Ο τσάρος του κορονοϊού, Άντονι Φαούτσι, παραδέχεται ότι είπε εσκεμμένα ψέματα

Κατηγορία NEWS, Κορονοϊός

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ

Posted by Youmagazine Staff

 

Ο τρόπος με τον οποίο οι αποκαλούμενοι «ειδικοί της υγείας» χειρίζονται το θέμα του κορονοϊού, χωρίς να βασίζονται σε επιστημονικά στοιχεία, με μόνο την υποκειμενική τους γνώμη.

Ο τσάρος του κορονοϊού, δρ Άντονι Φαούτσι, ανακηρύχτηκε φύλακας της χρονιάς από το περιοδικό Time! Πηγή: YouTube

ν

ΕΙΝΑΙ γεγονός ότι ο επιδημιολόγος δρ Άντονι Φαούτσι, ο οποίος προβάλλεται στις Ηνωμένες Πολιτείες ως εθνικός ήρωας από τα mainstream μέσα μαζικής ενημέρωσης και το κόμμα των Δημοκρατικών, παραδέχθηκε ότι είπε ψέματα στους Αμερικανούς για να χειραγωγήσει την αποδοχή του νέου εμβολίου κατά της νόσου Covid-19.

Η σκόπιμη εξαπάτηση περιλάμβανε εκτιμήσεις για το ποσοστό του πληθυσμού που πρέπει να εμβολιαστεί για να επιτευχθεί η ανοσία της αγέλης έναντι του κορονοϊού και να καταστεί δυνατή η επιστροφή στην ομαλότητα.

Στην αρχή της πανδημίας, ο δρ Φαούτσι είχε δηλώσει ότι ένα ποσοστό 60-70 τοις εκατό του πληθυσμού ‒ένα ικανοποιητικό μέγεθος για τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για έναν τέτοιο ιό‒ είναι υπέρ αρκετό για να επιτευχθεί ανοσία.

Πριν από ένα μήνα, μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, ανέβασε την εκτίμησή του στο 70-75 τοις εκατό, ενώ την περασμένη εβδομάδα, είπε στο CNBC ότι ο «μαγικός αριθμός» είναι 85-90 τοις εκατό!
v

v

Για το λόγο αυτό, ο ίδιος έκανε το εμβόλιο της Moderna δημόσια ια να πείσει τους συμπατριώτες του να προσέλθουν μαζικά στον εμβολιασμό.

Ωστόσο, πολλοί Αμερικανοί τον κατηγορούν στα social media ότι έπαιξε θέατρο μπροστά στις κάμερες και ότι η σύριγγα ή ήταν άδεια ή περιείχε νερό.

Λόγω των παρενεργειών που παρουσιάζουν, πολλοί γιατροί στις ΗΠΑ κάνουν ψεύτικα εμβόλια.
v

v

Όταν πάντως σε πρόσφατη συνέντευξή του στους New York Times, πιέστηκε από τον δημοσιογράφο, ο δρ Φαούτσι ομολόγησε ότι σκόπιμα αναθεωρούσε κάθε φορά τις εκτιμήσεις του προς τα επάνω.

Η συνέντευξή του δημοσιεύτηκε χθες Πέμπτη με τίτλο “How much herd immunity is enough?“, με τον επιδημιολόγο να ομολογεί ότι άλλαξε τις απαντήσεις του εν μέρει με βάση την «επιστήμη» και εν μέρει με βάση την ένδειξη «ότι η χώρα ήταν τελικά έτοιμη να ακούσει τι πραγματικά πιστεύει».
ν

ν

Όπως είπε, κάθε φορά ανέβαζε εσκεμμένα τα ποσοστά για τον εμβολιασμό.

«Όταν έλεγαν ότι το 60 τοις εκατό είναι ικανοποιητικό, σκέφτηκα, “μπορώ να το ανεβάσω λίγο”, οπότε πήγα στα 80-85 τοις εκατό».
ν

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ…

Παραδέχτηκε ότι δεν γνωρίζει τον πραγματικό αριθμό ανθρώπων που πρέπει να εμβολιαστούν ώστε να επιτευχθεί η ανοσία της αγέλης. Ο ίδιος πιστεύει ότι πρέπει να είναι κάπου μεταξύ 70-90 τοις εκατό. Προσωπικά κλίνει υπέρ του 90%, αλλά δεν θέλει να το παραδεχτεί δημόσια, γιατί οι Αμερικανοί θα αποθαρρυνθούν, αφού είναι γνωστό ότι μόλις το 48% των πολιτών σκοπεύει να εμβολιαστεί εθελοντικά.

Είναι γνωστό ότι ο Μπιλ Γκέιτς έχει δηλώσει ότι ο εμβολιασμός πρέπει να είναι υποχρεωτικός και όσοι δεν εμβολιάζονται να τιμωρούνται με απόλυση από την εργασία τους, δέσμευση του τραπεζικού τους λογαριασμού και άλλες ποινές, που να μην είναι μεν εξοντωτικές, αλλά να αναγκάζουν τον άλλον να υποκύψει.

Τα εμβόλια είναι κυρίως μια μεγάλη πηγή κέρδους για τις φαρμακοβιομηχανίες, ενώ η προστασία που παρέχουν απέναντι στον κορονοϊό δεν υπερβαίνει τους οκτώ μήνες. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνει κάποιος το εμβόλιο των δύο δόσεων κάθε χρόνο, εφ’ όρου ζωής!

Επιδημιολόγοι σαν τον δρα Φαούτσι δρουν στην ουσία σαν διαφημιστές των πολυεθνικών του φαρμάκου.
ν

…ΣΤΗΝ ΑΓΙΟΠΟΙΗΣΗ

Η δημοσίευση του άρθρου συνέπεσε με τα 80στά γενέθλια του Φαούτσι, με την δήμαρχο της Ουάσιγκτον, Μιούριελ Μπόουζερ (Muriel Bowser) των Δημοκρατικών, να ανακηρύσσει τη μέρα αυτή ως «Dr. Anthony Fauci Day», παρ’ όλο που ο Φαούτσι παραδέχτηκε ότι δεν ξέρει τι του γίνεται.

Υπήρξαν και άλλες «αυθόρμητες» εκδηλώσεις λατρείας. Το CNN και άλλα μέσα ενημέρωσης του ευχήθηκαν χρόνια πολλά, ενώ φεύγοντας από το γραφείο του στο Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας την Τετάρτη, τον περίμενε έξω από το κτίριο χορωδία του Ινστιτούτου, με μάσκες και τηρώντας τις αποστάσεις, για να του κάνει… σερενάτα.

Και σαν να μην έφταναν αυτά, ο νεοεκλεγείς πρόεδρος Τζο Μπάιντεν μαζί με τη σύζυγό του, Τζιλ Μπάιντεν, βγήκαν και τραγούδησαν στον Φαούτσι το “Happy Birthday to You”.
ν

ν

Και να σκεφτεί κανείς ότι ο Φαούτσι, όπως και οι άλλοι «ειδικοί» που με αφορμή την Covid-19 παίζουν πολιτικά παιχνίδια φορώντας το προσωπείο του «σωτήρα», δεν έχει κάνει τίποτε άλλο πέρα από το να βγαίνει καθημερινά στα κανάλια και να δίνει συνεντεύξεις, μιλώντας για την επιβολή της μάσκας, την ανάγκη των lockdowns, το εμβόλιο και τη λήψη σκληρών μέτρων.

Γιατί όμως αυτές οι εκδηλώσεις θρησκευτικής λατρείας στο πρόσωπο του γηραιού επιδημιολόγου;

Επειδή από την έναρξη της πανδημίας ήρθε σε σύγκρουση με τον Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος δεν ήθελε να κλείσουν παντού στη χώρα τα σχολεία και οι επιχειρήσεις και να σταματήσει κάθε δραστηριότητα, που θα είχε σαν αποτέλεσμα να οδηγηθούν οι ΗΠΑ σε μια νέα Μεγάλη Ύφεση, όπως το 1929, με εκατομμύρια ανέργους και χιλιάδες να  μένουν άστεγοι και να οδηγούνται στην εξαθλίωση και τη μιζέρια.

Και δεν πρέπει κανείς να ξεχνά ότι την περίοδο της Μεγάλης Ύφεσης, σε ορισμένα κράτη, οι απελπισμένοι πολίτες στράφηκαν προς δημαγωγούς πολιτικούς και δικτάτορες, όπως τον Αδόλφο Χίτλερ, με αποτέλεσμα την έναρξη του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.
v

Dr. Fauci on Mutating Virus, Getting the Moderna Vaccine | Bloomberg
v

v

 


Translate this post