Προστασία από την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία

Κατηγορία Wellbeing

WELLBEING

Posted by Youmagazine Staff

 

Με το Green 8 μπορούμε να προστατεύσουμε τον εαυτό μας και την οικογένειά μας από την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία και τις βλαβερές συνέπειές της.

Με τις συσκευές Green 8 προστατευόμαστε από την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία που μας περιβάλλει όλο το 24ωρο. Image: Supplied

ν

ΣΗΜΕΡΑ, δεν είναι πολλοί οι άνθρωποι που είναι πρόθυμοι να ζήσουν χωρίς ηλεκτρονικές συσκευές και χωρίς την άνεση που παρέχει η ψηφιακή εποχή. Τα smartphones όπως και η ασύρματη διαδικτυακή πρόσβαση, τα bluetooth αλλά και το GPS σύστημα πλοήγησης στο αυτοκίνητο αποτελούν πλέον αναπόσπαστα κομμάτια της καθημερινότητάς μας.
Δυστυχώς, όλες αυτές οι συσκευές όπως και οι σταθμοί μετάδοσης σήματος και οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας, παρόλο που διευκολύνουν την μοντέρνα επικοινωνία παράλληλα εκπέμπουν σημαντική ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία.
ν

Ζώντας με την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία

Το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο ολοένα και μεγαλώνει. Η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία αναφέρεται σε όλα τα τεχνητώς δημιουργημένα πεδία στον μοντέρνο κόσμο, τα οποία πολύ πιθανό να μας επηρεάζουν και να είναι δυνητικά επιβλαβή για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Τα πιο επίφοβα είναι τα υψηλής συχνότητας ηλεκτρομαγνητικά πεδία από τις κεραίες της κινητής τηλεφωνίας και της τηλεόρασης.

Τα πιο επίφοβα είναι τα υψηλής συχνότητας ηλεκτρομαγνητικά πεδία, όπως αυτά που συναντώνται στους φούρνους μικροκυμάτων, στις κεραίες της κινητής τηλεφωνίας και της τηλεόρασης, στους αναμεταδότες σήματος, στα κινητά τηλέφωνα, στα ασύρματα τηλέφωνα και στα Wi-Fi. Η συχνότητα πολλών από αυτές τις συσκευές φτάνει έως και τα 300 gigahertz, πράγμα σημαίνει ότι ο αριθμός των παλμών που εκπέμπουν κινείται σε πολύ υψηλή κλίμακα.
Ομοιοπαθητικοί ιατροί έχουν εντοπίσει ότι η ηλεκτρομαγνητική μόλυνση δυσχεραίνει την επιτυχία των θεραπειών τους. Και αυτό επειδή η διαρκής ηλεκτρομαγνητική ακτινοβόληση μέσα στην οποία ζούμε διαταράσσει την επικοινωνία ανάμεσα στα κύτταρα και μειώνει την ικανότητα του σώματος να αυτοθεραπεύεται.
Για το ανθρώπινο σώμα η ύπαρξη της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας σημαίνει μόνιμο στρες. Και αυτό συμβαίνει γιατί ο άνθρωπος είναι ένα ηλεκτρομαγνητικό ον. Όλα μας τα όργανα, οι ιστοί και τα κύτταρα επικοινωνούν μεταξύ τους μέσω λεπτών ηλεκτρικών σημάτων, τα οποία τα αποκαλούμε βιοφωτόνια.
Οι συγκεκριμένοι παλμοί κινούνται μέσα σε ένα συγκεκριμένο δονητικό φάσμα, αυτό του φυσικού φωτός. Οι τεχνητές ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες διαταράσσουν αυτά τα φυσικά κυκλώματα και δημιουργούν μια λεπτή ανισορροπία.
Με άλλα λόγια, η τεχνητή ακτινοβολία ενδέχεται να βλάψει το ανοσοποιητικό σύστημα και την αυτορρύθμιση ενός οργανισμού.
v

Προβλήματα από την ακτινοβολία

Η μόλυνση από την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία έχει αυξηθεί δραματικά στη ζωή μας.

Τα παρακάτω προβλήματα υγείας μπορεί να διαφέρουν από άτομο σε άτομο ενώ συχνά δεν αναγνωρίζονται ως άμεσα συνδεδεμένα με την έκθεση στην ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία: κούραση, ένταση, δυσκολίες στον ύπνο, πονοκέφαλοι, κατάπτωση, μυρμήγκιασμα στα μέλη και γενικότερη εξάντληση αποτελούν συχνά συμπτώματα επαυξημένης έκθεσης στην ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία.
Δεδομένου ότι η ηλεκτρομαγνητική μόλυνση δεν μπορεί να περιοριστεί ή να μειωθεί, ήταν αναγκαίο να βρεθεί μια λύση η οποία θα σήμαινε τη μετατροπή και ουδετεροποίηση της ποιότητας της ενέργειας της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας.
ν

Η λύση στο πρόβλημα της ακτινοβολίας

Σε συνεργασία με ειδικούς υγείας και ερευνητές, η εταιρεία Bauer Biotec ανέπτυξε την τεχνολογία Green-8 Gold, η οποία χρησιμοποιείται πλέον παγκοσμίως από άτομα αλλά και θεραπευτές, προκειμένου να αντισταθμίσουν τον αντίκτυπο της ηλεκτρομαγνητικής και γεωπαθητικής ακτινοβολίας.
Η μέθοδος που εφαρμόζεται στα προϊόντα μας είναι ιδιαίτερα απλή και εξίσου αποτελεσματική.
Αναλυτικότερα, μια θετική αντίρροπη συχνότητα τοποθετείται πάνω στην αρνητική συχνότητα και κατ’ αυτόν τον τρόπο η ακτινοβολία ουδετεροποιείται και εναρμονίζεται δραστικά. Έτσι, ο οργανισμός προστατεύεται από την αρνητική έκθεση και οι κλασικές ενοχλήσεις εξαφανίζονται.
Ως ηλεκτρομαγνητικό ον, κάθε άνθρωπος αντιδρά με τις δονήσεις του σώματός του στις εξωτερικές δονήσεις. Όταν τα κύτταρα διαταράσσονται από αρνητική πληροφορία, οι βιολογικές λειτουργίες ενοχλούνται με αποτέλεσμα νοητικό και σωματικό στρες.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ GREEN 8 GOLD ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΑΠΟ
ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ-ΓΕΩΠΑΘΗΤΙΚΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ

 

Η τεχνολογία Green-8 Gold ουδετεροποιεί την αρνητική πληροφορία των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων και τα εναρμονίζει με αυτά του σώματος.

Η τεχνολογία Green-8 Gold ουδετεροποιεί την αρνητική πληροφορία των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων και συνεπώς τα εναρμονίζει με αυτά του σώματος. Συγκεκριμένες πληροφορίες βρίσκονται αποθηκευμένες στο κάθε προϊόν μας, οι οποίες περιέχουν διακριτικές ηλεκτρομαγνητικές ενέργειες που μεταφέρονται στον οργανισμό και αντηχούν εκεί.
Η επαφή μεταξύ του ατόμου και του προϊόντος δημιουργεί μια ζεύξη αντήχησης η οποία εξαλείφει την προηγούμενη δυσφορία. Η επιβλαβής ακτινοβολία ουδετεροποιείται καθώς μετατρέπουμε την αρνητική πολικότητα σε μια θετική πολικότητα, καθιστώντας τη έτσι ακίνδυνη για το ανθρώπινο σώμα.
Τα αποτελέσματα της θετικής αυτής παρέμβασης μπορούν να μετρηθούν και με κινησιολογικά τεστ.
Τα προϊόντα έχουν απεριόριστη διάρκεια ζωής. Παρ’ όλα αυτά, ο κατασκευαστής συνιστά την αντικατάστασή τους κάθε 2-3 χρόνια, δεδομένων των ραγδαίων αλλαγών στον τομέα της ασύρματης τεχνολογίας.
ν

Προστασία από τα κινητά

Έρευνες έχουν δείξει ότι κατά μέσο όρο ο άνθρωπος χρησιμοποιεί το κινητό τηλέφωνο κάπου 150 φορές τη μέρα! Οι κίνδυνοι που ενέχει η χρήση των κινητών τηλεφώνων αποτελούν πλέον γεγονός.
Οι νέες ασύρματες τεχνολογίες όπως είναι τα δίκτυα 3G και 4G καθώς και τα νέα υψηλής ταχύτητας wifi δίκτυα διαταράσσουν ακόμα περισσότερο τον ανθρώπινο κυτταρικό μεταβολισμό, δεδομένου ότι σήμερα μεταφέρονται περισσότερα δεδομένα με το σήμα. Τα καλά νέα είναι ότι δεν χρειάζεται να εγκαταλείψετε το κινητό σας τηλέφωνο!

Το νέο Green 8 evolution για Mobile/Smartphone.

Η Ασπίδα Green 8 evolution για κινητά τηλέφωνα και smartphones έχει κατασκευαστεί ειδικά για τις νέες τεχνολογίες 3G και 4G ενώ είναι παράλληλα προσαρμοσμένη στα νέα ισχυρά smartphone, όπως είναι το iPhone και το Android.
Το νέο, λεπτό, υψηλής τεχνολογίας Green 8 Gold σε μορφή συγκολλητικού φύλλου είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να ουδετεροποιεί με πλήρη αποτελεσματικότητα τις ανεπιθύμητες παθογενείς δονήσεις της Η/Μ ακτινοβολίας, παρέχοντας έτσι διαρκή προστασία απέναντι σε όλες τις γνωστές μορφές δυσφορίας που προκαλούσε ως τώρα η χρήση κινητών τηλεφώνων. 
Αποτελεί μια αξιόπιστη επιλογή για ευαίσθητους χρήστες και έναν εύκολο τρόπο να προστατεύσετε την οικογένειά σας. Το Green 8 δεν χρησιμοποιεί ηλεκτρισμό και έτσι δεν θα επηρεάσει τη λειτουργία του κινητού σας τηλεφώνου.
Κατάλληλο και για ipad και tablet, το Green 8 Gold small επικολλάται είτε στην μπαταρία του κινητού είτε στο πίσω μέρος του κινητού με τα ακόλουθα θετικά αποτελέσματα:
  • Συντελεί στη μείωση της παρεμβολής των σημάτων κινητής τηλεφωνίας.
  • Το κινητό σας θα παράγει λιγότερη θερμότητα, με αποτέλεσμα να μην «καίγεται» το αυτί σας κατά τη διάρκεια κλήσεων μεγάλης διάρκειας.
  • Μείωση της καταστροφικής ενέργειας που παράγουν τα κινητά τηλέφωνα.
  • Εάν αντιμετωπίζατε πονοκεφάλους εξαιτίας της χρήσης κινητού τηλεφώνου θα μειωθούν ή θα εκλείψουν.
  • Το κινητό σας θα εκπέμπει καθαρότερη, πιο αρμονική ενέργεια.
  • Εάν βιώνετε κόπωση η οποία ωφείλεται στις ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες θα παρατηρήσετε αισθητή βελτίωση.
Το Green 8 Gold κυκλοφορεί σε τρεις τύπους: μονό, για δύο άτομα ή σε πακέτο των 4 τεμαχίων απαραίτητο για κάθε οικογένεια.
ν

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ GREEN 8
ν

Εναρμονιστής Σώματος

Green 8 Gold Body Harmonizer Premium
Ο Green 8 Εναρμονιστής Σώματος είναι ένα μενταγιόν το οποίο φοριέται κοντά στο ηλιακό πλέγμα. Ισχυροποιεί το ενεργειακό πεδίο του σώματος παρέχοντας έτσι προστασία έναντι στην ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία. Δημιουργεί μια απαλή προστατευτική ζώνη χαρίζοντας στον κάτοχο ηρεμία, ισορροπία και ενεργειακή ανανέωση. Όσο περισσότερο το φοράτε τόσο περισσότερο δυναμώνει το ενεργειακό σας πεδίο.
ν
EMF Clearing Card – Κάρτα ηλεκτρομαγνητικού καθαρισμού
Κάρτα καθαρισμού του σώματος. Η Κάρτα καθαρισμού Ηλεκτρομαγνητικής Ακτινοβολίας απορροφά την ηλεκτρομαγνητική μόλυνση από το σώμα χρησιμοποιούμενη ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Τοποθετήστε τη με το πολύχρωμο μέρος πάνω στην περιοχή του ηλιακού πλέγματος για 5-10 λεπτά και σύντομα θα νιώσετε ανακούφιση και χαλάρωση. 
ν
Green 8 Gold μεσαίο – Εναρμονιστής Η/M Συχνοτήτων (EMF Harmonizer)
Εκτός από τα κινητά τηλέφωνα ακτινοβολία εκπέμπουν επίσης τα notebooks, τα tablet, οι φούρνοι μικροκυμάτων, τα στερεοφωνικά συστήματα και τα CD player. Το Green 8 Gold μεσαίο – Εναρμονιστής Ηλεκτρομαγνητικών Συχνοτήτων είναι ιδανικό και προτείνεται για όλους τους χώρους όπου υπάρχουν συσκευές οι οποίες εκπέμπουν ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία.
Τοποθετημένο στον πίνακα ασφαλείας ουδετεροποιεί τις εκπομπές που προκαλούνται από το ηλεκτρικό ρεύμα. Μια απλή αλλά και ευφυής λύση για να ζήσετε σε αρμονία με τη μοντέρνα τεχνολογία. Έχει εύρος αποτελεσματικότητας έως 1,5 μέτρο. Το συγκολλητικό φύλλο είναι 85×50 mm.
ν

Green 8 Gold Μεγάλο

Green 8 Gold Μεγάλο – Εναρμονιστής Σπιτιού και Γραφείου (Office/Room Harmonizer)
Για την ουδετεροποίηση της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας και του γεωπαθητικού στρες συνιστούμε το GREEN 8 GOLD® Μεγάλο –  Εναρμονιστής Σπιτιού και Γραφείου.
Μπορεί να τοποθετηθεί στον χώρο της εργασίας κάτω από το γραφείο ή τον υπολογιστή, εξουδετερώνοντας την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία. Όσον αφορά σε ζώνες γεωπαθητικού στρες προτείνουμε την τοποθέτηση κάτω από το κρεββάτι ή τον καναπέ ενός εως τρία Green 8 Gold Μεγάλου, αναλόγως της έντασης του στρες.
Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και για εναρμόνιση της τηλεοπτικής ακτινοβολίας αλλά και για τους μετρητές ρεύματος, ουδετεροποιώντας την επιβλαβή ακτινοβολία τους εφόσον τοποθετηθεί κοντά τους. Η ισχύς του προϊόντος καλύπτει εύρος 4-5 μ. Συγκολλητικό φύλλο 190 x 105 mm.
ν

Μετασχηματιστής 22-30 (Wi-Fi)

Μετασχηματιστής T-22
Στα σημερινά γραφεία αλλά και στους ιδιωτικούς χώρους εργασίας η χρήση ασύρματων μεθόδων μετάδοσης (wifi-router) αποτελεί σταθερό φαινόμενο. Επίσης, η ταυτόχρονη ύπαρξη υπολογιστών, scanners, εκτυπωτών, fax και ασύρματων τηλεφώνων σε ένα σύγχρονο εργασιακό χώρο σας εκθέτει καθημερινά σε υψηλά επίπεδα ακτινοβολίας και ακριβώς για αυτό θα πρέπει να προστατευτείτε κατάλληλα.
Ο μετασχηματιστής T-22 ουδετεροποιεί και καθιστά αρμονική την ενέργεια η οποία εκπέμπεται διαρκώς από τα ασύρματα δίκτυα. Ο Μετασχηματιστής 22-30 δημιουργεί μια προστατευτική ζώνη, ενισχυτική της υγείας και απαλλαγμένη από στρες, ακτίνας έως και 10 μέτρων, ενώ ο Μετασχηματιστής 22-100 καλύπτει τη διπλή ακτίνα. 
Δυσφορίες όπως οι πονοκέφαλοι, οι καρδιακές αρρυθμίες, η κούραση, η ένταση, η απώλεια συγκέντρωσης και οι διαταραχές ύπνου εξαφανίζονται.
Οι χρήστες των μετασχηματιστών καταθέτουν ότι οι μετασχηματιστές συνέβαλλαν δραστικά στο να νιώθουν πιο άνετα στην εργασία τους και να κοιμούνται καλύτερα. Τα ενεργειακά τους επίπεδα σημείωσαν αισθητή άνοδο και ένιωσαν περισσότερο ισορροπημένοι και διαυγείς. 
T-22-30 πιάτο από πλαστικό, 210 x 210 x 5 mm.
T-22-100 πιάτο από πλαστικό, 330 x 330 x 5 mm
ν

Μετασχηματιστής 28-4G

Μετασχηματιστής 28-4G (W & Η)
Ο μετασχηματιστής 28-4G αποτελεί την καλύτερη λύση για να προστατεύσετε το σπίτι, το γραφείο και το κτίριο όπου κατοικείτε απέναντι σε όλες τις πηγές ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας αλλά και στις ζώνες γεωπαθητικής παρεμβολής.
Ιδανική λύση κυρίως για όσους ζουν κοντά σε σταθμούς ή κεραίες κινητής τηλεφωνίας. Η ανεπιθύμητη παθογενής συχνότητα καλύπτεται από μια θετική συχνότητα και έτσι εξαλείφεται.
Κατ’ αυτόν τον τρόπο η επιβλαβής ενέργεια ουδετεροποιείται και εναρμονίζεται με το ανθρώπινο σώμα. Αναλόγως του μοντέλου, οι Μετασχηματιστές μας προστατεύουν μια ζώνη ακτίνας από 33 ως και 66 μέτρα, ενώ παράλληλα εξαλείφουν την όποια δυσφορία μπορεί να προέρχεται από γεωπαθητική ή ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία όπως είναι η κόπωση, η δυσκολία στον ύπνο, το άγχος και οι πονοκέφαλοι.
Η αξία Bovis, η ενεργειακή δηλαδή ποιότητα ενός δωματίου αυξάνεται αξιοσημείωτα και γρήγορα, γεγονός το οποίο μπορεί να παρατηρηθεί π.χ. στην ανάπτυξη των φυτών εσωτερικού χώρου.
Ο μετασχηματιστής 28-4G ανεβάζει τη συνολική ενεργειακή ποιότητα ενός χώρου, σπιτιού, διαμερίσματος, γραφείου ή κτιρίου. Παρόλα αυτά, εαν παρατηρείται γεωπαθητική ακτινοβολία είναι καλύτερο για τη συνολικότερη θωράκιση του χώρου να προστεθεί και ένα ή περισσότερα Green 8 Gold large, προσθήκη η οποία θα χαρίσει έναν πολύ πιο αναζωογονητικό ύπνο.
ν

Εναρμονιστής Αυτοκινήτου

Car Harmonizer – Εναρμονιστής Αυτοκινήτου
Ένα μέσο αυτοκίνητο σήμερα περιέχει 4.000 με .8000 μέτρα καλωδίου και καλωδίωσης, χωρίς να συμπεριλαμβάνουμε τα ηλεκτρονικά συστήματα, το GPS ή το Bluetooth για το hands -free κινητό.
Την ίδια στιγμή, τα αυτοκίνητα λειτουργούν ως «κλούβες Φάραντει», κάτι το οποίο αυξάνει ακόμα περισσότερο το επίπεδο έκθεσης στην ακτινοβολία. Έτσι, οι οδηγοί αναφέρουν πολύ συχνά απώλεια συγκέντρωσης, κούραση, στρες και πίεση.
Για τα άτομα αυτά δημιουργήσαμε το Green 8 Gold Εναρμονιστής Αυτοκινήτου, το οποίο ουδετεροποιεί την ακτινοβολία στο αμάξι και εξασφαλίζει μια άνετη, ανεμπόδιστη οδηγική εμπειρία. 88 mm.
Σήμερα, τα προϊόντα της σειράς Green 8 τα συνιστούν θεραπευτές, ομοιοπαθητικοί και σύμβουλοι υγείας σε 14 χώρες του κόσμου και χρησιμοποιούνται από άτομα τα οποία επιθυμούν να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής τους αποκαθιστώντας τη θετική ενέργεια.
ν

Όλα τα προϊόντα της Green 8 θα τα βρείτε αποκλειστικά στο κατάστημα ΑΙΩΝΙΟΣ ΗΝΙΟΧΟΣ, Σόλωνος 97, Αθήνα 106 78, τηλ.: 210-3830920.

 


Translate this post