Covid-19: Το 29% των νεκρών στη Βρετανία είναι πλήρως εμβολιασμένοι

Κατηγορία NEWS, Κορονοϊός

COVID/ΕΜΒΟΛΙΟ

Youmagazine Newsroom

 

Ο πρώην αντιπρόεδρος της Pfizer δρ Michael Yeadon, αποκαλύπτει ότι τo 29% των νεκρών από Covid-19 στην Βρετανία είναι πλήρως εμβολιασμένοι!

Πηγή: News Media / Instagram

v

ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ο πρώην αντιπρόεδρος της Pfizer, δρ Michael Yeadon, και καταγγέλλει το παιχνίδι που παίζει η Pfizer/BioNTech (*) με τον εμβολιασμό των παιδιών και την τρίτη δόση που επιχειρεί να περάσει στις κυβερνήσεις (για την ελληνική κυβέρνηση δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια). 

Απαντώντας στο άρθρο της βρετανικής εφημερίδας Τhe Guardian στις 27 Ιουνίου, «Γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι που τώρα πεθαίνουν από Covid στην Αγγλία είχαν εμβολιαστεί», αναφέρει τα εξής:

«Οι μελέτες δείχνουν ότι το 29% από 42 ανθρώπους που πέθαναν μετά τη σύλληψη του νέου στελέχους είχαν κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου. Στην τεχνική ενημέρωση του Ρυθμιστικού Οργανισμού Υγειονομικής Περίθλαψης της Αγγλίας (MHRA) στις 25 Ιουνίου, το ποσοστό αυτό αυξάνεται στο 43% (50 σπό 117 άτομα), με την πλειοψηφία (60%) να έχει λάβει τουλάχιστον μια δόση».

Όπως είπε ο δρ. Yeadon ένα παιδί έχει 50 φορές μεγαλύτερο κίνδυνο να πεθάνει από το εμβόλιο για τον κορονοϊό παρά από τον ιό τον ίδιο!

Ο πρώην αντιπρόεδρος της Pfizer  τάσσεται κατά των εμβολιασμών στα παιδιά, καθώς τόσο η Pfizer/BionTech όσο και η Moderna επιδιώκουν τους μαζικούς εμβολιασμούς σε παιδιά από 12 έως 15 ετών (σε πρώτη φάση) παρά το γεγονός ότι τα παιδιά δεν κινδυνεύουν από την Covid-19 όσο οι ενήλικες.

Η περίεργη αυτή εμμονή των μεγάλων φαρμακευτικών εταιρειών να εμβολιάσουν τον παιδικό πληθυσμό έχει προκαλέσει τον έντονο σκεπτικισμό πολλών επιστημόνων μεταξύ αυτών και του δρα Yeadon.

Ο πρώην αντιπρόεδρος της Pfizer έχει 30 χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη εμβολίων για ιούς όπως ο Covid-19. Ο γιατρός όμως ανησυχεί για τα εμβόλια, καθώς όπως λέει είναι νέα και πειραματικά και πήραν πρόωρη άδεια χωρίς να έχουν ολοκληρωθεί οι κλινικές μελέτες, οι οποίες απαιτούν περίπου 2-3 χρόνια.

Επομένως, δεν έχουμε ακόμη επαρκή στοιχεία σχετικά με τις πιθανές βραχυπρόθεσμες ή μακροπρόθεσμες συνέπειες αυτών των εμβολίων και συνεπώς τα εκατομμύρια των ατόμων που έχουν υποβληθεί σε εμβολιασμό συμμετέχουν σε ένα πείραμα με άγνωστα αποτελέσματα.

______________

(*) Σημ.: Η εταιρεία BioNTech SE με έδρα το Mainz της Γερμανίας χρηματοδοτείται από το 2019 από το Ίδρυμα Μπιλ & Μελίντα Γκέιτς, όπως μπορεί κάποιος να διαπιστώσει από τις πολυάριθμες αναφορές στο Ίντερνετ.
ν

 


Translate this post