Επική ομιλία Αγγλίδας ευρωβουλευτού για τη λευτεριά των λαών (vid)

Κατηγορία NEWS, Ευρώπη

ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

Από τον Κώστα Αλεξανδρόπουλο

 

Η Ανν Γουίντεκομπ, ευρωβουλευτής του Brexit, μιλάει για την λευτεριά των λαών της Ευρώπης που έχουν υποδουλωθεί από τη Γερμανία.

Η Ανν Γουίντεκομπ συνέκρινε χθες το Brexit με τους σκλάβους που ξεσηκώνονται ενάντια στους κυρίους τους. Πηγή: YouTube

ν

Η ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ανν Γουίντεκομπ συνέκρινε, μιλώντας χθες 4 Ιουλίου στο Ευρωκοινοβούλιο, το Brexit με τους σκλάβους που «ξεσηκώνονται ενάντια στους κυρίους τους».

Σε αυτή την πρώτη, γεμάτη φλόγα και πάθος, ομιλία της προς τα μέλη του νέου Ευρωκοινοβουλίου, η Ανν Γουίντεκομπ κατήγγειλε επίσης τις αντιδημοκρατικές διαδικασίες με τις οποίες έγινε η επιλογή των προσώπων που θα αναλάβουν τα κορυφαία αξιώματα της ΕΕ (Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν για την Κομισιόν, Κριστίν Λαγκάρντ για την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, Σαρλ Μισέλ για το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο κτλ.). Όπως είπε, η επιλογή έγινε «πίσω από κλειστές πόρτες».

Η κ. Γουίντεκομπ είπε ακόμη στο κοινοβούλιο στο Στρασβούργο: «Υπάρχει ένα πρότυπο που είναι παρόν σε όλη την ιστορία των καταπιεσμένων ανθρώπων που στρέφονται ενάντια στους καταπιεστές τους: σκλάβοι εναντίον των ιδιοκτητών τους∙ αγρότες εναντίον βαρόνων και φεουδαρχών».

Στη συνέχεια επιτέθηκε εναντίον του Βέλγου πολιτικού Γκάι Φερχόφστατ, που έχει αναλάβει τις διαπραγματεύσεις για το Brexit από πλευράς ΕΕ: «Έρχεται η στιγμή που οι αποικίες στρέφονται ενάντια στις αυτοκρατορίες τους», τόνισε η Αγγλίδα πολιτικός, προσθέτοντας: «Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Βρετανία φεύγει και δεν έχει καμία σημασία ποια γλώσσα χρησιμοποιείτε. Φεύγουμε [από την Ευρωπαϊκή Ένωση] και είμαστε ευτυχείς που φεύγουμε».
ν

Ann Widdecombe’s explosive rant at the EU Parliament
ν

ν

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ

Σήμερα όλοι οι λαοί της Ευρώπης είναι υποδουλωμένοι στη Γερμανία. Αυτό ονομάζεται «Ευρωπαϊκή Ένωση». Είναι ένα προκάλυμμα ώστε οι λαοί να μην νιώθουν σκλάβοι των Γερμανών, όπως στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Για να είσαι ελεύθερος πρέπει να έχεις εθνική ανεξαρτησία. Αυτό σημαίνει να έχεις το δικό σου εθνικό νόμισμα, τον δικό σου εθνικό στρατό εξοπλισμένο με σύγχρονα όπλα, σημαίνει να δουλεύεις σκληρά για να παράγεις πλούτο που θα συντηρεί όλα αυτά, αλλά θα διασφαλίζει και τη δική σου ευημερία. Σημαίνει να είσαι έξυπνος, σοβαρός, μορφωμένος, εργατικός, άγρυπνος φρουρός, έτοιμος να απαντήσεις αμέσως σε κάθε έσωθεν ή έξωθεν επιβουλή που απειλεί να σου στερήσει τα δικαιώματα και την ελευθερία σου.

Αυτά είναι βέβαια κουραστικά πράγματα, που απαιτούν δουλειά, σχεδιασμό, χάραξη εθνικής στρατηγικής, εξοικονόμηση πόρων, πρόβλεψη του μέλλοντος. Γι’ αυτό υπάρχουν λαοί που προτιμούν τη γλυκιά σκλαβιά, όπως οι οδαλίσκες στο χαρέμι, από την ελευθερία, που σημαίνει ότι πρέπει να παίρνεις αποφάσεις για τη ζωή σου αναλαμβάνοντας και την ευθύνη τους. Είναι πιο εύκολο, όντας ανεύθυνος, να υποταχθείς σε κάποιο αφεντικό που θα αποφασίζει για σένα με αντάλλαγμα τη συντήρησή σου, από το να παλεύεις να μείνεις ανεξάρτητος.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα λαού σκλαβωμένου είμαστε εμείς οι Έλληνες. Κατακτηθήκαμε από τους Γερμανούς δύο φορές: μια φορά το 1941-1944 και ολοκληρωτικά το 2010. Αλλά κάνοντας την ανάγκη (ή μάλλον την αδυναμία μας) φιλότιμο, το αποδεχτήκαμε και, διαστρέφοντας την αλήθεια και την πραγματικότητα, ζούμε με την αυταπάτη ότι ανήκουμε στη μεγάλη «ευρωπαϊκή οικογένεια» που διευθύνεται φυσικά από το Βερολίνο.
ν

ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

Ανταλλάξαμε την ελευθερία μας για ένα πιάτο φαΐ. Δεσμεύσαμε την δημόσια περιουσία για 99 χρόνια στο Βερολίνο. Και δεχτήκαμε να ζούμε κάτω από τις πιο άθλιες συνθήκες, χωρίς ελπίδα, χωρίς προοπτική.

Μα, θα πει κάποιος, οι Γερμανοί άλλαξαν∙ δεν είναι πια βάρβαροι όπως στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο!

Πράγματι, άλλαξαν και σήμερα είναι πολιτισμένοι. Αντί να έχουν πολλά στρατόπεδα συγκέντρωσης, όπως το 1940, έχουν ένα μόνο: το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο!

Απόδειξη ότι η Ευρώπη είναι σήμερα υπό γερμανική κατοχή είναι η ανάληψη της προεδρίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (Κομισιόν), του ανωτάτου οργάνου της ΕΕ, από τη Γερμανίδα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, που την επέβαλε η Άνγκελα Μέρκελ.

Αυτό δεν έγινε τυχαία. Η Ευρωπαϊκή Ένωση πνέει τα λοίσθια και η διάλυσή της είναι ζήτημα χρόνου. Σήμερα σήκωσαν κεφάλι οι Βρετανοί, φωνάζοντας «θέλουμε την πατρίδα μας πίσω». Γιατί θέλουν να διοικούν οι ίδιοι τη χώρα τους και όχι να παίρνουν εντολές από τις Βρυξέλλες. Αύριο θα διεκδικήσουν την ελευθερία τους και άλλοι λαοί.
ν

 


Translate this post