Κατάρριψη εχθρικού UFO ύστερα από αερομαχία (vid)

Κατηγορία ΘΕΜΑΤΑ, Εξωγήινη Έρευνα

ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΕΡΕΥΝΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Ένας Αυστραλός υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας μιας αερομαχίας μεταξύ δύο UFO που τελείωσε με την κατάρριψη ενός από αυτά.

Τι είδαν ο Φιλ και ο αδελφός του εκείνο το βράδυ του 1980; Image: Supplied

ν

Η ΕΝΑΕΡΙΑ μάχη μεταξύ των δύο UFO τελείωσε με την κατάρριψη του ενός από αυτά. Αυτόπτες μάρτυρες ο Φιλ Τιντέιλ (Phil Tindale) και ο αδελφός του Ρομπ, που την εποχή εκείνη ήταν παιδιά

Η μυστηριώδης αερομαχία έλαβε χώρα στις 9.30 μ.μ. στις 7 Φεβρουαρίου 1980, στη Νότια Αυστραλία, κοντά στο σπίτι των δύο αγοριών στο Aldgate, ένα προάστιο της Αδελαΐδας.

Εκείνο το βράδυ, ο Ρομπ φώναξε τον αδελφό του και του έδειξε ένα σημείο στον ουρανό, όχι μακριά από το σπίτι τους.

Κοιτάζοντας προς τα νοτιοανατολικά ο Φιλ είδε έναν κίτρινο ιπτάμενο δίσκο να εμφανίζεται πάνω από τα δέντρα του δάσους, περίπου ένα χιλιόμετρο μακριά. Την ίδια στιγμή εμφανίστηκε ένας δεύτερος ιπτάμενος δίσκος που εξέπεμπε κόκκινο φως.

Τα επόμενα 15 λεπτά, τα αγόρια παρακολούθησαν έκπληκτα μια αερομαχία ανάμεσα στα δύο ιπτάμενα αντικείμενα, κατά την οποία το αντικείμενο με το κόκκινο φως φάνηκε να κινείται προς το κίτρινο αντικείμενο, να σταματά και να κάνει πίσω, σαν να προσπαθούσε να προκαλέσει μια αντίδραση.

Στη συνέχεια, τα δύο αντικείμενα άρχισαν να κινούνται στον ουρανό με ελικοειδείς κινήσεις, εξαπολύοντας φωτεινές δέσμες το ένα εναντίον του άλλου, σε αυτή την εναέρια μονομαχία.

Ένας τρίτος μάρτυρας ‒ο 21 ετών αγρότης Ντάριλ Μπράουν (Daryl Browne)‒ ισχυρίστηκε ότι είδε ένα κίτρινο αντικείμενο «το οποίο έμοιαζε με ταχύπλοο» να συντρίβεται στο δάσος κοντά στο σημείο όπου εργαζόταν.

Η τοποθεσία και η περιγραφή ταιριάζουν απόλυτα με όσα είπαν ότι είδαν εκείνο το βράδυ τα δύο αδέλφια.

«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι μας επισκέπτονται από άλλους κόσμους είτε τυχαία είτε από πρόθεση. Αυτή η αερομαχία που είδα δείχνει ότι υπάρχουν καλά και κακά UFO, αλλά δείχνει επίσης ότι αυτή η τεχνολογία είναι πολύ πέρα ​​από τις δικές μας δυνατότητες», λέει ο Φιλ.

«Σίγουρα δεν αρέσει στους σκεπτικιστές, όμως μια άλλου είδους νοημοσύνη επισκέπτεται τη Γη, αν και μέχρι τώρα δεν έχουμε καταφέρει να ερμηνεύσουμε αυτά τα φαινόμενα.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να ακούσετε όλη την ιστορία του Φιλ έτσι όπως την έζησε.
ν

Hostile UFO Chase ends in Crash | The extraterrestrial Presence
ν

ν

 


Translate this post