Ζώδια και πολύτιμοι λίθοι (slideshow)

Κατηγορία NEW LIFE, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, Wellbeing

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Posted by Youmagazine Staff  1|2

 

Πώς θα ωφεληθείτε από τις ευεργετικές ιδιότητες των πολύτιμων και ημιπολύτιμων λίθων που ταιριάζουν στο ζώδιό σας.

578275872451
v

ΟΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΙ και ημιπολύτιμοι λίθοι διαθέτουν μακρά ιστορία θεραπευτικής ικανότητας. Από τους αρχαίους ακόμα χρόνους, οι αστρολόγοι είχαν ανακαλύψει τη σχέση που υπήρχε μεταξύ των πλανητών και των πολύτιμων λίθων. Κάθε πέτρα έχει τα δικά της χαρακτηριστικά και τη δική της προσωπικότητα και μπορεί έτσι εύκολα να καταχωριστεί σύμφωνα με τις αρχές της αστρολογίας.
Το κεχριμπάρι, για παράδειγμα, με το έντονο χρυσοκίτρινο χρώμα του, συνδέεται αυτόματα με το στοιχείο της φωτιάς και τον Ήλιο. H γαλακτερή αίσθηση που μας δίνει το οπάλιο μας παραπέμπει στο στοιχείο του νερού και στη Σελήνη. Οι πέτρες με τα σκοτεινά χρώματα, το πράσινο ή το μαύρο, συνδέονται συνήθως με το στοιχείο της γης. Αντίθετα, οι πέτρες με τα ανοιχτά χρώματα, το κίτρινο ή το αχνοπράσινο, συνδέονται με το στοιχείο του αέρα.
Όταν φοράμε κοσμήματα με πολύτιμους λίθους, όταν τους τοποθετούμε στο σπίτι ή στον κήπο μας ή ακόμα και όταν τους χρησιμοποιούμε σε κάποια ιεροτελεστία, αποκτούμε πρόσβαση στις ισχυρές θεραπευτικές δυνάμεις τους. Οι θεραπευτικές τους ιδιότητες άλλωστε μπορούν να μας ωφελήσουν σε πολλά επίπεδα.
Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να δεχτούμε τη θετική τους επίδραση είναι να ενισχύσουμε τη δύναμη του πλανήτη που κυβερνά το ζώδιό μας, φορώντας τον πολύτιμο ή ημιπολύτιμο λίθο που ανήκει σ’ αυτόν.
Φορώντας τον βασικό λίθο του ζωδίου μας, δημιουργούμε μεγαλύτερο μαγνητισμό, δύναμη εφέλκυσης σε όλα τα επίπεδα, καλύτερο συγχρονισμό με τη φύση των πραγμάτων, μεγαλύτερη προστασία, καλύτερες ευκαιρίες στη ζωή, καλοτυχία και υγεία.
Οι λίθοι χρησιμοποιούνται επίσης για την ενδυνάμωση ορισμένων αδύναμων καρμικών όψεων του αστρολογικού μας χάρτη. Εκεί όπου υπάρχει πιθανώς ανισορροπία, με την ορθή χρήση των λίθων, δημιουργούμε ισορροπία. Οι αδύναμοι πλανήτες ενισχύονται, ενώ εξαλείφονται οι αρνητικές επιδράσεις των ανάδρομων πλανητών. Επιπλέον, απαλύνονται ή και εξαλείφονται οι δύσκολες αστρολογικές όψεις που επιφέρουν σύνθετα προβλήματα.
Ο πίνακας που ακολουθεί δείχνει πώς συνδυάζονται τα ζώδια με τους πολύτιμους λίθους:
ν
ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΖΩΔΙΟ ΛΙΘΟΣ
Ήλιος  Λέων Ρουμπίνι ή Γρανάτης
Σελήνη Καρκίνος Μαργαριτάρι (πέρλα)
Άρης Κριός και Σκορπιός Κόκκινο κοράλλι ή κόκκινος αχάτης
Ερμής Δίδυμοι και Παρθένος Σμαράγδι και άλλες πράσινες πέτρες
Δίας Τοξότης και Ιχθείς Κίτρινο ζαφείρι ή κιτρίνης
Αφροδίτη Ταύρος και Ζυγός Διαμάντι ή ζιργκόν
Κρόνος Αιγόκερως και Υδροχόος Μπλε ζαφείρι, αμέθυστος,
λάπις λάζουλι
Ραχού (Βόρειος Δεσμός) Για όλα τα ζώδια Ισσωνίτης
Κετού (Νότιος Δεσμός) Για όλα τα ζώδια Μάτι της γάτας

 

Γενικότερα, οι πολύτιμοι και ημιπολύτιμοι λίθοι έχουν μια ιδιαίτερη χροιά και μοναδικές ιδιότητες:
Το κίτρινο ζαφείρι και ο κιτρίνης φέρνουν τα δώρα του Δία, ευλογίες, καλοτυχία, ευημερία και επέκταση.
• Το πράσινο σμαράγδι ηρεμεί, γαληνεύει το νου, ενισχύει την καριέρα, φέρνει χρήματα και δυναμώνει τους οικογενειακούς δεσμούς.
• Το μπλε ζαφείρι φέρνει πνευματικότητα, αλήθεια, αγάπη και αγνότητα. Ισορροπεί και αντιμετωπίζει τις επιρροές του Κρόνου.
• Το ρουμπίνι μεταφέρει τις ισχυρές ενέργειες του Ήλιου και για το λόγο αυτό προσφέρει ενέργεια και δύναμη στη ζωή, αυτοπεποίθηση, υγεία και ηγετικές ικανότητες.
• Το διαμάντι ή ζιργκόν βοηθά στην πνευματική μεταμόρφωση και μας γεμίζει ενέργεια, ζωτικότητα και δημιουργικότητα.
• Η πέρλα εξισορροπεί την συναισθηματική μας φύση, εναρμονίζει το υγρό στοιχείο και τις συγκινήσεις και φέρνει χαρά.
• Το κοράλλι απαλύνει τις εντάσεις και την παρόρμηση και φέρνει αρμονία και γαλήνη στις σχέσεις μας.
Ας δούμε μερικές από τις πέτρες των ζωδίων σε υπέροχα κοσμήματα, τα οποία μπορείτε να βρείτε στο βιβλιοπωλείο Αιώνιος Ηνίοχος, Σόλωνος 97, τηλ. 210-3830920.
Previous Image
Next Image

info heading

info content


Επόμενο: Η θεραπευτική δύναμη των πολύτιμων λίθων & slideshow δαχτυλιδιών με πέτρες >

 


1 2

Translate this post