AstraZeneca – Οι θάνατοι από θρόμβους στη Βρετανία και στον υπόλοιπο κόσμο

Κατηγορία NEWS, Κορονοϊός

COVID/ΕΜΒΟΛΙΟ  | Eνημ. 12/4/2021, 01:42

Posted by Youmagazine Staff

 

Μεγάλη ανησυχία διεθνώς για τους θανάτους από θρόμβωση εξαιτίας των παρενεργειών του εμβολίου της AstraZeneca.

Δείτε πόσοι πέθαναν έως τώρα μετά τον εμβολιασμό τους.

Η επικεφαλής των υπηρεσιών υγείας στην Κουήνσλαντ της Αυστραλίας, δρ. Τζαννέτ Γιουνγκ, προειδοποίησε χθες τους Αυστραλούς για τις παρενέργειες του εμβολίου. Πηγή: YouTube

v

ΦΑΙΝΟΤΑΝ περίεργο τόσο καιρό να μην έχει πεθάνει κανείς στη Βρετανία από το διαβόητο εμβόλιο της AstraZeneca που μετονομάστηκε σε Vaxzevria και έχει στείλει στον τάφο δεκάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Τελικά, οι Βρετανοί δεν μπόρεσαν να το κρύψουν άλλο και δημοσιοποίησαν τον θάνατο επτά ανθρώπων από το εμβόλιο, ενώ υπάρχουν υποψίες ότι οι θάνατοι είναι περισσότεροι.

Η «αποκάλυψη» έγινε μέσω των… Αυστραλών! Η δημόσια υπηρεσία υγείας της Αυστραλίας ζήτησε από τη «μητέρα» Βρετανία διαβεβαίωση ότι δεν κινδυνεύει κανείς από τους Αυστραλούς που θα κάνουν το εμβόλιο και οι Βρετανοί αναγκάστηκαν να πουν την αλήθεια. Μέχρι τώρα έχουν πεθάνει 7 άτομα στη Βρετανία.

Συνολικά έχουν παρουσιαστεί 30 περιπτώσεις θρόμβωσης του αίματος που χρειάστηκε να νοσηλευτούν, από τις οποίες οι 22 σχετίζονται με φλεβική θρόμβωση στον εγκέφαλο (CVST). Επτά ασθενείς πέθαναν.

Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να έχουν υπάρξει και άλλοι θάνατοι ανθρώπων που πέθαναν, χωρίς να χρειαστεί να νοσηλευτούν, οπότε και ο θάνατός τους αποδόθηκε σε άλλη αιτία.

Μετά από αυτό, η επικεφαλής των υπηρεσιών υγείας της πολιτείας Κουήνσλαντ, δρ. Τζαννέτ Γιουνγκ (Jeannette Young), προειδοποίησε χθες τους Αυστραλούς για τις παρενέργειες του εμβολίου και ζήτησε από όσους έχουν εμβολιαστεί να ζητήσουν αμέσως ιατρική βοήθεια, μόλις αισθανθούν τα πρώτα ανεπιθύμητα συμπτώματα.

Όπως είπε, εάν κάποιος νιώσει αδιάθετος μέσα σε 20 ημέρες μετά τη λήψη του εμβολίου της AstraZeneca, τότε θα πρέπει επειγόντως να ζητήσει ιατρική συνδρομή.

Ήδη ένας 44χρονος Αυστραλός χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Μελβούρνης ύστερα από τον εμβολιασμό του.

Συγκεκριμένα, ο άνδρας έκανε το εμβόλιο της AstraZeneca στις 22 Μαρτίου, αλλά χθες διακομίστηκε στο νοσοκομείο Box Hill της πρωτεύουσας της Βικτώριας με πυρετό και κοιλιακούς πόνους.

Η εξέταση έδειξε ότι είχε κοιλιακούς θρόμβους και πολύ χαμηλό αριθμό αιμοπεταλίων.

Τόσο η Κύρια Αυστραλιανή Επιτροπή Προστασίας της Υγείας (Australian Health Protection Principal Committee) όσο και η ομάδα έρευνας για την ασφάλεια των εμβολίων TGA θα πραγματοποιήσουν έκτακτες συναντήσεις σήμερα Σάββατο για να εξετάσουν όλα τα δεδομένα και να πάρουν αποφάσεις.
ν

ν

ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ASTRAZENECA

Μέχρι τώρα έχουν αναφερθεί διεθνώς οι εξής θάνατοι ανθρώπων από τα διάφορα εμβόλια κατά της Covid-19. Όπου δεν αναγράφεται άλλη εταιρεία, εννοείται ότι οι θάνατοι οφείλονται στο εμβόλιο Oxford/AstraZeneca/Vaxzevria.

Ηνωμένες Πολιτείες: Εκατόν ογδόντα ένας θάνατοι από το εμβόλιο της AstraZeneca
Συνολικά τρεις χιλιάδες πέντε (3.005) θάνατοι μέχρι σήμερα από όλα τα εμβόλια. (Αναφορά της υπηρεσίας VAERS).

Βρετανία: Επτακόσιοι ογδόντα έξι θάνατοι.

Ινδία: Εκατόν ογδόντα θάνατοι.

Γερμανία: Εκατόν δέκα τρεις θάνατοι. (Σύμφωνα με το Ινστιτούτο Paul Ehrlich – PEI, το οποίο είναι υπεύθυνο για τους εμβολιασμούς στη Γερμανία, οι 113 θανόντες ήταν άτομα ηλικίας μεταξύ 46 και 100 ετών και πέθαναν μεταξύ μιας ώρας και 19 ημερών μετά τη λήψη του εμβολίου).

Ολλανδία: Τριάντα πέντε θάνατοι από το εμβόλιο της Pfizer.

Νορβηγία: Τριάντα θάνατοι.

Βέλγιο: Δέκα τέσσερις θάνατοι.

Ιρλανδία: Δώδεκα θάνατοι από το εμβόλιο της Pfizer.

Ισπανία: Οκτώ θάνατοι.
(Επτά από το εμβόλιο της Pfizer και ένας από της AstraZeneca)

Νότια Κορέα: Επτά θάνατοι.

Γαλλία: Τέσσερις θάνατοι.

Χονγκ Κονγκ: Τρεις θάνατοι από το εμβόλιο της Sinovac.

Δανία: Δύο θάνατοι.

Ελλάδα: Δύο θάνατοι.

Αυστραλία: Ένας θάνατος.

Αυστρία: Ένας θάνατος.

Ιταλία: Ένας θάνατος.

Ουκρανία: Ένας θάνατος.

Γεωργία: Ένας θάνατος.

Βραζιλία: Ένας θάνατος.
(Πέθανε εθελοντής κατά τις κλινικές δοκιμές)

Περού: Ένας θάνατος.
(Πέθανε εθελοντής κατά τις κλινικές δοκιμές)

Οι εξής χώρες ανέστειλαν προσωρινά ή μόνιμα τους εμβολιασμούς με το σκεύασμα της AstraZeneca: Καναδάς, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Δανία, Αυστρία, Κύπρος, Ισπανία, Λιθουανία, Σουηδία, Νορβηγία, Ολλανδία, Ισλανδία, Ταϋλάνδη, Νότια Αφρική, Αυστραλία.
ν

 


Translate this post