Μια διαφορετική άποψη: Ο καθηγητής Μοντανιέ για το εμβόλιο του κορονοϊού (vid)

Κατηγορία NEWS, ΥΓΕΙΑ & ΕΥΕΞΙΑ, Κορονοϊός

ΙΑΤΡΙΚΑ/ΕΜΒΟΛΙΟ

Posted by Youmagazine Staff

 

Το εμβόλιο κατά του κορονοϊού. Μια διαφορετική γνώμη του Νομπελίστα ιατρού Λυκ Μοντανιέ που ανακάλυψε τον HIV.
ν

ν

Ο κάτοχος του βραβείου Νομπέλ Ιατρικής, Λυκ Μοντανιέ (Luc Montagnier), μιλάει για τα εμβόλια κατά της Covid-19. Υποτιτλισμένο απόσπασμα από το βίντεο “Το εμβόλιο του Κορωνοϊού – Μια άλλη γνώμη Νομπελίστα ιατρού που ανακάλυψε τον HIV | ΚΟΜΠΟΣΧΟΙΝΙ Prayer Rope”.

Αναφερόμενος στις φαρμακευτικές που παρασκευάζουν εμβόλια, ο Γάλλος ιολόγος και καθηγητής ιατρικής, είπε ότι έχουμε να κάνουμε με μαθητευόμενους μάγους, οι οποίοι μας χρησιμοποιούν ως πειραματόζωα.

Στην αρχή του βίντεο, ο καθηγητής Μοντανιέ λέει ότι ο νέος κορονοϊός, ο SARS-CoV-2, είναι «πειραγμένος» από ανθρώπινο χέρι. Ο ιός αυτός είναι ιδιαίτερος. Έχει μικρά κομμάτια RNA που προέρχονται από άλλο ιό ή από χημική σύνθεση.

Στα τέλη Απριλίου του 2020, ο Γάλλος νομπελίστας είχε υποστηρίξει ότι ο ιός είχε κατασκευαστεί σε εργαστήριο και ότι είχε «δραπετεύσει» από εργαστήριο στην πόλη Ουχάν της Κίνας, κατά λάθος, επιβεβαιώνοντας αυτό που είχε γράψει το Youmagazine την 1η Φεβρουαρίου 2020.

«Η αλήθεια αποκρύπτεται. Όλα γίνονται για το κέρδος», λέει ο καθηγητής.

«Αν κάποιος έχει Covid-19 και τον εμβολιάσετε κατά της γρίπης, κινδυνεύετε να τον σκοτώσετε τις επόμενες μέρες ή εβδομάδες».

«Αν κάποιος είναι σε χημειοθεραπεία κατά του καρκίνου και τον εμβολιάσετε κατά της γρίπης, θα τον σκοτώσετε πολύ γρήγορα επίσης».

«Αυτό που πρέπει να τονίσουμε είναι ότι τα εμβόλια, όταν διασταυρώνονται με μια ασθένεια στο σώμα, είναι πολύ βλαβερά».

Προηγουμένως ο καθηγητής καταφέρθηκε κατά της γαλλικής κυβέρνησης η οποία απαγόρευσε ένα αποτελεσματικό φάρμακο κατά του κορονοϊού, προκειμένου να προωθήσει τα εμβόλια.

«Οι εμβολιαστές ξεχνούν την ιπποκρατική αρχή του μη βλάπτειν», καταλήγει ο καθηγητής.

Το απόσπασμα για τους μαθητευόμενους μάγους μπορείτε να το ακούσετε πατώντας ΕΔΩ.
v

 


Translate this post