Οργή λαού ΠΑΟΚ κατά Μητσοτάκη για πυρκαγιές και εμβολιασμούς (vid)

Κατηγορία NEWS, Ελλάδα

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ πραγματοποίησαν πορεία  στο κέντρο της Θεσσαλονίκης εκφράζοντας την οργή τους για τις πυρκαγιές και υποχρεωτικούς εμβολιασμούς

Από την πορεία διαμαρτυρίας του λαού του ΠΑΟΚ. Πηγή: YouTube

ν

ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ οπαδοί του ΠΑΟΚ γνωστοί και ως «Θύρα 4» πραγματοποίησαν πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, εκφράζοντας την οργή τους για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών από την κυβέρνηση και για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό για την είσοδο στα γήπεδα.

Το σύνθημα που κυριάρχησε ήταν το γνωστό: «Μητσοτάκη, γαμ@@σαι»!

Με αφετηρία την πλατεία Βαρδαρίου, οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ ξεκίνησαν την μαχητική πορεία τους στο κέντρο της Θεσσαλονίκη, με τελικό προορισμό το γήπεδο της Τούμπας.
ν

Από ανάρτηση στο Fecebook.
ν

Oι οπαδοί του ΠΑΟΚ διατράνωσαν την αντίθεσή τους ενάντια στις διακρίσεις και τους διαχωρισμούς της κυβέρνησης για το εμβόλιο .

Oι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ, μάλιστα έχουν ανακοινώσει την αποχή τους από το γήπεδο της Τούμπας και για αυτό τον λόγο η «Θύρα 4» θα παραμείνει κλειστή στην αναμέτρηση με την Μποέμιαν.

Μάλιστα ανάρτησαν και πανό το οποίο γράφει: «Κοινωνική αποστασιοποίηση, αυτο-απομόνωση. Αρνούμαστε και αντιστεκόμαστε ενάντια στις επιβαλλόμενες διακρίσεις…», αναφερόμενοι ‒βεβαίως‒ στις διακρίσεις μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων.

Όπως ήταν φυσικό, ακούστηκαν και πολύ πιο βαριά συνθήματα προς το πρόσωπο του πρωθυπουργού, τα οποία δεν μπορούμε να αναφέρουμε.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ.
ν

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ κατά των διαχωρισμών. Μητσοτάκη… ξέρεις εσύ!! | Triantafyllos Sosos
ν

ν

 


Translate this post