Στο φως αρχεία με θεάσεις UFO στη Βρετανία (vid)

Κατηγορία ΘΕΜΑΤΑ, Εξωγήινη Έρευνα

ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΕΡΕΥΝΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Η βρετανική αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τους φακέλους με τις θεάσεις UFO στο Ηνωμένο Βασίλειο κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών.

Η βρετανική αστυνομία έχει ασχοληθεί με πολυάριθμες υποθέσεις UFO. Image: Supplied
ν

ΜΙΜΟΥΜΕΝΗ τους Αμερικανούς, η βρετανική κυβέρνηση έδωσε στη δημοσιότητα τους φακέλους που είχε στα αρχεία της η βρετανική αστυνομία σχετικά με θεάσεις UFO κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών.
Και εδώ η δημοσιοποίηση έγινε βάσει του νόμου για την Ελευθερία της Πληροφόρησης, ύστερα από αίτημα των πολιτών αναφορικά με τις θεάσεις εξωγήινων διαστημοπλοίων πάνω από το Λανκασάιρ της Αγγλίας.
Μια από τις υποθέσεις αφορούσε την εμφάνιση ενός ιπτάμενου αντικειμένου πάνω από το Lytham St Annes το 2014 και οι δύο άλλες την εμφάνιση εξωγήινων αεροσκαφών πάνω από το Pendle Hill το 2015. Και οι τρεις περιπτώσεις ερευνήθηκαν από την αστυνομία, η οποία όμως έσπευσε στα συγκεκριμένα σημεία όταν τα UFO είχαν εξαφανιστεί.
Στους φακέλους περιλαμβάνεται επίσης και μια απαγωγή στο Μπέρνλεϊ του Λανκασάιρ που υποτίθεται ότι συνέβη το 2015, καθώς και η εμφάνιση δύο UFO στο Φλίτγουντ. Θεάσεις εξωγήινων σκαφών αναφέρθηκαν επίσης στο Buckshaw Village και στο Bottle το 2016.
Τον Μάρτιο του περασμένου έτους ερευνήθηκε επίσης ο ισχυρισμός για μια ακόμη απαγωγή στο Accrington, καθώς και η προσγείωση ενός UFO στο Marsden Park στο Nelson του Λανκασάιρ.
Περισσότερες πληροφορίες μπορεί να βρει κάποιος στη Lancashire Telegraph που δημοσιεύει τη σχετική είδηση.
Για εμφανίσεις UFO την περίοδο 1963-2008 μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.alienufosightings.co.uk.
ν

UK UFO Sighting 24th May 2015, 8.09pm

Location: Looking South over central London from Parliament Hill
ν

 


Translate this post