«Πιάστε τον δολοφόνο!» Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ύποπτος για τον φόνο της Κέιτ (vid)

Κατηγορία NEWS, Ευρώπη

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ  | Ενημ. 07/06/2024, 13:08  | 19:28  | 21:51

Posted by Youmagazine Staff

 

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ στοχοποιήθηκε από διαδηλωτές, καθώς έχουν περάσει πέντε μήνες από την μυστηριώδη εξαφάνιση της Κέιτ.

Ως διάδοχος του βρετανικού θρόνου ο Ουίλιαμ δεν μπορεί να διωχθεί για τον φόνο της συζύγου του, γιατί είναι υπεράνω του νόμου. Ο νόμος δεν αγγίζει τους βασιλείς, τους πλούσιους και τους ισχυρούς. Πηγή: YouTube

v

Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ Ουίλιαμ, ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου, βγαίνοντας από μια εκκλησία, όπου παντρεύτηκε φιλικό του ζευγάρι, έγινε στόχος του συγκεντρωμένου πλήθους πιυ φώναζε «Συλλάβετέ τον!» και «Πιάστε τον δολοφόνο», καθώς έχουν περάσει πέντε μήνες από την μυστηριώδη και ανεξήγητη εξαφάνιση της Κέιτ.

Μέχρι τώρα ο πρίγκιπας τη; Ουαλίας απέφευγε τις δημόσιες εμφανίσεις, εκτός από προστατευόμενα μέρη όπου εμφανιζόταν υπό προστασία.

Αυτός όμως και οι σύμβουλοί του ξεθάρρεψαν ύστερα από τη χθεσινή εμφάνισή του στη Γαλλία για τα 80 χρόνια από την απόβαση στη Νορμανδία.

Ο μελλοντικός βασιλιάς της Αγγλίας συνόδευε τον στενό φίλο του Χιου Γκρόσβενορ στον γάμο του με την Ολίβια Χένσον στο Τσέστερ την Παρασκευή. Μόλις, όμως, βγήκε από την εκκλησία μαζί με τους νεόνυμφους, έγινε χαμός!

Το συγκεντρωμένο πλήθος άρχισε να φωνάζει «Συλλάβετέ τον!» «Πιάστε τον δολοφόνο» και «Πιάστε τον γρήγορα», καθώς στη Βρετανία εδώ και καιρό κυκλοφορεί η φήμη ότι ο Ουίλιαμ σκότωσε από ζήλια τη σύζυγό του Κέιτ Μίντλετον στις αρχές Ιανουαρίου 2024, όταν έμαθε ότι είχε μείνει έγκυος από τον εραστή της!

Για τον λόγο αυτό, όπως υποστηρίζουν κάποιοι, πυροβόλησε την άτυχη κοπέλα στην κοιλιά!
ν

Βασιλική γυναικοκτονία

Με το που εμφανίστηκε ο Ουίλιαμ στην έξοδο της εκκλησίας, έγινε χαμός. Ο κόσμος άρχισε να φωνάζει και να γιουχάρει, κάποιοι έριξαν καπνογόνα, ενώ η προσωπική φρουρά του αναγκάστηκε να τον φυγαδεύσει, για να μην τον λυντσάρει το συγκεντρωμένο πλήθος.
ν

Τα καπνογόνα, που είχαν στόχο τον Ουίλαιμ, τύλιξαν τους νεόνυμφους την ώρα που έβγαιναν από την εκκλησία για να πάνε στο όχημα που τους περίμενε. Image: Supplied
ν

Η αστυνομία προσπάθησε να σταματήσει τις έντονες αποδοκιμασίες του συγκεντρωμένου κόσμου. Image: Supplied
ν

Και ενώ οι σωματοφύλακες και οι αστυνομικοί φυγάδευαν τους «υψηλούς προσκεκλημένους» μακριά, το πλήθος του κόσμου συνέχισε τις αποδοκιμασίες. Επίσης η αστυνομία συνέλαβε δυο γυναίκες που έριξαν καπνογόνα διαμαρτυρόμενες έντονα για την γυναικοκτονία της Κέιτ.

Οι δυο συλληφθείσες, μια 69χρονη γυναίκα από το Μάντσεστερ και μια 73χρονη από το Σάφοκ, βρίσκονται και οι δύο υπό κράτηση.

Μετά τη δολοφονία της πριγκίπισσας Νταϊάνα από πράκτορες των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών με εντολή του Παλατιού του Μπάκιγχαμ, οι Βρετανοί, τουλάχιστον οι παλαιότεροι, δεν είναι διατεθειμένοι να δεχτούν τη συγκάληψη μιας ακόμη γυναικοκτονίας που διαπράχθηκε από ένα νεώτερο μέλος της βασιλικής οικογένειας – μια οικογένεια γεμάτη σκάνδαλα.

Ας μην ξεχνάμε τον παιδόφιλο αδελφό της πεθαμένης βασίλισσας Ελισάβετ, τον πρίγκιπα Άντριου, και τις σχέσεις του με τον διαβόητο μαστροπό Τζέφρι Επστάιν.
ν

Η αστυνομία απομακρύνει τους «υψηλούς προσκεκλημένους». Στο βάθος διακρίνεται ο πρίγκιπας Ουίλιαμ. Image: Supplied
ν

Η αστυνομία συνέλαβε δυο γυναίκες που πρωτοστατούσαν στις αποδοκιμασίες κατά του πρίγκιπα Ουίλιαμ για τον φόνο της Κέιτ. Image: Supplied
ν

Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ έφτιαξε ολόκληρο σενάριο για δήθεν προσβολή της Κέιτ από καρκίνο και εγχείριση, ενώ συχνά-πυκνά έδινε στη δημοσιότητα φωτογραφίες και βιντεάκια με εικονικές Κέιτ προϊόντα Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ). Τώρα πια έχει περιοριστεί στο να τροφοδοτεί τα lifestyle περιοδικά με αποκαλύψεις του τύπου «Η Κέιτ είναι πολύ άρρωστη», προετοιμάζοντας το κοινό για τον θάνατό της.

Αλλά ο κόσμος δεν είναι πια τόσο εύπιστος και αφελής.
ν

20 Μαρτίου 2024. Το αδέξια και βιαστικά γυρισμένο βίντεο με την “Κέιτ προϊόν Τεχνητής Νοημοσύνης” να «αποκαλύπτει» ότι πάσχει από καρκίνο. Το βίντεο βασίζεται σε ένα άλλο που γυρίστηκε το 2016, για τα παιδιά με διανοητικά προβλήματα. Πηγή: YouTube
ν

Η Κέιτ σε κώμα. Φωτογραφία που διέρρευσε από το νοσοκομείο στο οποίο η Κέιτ εισήχθη για να εγχειριστεί στην κοιλιακή χώρα. Image: Supplied
ν

Μέχρι σήμερα κανείς δεν έχει δει την Κέιτ, ούτε τα παιδιά της, ούτε οι γονείς της, ούτε τα αδέλφια της, διότι… αναρρώνει και δεν πρέπει να την ενοχλούν! Όσο για τη μητέρα της, έχει επίσης εξαφανιστεί εδώ και πολύ καιρό.

Ο φημολογούμενος εραστής της Κέιτ βρέθηκε νεκρός στις 25 Φεβρουαρίου 2024 σε απομονωμένο σπιτάκι στην αγροικία των γονιών του, στις 25 Φεβρουαρίου 2024, όπου είχε πάει για να περάσει το Σαββατοκύριακο. Έφερε θανάσιμο τραύμα στο κεφάλι. Η ιατροδικαστής διέγνωσε αυτοκτονία. Λεπτομέρεια: η κηδεία του έγινε στις 12 Μαρτίου 2024, δηλαδή 17 μέρες μετά τον θάνατό του, παρόντος του Ουίλιαμ. 

Την ίδια μέρα που η “Κέιτ προϊόν Τεχνητής Νοημοσύνης” αποκάλυπτε ότι πάσχει από καρκίνο, επιθεωρητές της αστυνομίας ερευνούσαν τρία μέλη του ιατρικού προσωπικού της Κλινικής του Λονδίνου όπου είχε νοσηλευτεί η Κέιτ. Υπήρχε υποψία ότι προσπάθησαν να αποκτήσουν πρόσβαση στα ιδιωτικά ιατρικά αρχεία της Κέιτ Μίντλετον.

Στόχος του δολοπλόκου βρετανικού Παλατιού είναι, αφού περάσει λίγος ακόμη καιρός, να καλέσει τα ΜΜΕ και με προσποιητή θλίψη και δάκρυα στα μάτια –οι βασιλικοί ξέρουν βα κλαίνε την κατάλληλη στιγμή– ν’ ανακοινώσει ότι «Δυστυχώς η Κέιτ πέθανε».

Κατόπιν θα της κάνουν μια βασιλική κηδεία, όπως έκαναν και με την Νταϊάνα, θα της γράψουν τραγούδια, και μετά από λίγο καιρό ο Ουίλιαμ πιθανόν να παντρευτεί την ερωμένη του, με την οποία ήδη έχει μαζί της ένα παιδί, όπως έκανε και ο πατέρας του με την Καμίλα.

Αλλά αυτή τη φορά θα είναι πιο δύσκολο, να ανέβει δηλαδή ένας δολοφόνος στον θρόνο. Η γυναικοκτονίες δεν είναι κάτι άγνωστο στη βρετανική βασιλική αυλή. Ο Ερρίκος Η΄ σκότωσε δυο από τις έξι συζύγους του, την Άννα Μπόλεϊν και την Κάθριν Χάουαρντ. Κατηγόρησε την Άννα για μοιχεία, και η Άννα καταδικάστηκε και αποκεφαλίστηκε στις 19 Μαΐου 1536. Ο πραγματικός λόγος για την εκτέλεσή της ήταν επειδή δεν του είχε χαρίσει διάδοχο. Ο Ερρίκος κατηγόρησε την Κάθριν ότι είχε σχέσεις πριν από το γάμο τους και ότι μετά είχε εραστή. Η Κάθριν δικάστηκε με την κατηγορία της προδοσίας και εκτελέστηκε στις 13 Φεβρουαρίου 1542.

Το όνομα Κάθριν είναι ίδιο με το Κέιτ. Λέτε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ να είναι μετενσάρκωση του Ερρίκου Η΄;
ν

Ο βασιλιάς Κάρολος ευσταλής και κομψός, εγκαινιάζει τις εορταστικές εκδηλώσεις της 6ης Ιουνίου για τα 80 χρόνια από την απόβαση στη Νορμανδία. Πηγή: Royal News

v

Τι συμβαίνει με τον Κάρολο;

Ενώ οι ανακοινώσεις του Μπάκιγχαμ έλεγαν ότι ο βασιλιάς Κάρολος θα απουσιάσει από όλες τις εκδηλώσεις εξαιτίας της θεραπείας που κάνει για τον καρκίνο, και ότι θα τον αντικαθιστούσε ο Ουίλιαμ, τον βλέπουμε ξαφνικά, ζωηρό-ζωηρό σαν παληκαράκι, να παίρνει μέρος στις εορταστικές εκδηλώσεις της 6ης Ιουνίου για τα 80 χρόνια από την απόβαση στη Νορμανδία.

Υπάρχουν φήμες ότι ο Κάρολος πέθανε στις 5 Φεβρουαρίου και στη θέση του βρίσκεται ένας σωσίας, ένας κλώνος, ο οποίος εκπαιδεύτηκε γι’ αυτό τον ρόλο. Την Βρετανία την κυβερνά ουσιαστικά η Καμίλα, με τον κλώνο του Κάρολου και τον Ουίλιαμ να τα έχει χαμένα. (Τους τελευταίους μήνες το βλέμμα του θυμίζει κυνηγημένο αγρίμι). Αυτή μάλλον αποκάλυψε το μυστικό της Κέιτ στον Ουίλιαμ, γιατί πάντα ζήλευε που η Κέιτ ήταν νέα και αγαπητή στο λαό, ενώ η ίδια ήταν αντιπαθής, επειδή πήρε τη θέση της Νταϊάνα, της αδικοχαμένης πριγκίπισσας. Όταν Καμίλα και Κέιτ τσακώνονταν, οι φωνές τους ακούγονταν σε ολόκληρο το Μπάκιγχαμ.

Το κανάλι στο YouTube που επιγράφεται “Φίλοι της Αλήθειας” επισημαίνει τις διαφορές ανάμεσα στον ασθενή Κάρολο και στον σωσία του.
ν

ν 


Translate this post