Ο Τζο Μπάιντεν, ο ηγέτης του δυτικού κόσμου, κατέρρευσε στη D-Day (vid)

Κατηγορία Ευρώπη, Διεθνή-Κόσμος

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ  | Ενημ. 07/06/2024, 07:28  | 08:32

Posted by Youmagazine Staff

 

Εμφανώς άρρωστος, ο πλανητάρχης αποχώρησε από τους εορτασμούς για την 80η επέτειο της απόβασης στη Νορμανδία.

Νορμανδία: Μια ακόμα ατυχής εμφάνιση του Τζο Μπάιντεν. Image: Supplied

v

Ο ΤΖΟ ΜΠΑΪΝΤΕΝ παραλίγο να καταρρεύσει στην κεντρική σκηνή των εορτασμών για την 80η επέτειο της απόβασης στη Νορμανδία, προκαλώντας αμηχανία στους παρευρισκόμενους και στον Γάλλο πρόεδρο Εμμανουέλ Μακρόν που στεκόταν δίπλα του.

Το επεισόδιο, που συνέβη στη Νορμανδία στην Omaha Beach, προκάλεσε αναστάτωση και ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν αποχώρησε αιφνίδια από την κεντρική σκηνή χωρίς καμία εξήγηση.

Αρχικά, ο Μπάιντεν προσπάθησε να καθίσει σε μια «ανύπαρκτη» καρέκλα, γεγονός που προκάλεσε αμηχανία και ανησυχία για την υγεία του.

Αμέσως μετά, η σύζυγός του, Τζιλ Μπάιντεν, παρενέβη και τον συνόδευσε βιαστικά εκτός της σκηνής, αφήνοντας τον Γάλλο πρόεδρο Εμμανουέλ Μακρόν να τιμήσει μόνος του τους βετεράνους του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. «D-Day» ονομάζεται η 6η Ιουνίου 1944, η μέρα της απόβασης των Συμμάχων στη Νορμανδία, εναντίον των δυνάμεων του Άξονα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:
ν


ν


ν

Προηγουμένως, είχε βγάλει λόγο ενώπιον του… Γερμανού καγκελάριου Όλαφ Σολτς και του… Ζελένσκι (αυτός τι δουλειά είχε εκεί;) απουσία των Ρώσων, συνδέοντας τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και την απόβαση στη Νορμανδία, με τον… πόλεμο στην Ουκρανία!

Σύγχυση, παραλογισμός αλλά και διαστρέβλωση της ιστορίας.

Είναι γεγονός ότι οι Αμερικανοί είναι αγεωγράφητοι και ανιστόρητοι και από αυτόν τον κανόνα δεν ξεφεύγει ούτε ο πρόεδρός τους

Δεν έχουν φαίνεται πληροφορηθεί ότι η Ουκρανία, κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, ήταν σύμμαχος των Γερμανών Ναζί και πήρε μέρος στην εισβολή στη Ρωσία.

Στο λόγο του o Mπάιντεν είπε ότι «Εάν ο Πούτιν υποτάξει την Ουκρανία θα απειληθεί όλη η Ευρώπη».

Πρώτον, η Ευρώπη ποτέ δεν κινδύνευσε από τους Ρώσους. Αντίθετα, κινδύνευσε δυο φορές να υποδουλωθεί από τους Γερμανούς. Δεύτερον, γιατί ο Μπάιντεν ενδιαφέρεται για την τύχη της Ευρώπης; Ποιος του το ζήτησε; Εξ όσων γνωρίζουμε, καμία ευρωπαϊκή χώρα, μόνη της ή με άλλες, δεν έκανε επίσημη έκκληση στους Αμερικανούς να έρθουν να μας σώσουν. Απλώς, μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, οι Αμερικανοί κάθισαν στο σβέρκο της κατεστραμμένης Ευρώπης και, σαν αντάλλαγμα της αμερικανικής βοήθειας, ανάγκασαν όλα τα κράτη να υποδουλωθούν στο ΝΑΤΟ.

Ο μεγάλος φόβος των Αμερικανών είναι μήπως η Ευρώπη γίνει ανεξάρτητη ή, ακόμη χειρότερα, δεχτεί στην ευρωπαϊκή οικογένεια τη Ρωσία και γίνει υπερδύναμη και τους εκθρονίσει από την ηγεμονία του κόσμου. Γι’ αυτό και τροφοδοτούν τη σύγκρουση στην Ουκρανία. Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι Ευρώπη και Ρωσία να βρίσκονται στα μαχαίρια.

Άρρωστοι άνθρωποι, με θολωμένο μυαλό και κρίση, που έχουν στα χέρια τους πυρηνικά, είναι επικίνδυνοι για την ασφάλεια του πλανήτη και το μέλλον της ανθρωπότητας.

Μαθαίνοντας λίγη ιστορία

Οι Ουκρανοί τότε…
ν

Ουκρανοί ιππείς, οι επιλεγόμενοι Λύκοι, παρελαύνουν με σβάστικες ενώπιον αξιωματικών της Βέρμαχτ στο Στάνισλαβ της Δυτικής Ουκρανίας. 1η Οκτωβρίου 1941. Πηγή: Wikimedia Commons
ν

Οι Ουκρανοί σήμερα…
ν

Ουκρανοί βετεράνοι του Τάγματος Αζόφ, οπαδοί της Άριας Φυλής, υποστηριζόμενοι από τον Ζελένσκι και τους Αμερικανούς, σε συγκέντρωση στο Κίεβο στις 14 Μαρτίου 2020. Image: Supplied
ν

Οι Ρώσοι στο Βερολίνο…
ν

Τέλη Απριλίου 1945. Οι Ρώσοι εισέρχονται στο Βερολίνο και στις 2 Μαΐου υψώνουν την ρώσικη σημαία στο Ράιχσταγκ. Τα αμερικανικά και τα βρετανικά στρατεύματα εισήλθαν στην πόλη δύο μήνες αργότερα, στις 4 Ιουλίου, μαζί με μια μικρή ομάδα Γάλλων. Πηγή: Wikimedia Commons
ν

 


Translate this post