Κατέρριψαν οι Ιλλουμινάτι δορυφόρο 12.000 ετών;

Κατηγορία Εξωγήινη Έρευνα

ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΕΡΕΥΝΑ  Ενημ. 22/3/2017

Posted by Youmagazine Staff

 

Ένας δορυφόρος, που τοποθετήθηκε από τους εξωγήινους πριν από 12.000 χρόνια για να κατασκοπεύει την ανθρωπότητα, χτυπήθηκε από αεροσκάφος των Ιλλουμινάτι, ισχυρίζονται οι UFOλόγοι.

Ο εξωγήινος δορυφόρος, γνωστός στους UFOλόγους ως Μαύρος Ιππότης, δέχτηκε επίθεση από ένα αεροσκάφος των Ιλλουμινάτι. Πηγή: Youtube
ν
ΕΝΑΣ δορυφόρος των εξωγήινων, γνωστός ως Μαύρος Ιππότης (Black Knight Satellite), χτυπήθηκε κατά τη διάρκεια μιας μυστικής αποστολής που πραγματοποιήθηκε στις 16 Μαρτίου 2017. Ο δορυφόρος αυτός λέγεται ότι ήταν σε τροχιά γύρω από τη Γη πάνω από 12.000 χρόνια, παρακολουθώντας την εξέλιξη του ανθρώπινου είδους.
Το βίντεο που ακολουθεί, υποτίθεται ότι φορτώθηκε σε έναν μυστικό server των Wikileaks και στη συνέχεια ανέβηκε στο Youtube. Σύμφωνα με τα έγγραφα των Wikileaks, ο «Μαύρος Ιππότης» καταρρίφθηκε από ένα μυστικό αεροσκάφος που ήξερε τα αδύνατα σημεία του εξωγήινου δορυφόρου που βρίσκεται σε τροχιά γύρω από Γη εδώ και σχεδόν 13.000 χρόνια.
Για τους συνωμοσιολόγους, ήταν μια πράξη των περιβόητων Ιλλουμινάτι (Πεφωτισμένων), η οργάνωση των οποίων θεωρείται υπεύθυνη για κάθε σημαντικό γεγονός που έχει συμβεί στον πλανήτη εδώ και δύο αιώνες.
Για άλλους, όλα αυτά είναι φαντασιώσεις των UFOλόγων και εκείνων που βλέπουν παντού συνωμοσίες, ενώ το φωτεινό αντικείμενο στο βίντεο δεν είναι άλλο από το ιαπωνικό διαστημικό σκάφος Hayabusa την ώρα που έμπαινε στην ατμόσφαιρα της Γης στις 13 Ιουνίου 2010.
v
Το αρχαίο εξωγήινο διαστημόπλοιο, γνωστό ως Μαύρος Ιππότης (Black Knight), που περιπολεί γύρω από τη Γη, Δορυφορική, βάλλεται από ένα «μυστικό μαχητικό αεροπλάνο» των Ιλλουμινάτι. Πηγή: Youtube
ν
Παρ’ όλα αυτά, το εξωγήινο διαστημόπλοιο, έχοντας χωριστεί σε δύο αντικείμενα, καταφέρνει και διαφεύγει στο διάστημα. Πηγή: Youtube
ν
Σύμφωνα με τους UFOλόγους, ο Μαύρος Ιππότης έγινε για πρώτη φορά αντιληπτός από τον Νίκολα Τέσλα, ο οποίος συνέλαβε σήματα από το εξωγήινο διαστημικό σκάφος το 1899, κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικών πειραμάτων.
Σχεδόν εκατό χρόνια μετά, το 1998, διαστημικό σκάφος της NASA πήρε τις πρώτες φωτογραφίες του εξωγήινου δορυφόρου.
Ωστόσο, ο Τζέρι Ρος (Jerry Ross), ένας από τους πιο έμπειρους αστροναύτες της NASA, αποκάλυψε σε συνέντευξή του στον δημοσιογράφο Τζέιμς Όμπεργκ (James Oberg) πως το φερόμενο ως εξωγήινο αντικείμενο είναι στην πραγματικότητα ένα θερμικό κάλυμμα που του έφυγε από τα χέρια κατά τη διάρκεια ενός διαστημικού περιπάτου.
ν
Μια από τις φωτογραφίες που πήρε η NASA το 1998 του Μαύρου Ιππότη, του εξωγήινου σκάφους που παρακολουθούσε τη Γη. Ωστόσο, η NASA ισχυρίστηκε ότι είναι μια κουβέρτα που χάθηκε σε μια διαστημική αποστολή. Πηγή: Youtube
ν
Συγκεκριμένα, ζητήθηκε από τον Ρος, κατά την αποστολή του πρώτου διαστημικού λεωφορείου στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, να τυλίξει τις προεξέχουσες ακίδες προσγείωσης του λεωφορείου με θερμική κουβέρτες για να αποφευχθεί η απώλεια θερμότητας.
Με τον αστροναύτη Τζιμ Νιούμαν (Jim Newman) βγήκαν έξω από το διαστημικό λεωφορείο για να εκτελέσουν την εργασία, όταν κατά τον διαστημικό τους περίπατο, μια από τις κουβέρτες έφυγε από τα χέρια του κι άρχισε να επιπλέει στο κενό. Αυτή την «κουβέρτα» βλέπουμε να περνάει στο κάτω μέρος του βίντεο, από τα δεξιά προς τα αριστερά.
ν

Συνωμοσιολογίας το απαύγασμα

Πώς όμως οι Ιλλουμινάτι κατέρριψαν –ή ανάγκασαν να φύγει– το διαστημικό σκάφος των εξωγήινων παρατηρητών; Η απάντηση, σύμφωνα με τους οπαδούς των θεωριών συνωμοσίας, κρύβεται στο γεγονός ότι κατέχουν υψηλές θέσεις στην παγκόσμια διακυβέρνηση και μπορούν να κινούν τα κατάλληλα νήματα.
ν
Η Τερέζα Μέι κάνει με τα χέρια το σχήμα μιας καρδιάς –για άλλους το σήμα των Ιλλουμινάτι– σε συγκέντρωση των Τόριδων έξω από το Βρετανικό Κοινοβούλιο στις 11 Ιουλίου 2016, τη μέρα που ανέλαβε την ηγεσία του κόμματος. Δύο μέρες μετά θα διαδεχθεί τον Κάμερον στην Ντάουνινγκ Στριτ. Πηγή: Daily Mail
v
Οι Ιλλουμινάτι (που έγιναν γνωστοί στο ευρύ κοινό από τα βιβλία του Νταν Μπράουν) είναι μια απόκρυφη οργάνωση που ιδρύθηκε στη Βαυαρία στο τέλος του 18ου αιώνα από τον Γερμανό φιλόσοφο και μυστικιστή Άνταμ Βάισχαουπτ. Το όνομά τους προέρχεται από την λατινική λέξη για τον διαφωτισμό (illuminatio).
Η οργάνωση έχει συνδέσει το όνομά της με την Γαλλική Επανάσταση, το Βατερλώ, αλλά και τις δολοφονίες των προέδρων Λίνκολν και Κέννεντυ.
Άλλοι πιστεύουν ότι οι Ιλλουμινάτι ελέγχουν το Χόλυγουντ και περιλαμβάνουν στα μέλη της οργάνωσης –για κάποιον περίεργο λόγο– σταρ όπως ο Τζάστιν Μπίμπερ και η Λέιντι Γκάγκα.
Άλλοι πάλι θεωρούν πως οι Ιλλουμινάτι είναι καθαρά πολιτική οργάνωση και συγκαταλέγουν στις τάξεις της ονόματα όπως της Άνγκελα Μέρκελ και της Τερέζας Μέι. Ισχυρίζονται ότι διακρίνονται από το μυστικό σήμα των Ιλλουμινάτι, που είναι ο σχηματισμός μιας καρδιάς με τα χέρια. Αυτό όμως είναι κάτι συνηθισμένο και μάλιστα αποτελεί σήμα κατατεθέν των Λονδρέζων.
ν
Η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ σχηματίζει με τα χέρια της μια καρδιά –το σημείο των Ιλλουμινάτι– κατά τη συνάντησή της με τον πρωθυπουργό της Αυστραλίας. Πηγή: Daily Mail
v
Σύμφωνα με τους συνωμοσιολόγους, η οργάνωση αριθμεί 6.000 μέλη σε όλο τον κόσμο. Το Ανώτατο Συμβούλιο αποτελείται από πέντε Αμερικανούς, πέντε Δυτικοευρωπαίους, έναν Ρώσο και έναν Ινδό, και σκοπός του είναι η ανατροπή των υπαρχουσών εθνικών κυβερνήσεων και θρησκειών και ο σχηματισμός μιας παγκόσμιας κυβέρνησης, καθώς και η εισαγωγή ενός ενιαίου νομίσματος.
Οι πιο ακραίοι συνωμοσιολόγοι θεωρούν ότι οι Ιλλουμινάτι ελέγχουν την περιβόητη Λέσχη Μπίλντεμπεργκ και τα Ηνωμένα Έθνη και ότι εκδηλώνουν τη δύναμή τους με σύμβολα όπως τρίγωνα, πυραμίδες και φυσικά τον αριθμό 666. Λέγονται και άλλα πολλά, μερικά σοβαρά, τα περισσότερα φαιδρά και αστεία.

 


Translate this post