνω στα πλούτη τους, βρήκαν μια «χρυσή ευκαιρία να προωθήσουν τα σχέδιά τους», είπε ο καρδινάλιος, κατονομάζοντας τον συνιδρυτή της Microsoft Μπιλ Γκέιτς, τον δισεκατομμυριούχο Τζορτζ Σόρος και τον επικεφαλής του Οικονομικού Φόρουμ του Νταβός, Κλάους Σβαμπ, συγγραφέα του βιβλίου “Great Reset”.

«Αυτοί είναι οι σκακιστές και οι πολιτικοί τα πιόνια τους», είπε ο καρδινάλιος.

Από τον άνθρωπο στον μετάνθρωπο

Στη συνέχεια, ο καρδινάλιος κατηγόρησε τις παγκόσμιες οικονομικές ελίτ για την προσπάθεια να αναδείξουν τον «νέο άνθρωπο», ένα πλάσμα άφυλο, άθρησκο, χωρίς ρίζες και πατρίδα, ένα είδος βιολογικής μηχανής, που δημιουργήθηκε «κατ’ εικόνα και ομοίωσή τους», προσθέτοντας ότι δεν θα ευχόταν μια τέτοια μοίρα στον εαυτό του.

«Αυτό δεν έχει καμία σχέση με τη δημοκρατία», είπε ο πρώην επίσκοπος του Ρέγκενσμπουργκ, ο οποίος κάποτε ήταν επικεφαλής της Καθολικής Εκκλησίας για το Δόγμα της Πίστεως.
ν

Αυτοί που ορέγονται να γίνουν κυβερνήτες μιας άβουλης και κατευθυνόμενης ανθρωπότητας: Κλάους Σβαμπ, Μπιλ Γκέιτς, Τζορτζ Σόρος. Η Τριάδα του Κακού, κατά τον καρδινάλιο Μύλερ. ImageQ News Media
v

Προσπάθεια σπίλωσης

Όπως ήταν φυσικό, οι δηλώσεις αυτές του καρδινάλιου προκάλεσαν ένα κύμα κριτικής από τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία χαρακτήρισαν τις απόψεις του «θεωρίες συνωμοσίας».

Το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel προχώρησε ένα βήμα παραπάνω. Προσκάλεσε «ειδικούς» οι οποίοι αποφάνθηκαν ότι τα λόγια του καρδινάλιου είναι παρόμοια με τα λόγια των,,, Ναζί, και ότι ακόμη και η απλή τοποθέτηση του Τζορτζ Σόρος σε ένα τέτοιο πλαίσιο πρέπει να θεωρηθεί… αντισημιτική!

Το Βατικανό απέφυγε να σχολιάσει απευθείας τις δηλώσεις του Mύλερ. Η Διάσκεψη των Γερμανών Επισκόπων επανέλαβε απλώς την έκκληση προς όλους τους ανθρώπους να εμβολιαστούν. Αργότερα, ο εκπρόσωπος του κονκλάβιου, Matthias Kopp, δήλωσε στο Twitter ότι ο καρδινάλιος προφανώς έκανε τέτοιες δηλώσεις «ως ιδιώτης».

Απαντώντας ο Μύλερ είπε στο dpa ότι απορρίπτει τη λογική σύμφωνα με την οποία όποιος «επικρίνει την οικονομική ελίτ… αυτόματα τίθεται στη λάθος πλευρά». Επισήμανε επίσης για άλλη μια φορά την «παράνομη επιρροή» που ασκούν οι «υπερπλούσιες ελίτ στις διάφορες χώρες», των οποίων οι πολιτικοί ηγέτες συμπεριφέρονται σαν μαριονέτες.

Οι δηλώσεις του καρδινάλιου συμπίπτουν με τον ξεσηκωμό του κόσμου κατά της ιατρικής τυραννίας και του υποχρεωτικού εμβολιασμού, με ογκώδεις διαδηλώσεις την περασμένη εβδομάδα σε Γαλλία, Αυστραλία, Βραζιλία, Αυστρία, Γερμανία, Βρετανία, Τσεχία, Ελλάδα, Ισπανία, Ουκρανία, Λετονία, Κροατία, Γεωργία, Σκόπια, Βέλγιο. Λουξεμβούργο και Ιταλία.
ν

Clashes and arrests at COVID restriction protests in Europe | Ruptly
ν

ν

France: Flares burn as Yellow Vests flood Paris streets | Ruptly
ν

ν

 


Translate this post