Η ασυλία των λοιμωξιολόγων αποδεικνύει ότι είναι κοινοί εγκληματίες και κακούργοι

Κατηγορία NEWS, Ελλάδα, Κορονοϊός

ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Από τον Αναστάσιο Ν. Πανά

 

Η αντισυνταγματική ασυλία των λοιμωξιολόγων και η ανεξήγητη σιωπή της δικαιοσύνης δηλώνουν ότι έχουμε πλέον δικτατορία με χιλιάδες θανάτους.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δρα σαν να είναι υπάλληλος του επίμονου πωλητή εμβολίων Μπιλ Γκέιτς. Πηγή: News Media

ν

ΠΡΟΣΦΑΤΑ πέρασε από τη Βουλή (22/4/21), με ψήφους της ΝΔ, το ακαταδίωκτο των λοιμωξιολόγων που μετέχουν της επιτροπής του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό.

Δηλαδή, όσοι ευθύνονται για τα περιοριστικά μέτρα και τη φυλάκιση του πληθυσμού, την οικονομική εξόντωση εμπόρων και επαγγελματιών, αλλά και την αποτυχία των δήθεν «μέτρων» για τον περιορισμό της «πανδημίας», αποκτούν ασυλία και δεν μπορούν ούτε να εξεταστούν ούτε να διωχθούν για τυχόν αξιόποινες πράξεις.

Το να ψηφίζει μια κυβέρνηση ένα τέτοιο νόμο είναι καθαρά αντισυνταγματική πράξη, γιατί καταργεί το Άρθρο 4 του Συντάγματος που λέει ότι «οι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του Νόμου» και ότι «οι Έλληνες και οι Ελληνίδες έχουν ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις».

Το ακαταδίωκτο αφορά τα μέλη της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορονοϊού, της Επιτροπής Αντιμετώπισης Έκτακτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας και της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών.

Οι τελευταίοι αποκτούν ασυλία για να μην διωχθούν για θανάτους και αναπηρίες από τις ενέσεις των πειραματικών εμβολίων.

Τα μέλη της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ. (Κατόπιν χτυπήστε το pdf “Απόφαση Ανασυγκρότησης της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών”).

Τα μέλη της Επιτροπής Αντιμετώπισης Έκτακτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ.

Τα μέλη της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ.

Παρατηρούμε ότι πολλά ονόματα εμφανίζονται και στις τρεις επιτροπές, οι οποίες ως επικεφαλής έχουν τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Βασίλη Κοντοζαμάνη και τον καθηγητή παθολογίας – λοιμωξιολογίας Σωτήρη Τσιόδρα.

Να σημειωθεί ότι από την Επιτροπή Έκτακτων Συμβάντων αποχώρησε ο κ. Ζακυνθινός Σπυρίδων, πρόεδρος της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας

Ωστόσο, όλοι αυτοί οι διακεκριμένοι καθηγητές, ειδικοί παθολόγοι, λοιμωξιολόγοι, πρόεδροι και δεν συμμαζεύεται, κατά κοινή ομολογία, απέτυχαν στο έργο τους, που ήταν ο περιορισμός του κορονοϊού.

Αντίθετα μάλιστα, επί ημερών τους οι μολύνσεις και κυρίως οι θάνατοι από Covid-19 αυξήθηκαν.
ν

ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ

Έως σήμερα (24/4/21), στην Ελλάδα έχουμε σχεδόν 9.788 νεκρούς (και περίπου 3.100.000 παγκοσμίως).

Προσέξτε τώρα κάτι περίεργο.

– Στην Ελλάδα, την περίοδο από τον Νοέμβριο του 2020 μέχρι τις 31 Μαρτίου 2021, δηλαδή μέσα σε πέντε μήνες, έχουν πέθαναν 7.300 Έλληνες.

– Αντίθετα, από τον Μάρτιο μέχρι τον Νοέμβριο του 2020, δηλαδή μέσα σε επτά μήνες, πέθαναν μόνο 700 Έλληνες.

Αυτό σημαίνει ότι η «πολιτική» της κυβέρνησης και των λομωξιολόγων για την αντιμετώπιση της πανδημίας απέβη καταστροφική, καθώς είχαμε αύξηση θανάτων περίπου κατά χίλια τοις εκατό (1042%)!

Αυτή η πολιτική είναι πράγματι καταστροφική και κάποιοι θα έπρεπε να λογοδοτήσουν.
ν

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης και ο γνωστός καθηγητής παθολογίας – λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας. Πηγή: Wikimedia Commons

ν

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΡΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ

Τα πρόχειρα αυτά στοιχεία δείχνουν ότι έχουν διαπραχθεί σε βάρος του ελληνικού λαού τουλάχιστον τρία εγκλήματα, που όμοιά τους μπορεί κάποιος να βρει είτε στις γενοκτονίες είτε στη διάρκεια παγκοσμίων πολέμων.

α) Εγκλήματα κατά της ζωής των Ελλήνων πολιτών (μαζικές ανθρωποκτονίες με πρόθεση/από αμέλεια/με συναίνεση, έκθεση σε κίνδυνο, παράλειψη λύτρωσης από κίνδυνο ζωής κ.ά.).

β) Εγκλήματα κατά της περιουσίας των Ελλήνων πολιτών (τα μέτρα κυβέρνησης – λοιμωξιολόγων έφεραν την απόλυτη οικονομική καταστροφή, καθώς το κρατικό και ιδιωτικό χρέος ξεπέρασε τα 552 δισεκατομμύρια ευρώ).

γ) Πλουτισμός από τις προαναφερθείσες εγκληματικές πράξεις διαρκείας. (Πολλοί γιατροί και λοιμωξιολόγοι έγιναν πλούσιοι από τον θάνατο των συνανθρώπων τους, λαμβάνοντας μεγάλα ποσά χρημάτων από την κυβέρνηση και τις φαρμακευτικές εταιρείες).

Η πρώτη κατηγορία αφορά την αύξηση των θανάτων πάνω από 1.000 τοις εκατό.

Η δεύτερη κατηγορία αφορά την οικονομική καταστροφή, με το χρέος της Γενικής Κυβέρνησης στο τέλος του 2020 να εκτιμάται στα 341 δισ. ευρώ, ενώ το ιδιωτικό χρέος έχει ξεπεράσει τα 242,6 δισ. ευρώ. (Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ΕΛ.ΣΤΑΤ για την πορεία της οικονομίας το 2020).

Η κοινωνική και οικονομική καταστροφή, που προκαλείται από αυτήν τη στρατηγική είναι τεράστια. Οι πολίτες έχουν εξαντληθεί – είτε πρόκειται για γονείς, για παιδιά και νέους, αυτοαπασχολούμενους, επιχειρηματίες ή εργαζόμενους.

Όλοι οι πολίτες στήριξαν από την αρχή τα μέτρα με υποδειγματικό τρόπο, με προσωπική ευθύνη και υπακοή. Αλλά η εμπιστοσύνη των πολιτών προς τις αρχές καταρρέει.
ν

ΜΕ ΟΠΛΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ

Όσον αφορά τη δημόσια υγεία, τα μέτρα κατά του νέου κορονοϊού όχι μόνο δεν περιόρισαν, αλλά αντίθετα πολλαπλασίασαν τις μολύνσεις και τους θανάτους.

Αυτό έγινε εσκεμμένα. Δηλαδή, λοιμωξιολόγοι και ειδικοί γνώριζαν εκ των προτέρων τι θα συμβεί, επομένως δεν μπορούν αύριο μπροστά σε ένα δικαστήριο να επικαλεστούν άγνοια.

Απλώς δέχτηκαν, παραβιάζοντας όχι μόνο τον Όρκο του Ιπποκράτη αλλά και κάθε νόμο, σαν σύγχρονοι  Μένγκελε, να στείλουν στα νοσοκομεία και να σκοτώσουν στη συνέχεια αδύναμους συνανθρώπους τους για να πλουτίσουν οι ίδιοι.

Διέπραξαν δηλαδή εγκλήματα ιδιαζόντως ειδεχθή με τις ευλογίες της παρούσης κυβέρνησης.

Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που γιατροί ή νοσοκόμοι/μες σκοτώνουν ασθενείς.

Στις 20 Νοεμβρίου 2020, συνελήφθη ένας 44χρονος γιατρός που εργαζόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Έσεν, στη Γερμανία, επειδή σκότωσε δύο ασθενείς με Covid-19 «για να τους γλιτώσει από τα βάσανά τους».

Στις 6 Ιουνίου 2019, δικαστήριο της Γερμανίας βρήκε ένοχο τον 42χρονο νοσηλευτή Νιλς Χέγκελ, ο οποίος σκότωσε ανενόχλητος 85 ασθενείς μέσα σε νοσοκομεία, ενώ τα θύματά του μπορεί να αγγίζουν τα 200!

Στην Ελλάδα υπάρχουν συγγενείς ασθενών που έχουν καταγγείλει, σε γνωστό δικηγόρο των Αθηνών, την προσπάθεια εξόντωσης των οικείων τους μέσα στο νοσοκομείο όπου πήγαν υποτίθεται για να θεραπευτούν.

Γιατί συμβαίνουν αυτά; Διότι επικρατεί ο νόμος της ζούγκλας και το «ο θάνατός σου, η ζωή μου».

Οι σύγχρονοι Μένγκελε πιστεύουν ότι θα μείνουν ατιμώρητοι επειδή χρησιμοποιούν ένα αόρατο, αλλά αποτελεσματικό φονικό όπλο: τον φόβο.

Η σκανδάλη του φονικού όπλου είναι η τηλεόραση.
ν

Ο καθηγητής Γκίκας Μαγιορκίνης (δεξιά) στο βραδινό δελτίο του ΣΚΑΪ. Πηγή: YouTube
ν

Ο Νίκος Σύψας (δεξιά) πανεπιστημιακός και λοιμωξιολόγος, στο βραδινό δελτίο του ΣΚΑΪ. Πηγή: YouTube
ν

Όλες τις ώρες της ημέρας, τα συστημικά ΜΜΕ μεταδίδουν με μεγάλη σοβαρότητα αλλά και αγωνία, τις τελευταίες ειδήσεις από το μέτωπο του κορονοϊού, που στην πραγματικότητα είναι μια απλή ίωση τριών ημερών και τίποτα περισσότερο, σύμφωνα με το ιατρικό περιοδικό JAMA.

Αυτή η απλή ίωση που αντικατέστησε την κλασική εποχική γρίπη, και η οποία δεν είναι θανατηφόρος, παρουσιάζεται από τα δελτία ειδήσεων της τηλεόρασης ως Αρμαγεδδώνας που απειλεί να ξεπαστρέψει το ανθρώπινο είδος!

Ρωτήστε όποιον φαρμακοποιό θέλετε και θα σας πει ότι εφέτος δεν έχει πωληθεί ούτε ένα αντιικό φάρμακο.

Απλούστατα, γιατί η νέα μορφή γρίπης αντικατέστησε την παλιά.

Αν όμως η νέα γρίπη δεν είναι φονική, πού οφείλονται οι τόποι θάνατοι;

Απλούστατα, στο απόλυτα φονικό όπλο που αναφέραμε πιο πάνω: τον φόβο.
ν

ΠΩΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ

Κλεισμένος επί μήνες μέσα στο σπίτι, ο πολίτης δεν έχει άλλη ψυχαγωγία από την τηλεόραση. Αυτή 24 ώρες το 24ωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα και 365 μέρες το χρόνο τον βομβαρδίζει με ειδήσεις για τον serial killer κορονοϊό που κυκλοφορεί ελεύθερος στο δρόμο, τα κρούσματα και τους νεκρούς, τους διασωληνωμένους, για την «ανησυχητική κατάσταση» στις διάφορες περιοχές της χώρας, για τις μεταλλάξεις του ιού και για το πόσο φονικός έχει γίνει.

Ο απλός άνθρωπος τότε σκέπτεται: «Σε λίγο θα πεθάνω κι εγώ».

Καθώς κατακλύζεται από αρνητικές σκέψεις και ο φόβος ριζώνει μέσα του και αρχίζει να μεγαλώνει, όποιος είναι ευαίσθητος, κάποιας ηλικίας ή έχει ένα υποκείμενο νόσημα επηρεάζεται και αρχίζει και ανησυχεί.

Όταν κάποιος σκέπτεται «θα πεθάνω», αυτή τη δήλωση την «ακούν» τα κύτταρά του, τα οποία έχουν μνήμη, Και καθώς αυτό επαναλαμβάνεται συνεχώς επί ώρες, μέρες, εβδομάδες και μήνες, τα κύτταρα δίνουν στο σώμα την εντολή να μπει σε διαδικασία θανάτου.

Τόσο απλά!

Όταν λες «θα πεθάνω», δίνεις μια μαχαιριά στην καρδιά σου, στην ψυχή σου, στο ανοσοποιητικό σου σύστημα. Όλα τα αυτοάνοσα νοσήματα, ο διαβήτης, οι καρκίνοι, τα εγκεφαλικά, οι καρδιοπάθειες, σε μεγάλο βαθμό οφείλονται στη στενοχώρια, στην προσβολή του σώματος από τον εαυτό, στις δηλητηριώδεις και πεισιθανάτιες σκέψεις.

Ο τρόμος και ο φόβος του θανάτου, είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της υγείας. Αυξάνει την ποσότητα της κορτιζόνης με αποτέλεσμα να καταστέλλεται κάθε ανοσολογική αντίδραση. Η άμυνα του οργανισμού εξασθενεί και πέφτει. Ο άνθρωπος που φοβάται, ήδη έχει χάσει τη μισή μάχη της επιβίωσης.

Πολιτικοί, λοιμωξιολόγοι, επίορκοι γιατροί, ασυνείδητοι δημοσιογράφοι και άπληστοι φαρμακοβιομήχανοι «συνωμοτούν» να σε στείλουν στον τάφο μια ώρα αρχύτερα, γιατί ο θάνατός σου υποστηρίζει το αφήγημά τους, γιατί κερδίζουν περισσότερα από το θάνατό σου, παρά από τη ζωή σου. Αντίθετα, όσο ζεις, τους είσαι βάρος και έξοδο.

Αν θες να επιβιώσεις από αυτή τη λαίλαπα, επαναστάτησε, αντέδρασε στον επιχειρούμενο θάνατό σου με πρόσχημα τη «σωτηρία» σου από τον κορονοϊό. Κλείσε την τηλεόραση, βγες έξω, δες άλλους ανθρώπους, γλέντησε, δημιούργησε, ασχολήσου με κάτι νέο και θετικό, ερωτεύσου. Μην περιμένει παθητικά την επιστροφή στη φυσιολογική ζωή από τους άλλους. Κυβέρνηση, έμποροι φαρμάκων, δημοσιογράφοι και λοιμωξιολόγοι είναι οι Ιππείς της Αποκάλυψης. Πολέμησέ τους. Μην αφήσεις να σε πάρουν μαζί τους. Γιατί θα σε στείλουν στον τάφο αν δεν αντισταθείς.
ν

Οι σύγχρονοι Ιππείς της Αποκάλυψης. Πηγή: Wikimedia Commons
ν

Οι άνθρωποι πεθαίνουν σε όλο τον κόσμο με την συνδρομή των Ιππέων της Αποκάλυψης, που με τη μορφή ασυνείδητων δημοσιογράφων και απαισιόδοξων επιστημόνων, κάνουν τους ανθρώπους να φοβούνται όλο και περισσότερο.

Είναι αβέβαιο αν όλοι αυτοί οι εγκληματίες θα λογοδοτήσουν κάποτε ενώπιον της δικαιοσύνης. Σχεδόν δεν υπάρχει πια θεσμός στον κόσμο που να μην είναι αργυρώνητος. Υπάρχει όμως θεία δικαιοσύνη. Όλοι αυτοί οι εγκληματίες θα πεθάνουν και οι ίδιοι και θα παρουσιαστούν ενώπιον του Υπέρτατου Δικαστηρίου. Εκεί δεν υπάρχουν συνήγοροι, μάρτυρες υπεράσπισης ή απολογίες. Δεν υπάρχει εξαγορά δικαστών. Εκεί η βρώμικη και θλιβερή ψυχή τους θα μοριοποιηθεί και θα σταλεί στο μεγάλο τίποτα και στον αιώνιο ύπνο.
ν

 


Translate this post