UFO 350 μέτρων πάνω από τον Κόλπο του Μεξικού

Κατηγορία ΘΕΜΑΤΑ, Εξωγήινη Έρευνα

ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΕΡΕΥΝΑ

Youmagazine Newsroom

 

Την προτελευταία εβδομάδα του Μαρτίου, ένα τεράστιο UFO εμφανίστηκε στον Κόλπο του Μεξικού, βγαίνοντας μέσα από τη θάλασσα.

Αναπαράσταση του περιστατικού που συνέβη στις 21 Μαρτίου 2017 στον Κόλπο του Μεξικού. Photo: News media
ν
ΕΝΑ μέλος του πληρώματος ενός υπεράκτιου πλοίο που ανεφοδιάζει τις εξέδρες άντλησης πετρελαίου που υπάρχουν στον Κόλπο, είπε ότι το αντικείμενο είχε «πέντε φορές το μέγεθος» του σκάφους του.
Η στενή επαφή του πληρώματος του πλοίου με το άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο έγινε την Τρίτη 21 Μαρτίου στις 19:00 τοπική ώρα, σε μια περιοχή 80 περίπου μίλια νοτιοανατολικά της Νέας Ορλεάνης.
Αυτό αναφέρει το Εθνικό Κέντρο Πληροφόρησης για UFO (National UFO Reporting Center – NUFORC), το οποίο εδρεύει στην Ουάσιγκτον των ΗΠΑ και καταγράφει όλες τις μαρτυρίες σχετικά με θεάσεις άγνωστων αεροσκαφών.
Όπως αναφέρει ο ναυτικός που ήταν παρών στο περιστατικό: «Ήταν λίγο πριν το σούρουπο, όταν εγώ μαζί με τέσσερα άλλα μέλη του πληρώματος είδαμε ένα εντυπωσιακό σκάφος, που είχε πέντε φορές το μέγεθος του πλοίου μας».
Το πλοίο ανεφοδιασμού στο οποίο επέβαινε ο ναυτικός είχε μήκος γύρω στα 70 μέτρα. Το άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο ήταν επομένως γύρω στα 350 μέτρα.
«Το αντικείμενο ήταν εξαιρετικής κατασκευής, σαν έργο τέχνης», συνέχισε ο ναυτικός. «Σηκώθηκε στον αέρα, βγαίνοντας μέσα από τα νερά της θάλασσας, και στάθηκε σε ύψος γύρω στα 15 μέτρα, χωρίς όμως να στάζει νερά από πουθενά. Στάθηκε εκεί για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου κι ύστερα εξαφανίστηκε στον ουρανό, πετώντας σε γωνία 30 μοιρών».
Η περιγραφή του ναυτικού, που ήταν ο πρώτος μηχανικός του πλοίου, θεωρήθηκε από τη NUFORC τόσο ακριβής και συναρπαστική, ώστε έγινε δεκτή ως αληθινή και τώρα το Κέντρο αναζητά και άλλους μάρτυρες πλην του ναυτικού.
«Μιλήσαμε τηλεφωνικά με τον μάρτυρα και φάνηκε να είναι εξαιρετικά νηφάλιος και λογικός», έγραψε στην ιστοσελίδας της η NUFORC. «Κατά τη γνώμη μας είναι ένας πολύ ικανός και πολύ αξιόπιστος μάρτυρας».
«Ο ίδιος εκτιμά ότι στην περιοχή πρέπει υπήρχαν πάνω από 50 άλλοι άνθρωποι, οι οποίοι επέβαιναν σε διάφορα σκάφη, που πρέπει να αντιλήφθηκαν το περιστατικό».
Στο βίντεο που ακολουθεί, γίνεται περιγραφή του περιστατικού, ενώ προς το τέλος δημοσιεύονται ορισμένες φωτογραφίες, που διέρρευσαν το 1995, υποβρύχιων UFO και άλλων που πετούν λίγο πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. Σε μερικές εικόνες μπορούμε να δούμε τα άγνωστα αντικείμενα που πηγαίνουν προς τον βυθό μέσα σε ένα σύννεφο καπνού.
Το βίντεο έχει υποτιτλισμό στα ελληνικά, δυστυχώς όμως σε πολλά σημεία το κείμενο είναι ασύντακτο και λανθασμένο, λες και προέρχεται από τον αυτόματο μεταφραστή της Google.

ν

ν

 


Translate this post