Εμβολιασμοί: Οι Έλληνες αρνούνται να υποκύψουν στους εκβιασμούς του Μητσοτάκη

Κατηγορία NEWS, Κορονοϊός

COVID/ΕΜΒΟΛΙΟ

Posted by Youmagazine Staff

 

Τεράστιο κύμα εμβολιαστικής άρνησης στην Ελλάδα: Ούτε ο ένας στους δύο δεν προσήλθε στο ραντεβού που είχε κλείσει.

Εκατομμύρια Αμερικανών δεν προσήλθαν να κάνουν τη δεύτερη δόση του εμβολίου για την Covid-19 εξαιτίας των πολλών παρενεργειών. Image: Supplied

ν

«ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΕΙΣ, παρά τα κίνητρα και τα παρακάλια ένα πολύ μεγάλο μέρος του πληθυσμού στην Ελλάδα αποφεύγει ή και αρνείται να εμβολιαστεί.

»Τα ποσοστά είναι πολύ χαμηλά σε σχέση με άλλες χώρες της Ευρώπης και αυτό είναι φυσιολογικό να προκαλεί πονοκέφαλο στην κυβέρνηση και τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές», γράφει σε σχετικό άρθρο στην ιστοσελίδα HellasJournal o γνωστός Κύπριος δημοσιογράφος Μιχάλης Ιγνατίου.

Και παρά τις απειλές, τους εκβιασμούς και την τρομοκρατία, θα προσθέταμε εμείς, που ασκεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη, με παράνομο και αντισυνταγματικό τρόπο, μέσω των συστημικών ΜΜΕ τα οποία έχει εξαγοράσει με χρήματα του ελληνικού λαού.

«Ένα σημαντικό τμήμα του πληθυσμού δεν έχει πειστεί να προσέλθει στα εμβολιαστικά κέντρα παρά το γεγονός φυσικά ότι ο εμβολιασμός είναι δωρεάν», συνεχίζει ο Κύπριος δημοσιογράφος.

Σύμφωνα με τους αναλυτικούς πίνακες με τα ποσοστά των εμβολιασμένων κατοίκων ανά περιφέρεια, καμία περιοχή της χώρας δεν έχει φτάσει το 50% στα ποσοστά πλήρως εμβολιασμού.

Το προσεγγίζουν μόνον τα νησιά του Ιονίου. Τα νησιά του Αιγαίου κυμαίνονται μεταξύ 40% και 44%. Σε όλες τις άλλες περιφέρειες το ποσοστό κυμαίνεται μεταξύ 30 και 40% με τελευταίες την Κρήτη με 34% και τη Στερεά Ελλάδα με 31%.

Η επιφυλακτικότητα οφείλεται σε τρεις λόγους:

α) Στους πολλούς θανάτους από τα εμβόλια.

β) Στο γεγονός ότι δεν προστατεύουν εκείνον που τα κάνει, ο οποίος μπορεί να νοσήσει όπως και οι άλλοι και να μεταδώσει την ασθένεια.

γ) Στα πολλά περιστατικά θρομβώσεων, εγκεφαλικών επεισοδίων, παραλύσεων και μυοκαρδίτιδας κυρίως στις νέες ηλικίες.
ν

Η ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΔΕΛΤΑ

Όσο για την περίφημη «μετάλλαξη Δέλτα», αυτή είναι η τελευταία και πιο εξασθενημένη μορφή του κορονοϊού, με ποσοστό θνησιμότητας 0,00001%. Το «τελευταία» με την έννοια ότι μετά από αυτή παύει να υπάρχει «πανδημία». Οι κατασκευαστές της θα πρέπει να σκεφτούν (ή να δημιουργήσουν) κάτι άλλο για να συνεχίσουν να μας επιβάλλονται και να μας καταδυναστεύουν.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί, στο οποίο ο καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Κούβελας, εξηγεί γιατί τα εμβόλια δεν προστατεύουν από την μόλυνση του ιού SARS-CoV-2, πώς επηρεάζουν τον ανθρώπινο οργανισμό και γιατί είναι τελείως άχρηστα στους νέους.
ν

#ΚΟΥΒΕΛΑΣ: Τόλμη και Γνώση κόντρα στo Ψέμα και το Φόβο – Στην Αιχμή του Δόρατος 07/07/2021 | ΕΠΑΜ
ν

ν

Δημήτρης Κούβελας: Δύο τραγικές παρενέργειες φαρμάκων που διδάσκουν: Όχι εμβόλιο σε παιδιά- εγκύους | Neocleous
v

v

Όπως επισημαίνει η αμερικανική ιστοσελίδα Business Insider, μπορεί στις ΗΠΑ να έχει εμβολιαστεί το 48,1% του πληθυσμού, αλλά εκατομμύρια από όσους έκαναν την  πρώτη δόση δεν πήγαν να κάνουν τη δεύτερη, έχοντας φοβηθεί από τις παρενέργειες και τους θανάτους. Μεταξύ αυτών ηλικιωμένοι και υπέργηροι. Ουσιαστικά στις Ηνωμένες Πολιτείες έχει χτιστεί μόνο το 8% του τείχους ανοσίας.
ν

Άδεια τα κέντρα εμβολιασμού και στην Ιαπωνία, όπου έχει εμβολιαστεί μόνο το 15% του πληθυσμού. Image: Supplied
ν

Οι παρενέργειες και οι πολλοί θάνατοι μηνιαίως από τα εμβόλια έχουν θορυβήσει πολλούς που αρνούνται να παίξουν τη ζωή τους στη ρώσικη ρουλέτα των εμβολίων,

Μέχρι στιγμής έχει εμβολιαστεί μόνο το 11,7% του παγκόσμιου πληθυσμού.

Στην Ινδία έχει εμβολιαστεί το 4.9% του πληθυσμού.

Στην Αυστραλία έχει εμβολιαστεί το 8% του πληθυσμού.

Στην Βραζιλία έχει εμβολιαστεί το 13,7% του πληθυσμού.

Στην Ιαπωνία έχει εμβολιαστεί το 15% του πληθυσμού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εμβολιασμός δεν θεωρείται για τους Ιάπωνες «λύση», γι’ αυτό και δεν εκδίδουν ούτε δέχονται πιστοποιητικά εμβολιασμού.

Όσοι θέλουν να πάρουν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες ή να τους παρακολουθήσουν, θα πρέπει, για να πάρουν άδεια να εισέλθουν στη χώρα, να περάσουν από καραντίνα 14 ημερών και να κάνουν κάποιο τεστ. Τα πιστοποιητικά εμβολιασμού δεν γίνονται δεκτά.

Το ίδιο συμβαίνει και στο Ισραήλ, όπου έχει εμβολιαστεί πάνω από το 60% του πληθυσμού. Τα πιστοποιητικά εμβολιασμού καταργούνται.
ν

Το Ισραήλ καταργεί το πιστοποιητικό εμβολιασμού – Καλπάζει ο ιός στην χώρα «πρότυπο» | Pronews TV
v

v

Οι πίνακες που ακολουθούν δείχνουν τους συνολικούς θανάτους και τις παρενέργειες των εμβολίων στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
ν

ν

Στον πίνακα αυτόν παρατηρούμε ότι από 22 Δεκεμβρίου 2020, που άρχισαν οι εμβολιασμοί, έως 22 Μαΐου 2021, σημειώθηκαν 12.184 θάνατοι από τα εμβόλια για την Covid19. Οι άνθρωποι αυτοί πέθαναν μέσα σε ένα πεντάμηνο, είχαμε δηλαδή 2.436 θανάτους το μήνα!

Έχετε ακούσει ποτέ να πεθαίνουν τόσοι πολλοί άνθρωποι το μήνα από άλλα εμβόλια;

Στο ίδιο χρονικό διάστημα είχαμε 1.196.190 αναφερθείσες παρενέργειες (εγκεφαλικά, μυοκαρδίτιδες, περικαρδίτιδες, θρομβώσεις, παραλύσεις, νευρολογικό σύνδρομο Γκιλέν-Μπαρέ κ.ά.) από τα λεγόμενα «σωτήρια εμβόλια» τεχνολογίας mRNA (Pfizer, AstraZeneca, Moderna, Johnson & Johnson).

Στον επόμενο πίνακα (έως 22 Ιουνίου 2921) παρατηρούμε ότι οι θάνατοι αυξήθηκαν κατά 3.288 μέσα σε ένα μήνα, φτάνοντας συνολικά τους 15.472.

Αντίστοιχα οι παρενέργειες των εμβολίων ξεπέρασαν το ενάμισι εκατομμύριο (1.509.266), με το 50% από αυτές να είναι από σοβαρές έως κρίσιμες. 
ν

ν

ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Στις Ηνωμένες Πολιτείες σύμφωνα με την υπηρεσία VAERS του CDC, υπάρχουν 5.946 αναφορές για νεκρούς μετά τον εμβολιασμό από τους συγγενείς των θυμάτων. Η υπηρεσία εκτιμά ότι μόνο το 2-5% των συγγενών υποβάλλει αναφορά για τον θάνατο ή τις παρενέργειες από τα εμβόλια για την Covid-19.

Οι θάνατοι αφορούν το χρονικό διάστημα από 14 Δεκεμβρίου 2020 έως 6 Ιουλίου 2021.

Στη Βρετανία, σύμφωνα με την υπηρεσία MHRA, έχουν αναφερθεί από τους συγγενείς στο χρονικό διάστημα από 9 Δεκεμβρίου 2020 έως 30 Ιουνίου 2021 οι εξής θάνατοι από τα εμβόλια: 450 από το εμβόλιο Pfizer/BioNTech, 960 από το εμβόλιο της AstraZeneca, 6 από το Moderna και 24 από ανεξακρίβωτα εμβόλια, σύνολο 1.440 θάνατοι.

Ο αριθμός είναι ύποπτα μικρός, όμως σύμφωνα με την υπηρεσία Δημόσιας Υγείας της Βρετανίας, μόνο το 1% των συγγενών υποβάλλει αναφορά για τον θάνατο ή κάποια παρενέργεια εξαιτίας των εμβολίων,
ν

 


Translate this post