Το Ναυτικό της Χιλής αποδέσμευσε βίντεο με UFO

Κατηγορία ΘΕΜΑΤΑ, Εξωγήινη Έρευνα

ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΕΡΕΥΝΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Το Πολεμικό Ναυτικό της Χιλής αποδέσμευσε βίντεο με UFO που κατέγραψε κάμερα στρατιωτικού ελικοπτέρου το Νοέμβριο του 2014.

Το UFO εκτόξευσε δύο φορές μια άγνωστη ουσία στον αέρα. Photo: CEFAA / YouTube
ν

ΠΙΟ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ κι από την εμφάνιση ενός Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενου Αντικειμένου είναι να δίνει μια κυβέρνηση στη δημοσιότητα στοιχεία για την ύπαρξη εξωγήινης δραστηριότητας στο περιβάλλον της Γης.
Και όμως αυτό ακριβώς συνέβη με το Πολεμικό Ναυτικό της Χιλής, που κατόπιν κυβερνητικής αδείας έδωσε στη δημοσιότητα, στις 5 Ιανουαρίου 2017, βίντεο με υλικό από κάμερα στρατιωτικού ελικοπτέρου, που εκτελούσε περιπολία στις χιλιανές ακτές στις 11 Νοεμβρίου 2014.
Το βίντεο, που διαρκεί 10 λεπτά, δείχνει την κάμερα να συλλαμβάνει αρχικά την εμφάνιση ενός στρογγυλού αντικειμένου που αιωρείται πάνω από τα σύννεφα.
Το άγνωστο αντικείμενο εξαφανίζεται, ενώ η κάμερα του ελικοπτέρου συνεχίζει να το αναζητά. Επανεμφανίζεται και τότε συμβαίνει κάτι παράξενο. Το άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο, εκτοξεύει δύο φορές μια άγνωστη ουσία, έτσι που τελικά στην οθόνη εμφανίζεται σαν ένα αντικείμενο σε σχήμα πούρου. Στη συνέχεια, όμως, το αρχικό αντικείμενο «αποκολλάται» από την μακρουλή άγνωστη ουσία, που παραμένει στον ουρανό, και απομακρύνεται, ώσπου χάνεται από την οθόνη.
Το περιστατικό είναι μοναδικό, καθώς δεν έχει καταγραφεί άλλη παρόμοια περίπτωση στις χιλιάδες εμφανίσεις UFO.
Δύο επισημάνσεις. Πρώτον, η καταγραφή έγινε στο φως της ημέρας από ελικόπτερο έρευνας και διάσωσης (SAR) κατά τη διάρκεια μιας περιπολίας ρουτίνας. Δεύτερον, η άγνωστη ουσία που για άγνωστο λόγο εκτόξευσε το ιπτάμενο αντικείμενο, δεν ήταν ορατή και παρατηρήθηκε μόνο στην κάμερα υπερύθρων IR.
Παραθέτουμε ολόκληρο το βίντεο από την κάμερα του ελικοπτέρου. (Το δεύτερο μισό του βίντεο περιέχει τις πιο καθαρές λήψεις.)
ν

UFO? Chilean Navy releases video of mysterious flying object
ν

v

Το ελικόπτερο προσπάθησε να επικοινωνήσει με το άγνωστο σκάφος χρησιμοποιώντας τις τυπικές στρατιωτικές συχνότητες, όμως δεν υπήρξε καμία απάντηση. Όποιος κι αν είχε τον έλεγχο, διατήρησε σιγή ασυρμάτου.
Το πλήρωμα του ελικοπτέρου προσπάθησε να συγκεντρώσει όσα περισσότερα στοιχεία μπορούσε του άγνωστου σκάφους, αυτό όμως, σχεδόν όσο ξαφνικά είχε εμφανιστεί, εξαφανίστηκε μέσα στα σύννεφα.
Προσωπικό από το CEFAA (Comité de Estudios de Fenómenos Aéreos Anómalos), που αποτελεί κλάδο της χιλιανής κυβέρνησης στον τομέα των ασυνήθιστων αεροπορικών φαινομένων, μετέβη στο μέρος της θέασης για να διεξάγει εκτενή έρευνα, αλλά παρά τις προσπάθειες τα μέλη του γύρισαν με άδεια χέρια.

 


Translate this post