Έκθεση Πενταγώνου: “Τα UFO είναι υπαρκτά, αλλά δεν ξέρουμε τι είναι” (vid)

Κατηγορία Εξωγήινη Έρευνα

ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΕΡΕΥΝΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Το Πεντάγωνο βεβαιώνει ότι τα UFO είναι αληθινά, αλλά ομολογεί ότι δεν γνωρίζει τι ακριβώς είναι, εμμένοντας στον χαρακτηρισμό «ανεξήγητα φαινόμενα».

Μετά από τόσες δεκαετίες, το μυστήριο των UFO εξακολουθεί και παραμένει άλυτο. Πηγή: YouTube

ν

ΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ έδωσε στη δημοσιότητα μια περίληψη της πολυαναμενόμενης έκθεσης για τα UFO, στην οποία λέει ότι τα UFO που κατά καιρούς έχουν απασχολήσει τον αμερικανικό στρατό είναι μεν αληθινά, αλλά παραδέχεται ότι έχει μαύρα μεσάνυχτα σχετικά με το τι μπορεί να είναι.

Στα τέλη του περασμένου έτους, ένα «σχόλιο» της επιτροπής που εξέταζε το φαινόμενο των UFO, το οποίο επισυνάφθηκε στην πράξη αποκάλυψης στο κοινό διαβαθμισμένων πληροφοριών. απαιτούσε από τον υπουργό Άμυνας και τον Διευθυντή των μυστικών υπηρεσιών να υποβάλουν λεπτομερή έκθεση για το τι γνωρίζουν οι ΗΠΑ για το θέμα των UFO, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις παρατηρήσεις άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενων αντικειμένων (ΑΤΙΑ) από πιλότους του Ναυτικού των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια ασκήσεων στην ανατολική ακτή.

Παρ’ όλο που η δημοσιοποίηση της έκθεσης δεν είναι υποχρεωτική πριν από το τέλος αυτού του μήνα, ορισμένοι αξιωματούχοι που ενημερώθηκαν σχετικά με το περιεχόμενό της έκθεσης άφησαν να διαρρεύσει το περιεχόμενό της.

Σύμφωνα με την έκθεση, από την ανάλυση 120 περιστατικών που αφορούσαν UAP (μη αναγνωρισμένα εναέρια φαινόμενα) κατά την τελευταία δεκαετία προκύπτει ότι αυτά δεν αποτελούν περιπτώσεις μυστικών τεχνολογιών των Ηνωμένων Πολιτειών (ή άλλης υπηρεσίας) που από λάθος εκλαμβάνονται ως UFO.

Από την άλλη μεριά, η έκθεση αντιφάσκει λέγοντας ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι αυτά τα αντικείμενα είναι εξωγήινης φύσης, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι τα εναέρια αυτά φαινόμενα είναι εντελώς ανεξήγητα.

Ίσως να μπορέσουμε να μάθουμε περισσότερα όταν δοθεί στη δημοσιότητα η έκθεση, αλλά στο μεταξύ φαίνεται ότι τουλάχιστον, δεν αμφισβητείται ότι αυτά τα αντικείμενα είναι αληθινά, παρ’ όλο που κυβερνητικοί αξιωματούχοι ισχυρίζονται ότι δεν γνωρίζουν τι φύσεως είναι.

Αφού όμως είναι αληθινά, από κάπου πρέπει να προέρχονται.

Αν αυτά τα ΑΤΙΑ ή UAP προέρχονται από κάποια ξένη δύναμη, που κατάφερε να αναπτύξει εξωγήινη τεχνολογία (τέτοιες χώρες θεωρητικά είναι η Γερμανία και η Ρωσία), δεν θα έπρεπε η αμερικανική κυβέρνηση να τα παίρνει πιο σοβαρά;

Όσον αφορά τον ισχυρισμό ότι δεν υπάρχουν στοιχεία ότι είναι εξωγήινης φύσης, σίγουρα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς η επιτροπή κατέληξε σε αυτό το συμπέρασμα.

Πολύ περισσότερο όταν λέει ότι είναι ανεξήγητα. Πώς γνωρίζουν ότι δεν είναι εξωγήινης φύσης;

Αν αποκλείσουμε την πιθανότητα των εξωγήινων σκαφών, οι άλλες πιθανότητες είναι να προέρχονται από το εσωτερικό της Γης, ή να είναι άγγελοι ή φαντάσματα,

Η μη διαβαθμισμένη έκδοση της έκθεσης αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 25 Ιουνίου.
ν

New Video Raises More UFO Questions Ahead of Pentagon Report Release | TODAY
v

ν

 


Translate this post