Κύματα UFO πάνω από τις Ηνωμένες Πολιτείες (vid)

Κατηγορία NEWS, Εξωγήινη Έρευνα

ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΕΡΕΥΝΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Διαδοχικά κύματα UFO πάνω από τις βορειοανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες, στην περιοχή των Μεγάλων Λιμνών, τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο.

Τριγωνικό UFO πάνω από την Μινεάπολη της Μινεσότα στις 27 Μαρτίου 2020. Πηγή Facebook

ν

ΔΕΚΑΔΕΣ μυστηριώδεις φωτεινές σφαίρες έγιναν αντιληπτές στο νυχτερινό ουρανό από τους κατοίκους πολλών πόλεων στις βορειοανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες την περίοδο Μαρτίου-Απριλίου.

Τα χρώματα των σφαιρών ποικίλλουν σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων από το Ντιτρόιτ, το Μισούρι, το Οχάιο και την Ουάσιγκτον. Παρόμοια παράξενα φώτα παρατηρήθηκαν επίσης στο Μεξικό στις αρχές Απριλίου.

Σύμφωνα με τις αναφορές των μαρτύρων, τα φώτα κινούνταν σε έναν περίεργο σχηματισμό πτήσης. Οι οπαδοί των UFO πιστεύουν ότι είναι εξωγήινα σκάφη, αλλά δεν είναι όλοι πεπεισμένοι ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο και αναζητούν άλλες εξηγήσεις.

Η αρχή των εμφανίσεων στις ΗΠΑ έγινε με ένα εντυπωσιακό τριγωνικό UFO πάνω από την Μινεάπολη της Μινεσότα στις 27 Μαρτίου 2020.
ν

Triangle UFO over Minneapolis, MN 27-Mar-2020
ν

ν

Συνεχίστηκε με ένα κύμα UFO πάνω από το Κλήβελαντ του Οχάιο στις 4 Απριλίου 2020.
ν

Another mass UFO sighting! Cleveland, Ohio -April 4, 2020 | BP Tech fix
ν

ν

Και τελείωσε –αν τελείωσε– με ένα άλλο κύμα UFO πάνω από το Ντιτρόιτ στην πολιτεία του Μίσιγκαν, την Κυριακή 5 Απριλίου 2020.
ν

Mass UFO sighting above Detroit, Michigan – April 2020 | BP Tech fix
ν

ν

Σε πλάνα που τραβήχτηκαν στην πόλη του Ντιτρόιτ στις 5 Απριλίου, τουλάχιστον 20 κόκκινες σφαίρες ανεβαίνουν προς τον ουρανό.
ν

Τουλάχιστον 20 κόκκινες σφαίρες υψώθηκαν αργά προς τον ουρανό. Πηγή: YouTube/BPTechfix
ν

Μόλις τρεις ημέρες πριν από την εμφάνιση στην πολιτεία Ουάσιγκτον, μια παρόμοια ομάδα από κόκκινες σφαίρες εντοπίστηκε πάνω από το Ελ Πάσο στο Τέξας.

Φαίνεται ότι αυτές οι μυστηριώδεις σφαίρες είναι προς το παρόν ορατές σε πολλά μέρη στις ΗΠΑ. Οι περισσότεροι πάντως λένε ότι είναι κινεζικά φανάρια και όχι εξωγήινα αεροσκάφη.

Τα ιπτάμενα φανάρια γάμων ή γενεθλίων αποτελούνται από μη εύφλεκτο, βιοδιασπώμενο χαρτί και αφού ανάψει το κερί τους χρειάζονται περίπου 60 δευτερόλεπτα να γεμίσουν με ζεστό αέρα και να υψωθούν στον ουρανό. Μπορούν να καλύψουν αρκετά χιλιόμετρα, ταξιδεύοντας σαν φωτεινές σφαίρες κόκκινου, πορτοκαλιού ή άλλου χρώματος.
ν

Φωτεινές σφαίρες πάνω από το Μπέριν της πολιτείας Ουάσιγκτον, νότια του Σιάτλ. 20 Μαρτίου 2020. Είναι κινέζικα φαναράκια; Ή μήπως είναι κάτι πιο αλλόκοτο και παράξενο; Πηγή: YouTube/Denspion
ν

Το βίντεο που ακολουθεί παρουσιάζει μια παρόμοια ομάδα φωτεινών σφαιρών, αυτή τη φορά στην Ευρώπη, και συγκεκριμένα στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας, στις 25 Μαρτίου 2020.
ν

Bizarre UFOs Filmed Releasing Orbs Over St. Petersburg, Russia. March 25, 2020 | The Hidden Underbelly 2.0
ν

ν

 


Translate this post