Φιλοξενήθηκε για 10 ημέρες από εξωγήινους (vid)

Κατηγορία Εξωγήινη Έρευνα

ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΕΡΕΥΝΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Ένας Νεοζηλανδός ισχυρίζεται ότι στο παρελθόν απήχθη από εξωγήινους, οι οποίοι τον φιλοξένησαν στον πολιτισμό τους για 10 ημέρες.

Ο Άλεκ Νιούαλντ ισχυρίζεται ότι επισκέφθηκε έναν εξωγήινο πολιτισμό, στον οποίο παρέμεινε για 10 ημέρες. Image: Supplied

ν

ΗΤΑΝ ένα συνηθισμένο πρωινό Δευτέρας το Φεβρουάριο του 1989, όταν ο Άλεκ Νιούαλντ (Alec Newald) ξεκίνησε για ένα τρίωρο ταξίδι με το αυτοκίνητο στο Ώκλαντ από τη Ροτόρυα, την ηφαιστειακή καρδιά της Νέας Ζηλανδίας.
Ωστόσο, αυτό που βίωσε ο 70χρονος σήμερα Νεοζηλανδός άλλαξε τις ιδέες του για το σύμπαν για πάντα.
Όπως λέει, στη διάρκεια του ταξιδιού τον απήγαγαν εξωγήινοι και τον μετέφεραν σε έναν προηγμένο πολιτισμό, όπου έμεινε για 10 ημέρες.
Τα όσα συνέβησαν είναι τυλιγμένα με ένα πέπλο ασάφειας και μυστηρίου. Διέσχιζε με το αυτοκίνητο μια ομιχλώδη ορεινή διαδρομή, όταν ένιωσε περίεργα, σαν κάποιον που χάνει τις αισθήσεις του. Κατάφερε όμως να φτάσει στο Ώκλαντ νιώθοντας κουρασμένος και μπερδεμένος.
ν

Η Ροτόρυα είναι η ηφαιστειακή καρδιά της Νέας Ζηλανδίας. Image: Supplied
ν

Ο Άλεκ Νιούαλντ είχε ξεκινήσει από το σπίτι του Δευτέρα πρωί. Όταν έφτασε στο Ώκλαντ πληροφορήθηκε ότι ήταν Πέμπτη και μάλιστα της επόμενης εβδομάδας, σαν ο χρόνος ενόσω ταξίδευε να είχε κυλήσει μπροστά. Ο ίδιος δεν είχε ιδέα πού βρισκόταν αυτές τις δέκα ημέρες.
Οι μνήμες ήρθαν αργότερα. Στην ομιλία που πρόκειται να κάνει το Σάββατο 3 Νοεμβρίου στο Club of Leagues του Ryde Eastwood στο Δυτικό Σίδνεϊ, ο Νιούαλντ θα αποκαλύψει τι ακριβώς πιστεύει ότι συνέβη εκείνη την εποχή, λέγοντας πώς η εμπειρία του με τα «φιλικά όντα» έχει «βαθιές συνέπειες για όλους μας εδώ στη γη».
ν

Σκίτσο του Άλεκ Νιούαλντ των κτισμάτων που είδε να υλοποιούνται μπροστά του όταν μεταφέρθηκε στον εξωγήινο κόσμο. Image: Supplied
ν

Στο βιβλίο του με τίτλο “Co-Evolution”, ο Άλεκ Νιούαλντ αναφέρεται τόσο στην εμπειρία που είχε, όσο και στο παγκόσμιο αίνιγμα των UFO που ο σύγχρονος άνθρωπος έχει αποτύχει να ερμηνεύσει, παρά τα χιλιάδες περιστατικά σε όλη την υδρόγειο.
Μιλώντας στο αμερικανικό ραδιόφωνο και στην εκπομπή “As You Wish”, μίλησε εκτενώς για το τι συνέβη σ’ εκείνο το ταξίδι που ξεκίνησε στη γη αλλά κατέληξε σε έναν άλλο κόσμο.
«Οδηγούσα στον ορεινό δρόμο, όταν αισθάνθηκα σαν να έχει πέσει πάνω μου ένας τόνος τούβλα∙ ή σαν να έριξε κάποιος πάνω μου τσιμέντο. Ένιωσα το κάθισμα του αυτοκινήτου να τραβιέται προς τα πίσω.
»Είχα παραλύσει. Δεν μπορούσα να γυρίσω το τιμόνι, να πατήσω φρένο ή οτιδήποτε άλλο.
»Έτρεχα με 100 χιλιόμετρα. Το αυτοκίνητο ήταν ακυβέρνητο και κατευθυνόταν με ταχύτητα πάνω σε μια μάζα βράχων. Περίμενα μοιρολατρικά την πρόσκρουση. Τότε λιποθύμησα».
Αντί όμως να πέσει το αυτοκίνητο στα βράχια, ο Νιούαλντ “ξύπνησε” μέσα σε μια σπηλιά, όπου, κατά περίεργο τρόπο, αναβόσβηναν μπλε φώτα νέον. Ήταν βέβαιος ότι είχε πεθάνει κι ότι το πνεύμα του είχε μεταφερθεί σ’ αυτό που αποκαλούμε μεταθανάτιο επίπεδο.
Είναι κατηγορηματικός ότι ποτέ δεν είχε ασχοληθεί με το φαινόμενο των UFO, όπως και ότι δεν είχε πάρει φάρμακα.
«Βέβαιος ότι είχα πεθάνει, προσπάθησα να δω τον εαυτό μου. Ανακάλυψα με φρίκη ότι ήμουν ένα είδος φαντάσματος χωρίς καμία μορφή… Ύστερα από λίγο ανακάλυψα ότι μπορούσα να χειριστώ τον εαυτό μου. Μπορούσα να μετακινήσω τη συνείδησή μου προς τα εμπρός ή προς τα πλάγια».
ν

Αριστερά, σκίτσο μιας από τις εξωγήινες οντότητες που συνάντησε ο Νιούαλντ. Δεξιά, ο Άλεκ Νιούαλντ σήμερα. Πηγή: YouTube
ν

Σύντομα βρέθηκε περιτριγυρισμένος από άλλες “πνευματικές μορφές”, όπως τις αποκαλεί. Τότε αισθάνθηκε ένα ελαφρύ χτύπημα στον αριστερό ώμο του.
«Κοίταξα προς τα πάνω και είδα τρεις εξωγήινους να πλησιάζουν. Από τους τρεις, ο ένας ήταν πολύ ψηλός, πολύ πιο ψηλός από τις “πνευματικές μορφές” που με περιτριγύριζαν έως εκείνη την ώρα.
»Ο δεύτερος ήταν λιγότερο ψηλός και είχα την αίσθηση ότι ήταν άντρας. Ο τρίτος ήταν ακόμη πιο κοντός και βάδιζε μπροστά από τα άλλα δύο όντα.
»Αυτός –δεν βρίσκω άλλη καλύτερη λέξη– ήταν φαλακρός, με μάλλον ασυνήθιστο στρογγυλό κεφάλι. Τα μάτια του, που ήταν σχιστά με βλέμμα κοφτερό, ήταν τοποθετημένα στο κρανίο μάλλον χαμηλότερα από τα δικά μας.
»Είχε πολύ μικρό στόμα, αλλά δεν έβλεπα κάποια αυτιά ή μύτη. Η φυσική εμφάνισή του, όμως, δεν μου έκανε τόση εντύπωση, όσο η παρουσία του. Ένιωσα να με κατακλύζει ένα συναίσθημα ολοκληρωτικής συντριβής.
»Δεν εννοώ ότι υπνωτίστηκα – το αντίθετο μάλιστα. Αλλά ένιωσα άσχημα γιατί ήταν σαν να έβλεπε την ενέργειά μου, σαν να “διάβαζε” την ψυχή μου και καθετί που ήταν αποτυπωμένο πάνω μου.
Ύστερα από αυτή την εξέταση, οι “οικοδεσπότες” του Νιούαλντ τον οδήγησαν στην έξοδο της σπηλιάς. Στην αρχή δεν είδε τίποτε. Ύστερα είδε να υλοποιούνται μπροστά του διάφορα φυσικά αντικείμενα, να εμφανίζονται κτίρια, ενώ οι οντότητες που τον καθοδηγούσαν κι αυτές άρχισαν να παίρνουν φυσική μορφή.
Όπως γράφει στο βιβλίο του, οι οντότητες του είπαν να μπει σε μια μηχανή, η οποία θα «έχτιζε γι’ αυτόν ένα σώμα». Δεν είδε κάποια μηχανή, είδε όμως το σώμα του να σχηματίζεται κάτω από αυτόν.
Στη ραδιοφωνική εκπομπή “As You Wish” ανέφερε ότι οι εξωγήινοι βρίσκονταν σε μια φάση μετασχηματισμού των σωμάτων τους, για να μπορούν να υπάρχουν ως φυσικές παρουσίες και στη γη.

ν

ν

Πολλά από τα κτίρια σ’ αυτόν τον παράξενο κόσμο είχαν πυραμιδική μορφή, ενώ στο διάστημα της παραμονής του είδε πολλούς ιπτάμενους δίσκους μελανού χρώματος να πετούν γύρω από τις κορυφές των πυραμίδων για να ανεφοδιαστούν με ενέργεια.
Το διάστημα που έμεινε εκεί, οι εξωγήινοι του έδειξαν πολλά από τα “θαύματα” του κόσμου τους, όπως το πώς γίνονται αθέατοι, αλλά, όπως λέει ο ίδιος, η εμπειρία αυτή ήταν ένα «πολύ σκληρό χάπι για να το καταπιώ» και ότι από τότε που επέστρεψε άλλαξε η ζωή του.
Αποφεύγει όμως να δώσει άλλες λεπτομέρειες. Όταν έγινε γνωστή η εμπειρία του, δέχτηκε αμέσως την επίσκεψη κυβερνητικών αξιωματούχων που ήθελαν να μάθουν περισσότερα για το “ταξίδι” του και ειδικά για τις δυνατότητες αυτής της εξωγήινης φυλής.
Σε όσους έχουν παρόμοιες εμπειρίες –και είναι αρκετοί– ο Νιούαλντ δίνει τη συμβουλή να απορροφήσουν τα συμβάντα, αλλά να συνεχίσουν τη ζωή τους σαν να μην συνέβη τίποτα. Και κυρίως να μην αποκαλύψουν σε άλλους τι είδαν και τι έζησαν.
«Όσες φορές προσπάθησα παλιά να μοιραστώ τις εμπειρίες μου με άλλους, τόσο πιο δύσκολη γινόταν κάθε φορά η ζωή μου», λέει.
«Για μεγάλο διάστημα ήμουν εξοστρακισμένος από την κοινωνία και μάλιστα από ανθρώπους από τους οποίους θα περίμενε κανείς υποστήριξη. Όσο περισσότερο προσπαθούσα να μοιραστώ κάποια πράγματα μαζί τους, τόσο πιο δύσκολη γινόταν η ζωή μου. Εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις».
ν

Μαχητικό της USAF καταδιώκει  UFO

Το βίντεο που ακολουθεί παρουσιάζει το «κυνηγητό» ενός UFO από μαχητικό της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ και μεταδόθηκε από το BBC στις 19 Δεκεμβρίου 2017.
Το βίντεο γυρίστηκε το 2004 και διερευνήθηκε ως μέρος του Προγράμματος Προηγμένης Αναγνώρισης Απειλών από το Διάστημα (Advanced Aerospace Threat Identification Program). Παραμένει αδιευκρίνιστο εάν το UFO διέφυγε, καταρρίφτηκε ή αιχμαλωτίστηκε.
Οι New York Times αναφέρουν ότι το πρόγραμμα αυτό του υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ σταμάτησε το 2012.

ν

ν

 


Translate this post