Moderna: Οι έμποροι των εμβολίων θανάτου έγιναν δισεκατομμυριούχοι (vid)

Κατηγορία NEWS, Κορονοϊός

COVID/ΕΜΒΟΛΙΟ

Posted by Youmagazine Staff

 

Από τη μια νύχτα στην άλλη, στελέχη της Moderna έγιναν δισεκατομμυριούχοι δωροδοκώντας πολιτικούς και πουλώντας δηλητήρια για «εμβόλια».

Οι δισεκατομμυριούχοι της Moderna. Από αριστερά: Νουμπάρ Αφεγιάν, Τίμοθυ Σπρίνγκερ και Ρόμπερτ Λάνγκερ. Πηγή: News Media

ν

ΠΑΚΤΩΛΟΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ρέει προς τις εταιρείες που πουλάνε τα πειραματικά «εμβόλια» Covid-19, που εκτός των άλλων είναι απαλλαγμένες από κάθε ευθύνη ποινική ή αστική, ανεξάρτητα από τους θανάτους, τις παθήσεις προσωρινές ή μόνιμες και τις αναπηρίες που προκαλούν σε όσους, από φόβο ή αφέλεια, δέχονται να γίνουν πειραματόζωα.

Έτσι, τρία στελέχη της Moderna μπήκαν στον κατάλογο των 400 πλουσιότερων Αμερικανών του Forbes, εκτοπίζοντας τον Ντόναλντ Τραμπ!

Πρόκειται για τον CEO της εταιρείας, τον αρμενικής καταγωγής επιχειρηματία Νουμπάρ Αφεγιάν (Noubar Afeyan), τον Τίμοθυ Σπρίνγκερ (Timothy Springer) ανοσολόγο, καθηγητή στην Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ και τον Ρόμπερτ Λάνγκερ (Robert Langer) που από επιστήμονας του ΜΙΤ έγινε ξαφνικά βαθύπλουτος.

Καθένας από αυτούς απέκτησε καθαρή περιουσία δισεκατομμυρίων δολαρίων μέσα σε λίγους μήνες, χάρη στα «εμβόλια» που πούλησε και συνεχίζει να πουλάει η Moderna.

Ο Σπρίνγκερ κέρδισε 5,9 δισεκατομμύρια δολάρια καθαρά (κατακτώντας έτσι την 176η θέση στον κατάλογο του Forbes), ο Αφεγιάν κέρδισε 5 δισεκατομμύρια δολάρια (στην 212η θέση του Forbes), ενώ ο… φουκαράς ο Λάνγκερ έβγαλε μόλις 4,9 δισεκατομμύρια δολάρια, πέφτοντας 10 μονάδες χαμηλότερα στην 222η θέση.

Ο τρόπος που απέκτησαν αυτά τα χρήματα είναι απλός. Η Moderna με την έναρξη της «πανδημίας» ήρθε σε συνεννόηση με διάφορες κυβερνήσεις σε ολόκληρο τον κόσμο και συμφώνησε, δίνοντας κάποια εκατομμύρια στους πολιτικούς, να αγοράσουν από αυτήν τα νέα «εμβόλια», έναντι δισεκατομμυρίων δολαρίων που προέρχονται τελικά από τους φορολογούμενους.

Απλός ο τρόπος για να πλουτίσεις…
ν

Πουλώντας δηλητήρια, από τη μια νύχτα στην άλλη, τα στελέχη της Moderna έγιναν δισεκατομμυριούχοι! Πηγή: News Media

ν

Επτασφράγιστο μυστικό

Σύμφωνα με τον δρα Ανδρέα Ράλλη, ανοσολόγο του Πανεπιστημίου Στάνφορντ των ΗΠΑ, τα λεγόμενα «εμβόλια» τεχνολογίας mRNA, όπως της Moderna και της Pfizer, δεν είναι όπως τα κλασικά εμβόλια, αλλά πειραματικά φάρμακα που βαφτίστηκαν «εμβόλια».

Τα κλασικά εμβόλια περιέχουν έναν νεκρό ιό, χωρίς το RNA του, έτσι ώστε να αναγκάσουν τον οργανισμό να παράγει αντισώματα.

Τα εμβόλια τεχνολογίας mRNA εγχύουν με την ένεση στο αίμα την πρωτεΐνη-ακίδα με την οποία επιτίθεται ο κορονοϊός, μετατρέποντας έτσι το ανθρώπινο σώμα σε εργοστάσιο παραγωγής ακίδων του κορονοϊού!

Κανείς δεν γνωρίζει τι ακριβώς περιέχουν τα εμβόλια mRNA, καθώς προστατεύονται από διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Φημολογείται πάντως ότι περιέχουν γραφένιο, που είναι τοξικό, αλλά και την ουσία ALC-0315, ένα συνθετικό λιπίδιο. Πρόκειται για ένα επικίνδυνο τοξικό υλικό, το οποίο δεν έχει πιστοποιηθεί πλήρως για ιατρικές εφαρμογές και προορίζεται μόνο για ερευνητική χρήση. 

Κάθε άνθρωπος, όμως, πρέπει να γνωρίζει τι είναι αυτό που βάζει μέσα στο σώμα του.

Για το λόγο αυτόν, ακόμη και ο εφευρέτης της τεχνολογίας mRNA, δρ Μαλόουν, έχει ταχθεί κατά της χρήσης αυτών των πειραματικών φαρμάκων σε ανθρώπους, ιδιαίτερα σε εγκύους και μικρά παιδιά.
ν

Απαγορεύσεις

Η Φινλανδία στις 7 Οκτωβρίου 2021 ανέστειλε την χορήγηση του εμβολίου της Moderna σε νεαρούς άνδρες, δηλαδή όσους έχουν γεννηθεί από το 1991 και έπειτα, εξαιτίας αναφορών για μια σπάνια καρδιαγγειακή παρανέργεια.

Την επόμενη μέρα (8/10/2021) η Ισλανδία σταμάτησε τη χρήση του εμβολίου Covid της Moderna Spikevax για όλες τις ηλικίες, εξαιτίας περιστατικών οξείας μυοκαρδίτιδας.

Άλλες τρεις σκανδιναβικές χώρες (Σουηδία, Δανία, Νορβηγία) είχαν ήδη αναστείλει τη χρήση του Moderna και το ίδιο έκανε και η Ιαπωνία όταν σε δύο μεγάλες παρτίδες ανακαλύφθηκαν μαύρα σωματίδια να αιωρούνται μέσα στο υγρό των φιαλιδίων.
ν

Παρενέργειες και θάνατοι από το εμβόλιο της Moderna

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι, σύμφωνα με το VAERS του αμερικανικού CDC (6/10/2021), το εμβόλιο της Moderna έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ 1.590 μυοκαρδίτιδες και περικαρδίτιδες σε άτομα κάτω των 30 ετών, 266 περιπτώσεις θρομβώσεων σε άτομα άνω των 50 ετών, τουλάχιστον έντεκα θανάτους στην Ιαπωνία, σύμφωνα με την Asahi Shimbun, ενώ στην Ευρωπαϊκή Ένωση έχουν καταγραφεί 6.029 θάνατοι και 254.648 παρενέργειες μετά από εμβολιασμό κατά του κορονοϊού με το σκεύασμα της Moderna.

Συνολικά στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τα τέσσερα εμβόλια έχουν σκοτώσει 15.472 ανθτώπους μέσα σε οκτώ μήνες, έως τις 30 Αυγούστου, ενώ έχουν αναφερθεί 1,5 εκατομμύρια παρενέργειες, σύμφωνα με το Technocracy.
ν

Η πρωτεΐνη ακίδα του κορονοϊού SARS-CoV-2 που εισάγεται στον ανθρώπινο οργανισμό με τα εμβόλια mRNA. Πηγή: News Media
ν

Το μεγαλύτερο όμως δηλητήριο που εγχύουν στο αίμα όσων εμβολιάζονται είναι η πρωτεΐνη-ακίδα του κορονοϊού SARS-CoV-2. Κάθε «εμβόλιο» mRNA εισάγει στο σώμα του εμβολιαζόμενου 40 τρισεκατομμύρια κάψουλες με το RNA του κορονοϊού. Αυτές οι κάψουλες διαμοιράζονται με το αίμα σε ολόκληρο το σώμα και όπου βρουν κάποιο πάσχον σημείο ή ασθενές όργανο, προκαλούν παρενέργειες που κάποιες φορές είναι καταληκτικές.

Στη συνέχεια, όταν οι κάψουλες με το RNA του κορονοϊού μπουν στο φλεβικό σύστημα δημιουργούν θρομβώσεις με μοιραία κατάληξη.

Στις ΗΠΑ τα εμβόλια τεχνολογίας mRNA ευθύνονται για 1.969 θανάτους εμβρύων σε εννέα μήνες (έως 30 Σεπτεμβρίου 2021), όταν οι εγκυμονούσες γυναίκες εμβολιάστηκαν τουλάχιστον με μια δόση, σύμφωνα πάντα με το VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System).

Συγκριτικά, από τα παραδοσιακά εμβόλια έχουν πεθάνει 2.183 έμβρυα στο διάστημα των τελευταίων 30 ετών!
ν

Πόσους ανθρώπους σκότωσαν στην ΕΕ τα 4 εμβόλια – Στους 15.472 οι νεκροί σύμφωνα με στοιχεία του ΕΜΑ | Pronews TV
v

v

Αν θέλετε να μάθετε για τις παρενέργειες των εμβολίων mRNA, μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ –και να κατεβάσετε– το φύλλο οδηγιών του σκευάσματος Comirnaty της Pfizer, με την ένδειξη «Εμβόλιο mRNA COVID-19 (τροποποιημένων νουκλεοσιδίων)», όπου στην πρώτη κιόλας σελίδα αναφέρει ότι δεν έχει κανονική άδεια, αλλά ότι τελεί «υπό συμπληρωματική παρακολούθηση».
ν

Μια τραγική μητέρα


Αριστερά: η Alexandra Laigle εμβολιάστηκε με εμβόλια mRNA την περίοδο που ήταν έγκυος. Δεξιά: το παραμορφωμένο παιδί που γέννησε πρόσφατα. Πηγή: Facebook / Vaccine Impact

v

Διαβάστε τώρα την ιστορία της Alexandra Laigle, μιας μητέρας τριών παιδιών που ήταν έγκυος στο τέταρτο παιδί της και έκανε το εμβόλιο πιστεύοντας ότι έτσι θα μεταδώσει αντισώματα στο έμβρυο που κυοφορούσε. Δυστυχώς του μετέδωσε τις ανεπιθύμητες ενέργειες του εμβολίου.

Σύμφωνα με τη σελίδα που διατηρεί στο Facebook, η Alexandra Laigle στις 22 Μαρτίου 2021 πήρε την απόφαση να εμβολιαστεί, έχοντας πειστεί από τους «ειδικούς» ότι τα νέας τεχνολογίας εμβόλια είναι ασφαλή για τις εγκύους.
ν


ν

Λίγους μήνες μετά γέννησε ένα παιδί παραμορφωμένο με ένα τεράστιο, σαν μπάλα ποδοσφαίρου, οίδημα στο πρόσωπο, σαν τα παιδιά της θαλυδομίδης στις αρχές της δεκαετίας 1960. Η Alexandra, που προηγουμένως είχε γεννήσει τρία υγιέστατα παιδιά, ανέβασε τις φωτογραφίες του νεογέννητου στο Facebook, το οποίο φυσικά τις διέγραψε.
ν


ν

Η Alexandra Laigle δεν είναι η μόνη. Η κυρία Mary Pat Voll είναι παιδιατρική νοσοκόμα στο Altamonte Springs της Φλόριντα, σύμφωνα με τη σελίδα της στο Facebook. Δημοσίευσε μια φωτογραφία της κρατώντας με χαρά μια κάρτα εμβολιασμού, με τη λεζάντα «έγκυος και εμβολιασμένη» στις 22 Φεβρουαρίου.
ν


ν

Ένα μήνα μετά έκανε και τη δεύτερη δόση. Η κυρία Voll ήταν τότε έγκυος 21 εβδομάδων. Το μωρό της γεννήθηκε νεκρό οκτώ ημέρες αργότερα, σύμφωνα με μεταγενέστερη ανάρτησή της στο Facebook.
ν

 


Translate this post