Οι Anonymous, η NASA και η εξωγήινη ευφυής ζωή

Κατηγορία Εξωγήινη Έρευνα

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Youmagazine Newsroom

 

Η NASA σκοπεύει να ανακοινώσει την ανακάλυψη εξωγήινης ευφυούς ζωής, ισχυρίζονται οι Anonymous.

Σε νέο βίντεό τους, οι Anonymous ισχυρίζονται έμμεσα ότι η NASA αποκρύπτει πληροφορίες σχετικά με την ανακάλυψη εξωγήινης ευφυούς ζωής. Image: Supplied
ν

Η NASA πρόκειται να ανακοινώσει «αποδεικτικά στοιχεία για την εξωγήινη ζωή», ισχυρίζεται η ομάδα των Ανώνυμων, η οποία χάκαρε τους υπολογιστές της Αμερικανικής Υπηρεσίας Διαστήματος και εκμαίευσε τις σχετικές πληροφορίες.
Οι Anonymous επικαλούνται ανεπίσημες δηλώσεις του εκπροσώπου της NASA, καθηγητή Thomas Zurbuchen, ο οποίος κατά τη διάρκεια συνάντησης της αμερικάνικης επιτροπής Επιστήμης, Διαστήματος και Τεχνολογίας φέρεται να ανέφερε ότι «ο πολιτισμός μας βρίσκεται προ των πυλών της ανακάλυψης αποδείξεων για την ύπαρξη εξωγήινης ζωής στο σύμπαν. Λαμβάνοντας υπόψη όλες τις διαφορετικές δραστηριότητες και αποστολές που εξερευνούν την ύπαρξη εξωγήινης ζωής, βρισκόμαστε λίγο πριν από μια χωρίς προηγούμενο ανακάλυψη στην ανθρώπινη ιστορία».
Το βίντεο έρχεται λίγες μέρες μετά αφότου η NASA αποκάλυψε ότι το διαστημικό παρατηρητήριο Kepler ανακάλυψε 219 «πιθανούς νέους κόσμους» σε άλλα ηλιακά συστήματα.
Είναι βέβαιο ότι εδώ και καιρό οι άνθρωποι της NASA γνωρίζουν δύο πράγματα: πρώτον, ότι υπάρχουν και άλλοι πλανήτες που κατοικούνται και μάλιστα όχι σε κάποιο υπερμακρινό άστρο, αλλά γνωστοί πλανήτες του δικού μας ηλιακού συστήματος, και δεύτερον, ότι εξωγήινα διαστημόπλοια, πολύ μεγάλων διαστάσεων, βρίσκονται ήδη στη Γη. Τα διαστημόπλοια αυτά είναι μεγάλων διαστάσεων, επειδή έχουν να εκτελέσουν μια συγκεκριμένη αποστολή, και είναι αόρατα στα μάτια μας επειδή κινούνται σε διαφορετικές διαστάσεις από τις τρεις που αντιλαμβάνονται οι αισθήσεις μας.
ν

 


Translate this post