Επιζήσατε από την Covid-19; Φυλαχτείτε! Έρχεται η νέα μετάλλαξη Covid-22! (vid)

Κατηγορία NEWS, Κορονοϊός

COVID

Posted by Youmagazine Staff

 

Ανθεκτική στα εμβόλια, η νέα μετάλλαξη Covid-22 υπόσχεται να μας στείλει όλους στον τάφο, εκτός κι αν τρέξουμε να εμβολιαστούμε τέσσερις και πέντε φορές!

Όχι, δεν είναι αυτή η Covid-22. Αυτή είναι η επικεφαλής των υπηρεσιών υγείας της Νέας Νότιας Ουαλίας, Κέρι Τσαντ. Πηγή: The Australian

ν

ΤΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΜΥΑΛΑ που γέννησαν την Covid-19 –Μπιλ Γκέιτς, δρ Άντονι Φαούτσι και ο Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους, επικεφαλής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, σε συνεννόηση με τις πολυεθνικές των φαρμάκων– βλέποντας ότι ακόμη και αυτοί που πείστηκαν να εμβολιαστούν είναι απρόθυμοι να συνεχίσουν να βάζουν στον οργανισμό τους κάθε 5-6 μήνες τα δηλητήρια που παρουσιάζονται ως σωτήρια «εμβόλια» και τα οποία ο Γάλλος καθηγητής Λοιμωξιολογίας, Κριστιάν Περόν, αποκαλεί «γενετικούς τροποποιητές» που μολύνουν, σκέφτηκαν τώρα να σπείρουν εκ νέου τον τρόμο στην ανθρωπότητα με τη μετάλλαξη “Covid-22”.

Ήδη τα εξαγορασμένα από αυτούς συστημικά ΜΜΕ άρχισαν να μιλούν για τη νέα μετάλλαξη την οποία παρουσιάζουν ως πολύ πιο «φονική και θανατηφόρα» από τη μετάλλαξη “Δέλτα”, καθώς είναι ανθεκτική στα εμβόλια. Τα σχετικά τρομο-άρθρα ξεκινούν με τη φράση: «Ο Θεός να βάλει το χέρι του!»

Η νέα τρομοκρατία ξεκίνησε ήδη από την Αυστραλία, όπου η επικεφαλής των υπηρεσιών υγείας της Νέας Νότιας Ουαλίας, Κέρι Τσαντ (Kerry Chant), μια γυναίκα που μόλις τη βλέπεις λες «Να ένας λογικός και ισορροπημένος άνθρωπος». η οποία, όπως είπε, γνωρίζει η ίδια προσωπικά πόσο φοβερή είναι η μετάλλαξη “Covid-22”. 

Ως απόδειξη των ισχυρισμών της φέρνει έναν αμφιβόλου αξίας Ινδό ανοσολόγο, τον Dr Sai Reddy, αναπληρωτή καθηγητή στο Ελβετικό Ομοσπονδιακό Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Ζυρίχης (προσέξτε πώς στήνονται οι απάτες) που ανακάλυψε δήθεν την μετάλλαξη “Covid-22”, χωρίς φυσικά να υπάρχει κάποια ομαδική ή διασταυρωμένη επίσημη έρευνα ή δημοσίευση σε κάποιο έγκριτο ιατρικό περιοδικό.

Όπως και η Κέρι Τσαντ, έτσι και ο Dr Sai Reddy «είδε» (μάλλον στον ύπνο του) τη νέα μετάλλαξη η οποία θα μας στείλει όλους εξάπαντος στον τάφο!

Όπως είπε, όλες οι προηγούμενες μεταλλάξεις ‒Δέλτα (Ινδία), Βήτα (Νότια Αφρική) και Γάμμα (Βραζιλία)‒ μπροστά στην Covid-22 είναι… απλές οδοντόκρεμες.
v

Ο Dr Sai Reddy, αναπληρωτής καθηγητής Συστημικής και Συνθετικής Ανοσολογίας. Πηγή: ETH Zurich
v

Το μεγάλο πρόβλημα δεν είναι οι αφελείς και κακόμοιροι που πιστεύουν αυτούς τους απατεώνες, αλλά το γεγονός ότι υπάρχουν γιατροί τόσο πωρωμένοι και διεστραμμένοι που προτιμούν να σκοτώσουν ένα ασθενή ‒ή περισσότερους‒ προκειμένου να αποδείξουν ότι έχουν δίκιο στους ισχυρισμούς τους.

Αυτό το γεγονός σε συνδυασμό με τα διεφθαρμένα ΜΜΕ και τους πολιτικούς που έχουν υποβιβαστεί σε πωλητές –με ή χωρίς προμήθεια– εμβολίων, δημιουργεί τη λεγόμενη «τέλεια καταστροφή».

Και γιατί να μην τους πιστέψει ο πολύς κόσμος, όταν πιστεύει ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ από έναν ιό, τον SARS-CoV-2, για τον οποίο δεν υπάρχει ούτε μια εργαστηριακή φωτογραφία!

Σε λίγο η νέα απάτη του Covid-22 θα έρθει και στην Ελλάδα για να πείσει όσους δεν έχουν ακόμη υποκύψει, να τρέξουν να εμβολιαστούν, διαφορετικά θα πεθάνουν!

Ωστόσο, οι λαοί αντιστέκονται.
ν

Διαδηλωτές κατά των εμβολίων πολιόρκησαν τα γραφεία της Google στο King’s Cross, διαμαρτυρόμενοι για τα fake news που διαδίδει ο γίγαντας του διαδικτύου σχετικά με τους αριθμούς των ανεμβολίαστων στη Βρετανία. «Είμαστε το 99 τοις εκατό» φώναζαν οι διαδηλωτές. Λονδίνο, 23 Αυγούστου 2021. Πηγή Telegram / Ruptly

ν

«Καλώς ορίσατε στη ναζιστική Γερμανία»

Ένας δημοτικός άρχοντας του Δυτικού Σίδνεϊ συνέκρινε τα τελευταία μέτρα κατά της Covid που επιβλήθηκαν στην περιοχή του από την τοπική κυβέρνηση της Νέας Νότιας Ουαλίας στην Αυστραλία, με τα μέτρα που λαμβάνονταν κατά των Εβραίων την εποχή της ναζιστικής Γερμανίας. Το σχόλιό του, από τότε που δημοσιεύτηκε, προκάλεσε αναστάτωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο ελληνικής καταγωγής δήμαρχος Στιβ Χρίστου, επικεφαλής του Δημοτικού Συμβουλίου του Κάμπερλαντ, δημοσίευσε στο Twitter ένα επίσημο γράφημα που απεικονίζει τους νέους κανόνες του lockdown που επιβλήθηκε.

Αφού δημοσίευσε την εικόνα που προειδοποιούσε τους κατοίκους για την εντολή που απαιτεί να έχουν ζητήσει άδεια για να εγκαταλείψουν το σπίτι τους και να καταχωρήσουν τα προσωπικά τους στοιχεία για να τους επιτραπεί να επισκεφθούν έναν «φίλο ανύπαντρο» σε απόσταση πέντε χιλιομέτρων, σχολίασε: «Welcome to Nazi Germany».
ν

ν

Το σχόλιο από τον δήμαρχο, ο οποίος περιγράφει τον εαυτό του ότι έχει «την τάση να λέει αυτό που πιστεύει», διαγράφηκε αργότερα από το Twitter.

Ο δήμαρχος είχε εκφράσει από την αρχή την αντίθεσή του στην αυστηροποίηση των περιοριστικών μέτρων, όπως και στον υποχρεωτικό εμβολιασμό, περιγράφοντας την κατάσταση που επικρατεί ως «δικτατορική τρέλα».

Αλλά, όπως είπαμε, οι λαοί αντιστέκονται.
ν

ν

 


Translate this post