Μαχητικές διαδηλώσεις κατά του lockdown στο Σίδνεϊ και τη Μελβούρνη (vid)

Κατηγορία NEWS, Κορονοϊός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ  | Ενημ. 24 ιουλίου 2021, 12: 35

Posted by Youmagazine Staff

 

Χιλιάδες άτομα σε διαδηλώσεις κατά των μέτρων για τον κορονοϊό στο Σίδνεϊ και τη Μελβούρνη. Εικόνες βίας και χάους.

Οι πολίτες υπερασπίζονται τις ελευθερίες και τα δικαιώματά τους.

Οι πολίτες υπερασπίζονται τις ελευθερίες και τα δικαιώματά τους. Από τη διαδήλωση στο Σίδνεϊ κατά του lockdown. Image: AAP / Mick Tsikas

v

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΥΣΤΡΑΛΟΙ, από μικρά παιδιά έως γέρους, ξεσηκώθηκαν κατά του νέου lockdown που επέβαλε η αυστραλιανή κυβέρνηση με πρόσχημα τον κορονοϊό. Ένα από τα πανό έγραφε: “You can’t silence the awakened” (Δεν μπορείτε να σταματήσετε την αφύπνιση).

Ένα άλλο πανό έγραφε: “Unmask the Truth”.

Πράγματι, η απάτη με τον κορονοϊό δεν περνά πια και οι λαοί αφυπνίζονται. Και αυτό δεν αρέσει στους πολιτικούς –κάθε πολιτικός είναι ένας εν δυνάμει δικτάτορας και καταπιεστής– στους υπερπλούσιους φίλοςυ τους που έχουν δει τις περιουσίες τους να διπλασιάζονται και να τριπλασιάζονται με την τεχνητή κρίση, στους εξαγορασμένους από τις πολυεθνικές των εμβολίων έναντι πινακίου φακής “γιατρούς” και “επιστήμονες”, καθώς και στους δημοσιογράφους των συστημικών ΜΜΕ των οποίων η συνείδηση από άποψη ήθους βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο, ίσως και χειρότερο, με αυτό μιας πόρνης.

Δημιουργώντας τεχνητά κρούσματα με αναξιόπιστα τεστ, έχουν ανακηρύξει μια απλή εποχιακή γρίπη σε «πανδημία», ενώ σε χώρες, όπως η Ελλάδα, οι ΗΠΑ, η Βρετανία κτλ. οι ίδιοι οι γιατροί, που ορκίστηκαν να σώζουν ζωές, στέλνουν στο θάνατο εσκεμμένα χιλιάδες ανθρώπους, προκειμένου να αυξηθεί ο αριθμός των θυμάτων από τη δήθεν πανδημία, κατόπιν εντολής των αφεντικών τους.
ν

ΣΤΕΙΡΩΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ

Οι καταπιεστές σήμερα εφαρμόζουν το διαίρει και βασίλευε. Αύριο θα προκαλέσουν στείρωση στα παιδιά μας, με τους εμβολιασμούς που σκοπεύουν να κάνουν ακόμη και σε παιδιά 5 ετών.

Πρόσφατα οι ΗΠΑ παρήγγειλαν 200 εκατομμύρια νέες δόσεις εμβολίου στη Phizer. Από αυτές, οι 65 εκατομμύρια δόσεις θα δοθούν σε παιδιά κάτω των 12 ετών.
ν

Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ

Η «αυτοκρατορία του τρόμου» που επέβαλαν τα συμφέροντα των υπερπλούσιων και των πολυεθνικών, έχει απλωθεί σε όλη σχεδόν τη Γη. Την αρχή έκαναν οι εξαγορασμένοι δημοσιογράφοι των συστημικών ΜΜΕ, αυτοί οι φανατικοί μουλάδες της θρησκείας τωμ εμβολίων, οι οποίοι άπλωσαν και συνεχίζουν να απλώνουν καθημερινά τη βασιλεία του τρόμου στις καρδιές και τις ψυχές των απλών ανθρώπων, καθώς και των μειωμένης αντιληπτικότητας και νόησης, κραδαίνοντας ως Δαμόκλειο σπάθη πάνω από τα κεφάλια τους τον… ιό της γρίπης!

Όμως, οι λαοί πια αφυπνίζονται, καθώς βλέπουν να καταπατούνται κατάφωρα από τα καθάρματα και τους νέους δυνάστες οι ελευθερίες και τα δικαιώματά τους.

Η «πανδημία» μπορεί να ξεκίνησε το 2020, αλλά σχεδιαζόταν εδώ και χρόνια. Για παράδειγμα, ο Μπιλ Γκέιτς και η «συμμορία» του τη σχεδιάζουν τουλάχιστον από το 2019. Εκείνο το έτος, ο Γκέιτς παρήγγειλε στους «φίλους» του, τους επιστήμονες του MIT ‒του οποίου είναι μέγας χορηγός‒ δύο πράγματα:

α) Ένα τσιπάκι που θα μπαίνει κάτω από το δέρμα και θα περιέχει όλο το ιατρικό και εμβολιαστικό ιστορικό ενός ατόμου (Υγειονομικό διαβατήριο), και

β) Το λογισμικό με το οποίο θα καταγράφεται το ιστορικό εμβολιασμού ενός ασθενούς. 

Προσέξτε τώρα: το τσιπάκι με τα βιομετρικά στοιχεία θα μπαίνει στο σώμα του ασθενούς μαζί με το εμβόλιο!

Αυτό αναφέρει δημοσίευμα της 22ας Ιουλίου 2021 στο site basedunderground.com με τίτλο: “Bill Gates Funded the Creation of a ‘Vaccine Passport’ Tracking System Long Before the Coronavirus Pandemic”.

v

ΜΑΧΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ

Χιλιάδες άτομα έλαβαν μέρος σε διαδηλώσεις εναντίον του lockdown στο Σίδνεϊ. Πολλοί δεν φορούσαν μάσκες, ενώ σημειώθηκαν επεισόδια και συγκρούσεις με την αστυνομία, ενώ έγιναν και πολλές συλλήψεις.
ν

ν

Χιλιάδες άλλα άτομα έλαβαν μέρος σε ανάλογη διαδήλωση στη Μελβούρνη, ενώ διαμαρτυρίες έγιναν και σε άλλες πόλεις της Αυστραλίας.

Μέσα στο πλήθος έβλεπε κανείς ολόκληρες οικογένειες, ενώ οι περισσότεροι δεν φορούσαν μάσκες, πράγμα που απαγορεύεται. Ακολούθησαν συγκρούσεις με την έφιππη αστυνομία και συλλήψεις.
ν

ν

Σύλληψη διαδηλωτή στη Μελβούρνη. Image: NCA NewsWire / Bianca De Marchi Πηγή: News Corp Australia
ν

Περίπου 7.500 διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στους Βοτανικούς Κήπους του Μπρίσμπεϊν για να διαμαρτυρηθούν για τα επιβαλλόμενα από την κυβέρνηση μέτρα περιορισμού στην δήθεν αυξανόμενη «πανδημία» του κοροναϊού.
ν

Όταν οι άνθρωποι δεν ενδιαφέρονται για την προάσπιση της ελευθερίας τους, αυτοί που επιθυμούν να γίνουν τύραννοι θα τους την αφαιρέσουν.

‒ Βολταίρος (1694-1778)

ν

Χτυπήματα και συλλήψεις από την αστυνομία της Νέας νότιας Ουαλίας. Image Matrix Πηγή: Matrix
ν

Η πολιτειακή πρωθυπουργός της Νέας Νότιας Ουαλίας  Γκλάντις Μπερετζικλιάν άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο παράτασης του lockdown για το Σίδνεϊ πέραν της προγραμματισμένης ημερομηνίας λήξης του στις 30 Ιουλίου.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι αριθμοί δεν πηγαίνουν προς την κατεύθυνση που ελπίζαμε ότι θα πήγαιναν σε αυτό το στάδιο», δήλωσε η Μπερετζικλιάν, καθώς ανακοίνωνε τα νέα κρούσματα μόλυνσης στη Νέα Νότια Ουαλία.

Σύμφωνα με τα αυστραλιανά ΜΜΕ, το μεταλλαγμένο στέλεχος Δέλτα που μεταδίδεται ταχύτατα έχει εξαπλωθεί στις γειτονικές πολιτείες της Βικτώριας και της Νότιας Αυστραλίας, οδηγώντας στη λήψη μέτρων που έχουν θέσει ποσοστό μεγαλύτερο από το 50% του πληθυσμού της Αυστραλίας σε lockdown.

Η εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων έχει οδηγήσει στη διακοπή της λειτουργίας μεγάλων τμημάτων της οικονομίας, ακόμη και αν σε άλλα μέρη του κόσμου, όπως η Βρετανία και οι ΗΠΑ, η οικονομία ανοίγει.
ν

 


Translate this post