Το νέο τραγούδι του Έρικ Κλάπτον κατά Covid και εμβολίων: “Αυτό πρέπει να σταματήσει” (vid)

Κατηγορία MAGAZINE, Music Corner, Κορονοϊός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

“This Has Gotta Stop”. Το νέο τραγούδι του Έρικ Κλάπτον στρέφεται κατά των εμβολίων και των μέτρων αποκλεισμού λόγω Covid.

Ο θρυλικός μουσικός Έρικ Κλάπτον. Πηγή: Flickr (Alex G)

ν

Ο ΘΡΥΛΙΚΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ Έρικ Κλάπτον, ο οποίος χαρακτήρισε την εμπειρία του με το εμβόλιο της AstraZeneca «καταστροφική», κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι με τίτλο «This Has Gotta Stop» (Αυτό πρέπει να σταματήσει), σε μια προσπάθεια να αφυπνιστούν οι άνθρωποι και να βγουν από την παγίδα στην οποία τους έχουν ρίξει κυβερνήσεις, τηλεόραση και συστημικά ΜΜΕ, με πρόσχημα την κατασκευασμένη «πανδημία» Covid-19.

Το video clip δείχνει με κινούμενα σχέδια πώς οι λίγοι ισχυροί του πλανήτη μπόρεσαν με τον πλούτο τους, εξαγοράζοντας επιστήμονες, γιατρούς, τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, πολιτικούς και κυρίως διεφθαρμένους δημοσιογράφους, να υπνωτίσουν τις μάζες, σκορπώντας τον τρόμο και τον πανικό, και να τις στρέψουν προς τα πειραματικά «εμβόλια» που κυκλοφορούν και που δεν είναι τίποτε άλλο από δηλητήρια, ή όπως έχουν χαρακτηριστεί «γενετικοί τροποποιητές».

Δηλαδή επικίνδυνες ουσίες, όπως το οξείδιο του Γραφενίου, εισάγονται στο αίμα των ανθρώπων και εκεί πυροδοτούν σειρά βιολογικών διεργασιών με άγνωστες συνέπειες για την υγεία στο μέλλον.

Τους μεγάλης ηλικίας ανθρώπους και όσους έχουν κάποιο νόσημα τους πείθουν να εμβολιαστούν, τρομοκρατώντας τους πως αν δεν το κάνουν σίγουρα θα πεθάνουν.

Τους νέους 18-25 ετών τους δελεάζουν με χρήματα και με το Freedom Pass με το oποίο δήθεν θα έχουν ελεύθερη πρόσβαση παντού. Και τους μολύνουν το αίμα.

Οι θάνατοι είναι πάρα πολλοί, ενώ οι σοβαρές παρενέργειες είναι συχνές και ανέρχονται σε εκατομμύρια. Τα νοσοκομεία γεμίζουν τώρα όχι από ασθενείς με Covid, αλλά με ασθενείς από παρενέργειες των εμβολίων (καρδιοπάθειες, παραλύσεις, θρομβώσεις, ακρωτηριασμούς άκρων, πνευμονίες, καρκίνους, εγκεφαλικά, γενετικές διαταραχές, ενδοκρινικές διαταραχές, διαταραχές του ανοσοποιητικού συστήματος, λοιμώξεις, ηπατίτιδες, διαταραχές του αναπαραγωγικού συστήματος και του μαστού, διαταραχές των νεφρών, σύνδρομο Guillain-Barré κ.ά.).

Θάνατοι και παρενέργειες από τα νέα εμβόλια

Θάνατοι από τα εμβόλια Pfizer/BioNTech, AstraZeneca, Moderna, Johnson & Johnson*:

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Πάνω από 32.000 θάνατοι μέσα σε πέντε μήνες το 2021.

ΗΠΑ (1): 13.627 θάνατοι και 2,8 εκατομμύρια σοβαρές παρενέργειες.

ΗΠΑ (2): 1.429 θάνατοι εμβρύων σε έγκυες γυναίκες.

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ: 21.776 θάνατοι και 1,9 εκατομμύρια σοβαρές παρενέργειες.

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: 1.609 θάνατοι και άγνωστος αριθμός παθήσεων από παρενέργειες έως 25 Αυγούστου.

* Σημ.: Οι αριθμοί αφορούν καταγγελίες. Σε όλες τις χώρες υπάρχει λογοκρισία και δεν δημοσιοποιούνται οι ακριβείς αριθμοί θανάτων από τα εμβόλια Covid.

Το τραγούδι

«Αυτό πρέπει να σταματήσει / Αρκετά πλέον / Δεν μπορώ να παίρνω πια αυτά τα σκατά (B.S. = Bullshit)», είναι τα λόγια με τα οποία αρχίζει το τραγούδι.

This has gotta stop / Enough is enough / I can’t take this B.S. any longer”.

Και συνεχίζει στο ίδιο πνεύμα:

«Ήξερα ότι κάτι πήγαινε στραβά / Όταν ξεκινήσατε να φτιάχνετε το νόμο / Δεν μπορώ να κουνήσω τα χέρια μου, με κόβει ιδρώτας / θέλω να κλάψω, δεν αντέχω άλλο».

I knew that something was going on wrong / When you started laying down the law / I can’t move my hands, I break out in sweat / I wanna cry, I can’t take it anymore”.

Και η μόνιμη επωδός του τραγουδιού είναι «Ελευθερία» (Freedom).
ν

Eric Clapton – This Has Gotta Stop (Official Music Video) | Eric Clapton
ν

ν

 


Translate this post