Οι περισσότεροι «ασθενείς με Covid» εισήχθησαν στα νοσοκομεία για άλλους λόγους (video)

Κατηγορία NEWS, Κορονοϊός

COVID-19

Posted by Youmagazine Staff

 

Το 52% εκείνων που νοσηλεύονται με Covid-19 στην Αγγλία εισήχθησαν με άλλα αίτια και κόλλησαν τον κορονοϊό μέσα στα νοσοκομεία.

Στην Αγγλία παρατηρήθηκε ότι οι ασθενείς που μπαίνουν στα νοσοκομεία για άλλους λόγους, κολλάνε Covid και άλλα νοσοκομειακά μικρόβια μέσα σε αυτά. Image: Supplied

v

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ του Εθνικού Συστήματος Υγείας (NHS) στην Αγγλία δείχνουν ότι περίπου το 52% των ανθρώπων που λογίζονται ως ασθενείς με Covid-19 στην Αγγλία δεν λόγω άλλων νοσημάτων και κόλλησαν τον κορονοϊό μέσα στα νοσοκομεία.

Τα τελευταία κυβερνητικά στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022 δείχνουν ότι οι 6.767 από τους 13.023 ασθενείς που αναφέρθηκαν ότι είχαν Covid-19 νοσηλεύονταν κυρίως για άλλα ζητήματα υγείας.

Το ποσοστό περιστατικών με ασθενείς στα νοσοκομεία που δεν γνώριζαν καν ότι είχαν τον ιό, βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο από τότε που έγιναν διαθέσιμες τέτοιες αναλύσεις τον περασμένο Ιούνιο και έχει διπλασιαστεί από τις αρχές του Δεκεμβρίου 2021.

Τώρα αρχίζει ο διαχωρισμός των ασθενών

Ύστερα από δύο χρόνια «πανδημίας», όπου όλοι οι ασθενείς καταγράφονταν ως θύματα της Covid-19, λες και όλες οι άλλες ασθένειες είχαν εξαφανιστεί από προσώπου γης, άρχισαν οι νοσοκομειακές αρχές να ξεχωρίζουν τους ασθενείς που κόλλησαν κορονοϊό στα νοσοκομεία ύστερα από την εισαγωγή τους –ενώ είχαν εισαχθεί για άλλα νοσήματα– από εκείνους που εισήχθησαν εξαιτίας της λοιμογόνου δράσης της Covid-19.

Όπως αναφέρει το RT, οι πρώτοι που άρχισαν να κάνουν τον διαχωρισμό είναι οι αρχές δημόσιας υγείας στη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ και στην επαρχία Οντάριο του Καναδά.

Ο λόγος που άρχισε να γίνεται διαχωρισμός μεταξύ συμπτωματικών και ασυμπτωματικών ασθενών είναι για να έχουν οι αρχές καλύτερη εικόνα της πορείας της «πανδημίας», καθώς η ανάμειξη παραποιεί τα δεδομένα και συσκοτίζει την πραγματική εικόνα.

Ο διαχωρισμός των ασυμπτωματικών λοιμώξεων από τις περιπτώσεις Covid-19 που χρήζουν νοσηλείας γίνονται τώρα λόγω του ταχέως μεταδιδόμενου στελέχους Omicron, το οποίο είναι μεν πιο μεταδοτικό από τις προηγούμενες μεταλλάξεις, αλλά είναι σχετικά ήπιο έως τελείως ακίνδυνο.
v

Από διαδήλωση υγειονομικών του NHS για προσλήψεις προσωπικού λόγω Covid και για περισσότερα κεφάλαια στο Εθνικό Σύστημα Υγείας της Αγγλίας. Image: Supplied

v

Πλασματικά κρούσματα, λιγότεροι θάνατοι

Το Ηνωμένο Βασίλειο είχε κατά μέσο όρο 145.000 νέα κρούσματα Covid-19 την ημέρα, σημειώνοντας (όπως συμβαίνει και σε άλλες χώρες) το υψηλότερο ποσοστό κροσμάτων όλων των εποχών την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου 2022, υπερ-τετραπλάσιο σε σύγκριση με την εμφάνιση του στελέχους Omicron στα τέλη Νοεμβρίου 2021.

Ωστόσο, οι πραγματικοί θάνατοι από τον κορονοϊό –πάντα ασθενών με πολλά υποκείμενα νοσήματα– ανήλθαν σε μόλις 230 την ημέρα την περασμένη εβδομάδα, μειωμένοι κατά 80% από το υψηλότερο επίπεδο που καταγράφηκε τον Ιανουάριο του 2021.

Επομένως, θα έχουμε καλύτερη εικόνα της δημόσιας υγείας εάν αρχίσουμε διεθνώς να διαχωρίζουμε τα «κρούσματα» από τις πραγματικές λοιμώξεις που χρήζουν νοσηλείας.

Όσο διατηρείται η σημερινή νοσηρή εικόνα «κρουσμάτων» και θανάτων από άλλα αίτια, που όμως καταγράφονται ως θάνατοι από Covid, επειδή κόλλησαν τον ιό μέσα στα νοσοκομεία μετά την εισαγωγή τους, είναι φανερό ότι γίνεται σκόπιμα για εμπορικούς λόγους χάρη της αύξησης των πωλήσεων των «εμβολίων».

Όπως ειπώθηκε σε προηγούμενο άρθρο, στα νοσοκομεία των ΗΠΑ σκότωναν ασθενείς με Remdesivir, εφαρμόζοντας το λεγόμενο «Πρωτόκολλο Θανάτου» του Άντονι Φάουτσι, για να τρομοκρατείται ο πληθυσμός και να τρέχει να εμβολιαστεί μαζικά και αδιάκριτα.

Στο βίντεο που ακολουθεί ο μοριακός βιολόγος και γενετιστής Αθανάσιος Καλογερίδης εκφράζει την δυσφορία του και τον έντονο προβληματισμό του για την απόφαση να βγουν σε αναστολή χιλιάδες υγειονομικοί και μιλά για τις παρενέργειες των λεγόμενων «εμβολίων».
ν

ν

 


Translate this post