63χρονη Ελληνίδα πέθανε αφού έκανε το εμβόλιο της AstraZeneca / Vaxzevria

Κατηγορία NEWS, Κορονοϊός

COVID/ΕΜΒΟΛΙΟ  | Ενημ. 01/04/21 – 15:07

Posted by Youmagazine Staff

 

Από πνευμονικό οίδημα πέθανε η 63χρονη στο Ίλιον που εμβολιάστηκε με AstraZeneca. Απαράδεκτη ανακοίνωση του ΕΟΦ.

Πηγή: Screenshots/YouTube

v

ΜΕΤΑ το εγκεφαλικό από θρόμβο που έπαθε 60χρονος στη Σύρο, έπειτα από τον εμβολιασμό του με το σκεύασμα της ΑstraZeneca, η 63χρονη στο Ίλιον που πέθανε χθες διακριβώθηκε ότι υπέκυψε λόγω πνευμονικού οιδήματος, μια κλασική αντίδραση που προκαλείται από θρομβοεμβολικό επεισόδιο.

Σύμφωνα με την νεκροψία-νεκροτομή ο θάνατος της 63χρονης το μεσημέρι της Τρίτης (30/3) στο Ίλιον, μετά τον εμβολιασμό της για τον κορονοϊό, οφείλεται σε πνευμονικό οίδημα.

Η γυναίκα υπακούοντας στα κελεύσματα της κυβέρνησης και των γιατρών, έφυγε το πρωί της Τρίτης από το σπίτι της και πήγε στο τοπικό κέντρο για να εμβολιαστεί. Στο σπίτι της δεν επέστρεψε ποτέ. Έκανε το εμβόλιο της AstraZeneca και λίγα λεπτά μετά την αποχώρησή της από το ιατρικό κέντρο κατέρρευσε. Οι γιατροί δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή. Ωστόσο, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, οι εμβολιασμοί συνεχίστηκαν κανονικά!
ν

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΟΦ

Πριν γίνει νεκροψία-νεκροτομή και χωρίς να σεβαστεί την ιατρική δεοντολογία, αλλά και τον θάνατο της άτυχης γυναίκας και το πένθος της οικογένειάς της, ο ΕΟΦ έβγαλε ανακοίνωση τονίζοντας ότι ο θάνατος δεν φαίνεται να σχετίζεται με τη χορήγηση του εμβολίου της AstraZeneca.

Αναλυτικά: «Με βάση τα υπάρχοντα μέχρι στιγμής δεδομένα ο θάνατος δεν φαίνεται να συσχετίζεται με τον εμβολιασμό, καθώς επισυνέβη επί εδάφους διαπιστωθέντος βαρέως υποκείμενου νοσήματος. Αναμένεται, πλην του πορίσματος και η πλήρης ιατροδικαστική έκθεση με παθολογοανατομικά ευρήματα».

Κατ’ αρχήν ο ΕΟΦ υποστηρίζει ότι όλοι όσοι έχουν υποκείμενα νοσήματα δεν κινδυνεύουν όταν κάνουν το εμβόλιο!

Και υπάρχει και το εξής: όταν κάποιος που έχει υποκείμενα νοσήματα και Covid-19 πεθαίνει, ο θάνατός του αποδίδεται στον κορονοϊό.

Όταν όμως κάποιος με υποκείμενα νοσήματα κάνει το εμβόλιο και πεθάνει, ο θάνατός του χρεώνεται στα υποκείμενα νοσήματα!

Δύο μέτρα και δύο σταθμά…
ν

ΕΝΝΕΑ ΘΑΝΑΤΟΙ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ
ASTRAZENECA

Από την Τρίτη, ένα νέο θρίλερ με το εμβόλιο της AstraZeneca βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς τόσο η Γερμανία, όσο και ο Καναδάς αποφάσισαν την απαγόρευση στη χρήση του για τους πολίτες ηλικίας κάτω των 60 και κάτω των 55 ετών αντιστοίχως.

Ο Καναδάς έκρινε ότι εμπεριέχεται ικανό ρίσκο στους εμβολιασμούς με AstraZeneca, ή Vaxzevria όπως ονομάστηκε πρόσφατα, για τους πολίτες κάτω των 55 ετών, με συνέπεια η κυβέρνηση του Τζάστιν Τριντό

να αποφασίσει το «πάγωμα» των εμβολιασμών για την περαιτέρω διερεύνηση των επιπλοκών που προκαλεί.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η Γερμανία, στην οποία έλαβε χώρα σύσκεψη των υπουργών Υγείας όλων των ομοσπονδιακών κρατιδίων, υπό τον υπουργό Υγείας, Γενς Σπανς. Ακολούθησε η απαγόρευση του εμβολίου για άτομα κάτω των 60 ετών.

Σύμφωνα με το Ινστιτούτο Paul Ehrlich, από τις 29 Μαρτίου, η χώρα έχει καταγράψει 31 περιστατικά εγκεφαλικής φλεβικής θρόμβωσης (Cerebral sinus-venous thrombosis – CSVT), εννέα από τα οποία οδήγησαν σε θάνατο, μετά από με την λήψη του εμβολίου Vaxzevria. Το CSVT είναι μια σπάνια μορφή σχηματισμού θρόμβου αίματος στον εγκέφαλο.

Να σημειωθεί ότι και οι 31 περιπτώσεις CSVT, όλες εκτός από δύο, αφορούν γυναίκες ηλικίας 20 έως 63 ετών.
ν

 


Translate this post