Παναγιώτης Κουρουμπλής σε ΝΔ: Δολοφονήσατε ανθρώπους! (vid)

Κατηγορία NEWS, Ελλάδα, Κορονοϊός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

«Δολοφονήσατε ανθρώπους αυτό κάνατε!» είπε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής στην κυβέρνηση, αναφερόμενος στη μελέτη των καθηγητών Τσιόδρα και Λύτρα.

Image: YouTube

v

«ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ αυτό κάνατε!» είπε ο πρώην υπουργός Παναγιώτης Κουρουμπλής απευθυνόμενος προς τους κυβερνητικούς βουλευτές και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με αφορμή τη μελέτη των ιατρών καθηγητών κ.κ. Τσιόδρα και Λύτρα που παρουσιάζει στοιχεία πως οι διασωληνωμένοι εκτός Μονάδων Εντατικής Θεραπείας έχουν θνητότητα 87%!

Πριν προλάβει να κατέβει από το βήμα της Βουλής, ο συνεταίρος του Μητσοτάκη, Αλέξης Τσίπρας –Τσίπρας και Μητσοτάκης έχουν τα ίδια αφεντικά– τον διέγραψε από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Χιλιάδες δολοφονίες» από την κυβέρνηση

Ο κ. Κουρουμπλής είπε την αλήθεια, όταν έκανε λόγο για «χιλιάδες ανθρώπους που δολοφονήθηκαν» εξαιτίας των μέτρων που πήρε η κυβέρνηση (με τη σύμφωνη γνώμη της αντιπολίτευσης) για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, προσθέτοντας ότι «είναι ντροπή να λέτε ότι δεν είχε γνώση ο πρωθυπουργός για το έγκλημα που συντελείται μέσα στις ΜΕΘ».

Αυτό δεν άρεσε στους κυβερνητικούς βουλευτές, που προσπάθησαν να τον διακόψουν, αλλά και στον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος από τις Βρυξέλλες όπου βρίσκεται, τηλεφώνησε στη γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Όλγα Γεροβασίλη, ώστε να μεταφερθεί στον κ. Κουρουμπλή πως θα πρέπει να ανασκευάσει τις δηλώσεις τους, διαφορετικά θα διαγραφεί από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. 

Λίγο μετά, ο Τσίπρας απέστειλε επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής ενημερώνοντάς τον πως θέτει εκτός της Κ.Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τον κ. Κουρουμπλή.
ν

Η κυβέρνηση σκοτώνει

Ο πρώην υπουργός δεν άντεξε και είπε την αλήθεια, ότι καθημερινά δολοφονούνται άνθρωποι, είτε από τα εμβόλια είτε από την ελλιπή περίθαλψή τους στα νοσοκομεία. Η κυβέρνηση αρνείται να χορηγήσει φάρμακα στους ασθενείς με κορονοϊό, όπως αρνήθηκε να χορηγήσει μονοκλωνικά αντισώματα στον Γιώργο Τράγκαμ στέλνοντάς τον στον θάνατο.

Επίσης, ο κ. Κουρουμπλής αναφέρθηκε στους 7.500 υγειονομικούς, γιατρούς και νοσηλευτές, τους οποίους η κυβέρνηση απέλυσε επειδή αρνούνται να εμβολιαστούν με το στανιό, δίνοντας έτσι ένα ισχυρό χτύπημα στο σύστημα υγείας.

«Μέσα σ’ αυτό το περιβάλλον, δολοφονήθηκαν άνθρωποι, το καταλαβαίνετε, το συνειδητοποιείτε τι έχει συμβεί στη χώρα; Δολοφονήθηκαν χιλιάδες άνθρωποι, αυτοί είναι η πραγματικότητα, είτε σας αρέσει είτε όχι», τόνισε από το βήμα της Βουλής ο κ. Κουρουμπλής εν μέσω φωνών και διαμαρτυριών.

Οι αλήθειες αυτές δεν άρεσαν στον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα, ο οποίος εισηγήθηκε την περικοπή του ενός τετάρτου της μηνιαίας αποζημίωσής του κ. Κουρουμπλή.

Εκατόμβες νεκρών στην Ελλάδα… «πρότυπο»

Στο πρώτο κύμα της επιδημίας η Ελλάδα έλαβε τα εύσημα από όλες τις χώρες για τη σωστή διαχείριση της όλης κατάστασης, καθώς όχι μόνο κατάφερε να έχει τα λιγότερα κρούσματα στην Ευρώπη, αλλά και τον μικρότερο αριθμό απωλειών.

Στις 31 Δεκεμβρίου του 2020, περίπου 10 μήνες από τα πρώτα περιοριστικά μέτρα, είχαμε καταγράψει μόνο 138.850 κρούσματα συνολικά και 4.838 θανάτους.

Σήμερα, έναν χρόνο μετά, έχουμε ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο κρούσματα (1.012.659) και κοντεύουμε να σπάσουμε το φράγμα των 20.000 θανάτων (19.475).

Μάλιστα, η Τρίτη 14 Δεκεμβρίου, καταγράφηκε ως «μαύρη μέρα» στην ιστορία της επιδημίας, καθώς σύμφωνα με την έκθεση του ΕΟΔΥ είχαμε 130 νεκρούς, 5.736 κρούσματα κορονοϊού και 700 διασωληνωμένους.

Και όλα αυτά για να τρομοκρατηθεί ο κόσμος και να σπεύσει να εμβολιαστεί, ενώ είναι γνωστό ότι τα εμβόλια δεν θεραπεύουν ούτε προστατεύουν από τη νόσο Covid-19.
ν

Παναγιώτης Κουρουμπλής σε ΝΔ: Δολοφονήσατε ανθρώπους | Cityportal.gr

ν

ν

 


Translate this post