Έξι UFO επισκέπτονται τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό

Κατηγορία ΘΕΜΑΤΑ, Εξωγήινη Έρευνα

ΔΙΑΣΤΗΜΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Η NASA απέκρυψε βίντεο με έξι μεγάλα UFO που επισκέφθηκαν στο παρελθόν τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

Τρία από τα έξι μεγάλα φωτεινά σκάφη που επισκέφθηκαν στο παρελθόν τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. Πηγή: Youtube
ν
ΟΤΙ Η NASA συσκοτίζει την αλήθεια σχετικά με την εξωγήινη δραστηριότητα είναι γνωστό από παλιά. Απόδειξη αποτελεί βίντεο που ανακάλυψε στα αρχεία της NASA η ομάδα εξωγήινης έρευνας SecureTeam10, που δείχνει έξι μεγάλα φωτεινά UFO να διέρχονται από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, όταν εκείνος βρισκόταν ακόμη σε φάση κατασκευής.
Η συναρμολόγησή του ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 1998, ενώ το πρώτο του πλήρωμα εγκαταστάθηκε τον Νοέμβριο του 2000. Ο ΔΔΣ εξακολουθεί και σήμερα να βρίσκεται σε φάση ανάπτυξης. Είναι ορατός από τη Γη διά γυμνού οφθαλμού, με την απόστασή του από την επιφάνειά της να κυμαίνεται μεταξύ 400 και 410 χιλιομέτρων.
Ο σταθμός ταξιδεύει με μέση ταχύτητα ως προς την επιφάνεια της Γης 27.744 χιλιόμετρα ανά ώρα, συμπληρώνοντας 15,7 περιφορές την ημέρα. Επειδή η περίοδος της τροχιάς του σταθμού γύρω από τη Γη είναι μια φορά κάθε 90 λεπτά, οι παρατηρητές εντός του ΔΔΣ βιώνουν μια ανατολή ή δύση του Ήλιου περίπου κάθε 45 λεπτά.
Η NASA πρόβαλε την τυπική δικαιολογία ότι τα φωτεινά αντικείμενα είναι σωματίδια πάγου που επιπλέουν στα διάστημα, το γεγονός όμως ότι κινούνται σε μεγάλη απόσταση πίσω από το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό δείχνει ότι θα πρέπει να είναι μάλλον παγόβουνα παρά σωματίδια.
Στις 11 Φεβρουαρίου 2017, εμφανίστηκε πάνω από μια κωμόπολη στη Νορμανδία της Γαλλίας ένα φωτεινό αντικείμενο, που το είδαν αρκετοί κάτοικοι της περιοχής και ένας από αυτούς το βιντεοσκόπησε με το smartphone του. Το αντικείμενο αιωρήθηκε για μερικά λεπτά πάνω από την περιοχή κι έπειτα εξαφανίστηκε.
Κάποιοι ωστόσο έδωσαν μια άλλη ερμηνεία στο συμβάν, λέγοντας ότι είχαν ανάψει φωτιές στην πλαγιά ενός λόφου, που εμφανίστηκαν ως κινούμενα φώτα στον ουρανό λόγω της ομίχλης που επικρατούσε στην περιοχή.
v
ν

ν

 


Translate this post