Γερμανία και ΗΠΑ σπρώχνουν τον κόσμο στον πυρηνικό όλεθρο (vid)

Κατηγορία NEWS, Διεθνή-Κόσμος

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ  | Ενημ. 26/1/2023 23:13

Posted by Youmagazine Staff

 

Σενάρια Αποκάλυψης σε έναν κοιμισμένο κόσμο, προκαλεί η απόφαση των ΗΠΑ και της Γερμανίας να κλιμακώσουν τον πόλεμο κατά της Ρωσίας.

Τι θα συμβεί αν γίνει ένα «λάθος» και οι πύραυλοι αρχίσουν να πετούν; Image: Supplied

v

ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ την κατάσταση να εκτονωθεί, οι Δυτικοί ρίχνουν λάδι στη φωτιά, επιμένοντας στα σχέδιά τους για καταστροφή της Ρωσίας. Δεν διδάχτηκαν τίποτα από την καταστροφή της στρατιάς του Ναπολέοντα, ο οποίος το 1812 έχασε 500.000 άνδρες εισβάλλοντας στη Ρωσία. Ούτε από την συντριβή των Γερμανών στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο (1.000.000 νεκροί), και την αποτυχία της επιχείρησης Μπαρμπαρόσα.

Μετά την πρόσφατη σύνοδο του ΝΑΤΟ στη Γερμανία, Ουάσιγκτον και Βερολίνο αποφάσισαν να στείλουν άρματα μάχης στην Ουκρανία για να επιτεθούν κατά των Ρώσων.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν υποσχέθηκε 31 άρματα μάχης Abrams, ένα από τα πιο ισχυρά και εξελιγμένα όπλα του αμερικανικού στρατού.

Πιο πριν, ο καγκελάριος Όλαφ Σολτς ανακοίνωσε ότι η Γερμανία θα στείλει 14 άρματα μάχης Leopard 2, καθώς και οχήματα μάχης πεζικού Marder. Αυτή η απόφαση ανοίγει τις πύλες και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες που είναι οπλισμένες με Leopards (όπως η Ελλάδα) να στείλουν τις δικές τους συνεισφορές.

Να σημειωθεί ότι τα άρματα μάχης Leopard 2 όπως και τα Bradley μπορούν να διαθέτουν οβίδες διάτρησης θωράκισης εμπλουτισμένες με πυρήνες ουρανίου. (Bλ. βίντεο στο τέλος του άρθρου).

Τα άρματα μάχης Leopard θα φτάσουν «στα τέλη Μαρτίου με αρχές Απριλίου», δήλωσε ο Γερμανός υπουργός Άμυνας Μπόρις Πιστόριους.

Η εκπαίδευση των ουκρανικών στρατευμάτων στα γερμανικά οχήματα μάχης θα ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες.

Θυμίζουμε ότι η Γερμανία προκάλεσε δύο παγκοσμίους πολέμους, ενώ οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής εμπλέκονται σε έναν νέο πόλεμο κάθε 3,5 χρόνια, προκειμένου να έχει δουλειά η βαριά βιομηχανία τους.
ν

Το αμερικανικό άρμα μάχης τρίτης γενιάς M1 Abrams. Πηγή: Wikimedia Commons
ν

Το γερμανικό άρμα μάχης τρίτης γενιάς Leopard 2. Πηγή: Wikimedia Commons
v

Το ρωσικό άρμα μάχης πέμπτης γενιάς T-14 Armata. Πηγή: Wikimedia Commons
v

Αν και οι δυτικές χώρες έχουν ήδη στείλει στην Ουκρανία τα πάντα, από πυροβολικό μέχρι UAV και τα αντιπυραυλικά συστήματα Patriot, τα άρματα μάχης θεωρούνταν από καιρό ως ένα αποφασιστικό βήμα για τους Δυτικούς, παρά τον κίνδυνο κλιμάκωσης του πολέμου.

Πράγματι, οι Ρώσοι αντέδρασαν στέλνοντας δεκάδες πυραύλους κατά της Ουκρανίας την Πέμπτη, με στόχο τις ενεργειακές υποδομές της χώρας. Από τον Οκτώβριο που ξεκίνησαν οι πυραυλικές επιθέσεις, το ουκρανικό ηλεκτρικό δίκτυο έχει κυριολεκτικά ακρωτηριαστεί, ενώ στη χώρα υπάρχουν θερμοκρασίες κοντά στους μηδέν βαθμούς Κελσίου καθώς βαθαίνει ο χειμώνας.
ν

Ένας από τους ρωσικούς πυραύλους πάνω από την Ουκρανία. Πηγή: Telegram @donbas_operativniy

ν

Ο κόσμος είναι πιο κοντά στον αφανισμό από ποτέ

Η κλιμάκωση του πολέμου από τους Δυτικούς, έκανε τους επιστήμονες που ρυθμίζουν το λεγόμενο Ρολόι της Αποκάλυψης (Doomsday Clock) να μετακινήσουν τον λεπτοδείκτη πιο κοντά στο σημείο μηδέν (τα μεσάνυχτα), και τώρα δείχνει μόλις 90 δευτερόλεπτα πριν από την καταστροφή της ανθρωπότητας.

Το Ρολόι της Αποκάλυψης δημιουργήθηκε το 1947, μετά τις εκρήξεις των δύο ατομικών βομβών στην Χιροσίμα και το Ναγκασάκι.

Για αρκετά χρόνια, οι δείκτες του ρολογιού παρέμεναν στα 100 δευτερόλεπτα έως τα μεσάνυχτα, αλλά τώρα, μετά τον πόλεμο στην Ουκρανία και τις απειλές των Ρώσων για πυρηνικά αντίποινα, η ώρα στο συμβολικό ρολόι άλλαξε.

«Η πιθανότητα η σύγκρουση να ξεφύγει από τον έλεγχο οποιαδήποτε στιγμή παραμένει υψηλή», αναφέρει η ανακοίνωση των επιστημόνων.
ν

Το ρολόι της Αποκάλυψης βρίσκεται τώρα 90 δευτερόλεπτα πριν από το σημείο χωρίς επιστροφή. Πηγή: YouTube / Bulletin of the Atomic Scientists
ν

Το ΝΑΤΟ πιέζει τη Ρωσία στο θέατρο της Ουκρανίας για να ρίξει εκεί όλα τα όπλα της και να αποδυναμωθεί σε βαθμό που να μην μπορεί να αντέξει σε μια επίθεση των Δυτικών. Επίσης, συντηρεί έναν πόλεμο φθοράς με απώτερο σκοπό τον θάνατο χιλιάδων Ρώσων στρατιωτών, ώστε να υπάρξουν αντιδράσεις στο εσωτερικό της χώρας και να πέσει ο Πούτιν.

Όπως όμως έχει ξεκαθαρίσει ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ, ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας, η Ρωσία θα χρησιμοποιήσει τακτικά πυρηνικά όπλα στην περίπτωση που οι Δυτικοί την στριμώξουν στον τοίχο, καθώς δεν νοείται να ηττηθεί όντας πυρηνική δύναμη.

Τζορτζ Σόρος: «Προς μια Νέα Παγκόσμια Τάξη»

Το γεγονός ότι στην Ουκρανία έχουν σκοτωθεί πάνω από 100.000 Ουκρανοί στρατιώτες και Δυτικοί μισθοφόροι, έκανε τον Τζορτζ Σόρος να υπενθυμίσει ένα άρθρο που είχε γράψει το 1993 με τίτλο «Προς μια Νέα Παγκόσμια Τάξη: Το μέλλον του ΝΑΤΟ».

Σε αυτό ο δισεκατομμυριούχος ολιγάρχης περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο το ΝΑΤΟ μπορεί να χρησιμοποιήσει τους Ανατολικοευρωπαίους «ως στρατιωτικό δυναμικό» σε επερχόμενες συγκρούσεις με τη Ρωσία, ώστε να μειωθεί ο αριθμός των θανάτων στις δυτικές χώρες και να μην σκοτώνονται Αμερικανοί και Ευρωπαίοι, με κίνδυνο τη δημιουργία αντιδράσεων στις χώρες του ΝΑΤΟ…

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα χρειαστεί να ενεργήσουν ως αστυνομικοί του κόσμου εάν βάλουμε τους Ανατολικοευρωπαίους…»

Μπορείτε να διαβάσετε τη συνέχεια στο InfoWars.

Ο κόσμος κοιμάται κι ονειρεύεται…

Παλαιότερα, όταν υπήρχε κίνδυνος πολέμου, πολύ περισσότερο ενός πυρηνικού αφανισμού, ο κόσμος κατέβαινε στους δρόμους και διαδήλωνε. Σήμερα, ενώ βρισκόμαστε πραγματικά στο χείλος του πυρηνικού ολέθρου, η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων κοιμάται κι ονειρεύεται…

Πώς μπορείτε να κάνετε τους ανθρώπους να ξυπνήσουν αν είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν να κοιμούνται; Για δεκαετίες, τα παγκόσμια γεγονότα μας οδηγούν σε μια πολύ δυσοίωνη κατεύθυνση και από τότε που ξεκίνησε αυτή η δεκαετία ο ρυθμός της κατηφόρας επιταχύνθηκε δραματικά. Αλλά παρ’ όλο που συνεχίζουμε να αντιμετωπίζουμε τη μια μεγάλη κρίση μετά την άλλη (οικονομική κρίση, πανδημία κ.ά.) οι περισσότεροι άνθρωποι εξακολουθούν να μην το καταλαβαίνουν.

Σχεδόν όλοι φαίνεται να έχουν την εντύπωση ότι τα τεράστια προβλήματα που βιώνουμε αυτή τη στιγμή είναι «απλώς προσωρινά» και ότι όλα θα «επιστρέψουν στην κανονικότητα» σύντομα. Στο μεταξύ, τα σενάρια τύπου Αποκάλυψης συνεχίζουν να εκτυλίσσονται παντού γύρω μας με ρυθμό που κόβει την ανάσα.

Αλλά από μόνο του το γεγονός ότι οι περισσότεροι Ευρωπαίοι και Αμερικανοί επιλέγουν να αγνοήσουν τον κίνδυνο του πυρηνικού ολέθρου δεν αλλάζει την πραγματικότητα αυτού που συμβαίνει.

Εάν οι πολιτικοί ηγέτες μας λογικοί, θα προσπαθούσαν να βρουν μια ειρηνική λύση σε αυτήν την κρίση όσο αυτό είναι ακόμα δυνατό.
ν

Βρετανοί μηχανικοί πρότειναν να βάλουν μέσα σε πυρηνικές βόμβες… κοτόπουλα για να τις κρατούν ζεστές! Image: Supplied

ν

Το πυρηνικό κοτόπουλο

Αντίθετα, φαίνεται να παίζουμε ένα πολύ στρεβλό παιχνίδι «πυρηνικού κοτόπουλου» όπου βλέπουμε πόσο κοντά μπορούμε να πλησιάσουμε την κόκκινη γραμμή χωρίς να ξεκινήσουμε πραγματικά έναν πυρηνικό πόλεμο.

Όμως οι ηγέτες μας είναι παρανοϊκοί.

Την περίοδο του Ψυχρού Πολέμου, Βρετανοί μηχανικοί πρότειναν να βάλουν μέσα σε πυρηνικές βόμβες… κοτόπουλα για να τις κρατούν ζεστές! Σχεδίαζαν να γεμίσουν με πυρηνικές βόμβες την τότε Ανατολική Γερμανία και μόλις εισέβαλαν οι Ρώσοι (;) θα έλεγαν στον πληθυσμό να φύγει, δίνοντάς του περιθώριο 8 ημερών.

Κατόπιν θα πυροδοτούσαν στις βόμβες, καθιστώντας την Ανατολική Γερμανία ακατοίκητη για τις ρωσικές δυνάμεις ή για οποιονδήποτε άλλον.

Στο διάστημα αυτό των 8 ημερών, θα γέμιζαν τις βόμβες με κοτόπουλα (!) για να τις κρατούν ενεργές, καθώς ένα κοτόπουλο παράγει περίπου 1.000 BTU θερμότητας την ώρα. Τελικό, το 1958 το «ευφυές» αυτό σχέδιο (με κωδική ονομάσια “Blue Peacock”) εγκαταλείφθηκε.

Παρόμοιοι ηγέτες μας διοικούν και σήμερα.

Τι θα συμβεί αν γίνει ένα «λάθος» και οι πύραυλοι αρχίσουν να πετούν;

Ίσως θα έπρεπε να αρχίσετε να το σκέφτεστε.
ν


Eνημέρωση:

Στο βίντεο που ακολουθεί, η Ρωσία λέει ότι τα γερμανικά τανκς Leopard στάλθηκαν στην Ουκρανία σαν «βρώμικες πυρηνικές βόμβες» και προειδοποιεί για τις συνέπειες. Μπορείτε να βρείτε το αντίστοιχο υλικό στο YouTube – εδώ.
ν

ν

 


Translate this post