Μεταξύ 20.000 και 150.000 οι νεκροί από τα εμβόλια Covid στις ΗΠΑ (vid)

Κατηγορία NEWS, Κορονοϊός

COVID/ΕΜΒΟΛΙΟ

Posted by Youmagazine Staff

 

Αν και οι ΗΠΑ έχουν από 20.000 έως 150.000 νεκρούς και 1.000.000 ασθενείς από παρενέργειες των εμβολίων, ο Μπάιντεν αναπτύσσει στρατεύματα στη χώρα για να αυξήσει τα ποσοστά εμβολιασμού.

Αυστρία: Ζητούνται κυνηγοί κεφαλών για την καταδίωξη και σύλληψη των ανεμβολίαστων!

Αριστερά: Ο Τζο Μπάιντεν με διπλή μάσκα μέχρι τα μάτια. Δεξιά: Με τη μάσκα ως φίμωτρο σκύλου. Image: Supplied

ν

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Μπάιντεν, στο Χριστουγεννιάτικο μήνυμά του από τον Λευκό Οίκο, προσπάθησε να πείσει τους Αμερικανούς να «εμβολιαστούν» όλοι αδιακρίτως για να προστατευτούν από τον επίφοβο «ιό Όμικρον Covid-19», όπως αποκάλεσε.τον SARS-CoV-2.

Ξεμάσκωτος ο Αμερικανός πρόεδρος, απευθύνθηκε στους πολίτες λέγοντας για μια ακόμη φορά ψέματα. Είπε ότι 400.000 Αμερικανοί έχουν πεθάνει από την Covid φέτος και ότι «σχεδόν όλοι» τους ήταν «ανεμβολίαστοι».

«Εάν δεν είστε πλήρως εμβολιασμένοι, έχετε σοβαρούς λόγους να ανησυχείτε… Διατρέχετε πολύ μεγάλο κίνδυνο να νοσήσετε… ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ όσοι έχουν πεθάνει από Covid-19 τους τελευταίους μήνες ήταν ανεμβολίαστοι».
ν

ν

Τα στατιστικά των CDC (Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών) δείχνουν τελείως διαφορετικά πράγματα. Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι έχουν πεθάνει από τα εμβόλια Covid και σχεδόν ένα εκατομμύριο ασθένησαν και χρειάστηκαν νοσηλεία από τις παρενέργειες, σύμφωνα με τον πίνακα του VAERS που ακολουθεί.
ν

Πηγή πίνακα
ν

Στον επίσημο πίνακα βλέπουμε ότι οι θάνατοι στις ΗΠΑ από τα εμβόλια Covid μέσα σε σχεδόν ένα χρόνο (έως 10 Δεκεμβρίου 2021) είναι 20.244, ενώ οι παρενέργειες περισσότερες από 965.843. Αναφέρεται επίσης πόσες από αυτές χρειάστηκαν νοσηλεία σε ΜΕΘ κτλ.

Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με τη γιατρό Dr. Jessica Rose, οι θάνατοι είναι γύρω στις 150.000 από τα εμβόλια Covid, αλλά αποκρύπτονται από την αμερικανική κυβέρνηση.

Στρατός στα εμβολιαστικά κέντρα

Ο Μπάιντεν είπε επίσης ότι θα στείλει 1.000 στρατιώτες σε νοσοκομεία σε όλη τη χώρα «για να προετοιμαστούν για τους μαζικούς θανάτους και τις… παρενέργειες (;) από την μετάλλαξη Όμικρον».

Είναι φανερό ότι οι στρατιώτες στέλνονται για δύο λόγους: πρώτον για να ασκήσουν ψυχολογική πίεση στον πληθυσμό να κάνει τις «αναμνηστικές» δόσεις. Δεύτερον, για να βοηθήσουν την αστυνομία να καταστείλει τυχόν βίαιες αντιδράσεις των πολιτών από τους θανάτους και τις παρενέργειες των εμβολίων.

Όπως είπε ο Μπάιντεν, η FEMA (Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Κρίσεων) θα αναπτύξει «10.000 νέες τοποθεσίες εμβολιασμού» με νέες «αναδυόμενες» κλινικές σε όλη τη χώρα.

Οι «αναδυόμενες» κλινικές στην πραγματικότητα θα είναι χώροι μέσα σε εκκλησίες και δημοτικά σχολεία, καθώς ο Μπάιντεν προέτρεψε τους γονείς να εμβολιάσουν τα παιδιά τους με το συγκεκριμένο θανατηφόρο βιοόπλο, ενώ με περηφάνια ανακοίνωσε ότι μέχρι τώρα έχουν γίνει ενέσεις σε 6 εκατομμύρια παιδιά ηλικίας μεταξύ 5 και 11 ετών.

Νέο επάγγελμα: Κυνηγός ανεμβολίαστων!

Οι κυνηγοί κεφαλών ήταν μισθοφόροι στην Άγρια Δύση που κυνηγούσαν επικηρυγμένους για να πάρουν το ποσό της επικήρυξης. Στη ΒΔ Ινδία υπήρχε μέχρι το 1960 μια φυλή από κυνηγούς κεφαλών που έλυναν τις όποιες εδαφικές διαφορές είχαν, επιτιθέμενοι στα γειτονικά χωριά και αποκεφαλίζοντας τους κατοίκους τους. Τα κεφάλια τους γίνονταν κάτι σαν… τρόπαια και από τον αριθμό των κεφαλιών που «έπαιρναν» καθοριζόταν και το ποιος θα ήταν ο αρχηγός του χωριού που κατακτούσαν.

Στα μεταγενέστερα χρόνια, οι κυνηγοί κεφαλών εξευγενίστηκαν και προσλαμβάνονταν από εταιρείες για να βρουν ταλέντα και να εντοπίσουν άτομα που πληρούν συγκεκριμένες απαιτήσεις εργασίας για να στελεχώσουν πανεπιστήμια, ερευνητικά κέντρα, βιομηχανίες κτλ.

Σήμερα, στο τέλος του 2021, το επάγγελμα αυτό αναβιώνει με τη διαφορά ότι τη θέση των επικηρυγμένων κακοποιών –ή των άγριων θηρίων– την παίρνουν οι… ανεμβολίαστοι!

Η πόλη Λινζ της Αυστρίας, με πληθυσμό 200.000 κατοίκων, έγινε η πρώτη πόλη στον κόσμο που αναζητά κυνηγούς κεφαλών για να προσληφθούν ως υπάλληλοι από τη δημοτική αρχή, με σκοπό να κυνηγούν και να συλλαμβάνουν όσους αρνούνται να εμβολιαστούν!
ν

Αστυνομικοί ρίχνουν στο έδαφος έναν άνδρα κατά τη διάρκεια διαδήλωσης κατά των περιοριστικών μέτρων και της υποχρεωτικότητας στη Βιέννη, Αυστρία, 11 Δεκεμβρίου 2021. Image: AP / Florian Schroetter
ν

Οι νέοι κυνηγοί κεφαλών θα λαμβάνουν μισθό 2.774 ευρώ, που θα καταβάλλεται 14 φορές το χρόνο, ή συνολικά 38.864. Ο κυνηγοί θα πρέπει να είναι Αυστριακοί πολίτες πλήρως εμβολιασμένοι.

Θυμίζουμε ότι η Αυστρία ήταν το πρώτο κράτος στην ΕΕ που έχει επιβάλλει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

Οι υποψήφιοι κυνηγοί κεφαλών θα εκπαιδεύονται στη σύλληψη κακοποιών, αλλά δεν θα κυνηγούν κλέφτες, δολοφόνους, απατεώνες ή παράφρονες. Κάτι τέτοιο θα ήταν άλλωστε μάταιο, αφού οι κλέφτες, οι δολοφόνοι, οι απατεώνες και οι παράφρονες στελεχώνουν σήμερα τα ανώτατα κυβερνητικά κλιμάκια παντού στον κόσμο, κατέχουν θέσεις εξουσίας και διοικούν τον πλανήτη.

Οι σύγχρονοι κυνηγοί κεφαλών θα παρακολουθούν όσους δεν πληρώνουν το πρόστιμο που τους έχει επιβληθεί επειδή είναι ανεμβολίαστοι και θα μπορούν να επιβάλλουν κυρώσεις, να συλλαμβάνουν, να φυλακίζουν και να προσάγουν στο δικαστήριο τους αρνητές.

Το μόνο που δεν θα κάνουν προς ώρας είναι να βασανίζουν.

Ο ναζισμός αναβιώνει από το επίσημο κράτος.

Μετά τα στρατόπεδα συγκέντρωσης στην Αυστραλία, θα περιμένουμε να ανοίξουν στρατόπεδα και στην Ευρώπη, με καταναγκαστικά έργα, θαλάμους αερίων και γιατί όχι με φούρνους των SS.
ν

 


Translate this post