Διευθυντής AATIP: “Τα UFO ελέγχουν το πυρηνικό οπλοστάσιο των ΗΠΑ” (vid)

Κατηγορία NEWS, Εξωγήινη Έρευνα

ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΕΡΕΥΝΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Την αποκάλυψη ότι οι εξωγήινοι ελέγχουν το πυρηνικό οπλοστάσιο των ΗΠΑ έκανε αξιωματούχος της υπηρεσίας πληροφοριών του Στρατού.

Αριστερά: Εκτόξευση διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου Minuteman III από τη Βάση Πολεμικής Αεροπορίας Vandenberg στην Καλιφόρνια, 2 Αυγούστου 2017. Δεξιά: Τα UFO παρακολουθούν το πυρηνικό πρόγραμμα των γήινων. Πηγή: US Air Force / Pixabay

ν

ΜΠΟΡΕΙ η αναμενόμενη έκθεση για τα UFO από την ειδική επιτροπή του αμερικανικού Ναυτικού να μην είναι ιδιαίτερα διαφωτιστική, καθώς τα περιγράφει ως «ανεξήγητα φαινόμενα», ένας όμως αξιωματούχος της υπηρεσίας πληροφοριών του Στρατού αποκάλυψε ότι τα UFO όχι μόνο είναι εξωγήινα σκάφη, αλλά και ότι δείχνουν μεγάλο «ενδιαφέρον» για το πυρηνικό οπλοστάσιο των ΗΠΑ.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας την Τρίτη 8 Ιουνίου στην Washington Post, ο Λουΐς Ελιζόντο (Luis Elizondo), πρώην διευθυντής του Προγράμματος Αναγνώρισης Εναέριων Απειλών κατά του Στρατού (Advanced Aerospace Threat Identification Program ‒ AATIP), αποκάλυψε ότι τα UFO ‒ή UAP (μη αναγνωρισμένα εναέρια φαινόμενα) όπως τα αποκαλούν οι πιλότοι‒ «έλκονται ιδιαίτερα» από την πυρηνική ενέργεια!

«Υπάρχει ένα είδος σχέσης ανάμεσα στα UFO και στην πυρηνική μας τεχνολογία», είπε ο Ελιζόντο. «Πιθανώς το ενδιαφέρον που δείχνουν τα UFO ή UAP να οφείλεται στο ότι κινούνται με πυρηνική πρόωση, ή ότι ενδιαφέρονται για την παραγωγή πυρηνικής ενέργειας ή για τα πυρηνικά μας όπλα. Αυτό συμβαίνει και σε άλλες χώρες του εξωτερικού».
ν

Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ
ΕΞΩΓΗΙΝΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ

Στη συνέχεια ο Ελιζόντο προέβη σε μια σημαντική αποκάλυψη. Λέγοντας ότι τα UFO «παρενέβησαν και έθεσαν εκτός λειτουργίας αρκετά πυρηνικά όπλα των ΗΠΑ σε περισσότερες από μια περιπτώσεις», προσθέτοντας ότι το αντίθετο έγινε σε άλλες χώρες, όπου τα UFO όπλισαν τα πυρηνικά όπλα σκορπώντας στους υπεύθυνους τον τρόμο και τον πανικό.

Οι αποκαλύψεις αυτές του Ελιζόντο έγιναν σε μια περίοδο που το Κογκρέσο ετοιμάζεται να λάβει μια έκθεση σχετικά με τη δραστηριότητα του UFO. Η έκθεση για τη δραστηριότητα των UFO ή UAP (Unidentified Aerial Phenomena) διατάχθηκε από τον Λευκό Οίκο όταν πρόεδρος ήταν ο Ντόναλντ Τραμπ.

Θυμίζουμε ότι ο προηγούμενος πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα. Έχει αναφερθεί πολλές φορές στο ζήτημα των UFO λέγοντας ότι τις πληροφορίες που έχει δεν μπορεί να τις αποκαλύψει δημόσια στο κοινό. Εννοώντας ότι τα UFO δεν είναι θέμα για χλεύη, αλλά κάτι που απαιτεί γνώσεις και ανεπτυγμένη αντιληπτική ικανότητα.
ν

Ο Μπαράκ Ομπάμα λέει σε διάφορες συνεντεύξεις ότι τα UFO είναι αληθινά, αλλά ότι δεν μπορεί να αποκαλύψει όσα γνωρίζει γι’ αυτά. Πηγή: New York Post
v

Η έκθεση, που διέταξε η κυβέρνηση Τραμπ πέρυσι και συντάχθηκε από το Πεντάγωνο και πρόκειται να κατατεθεί στο Κογκρέσο στο τέλος αυτού του μήνα, δεν επιβεβαιώνει ούτε αρνείται ότι αυτά τα παράξενο σκάφη είναι εξωγήινα, σύμφωνα με αποσπάσματα που αποκάλυψε o Τύπος πρόσφατα.

Η υπηρεσία AATIP διαλύθηκε το 2012 και ο Ελιζόντο ισχυρίζεται ότι ανώτεροι στρατιωτικοί προσπάθησαν να τον εκφοβίσουν με απειλές όταν άρχισε να μιλάει δημόσια για τα UFO.

Εκτός του Ελιζόντο και άλλοι ερευνητές της εξωγήινης δραστηριότητας έχουν μιλήσει δημόσια για το ενδιαφέρον που δείχνουν τα UFO για τα πυρηνικά, λέγοντας ότι ενεργούν ως ένα είδος διακόπτη ασφαλείας, γιατί, όπως λένε, οι εξωγήινοι φοβούνται πως αν γίνει πυρηνικός πόλεμος στη Γη αυτό το συμβάν θα επηρεάσει και τους δικούς τους κόσμους, με δυσμενείς συνέπειες.

Έτσι, προσπαθούν να προλάβουν την ανθρώπινη παράνοια και ανοησία, απενεργοποιώντας σε πολλές αμερικανικές βάσεις τις πυρηνικές κεφαλές, όταν αντιλαμβάνονται ότι οι γήινοι σκοπεύουν να τις θέσουν σε λειτουργία.

Ο Ελιζόντο πιστεύει ότι τα UFO είναι προϊόντα ενός πολιτισμού του οποίου η τεχνολογία βρίσκεται από 50 έως 1.000 χρόνια μπροστά από εμάς, Δεν είναι προϊόντα κάποιας ξένης δύναμης, γιατί οι ΗΠΑ δεν υστερούν σε τίποτε από άλλες χώρες.

«Εκτελούν ελιγμούς που παραβιάζουν τους νόμους της φυσικής, κινούνται με ταχύτητες που δεν μπορούν να φτάσουν τα υπερηχητικά αεροσκάφη και αλλάζουν κατεύθυνση αστραπιαία υπό ορθή γωνία».

Το Πεντάγωνο παραδέχτηκε ότι τα βίντεο με το κυνήγι UFO από στρατιωτικά αεροσκάφη είναι αληθινά, ενώ ο πρώην διευθυντής των υπηρεσιών Εθνικής Ασφάλειας Τζον Ράτκλιφ δήλωσε νωρίτερα φέτος ότι η κυβέρνηση έχει περισσότερα βίντεο που δεν έχουν ακόμη δημοσιοποιηθεί.

Το βίντεο που ακολουθεί δείχνει το «κυνήγι» ενός UFO που εμφανίστηκε κοντά σε πλοίο του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ έξω από το Σαν Ντιέγκο, πριν το άγνωστο ιπτάμενο σκάφος εξαφανιστεί μέσα στα νερά του ωκεανού.
ν

Leaked Video Shows UFO Flying Around Navy Ship Near San Diego | TODAY
v

ν

 


Translate this post