Γιατί δεν υπάρχει ούτε μία φωτογραφία του κορονοϊού SARS-CoV-2; (vid)

Κατηγορία ΘΕΜΑΤΑ, Κορονοϊός

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ  | Ενημ. 11/08/2021 – 21:13

Posted by Youmagazine Staff

 

Παρ’ όλο που έχει σκοτώσει εκατομμύρια ανθρώπους, δεν κυκλοφορεί ούτε μία φωτογραφία του φονικού ιού SARS-CoV-2.

Βίντεο: Αυτόν τον εφιαλτικό κόσμο ετοιμάζουν.

Κυκλοφορούν χιλιάδες απεικονίσεις, αλλά δεν υπάρχει ούτε μία φωτογραφία από ηλεκτρονικό μικροσκόπιο του ιού SARS-CoV-2. Τι συμβαίνει; Image credit: Pixabay

ν

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ –υποτίθεται– μολύνει και σκοτώνει χιλιάδες ανθρώπους, απειλεί να εξαλείψει την ανθρωπότητα, είναι ο υπ’ αριθμ. 1 δημόσιος κίνδυνος κι όμως κανείς δεν έχει δει το πρόσωπό του, κανείς δεν τον έχει φωτογραφήσει! Ο φονικός ιός SARS-CoV-2 καταφέρνει και κρύβεται ακόμη και από τους πιο επιδέξιους και τολμηρούς ρεπόρτερ, ακόμη κι από τους πιο διεισδυτικούς ερευνητές, από τους ιολόγους, τους μικροβιολόγους, τους πάντες.

Είναι καταζητούμενος, τον τρέμει όλη η ανθρωπότητα, κυκλοφορούν ένα σωρό ιστορίες γι’ αυτόν, σκίτσα και εικόνες του, αλλά κανείς δεν έχει δει το πραγματικό πρόσωπο, το πρόσωπο του φονιά. Τουλάχιστον να τον αποφύγουμε αν τύχει και τον συναντήσουμε στο δρόμο!

Εκτός από φονικός, ο ιός SARS-CoV-2 είναι και ύπουλος. Ξεφεύγει από τις παγίδες που του στήνουν οι επιστήμονες, μεταλλάσσεται, μεταμφιέζεται και συνεχώς αλλάζει πρόσωπο! Και όχι μόνο! Αλλάζει και τόπο διαμονής! Άλλοτε είναι στη Βρετανία και ξαφνικά πηγαίνει στη Νότια Αφρική. Και μάλιστα η νοτιοαφρικανική μετάλλαξη είναι πιο θανατηφόρα από τη βρετανική!

Κατόπιν, σαν άλλος Φαντομάς, αλλάζει πρόσωπο και χώρα. Τον Απρίλιο πήγε στη Βραζιλία και μετά ήρθε στην Ελλάδα! «Μην κάνετε τώρα μωρά, να περάσει πρώτα η πανδημία», καλούν τις γυναίκες οι επιστήμονες! Φρίκη!

Τελευταία με τη μετάλλαξη Δέλτα έγινε πολυπρόσωπος κι άρχισε να πηγαίνει από χώρα σε χώρα σαν περιφερόμενος πλασιέ. Τελικά, καταλάγιασε στη μετάλλαξη Λάμδα, προκαλώντας νέο πονοκέφαλο στους επιστήμονες. Τελικά αυτός ο ιός δεν θέλει επιστήμονες στο κατόπιν του· θέλει αστυνομικούς της Ιντερπόλ!

Τράβα μου μία / Τράβα μου μία φωτογραφία!

Σαν να μην έφταναν τα δύσκολα που βάζει ο κορονοϊός στους επιστήμονες, κάποιοι από το αντίπαλο στρατόπεδο ισχυρίζονται ότι ο κορονοϊός SARS-CoV-2 δεν υπάρχει, γι’ αυτό και δεν κυκλοφορεί ούτε μια φωτογραφία του από ηλεκτρονικό μικροσκόπιο! Μάλιστα! Τόσο πονηρός είναι!

Υπάρχει και η πιθανότητα να κρύβεται για να μην μπει στη λίστα του FBI με τους πιο καταζητούμενους φυγάδες του κόσμου!

Πράγματι. Άδικα κάποιος θα ψάξει να βρει μια φωτογραφία του υπ’ αριθμόν 1 δημόσιου κινδύνου που απειλεί με όλεθρο τη Γη.

Τελικά βρήκαμε μία –είναι και η μόνη που υπάρχει– του διαβόητου SARS-CoV-2 η οποία μάλιστα δημοσιεύτηκε στο ιατρικό περιοδικό The Lancet το Μάιο του 2020. Ωστόσο, μείναμε με την ανακάλυψη στο… χέρι! Το σχετικό άρθρο, αν και… επιστημονικό σε επιστημονικό περιοδικό, δεν αναφέρει ούτε πότε τραβήχτηκε η  φωτογραφία ούτε με ποιο ηλεκτρονικό μικροσκόπιο ούτε σε ποιο επιστημονικό εργαστήριο ή κέντρο.

Το μόνο που αναφέρει το άρθρο (με ημερομηνία 19 Μαΐου 2020) είναι το πόσο πολύ «κουράστηκε» ‒μάλιστα, «κουράστηκε»‒ η ομάδα των επιστημόνων να εντοπίσει τον ιό και να τον πείσει να μείνει ακίνητος για να του τραβήξει μια φωτογραφία! Ο κορονοϊός έκανε πολλές κόνξες και γινάτια!

Τελικά όλοι μαζί οι επιστήμονες (Cynthia S Goldsmith, Sara E Miller, Roosecelis B Martines, Hannah A Bullock, Sherif R Zaki) κατάφεραν να τον απομονώσουν και να τον φωτογραφίσουν σε κυτταρική καλλιέργεια.

Πονηρός ο ιός, αλλά ακόμη πιο πονηροί οι επιστήμονες. (Άλλωστε τι διάβολο επιστήμονες θα ήταν!)

Η σχετική λεζάντα της φωτογραφίας στο περιοδικό Lancet αναφέρει:

«Ηλεκτρονική μικροσκοπία του SARS-CoV-2 – μια δύσκολη εργασία. Αυτή η μορφή του ιού είναι προϊόν απομόνωσης που αναπτύχθηκε σε κυτταρική καλλιέργεια».

Μη βιάζεστε! Δημοσιεύουμε αμέσως τη μία και μοναδική φωτογραφία του SARS-CoV-2 – αυτήν που με τόσο κόπο τράβηξαν οι επιστήμονες!

Όπως θα ’λεγε ο Γιώργος Μαρίνος:

«Τράβα μου μία / τράβα μου μία φωτογραφία /
και πρόσεξέ την πολύ / να ’ναι καλή».

ν

Κυτταρόπλασμα με τον κορονοϊό SARS-CoV-2 που απειλεί όλους μας με εξαφάνιση! Οι επιστήμονες πάσχισαν, κουράστηκαν, αλλά τελικά τον στρίμωξαν (μέσα σε κυτταρική καλλιέργεια) και του… τράβηξαν μία φωτογραφία! Πηγή: The Lancet
ν

Όπως αναφέρουν οι επιστήμονες που τράβηξαν τη φωτογραφία, αυτή απεικονίζει μια μορφή κορονοϊού, που σημαίνει ότι θα μπορούσε να είναι η εικόνα ένας από τους χιλιάδες ιούς που υπάρχουν στη Γη ή ένας οποιοσδήποτε άλλος μικροβιακός οργανισμός!

Όπως είπαμε, οι επιστήμονες ξέχασαν να αναφέρουν τον τύπο του ηλεκτρονικού μικροσκοπίου, καθώς και το εργαστήριο ή το ερευνητικό κέντρο στο οποίο έγινε η φωτογράφηση.

Όπως και να ’χει, η εικόνα δεν θυμίζει σε τίποτε τις γνωστές απεικονίσεις του κορονοϊού που κυκλοφορούν παντού, οι οποίες όμως ήταν γνωστές τουλάχιστον από το 2010. (Τέτοιες εικόνες έδειχνε ο Γκέιτς το 2015 στις διαλέξεις του στο TED, όπου ως άλλος προφήτης μιλούσε για την έλευση του κορονοϊού). Και φυσικά δεν είναι φωτογραφίες. Είναι καλλιτεχνικές (δηλαδή φανταστικές) απεικονίσεις του κορονοϊού SARS-CoV-1 που φιλοτεχνήθηκαν από γραφίστες σε προγράμματα όπως το Photoshop και το Illustrator.
ν

Η πολύ γνωστή –και έγχρωμη– εικόνα του κορονοϊού που έχουμε όλοι στο κεφάλι μας. Η εικόνα είναι προϊόν καλλιτεχνικής φαντασίας και στηρίζεται σε φωτογραφία του SARS-CoV-1 που κυκλοφόρησε το 2003. Image: Supplied
ν

Φωτογραφία από ηλεκτρονικό μικροσκόπιο του ιού SARS-CoV-1. Ο ιός αυτός που εμφανίστηκε το 2003, αποτέλεσε το μοντέλο για τις εικόνες του κορονοϊού που βλέπουμε καθημερινά παντού τον τελευταίο ενάμισι χρόνο. Πηγή: Wikimedia Commons
ν

Το γεγονός ότι δεν υπάρχει καμία επιστημονική φωτογραφία του ιού SARS-CoV-2 που προκαλεί την ασθένεια Covid-19, οφείλεται στο ότι η λεγόμενη «πανδημία» είναι η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ, που μπόρεσε και επιβλήθηκε στους λαούς εξαιτίας της παγκοσμιοποίησης και των ΜΜΕ (Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης).

Φωτογραφίες του SARS-CoV-1 υπάρχουν εκατοντάδες τραβηγμένες μέσα από ηλεκτρονικά μικροσκόπια, δεν υπάρχουν όμως καθόλου φωτογραφίες του SARS-CoV-2. Δεν είναι περίεργο;

Έχουμε βρει φάρμακα και έχουμε φτιάξει εμβόλια για έναν κορονοϊό που ούτε τον έχουμε δει! 

Ο SARS-CoV-1 είναι η «γρίπη» που εμφανίστηκε το 2003. Τότε δεν είχε πανικοβάλλει κανέναν και παρά την προπαγάνδα, μέσα σε τρεις μήνες είχε ξεχαστεί, με αποτέλεσμα εκατομμύρια «εμβόλια» να πεταχτούν ως άχρηστα μέσα σε υψικαμίνους για να καταστραφούν.

Παίρνοντας τον κατήφορο…

Από τότε πέρασαν 17 χρόνια. Η ανθρωπότητα άλλαξε και αυτή τη φορά προς το χειρότερο. Οι φαρμακοβιομηχανίες και όσοι επιδιώκουν την υποδούλωση του ανθρώπου ήταν πιο οργανωμένοι.

Εξαγοράζοντας ασυνείδητα καθάρματα, όπως οι πολιτικοί, γιατρούς που δεν σώζουν πια ζωές (άλλωστε ο ‘Όρκος του Ιπποκράτη καταργήθηκε) και ερπετικούς δημοσιογράφους που τρομοκρατούν τον κόσμο, αραδιάζοντάς του ψέματα και διαστρέφοντας την αλήθεια, κατάφεραν αυτή τη φορά να επιβάλλουν τα σχέδιά τους, διχάζοντας την ανθρωπότητα και σπέρνοντας τον πανικό σε ολόκληρη τη Γη.

Ο εφιαλτικός κόσμος που ετοιμάζουν

Το αύριο φαντάζει ακόμη πιο δυστοπικό και σκοτεινό, μαύρο και άραχνο όπως είναι τα μυαλά και οι ψυχές αυτών που «εφεύραν» την επιδημία του κορονοϊού.

Στο βίντεο που ακολουθεί, η χειρουργός-οδοντίατρος Δρ Εύα Δουβάρα εξηγεί πώς ασκείται αυτή η σύγχρονη μορφή τρομοκρατίας, ποιους εξυπηρετεί και σε τι αποσκοπεί. Η διάρκεια του βίντεο είναι μεγάλη, αξίζει όμως τον κόπο να το παρακολουθήσετε, γιατί είναι αποκαλυπτικό για όσα θα ακολουθήσουν.

Ακούστε το πριν διαγραφεί από το YouTube.
ν

Δρ. ΕΥΑ ΔΟΥΒΑΡΑ: “Αυτόν τον εφιαλτικό κόσμο ετοιμάζουν για εμάς και τα παιδιά μας.” ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ LINKS | Alex Stefanopoulos
ν

ν

 


Translate this post