Θάνατος γυναίκας από Pfizer στη Νέα Ζηλανδία και 2,6 εκατ. μολυσμένα εμβόλια Moderna στην Ιαπωνία

Κατηγορία Κορονοϊός

COVID/EMBΟΛΙΟ

Posted by Youmagazine Staff

 

Μια γυναίκα πέθανε στη Νέα Ζηλανδία από μυοκαρδίτιδα, μια από τις παρενέργειες του εμβολίου της Pfizer, ενώ στην Ιαπωνία βρέθηκαν 2,6 εκατομμύρια μολυσμένες δόσεις του εμβολίου της Moderna.

Τα λεγόμενα «εμβόλια covid» συχνά οδηγούν το θάνατο. Πηγή: Sami Salim / Unsplash

ν

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ της Νέας Ζηλανδίας ανακοίνωσε σήμερα, Δευτέρα, τον θάνατο γυναίκας που είχε εμβολιαστεί κατά  Covid-19 με Pfizer.

Ανεξάρτητη επιτροπή αρμόδια για την ασφάλεια των εμβολίων εκτιμά ότι η αιτία του θανάτου της γυναίκας, η ηλικία της οποίας αποκρύπτεται, ήταν ότι παρουσίασε μυοκαρδίτιδα, που είναι γνωστό ότι αποτελεί μια από τις –συχνές– παρενέργειες του εμβολίου της Pfizer για την Covid-19, σύμφωνα με δελτίο Τύπου του υπουργείου.

Σύμφωνα με την επιτροπή, η γυναίκα παρουσίαζε συννοσηρότητες που πιθανόν επιδείνωσαν την κατάστασή της μετά τον εμβολιασμό της.

Στην Ευρωπαϊκή Ένωση από το πειραματικό εμβόλιο mRNA Tozinameran (code BNT162b2,Comirnaty) της BioNTech/Pfizer έχουν πεθάνει 9.868 άνθρωποι, ενώ 767.225 άλλοι ασθένησαν από σοβαρές παρενέργειες μέχρι 31/07/2021.

Θάνατοι και σοβαρές παρενέργειες

Στην ΕΕ πέθαναν συνολικά από τα τέσσερα εμβόλια (Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Johnson & Johnson) 20.595 άνθρωποι ενώ άλλοι 1.960.607 ασθένησαν από σοβαρές παρενέργειες.

Στις ΗΠΑ πέθαναν 13.627 άνθρωποι από τα εμβόλια Covid, σημειώθηκαν 2.826.646 παρενέργειες και επίσης πέθαναν 1.429 έμβρυα εγκύων γυναικών.

Πάνω από 32.000 άνθρωποι πέθαναν στην Βραζιλία από τα εμβόλια Covid.

Οι αριθμοί αυτοί ΘΑΝΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΩΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ μέσα στους οκτώ πρώτους μήνες του 2021 είναι ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟΙ για υποτιθέμενα εμβόλια.

Στη χειρότερη περίπτωση πρόκειται για σχέδιο εξόντωσης ικανού μέρους της ανθρωπότητας.

Στην καλύτερη περίπτωση πρόκειται για δοκιμές εμβολίων πάνω στον γενικό πληθυσμό, με τους ανθρώπους να μετατρέπονται δίχως να το γνωρίζουν σε πειραματόζωα, για τις οποίες δοκιμές οι εταιρείες ούτε πληρώνουν ούτε λογοδοτούν, αλλά αντίθετα κερδίζουν δισεκατομμύρια από τις πωλήσεις των επικίνδυνων αυτών σκευασμάτων.

Το νέο τραγούδι του Έρικ Κλάπτον κατά Covid και εμβολίων
ν

Μολυσμένα εμβόλια Moderna στην Ιαπωνία

Στο μεταξύ η κυβέρνηση της Ιαπωνίας έκανε γνωστό ότι βρέθηκαν 2,6 εκατομμύρια δόσεις μολυσμένων εμβολίων mRNA-1273(CX-024414) της Moderna.

Σε πολλές παρτίδες βρέθηκαν ξένες ουσίες, ενώ αναφέρθηκαν και δύο θάνατοι από τα μολυσμένα εμβόλια που έστειλε η Moderna στην Ιαπωνία.

Η ιαπωνική κυβέρνηση ανακάλυψε τα μολυσμένα εμβόλια το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Αυγούστου, σε μια παρτίδα εμβολίου της Moderna στο νομό Gunma, κοντά στο Τόκιο, αναγκάζοντας τους αξιωματούχους της υγείας να αναστείλουν προσωρινά τη χρήση των εμβολίων.

Η απόφαση να επιστραφούν συνολικά 2,6 εκατομμύρια δόσεις των εμβολίων Moderna έρχεται αφού 1,63 εκατομμύρια εμβόλια μπλοκαρίστηκαν την περασμένη εβδομάδα μετά την ανακάλυψη μολυσματικών ουσιών σε πολλά φιαλίδια μιας παρτίδας που στάλθηκε σε περισσότερα από 860 κέντρα εμβολιασμού σε όλη τη χώρα.

Ύστερα από αυτό, η Moderna και η φαρμακευτική εταιρεία Rovi, που παρασκευάζει τα εμβόλια της Moderna, δήλωσαν ότι οι μολυσματικές ουσίες μπορεί να οφείλονται σε κατασκευαστικό σφάλμα σε μια από τις γραμμές παραγωγής, και όχι σε όλη την παραγωγή του εργοστασίου.

«Μαύρες ουσίες» (black substances)

Σε μια παρτίδα 1.63 δόσεων που στάλθηκε στην Οκινάουα, βρέθηκαν μέσα στα φιαλίδια να αιωρούνται «μαύρες ουσίες», με αποτέλεσμα να ανασταλούν όλοι οι εμβολιασμοί.

Η Takeda Pharmaceutical, ο εγχώριος διανομέας στην Ιαπωνία των πειραματικών εμβολίων Moderna, υποσχέθηκε να διερευνήσει εάν η ύποπτη μόλυνση συνέβη κατά την παραγωγή ή κατά τη μεταφορά και διάθεση και θα διαβουλευτεί με το υπουργείο Υγείας για το ζήτημα, ανέφερε το πρακτορείο ειδήσεων NHK.

Με άλλα λόγια, ο κοσμάκης και πληρώνει για να αγοραστούν τα «εμβόλια» και πεθαίνει ή αρρωσταίνει από αυτά.
ν

 


Translate this post