88 θάνατοι σε Νορβηγία και ΗΠΑ από τα εμβόλια της Pfizer και της Moderna (vid)

Κατηγορία ΘΕΜΑΤΑ, Κορονοϊός

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ/ΕΜΒΟΛΙΟ

Posted by Youmagazine Staff

 

Στους 33 έφτασαν οι νεκροί στη Νορβηγία και στους 55 στις ΗΠΑ, μετά τη λήψη των εμβολίων της Pfizer-BioNTech και της Moderna.

Άλλοι 24 έμειναν ανάπηροι στης ΗΠΑ. Η Καλιφόρνια σταμάτησε τους εμβολιασμούς. Συγκλονίζει η υπόθεση της κυρίας Γκράινερ από τη Λουιζιάνα.

Υπάρχουν αμφιβολίες σχετικά με την ασφάλεια των εμβολίων mRNA. Πηγή: News Media

ν

ΕΩΣ τις 18 Ιανουαρίου 2021, πέθαναν στη Νορβηγία 33 ηλικιωμένοι αμέσως μετά από την πρώτη δόση του εμβολίου των εταιρειών Pfizer-BioNTech, συμφερόντων Μπιλ Γκέιτς.

Στις 15 Ιανουαρίου πέθαναν αρχικά 23 ηλικιωμένοι, ενώ το Σαββατοκύριακο 16 και 17 του μηνός πέθαναν άλλοι έξι, ανεβάζοντας τον αριθμό τους 29. Τη Δευτέρα σημειώθηκαν άλλοι τέσσερις θάνατοι, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στους 33. Όλοι ήταν ηλικιωμένοι άνω των 75 ετών με σοβαρά νοσήματα. Ωστόσο, το υπουργείο Υγεία της Νορβηγίας ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει άμεση σχέση των θανάτων με το εμβόλιο.

Για να καθησυχάσουν τον κόσμο και να συνεχιστεί απρόσκοπτα ο εμβολιασμός, οι υγειονομικές αρχές του σκανδιναβικού κράτους είπαν ότι για τον θάνατό τους έφταιγαν οι ασθένειες που είχαν.

«Όλοι αυτοί οι ασθενείς είχαν σοβαρά υποκείμενα νοσήματα», δήλωσε ο επικεφαλής των ιατρικών υπηρεσιών Steinar Madsen στο Bloomberg, προσθέτοντας ότι όλοι ήταν 75 ετών και άνω, αναφέρει η Daily Mail.
ν

«Το εμβόλιο Covid είναι δηλητήριο». Από την διαδήλωση κατά του lockdown και των εμβολίων στην πλατεία Museumplein στο Άμστερνταμ στις 17 Ιανουαρίου 2021. Πηγή: Twitter

ν

55 ΘΑΝΑΤΟΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

Έως τις 17 Ιανουαρίου, στις Ηνωμένες Πολιτείες είχαν πεθάνει 55 άνθρωποι μετά τη λήψη εμβολίων τεχνολογίας mRNA της Pfizer και της Moderna (επίσης συμφερόντων Μπιλ Γκέιτς), σύμφωνα με τα στοιχεία από το σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων αντιδράσεων των εμβολίων (VAERS) που αποδέσμευσαν οι ομοσπονδιακές υπηρεσίες. Στο VAERS οι πολίτες αναφέρουν αν θεωρούν πως είχαν κάποια παρενέργεια από το εμβόλιο.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι ασθενείς πέθαναν μέσα σε λίγες ημέρες από τη λήψη του εμβολίου για την Covid-19, αναφέρει ο ιστότοπος Tech Times.

Εκτός από τους θανάτους, οι κάτοικοι διαφόρων πολιτειών έχουν αναφέρει 96 απειλητικά για τη ζωή συμβάντα μετά από εμβολιασμούς Covid-19, καθώς και 24 μόνιμες αναπηρίες. Επίσης, 225 εμβολιασθέντες χρειάστηκε να νοσηλευτούν, ενώ 1.388 ήταν οι επισκέψεις στα επείγοντα των νοσοκομείων. Συνολικά περίπου 15 εκατομμύρια άνθρωποι στις ΗΠΑ έχουν κάνει εμβόλια mRNA.

Ένας άντρας, ηλικίας 66 ετών στο Κολοράντο, είχε υπνηλία και έμεινε στο κρεβάτι μια μέρα μετά τη λήψη του εμβολίου της Moderna.

Νωρίς το επόμενο πρωί, την ημέρα των Χριστουγέννων, «ήταν ακόμη στο κρεβάτι ξαπλωμένος, χλωμός, με μάτια μισάνοικτα ενώ αφροί έβγαιναν από το στόμα του», αναφέρει η έκθεση VAERS. «Δεν ανέπνεε και δεν είχε σφυγμό».
ν

Το εμβόλιο της Moderna παρουσίασε έναν ασυνήθιστα μεγάλο αριθμό ανεπιθύμητων αντιδράσεων. Πηγή: News Media

ν

Η ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ

Η Καλιφόρνια σταμάτησε τις ενέσεις της πρώτης παρτίδας του εμβολίου της Moderna για την Covid-19 λόγω του «πολύ υψηλότερου από το συνηθισμένο αριθμό ανεπιθύμητων ενεργειών».

Αξιωματούχοι της υγείας στην Καλιφόρνια ζήτησαν από την κατασκευάστρια εταιρεία να σταματήσει τη χορήγηση των εμβολίων της Moderna, αφού ένας ασυνήθιστα μεγάλος αριθμός ανεπιθύμητων ενεργειών συνδέθηκε με το φάρμακο.

«Υπάρχει υποψία ότι οι δόσεις από το εμβόλιο της Moderna “Lot 041L20A” προκαλούν υψηλότερο από τον συνηθισμένο αριθμό ανεπιθύμητων ενεργειών και γι’ αυτό πρέπει να σταματήσουν έως ότου διεξαχθεί πλήρης έρευνα», δήλωσε το υπουργείο Δημόσιας Υγείας της Καλιφόρνιας την Κυριακή.
ν

ν

Αντίστοιχη δήλωση έκανε και η επικεφαλής επιδημιολόγος της πολιτείας δρ Erica S. Pan, μιλώντας για 10 ασθενείς που παρουσίασαν «σοβαρές αλλεργικές αντιδράσεις» 24 ώρες μετά τη λήψη του εμβολίου της Moderna σε κλινική της πολιτείας.
v

ΕΠΑΘΕ ΜΟΝΙΜΗ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΗ ΒΛΑΒΗ

Συγκλονίζει η υπόθεση της κυρίας Γκράινερ, από τη Λουιζιάνα, η οποία λίγες μέρες μετά μετά τη λήψη του εμβολίου της Pfizer έπαθε παράλυση των άκρων.

Η κυρία Γκράινερ βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση, καθώς δυσκολεύεται να μιλήσει, ενώ τρέμει ανεξέλεγκτα σε όλο της το σώμα.

Το βίντεο με την κατάστασή της ανήρτησε στο Facebook ο γιος της Μπραντ Γκράινερ (Brant Griner). Σε αυτό φαίνεται η άτυχη γυναίκα να τρέμει ανεξέλεγκτα καθώς προσπαθεί να περπατήσει, χρησιμοποιώντας τους τοίχους και μια πόρτα για να στηριχτεί, ενώ στα πόδια της κρέμεται κάτι που μοιάζει με σάκο περισυλλογής ούρων.
ν

Η κυρία Γκράινερ. Πηγή: Facebook
ν

«Η μαμά έγινε χειρότεραι σήμερα και δεν έχω ακόμα απαντήσεις από γιατρούς για το πώς να το διορθώσω. Παρακαλώ προσευχηθείτε γι’ αυτήν. Δεν αντέχω να βλέπω τη μητέρα μου μου σε αυτή την κατάσταση. Με κάνει να θέλω να κλάψω, γνωρίζοντας ότι δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να τη βοηθήσω. Μην πάρετε το εμβόλιο για την Covid-19», έγραψε o Μπραντ στο μήνυμά του.

Το μήνυμα και το συνοδευτικό βίντεο έχουν κοινοποιηθεί πάνω από 160.000 φορές και έχουν συγκεντρώσει περισσότερα από 35.000 σχόλια.

Ο Μπραντ περιέγραψε τη μητέρα του ως μια «πολύ υγιή 45χρονη» που δεν είχε ποτέ προβλήματα υγείας. Όπως λέει, η μητέρα του ξύπνησε με πονοκέφαλο μια μέρα μετά τη λήψη του εμβολίου. Λίγες μέρες αργότερα, άρχισε να υποφέρει από «σπασμούς» στο αριστερό της πόδι. Την τέταρτη μέρα, δεν είχε «κανένα έλεγχο» στα πόδια της και χρειάστηκε να πάει στα επείγοντα περιστατικά. Το νοσοκομείο διαπίστωσε ότι βίωσε μια «νευρολογική αντίδραση», είπε, προσθέτοντας ότι οι γιατροί πιστεύουν ότι η κατάστασή της προκλήθηκε από «τα μέταλλα στο εμβόλιο».

Αφού βγήκε από το νοσοκομείο, η μητέρα του υποβάλλεται σε εξετάσεις και οι γιατροί ελπίζουν ότι θα αναρρώσει πλήρως, υπό την προϋπόθεση ότι δεν υπάρχει μόνιμη εγκεφαλική βλάβη.
ν

29 dead in Norway after COVID-19 vaccination, Here’s the report | Norway vaccination | World News
ν

ν

 


Translate this post