UFO: Στρατιωτικό βίντεο με μυστηριώδες σφαιρικό αντικείμενο (vid)

Κατηγορία NEWS, Εξωγήινη Έρευνα

ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΕΡΕΥΝΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Στρατιωτικό βίντεο που διέρρευσε και δείχνει ένα μυστηριώδες σφαιρικό αντικείμενο πάνω από τη θάλασσα, είναι αληθινό, λέει το Πεντάγωνο.

Αυτή η σκηνή από το διαρρεύσαν βίντεο δείχνει ένα άγνωστο αντικείμενο πάνω από τον Ειρηνικό Ωκεανό. Το βίντεο τραβήχτηκε από προσωπικό του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ. Πηγή: YouTube / Jeremy Corbell

ν

ΕΝΑ στρατιωτικό βίντεο που διέρρευσε και δείχνει ένα μυστηριώδες σφαιρικό αντικείμενο στη θαλάσσια περιοχή έξω από το Σαν Ντιέγκο στην Καλιφόρνια, είναι αληθινό, λέει το Πεντάγωνο, προσθέτοντας ότι το ζήτημα εξετάζεται από «ειδική ομάδα UFO».

Το βίντεο δημοσιεύτηκε την Παρασκευή 14 Μαΐου από τον σκηνοθέτη Τζέρεμι Κόρμπελ (Jeremy Corbell) και δείχνει ένα σφαιρικό αντικείμενο να αιωρείται πάνω από τον ωκεανό, πριν βυθιστεί ξαφνικά στο νερό. Εκπρόσωπος του Πενταγώνου διαβεβαίωσε ότι γυρίστηκε από άνδρες του Πολεμικού Ναυτικού. 

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι το βίντεο τραβήχτηκε από προσωπικό του Ναυτικού και ότι το UAPTF (Unidentified Aerial Phenomena Task Force) το συμπεριέλαβε στις έρευνές του», δήλωσε η εκπρόσωπος του Πενταγώνου, Σούζαν Γκαφ (Susan Gough), στην ιστοσελίδα The Debrief, αναφερόμενη στο πρόγραμμα εξωγήινης έρευνας του στρατού των ΗΠΑ.

Δείτε το βίντεο με το «κυνήγι» του UFO από το πολεμικό πλοίο USS Omaha (LCS-12) στη θαλάσσια περιοχή έξω από το Σαν Ντιέγκο στην Καλιφόρνια, στις 15 Ιουλίου 2019.
v

v

Στο βίντεο, οι κατάπληκτοι ναυτικοί σχολιάζουν την περίεργη θέαση, με έναν να λέει «Ουάου, έπεσε στη θάλασσα!» καθώς το αντικείμενο βυθιζόταν στον ωκεανό, με έναν άλλο να ζητά να καταγραφεί η απόσταση και η θέση.

Ενώ η εκπρόσωπος του Πενταγώνου δεν έδωσε άλλες πληροφορίες, ο Τζέρεμι Κόρμπελ ‒του οποίου τα ντοκιμαντέρ επικεντρώνονται σε μεγάλο βαθμό στα UFO και στα απόρρητα αρχεία της αμερικανικής κυβέρνησης‒ ισχυρίζεται ότι το βίντεο τραβήχτηκε κοντά στο Σαν Ντιέγκο το 2019 από το κέντρο διοίκησης του USS Omaha, ενός πολεμικού πλοίου τελευταίας τεχνολογίας. 

Ο σκηνοθέτης, που έχει και στο παρελθόν αποκαλύψει διαβαθμισμένες πληροφορίες, πρόσθεσε ότι πράγματι το αντικείμενο εξαφανίστηκε στον ωκεανό και ότι «οι έρευνες για να εντοπιστούν συντρίμμια ήταν αναποτελεσματικές».
ν

ν

Το Πεντάγωνο είχε ανακοινώσει ότι το πρόγραμμα παρακολούθησης UFO, το λεγόμενο Advanced Aerospace Threat Identification Programme, καταργήθηκε, αλλά μια έκθεση της Γερουσίας πέρυσι αποκάλυψε ότι το πρόγραμμα συνεχίζεται με άλλο όνομα. Τώρα ονομάζεται Unidentified Aerial Phenomenon Task Force και επικεντρώνεται στη συγκέντρωση λεπτομερών πληροφοριών σχετικά με τα άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η σχετική έκθεση με τα ευρήματα θα δοθεί στη δημοσιότητα τον Ιούνιο.

Ελπίζουμε αυτή τη φορά η έκθεση να διαβάζεται. Μια έκθεση που έδωσε στη δημοσιότητα πέρυσι η CIA ήταν σελίδες με μαύρες γραμμές που κάλυπταν το κείμενο, και δεν μπορούσες να διαβάσεις τίποτε.
ν

 


Translate this post