Ο εφευρέτης των εμβολίων mRNA: «Είμαστε αντιμέτωποι με το κακό το ίδιο» (vid)

Κατηγορία NEWS, Κορονοϊός

COVID/ΕΜΒΟΛΙΟ

Posted by Youmagazine Staff

 

Ο Robert W. Malone, ο εφευρέτης των εμβολίων mRNA, προειδοποιεί: «Είμαστε αντιμέτωποι με το κακό. Σε περίπτωση που δεν το έχετε προσέξει».

Η ανθρωπότητα κάνει επικίνδυνα πειράματα με τα εμβόλια τεχνολογίας mRNA. Πηγή: News Media

ν

«ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ». Αυτή η εφιαλτική προειδοποίηση ανήκει όχι σε κάποιο τυχαίο επιστήμονα, αλλά στον ίδιο τον εφευρέτη των εμβολίων τεχνολογίας mRNA, δρα Ρόμπερτ Γ. Μαλόουν (Robert W Malone), ο οποίος με αυτά τα λόγια περιγράφει την κατάσταση όπως διαμορφώνεται σήμερα.

«Είμαστε αντιμέτωποι με το κακό. Σε περίπτωση που δεν το έχετε προσέξει», γράφει σε ανάρτησή του στο Τwitter, σχολιάζοντας την είδηση ότι η ομάδα γνωστή ως “BIRD” όχι μόνο αποκλείστηκε από το twitter αλλά επιπρόσθετα διέγραψαν όλο το ιστορικό που είχε, κάτι που σημαίνει πως πρακτικά είναι σαν να μην υπήρξε ποτέ.

Η ομάδα “BIRD” (British Ivermectin Recommendation Development) της φιλανθρώπου και ακτιβίστριας ιατρού Tess Lawrie, είχε ως στόχο να φωτίσει τις λιγότερο γνωστές πτυχές ενός παρεξηγημένου φαρμάκου της ιβερμεκτίνης.

Πρόκειται για ένα φάρμακο που θα μπορούσε να αποδειχθεί σωτήριο στη μάχη που δίνεται κατά του κορονοϊού, το οποίο είναι γνωστό για τις αντι-ιικές ιδιότητες και έχει χρησιμοποιηθεί από αρκετούς και για την Covid-19.

Ο δρ Ρόμπερτ Γ. Μαλόουν είναι Αμερικανός ιολόγος και ανοσολόγος. Ήδη από το 1980 έχει επικεντρωθεί στην τεχνολογία mRNA (αγγελιοφόρο ριβονουκλεϊκό οξύ), στα φαρμακευτικά προϊόντα και στην έρευνα επαναπροσδιορισμού των φαρμάκων.

Πρόσφατα επικρίθηκε από το κατεστημένο για τις δηλώσεις του σχετικά με την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων Covid-19, τα οποία θεωρεί επικίνδυνα. καθώς δεν έχουν δοκιμαστεί επαρκώς.
ν

ν

Τι είναι η ιβερμεκτίνη

Είναι ένα φθηνό φάρμακο κατά των ιώσεων. Αυτό όμως δεν αρέσει στις πολυεθνικές εταιρείες των φαρμάκων, που προτιμούν να πεθαίνει κόσμος και όχι να θεραπεύεται, για να πωλούν τα αμφιλεγόμενα «εμβόλιά» τους.

Πρόσφατα δέχτηκε επίθεση και από το Τwitter, που αποφάσισε να το διαγράψει από τα αρχεία του και το ιστορικό του, κάνοντας τον δρα Μαλόουν να πει πως είμαστε πλέον αντιμέτωποι με το κακό το ίδιο.

Όπως έχει αναφερθεί, ζούμε σε καιρούς δικτατορίας και φασισμού. Εταιρείες κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Twitter και το Facebook, οι οποίες έχουν μονοπωλήσει όλες τις επικοινωνίες, έχουν μετατραπεί σε μοχλούς κυβερνητικών εντολών. Η Covid-19 είναι απλώς το προκάλυμμα για μια βαθύτερη, κακόβουλη και εκτεταμένη άσκηση ισχύος. Τα θύματα σε αυτή τη θλιβερή κατάσταση είναι οι ασθενείς, οι γιατροί και μεγάλο μέρος της κοινωνίας.
ν

ν

Να σημειωθεί ότι τους προηγούμενους μήνες πολλοί πολίτες, αλλά και κράτη, χρησιμοποίησαν την ιβερμεκτίνη για να αντιμετωπίσουν τον κορονοϊό, και όπως αναφέρουν τα αποτελέσματα ήταν σωτήρια.

Όλα αυτά οδήγησαν στην εξάντληση του φαρμάκου, καθώς αρκετοί ήταν αυτοί που προμηθεύτηκαν μεγάλες ποσότητες. Στη συνέχεια τόσο ο αμερικανικός FDA, όσο και ο ευρωπαϊκός ΕΜΑ εξέδωσαν ανακοινώσεις με τις οποίες τόνιζαν πως δεν πρέπει να χρησιμοποιείται η ιβερμεκτίνη για τον κορονοϊό, γιατί δεν έχει πάρει… έγκριση για covid!
ν

Ο Αμερικανός ιολόγος και ανοσολόγος Ρόμπερτ Γουάλας Μαλόουν. Image: Supplied
ν

Ποιο μπορεί να είναι το κακό για το οποίο κάνει λόγο ο δρ Μαλόουν;

Ένα παράδειγμα. Στην πολιτεία Βικτώρια της Αυστραλίας, ο τοπικός πρωθυπουργός Ντάνιελ Άντριους ανακοίνωσε με πρωτοφανή αυταρχικότητα ότι όσοι μετά τις 15 Οκτώβριου δεν εμβολιαστούν –κάπου 1,25 εκατομμύρια υπάλληλοι– συμπεριλαμβανομένων οικοδόμων και αθλητών, τότε απλά θα πεινάσουν, γιατί δεν πρόκειται να τους επιτραπεί να δουλέψουν άλλο!
ν

ν

 


Translate this post