UFO επιθεωρούν εξέδρα πετρελαίου στον Κόλπο του Μεξικού (vid)

Κατηγορία ΘΕΜΑΤΑ, Εξωγήινη Έρευνα

ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΕΡΕΥΝΑ  | Ενημ. 21/03/2024, 14:57

Posted by Youmagazine Staff

 

Δύο UFO αιωρούνταν για 10΄ πάνω από μια εξέδρα πετρελαίου στον Κόλπο του Μεξικού. Υπάρχει υποθαλάσσια βάση εξωγήινων, λένε οι ντόπιοι.

Η εικόνα ενός από τα UFO που εμφανίστηκαν στο Μεξικό σε μεγέθυνση. Λαμπερά φώτα κυκλώνουν τη βάση του ιπτάμενου δίσκου. Πηγή: Twitter

v

ΖΕΥΓΟΣ UFO εντοπίστηκε να πετούν σε μεγάλο ύψος, στην ακτή Ταμπίκο του Κόλπου του Μεξικού, πάνω από μια εξέδρα άντλησης πετρελαίου. Τα Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα, ανήκουν σε μια υποθαλάσσια βάση εξωγήινων που είναι στην περιοχή, λένε οι ντόπιοι. Tην σχετική είδηση αναφέρει η βρετανική Daily Mail.

Ένας εργαζόμενος, που εκείνη την ώρα βρισκόταν στο κατάστρωμα της εξέδρας, αποθανάτισε τα δύο UFO. Η μια εικόνα δείχνει ένα δισκοειδές αντικείμενο, το οποίο στο κάτω μέρος έχει μια στεφάνη από λαμπερά φώτα.

Η δεύτερη φωτογραφία δείχνει ένα τριγωνικό UFO με τρία φώτα στο κάτω μέρος. Και τα δύο άγνωστα σκάφη παρέμειναν στην περιοχή για δέκα λεπτά και μετά απλώς εξαφανίστηκαν.

Το φαινόμενο των UFO είναι άγνωστο στην περιοχή, η οποία κάθε χρόνο κινδυνεύει από τους τυφώνες. Οι ντόπιοι πιστεύουν ότι η υποθαλάσσια εξωγήινη βάση τους προστατεύει από τους τυφώνες για περισσότερα από 50 χρόνια.
ν

Τα δύο UFO όπως εμφανίστηκαν στο σχετικό άρθρο που δημοσιεύτηκε στη Daily Mail. Image: Supplied
ν

Το δισκοειδές UFO με τουλάχιστον δέκα λαμπερά φώτα στο κάτω μέρος. Πηγή: Twitter
ν

Το αμερικανικό Aurora;

Κάποιοι λένε ότι το τριγωνικό σκάφος ήταν το “SR 91 Aurora”, ένα εξαιρετικά άκρως απόρρητο αμερικανικό αεροσκάφος που βρίσκεται σε εξέλιξη από το 1989, ο διάδοχος του σκάφους των 3.35 της Mach Lockheed Martin “SR-71 Blackbird” που αποσύρθηκε το 1998.

Μάλιστα κάποιες αναφορές υποστηρίζουν ότι το Aurora θα μπορούσε να φτάσει τα 11,8 Mach.

Ωστόσο, δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι το στρατιωτικό αεροπλάνο κατασκευάστηκε ή παράχθηκε ποτέ – υποδηλώνοντας ότι η εικόνα που τραβήχτηκε πάνω από την εξέδρα άντλησης πετρελαίου δεν θα μπορούσε να είναι το άκρως απόρρητο αμερικανικό αεροπλάνο.
ν

Το τριγωνικό UFO με τα τρία φώτα στο κάτω μέρος. Κάποιοι λένε ότι μπορεί να είναι το SR 91 Aurora, ένα εξαιρετικά άκρως απόρρητο αμερικανικό αεροσκάφος. Πηγή: Twitter
ν

Οι εικόνες τραβήχτηκαν τον Οκτώβριο του 2023, αλλά μόλις τώρα κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο.

Η DailyMail.com μίλησε με τον μηχανικό “Πατ”, ο οποίος πήρε τις φωτογραφίες και τις πληροφορίες της θέασης από έναν συνάδελφο του σε άλλη εξέδρα που βρισκόταν στην ακτή Ταμπίκο πολλούς μήνες πριν.

Να σημειωθεί ότι η εξέδρα άντλησης πετρελαίου είναι καινούρια και τα UFO εμφανίστηκαν την ώρα που οι μηχανικοί τοποθετούσαν τα πόδια της εξέδρας στον βυθό της θάλασσας.

Η εξέδρα, γνωστή ως «jack-up», είναι μια φορτηγίδα εφοδιασμένη με τρία μακριά πόδια στήριξης που μπορούν να ανυψωθούν ή να χαμηλώσουν.

Είναι φανερό ότι οι εργασίες των μηχανικών έγιναν αντιληπτές και τα UFO αναδύθηκαν από τη θάλασσα για να δουν τι συμβαίνει, καθώς παρακολουθούν όλες τις σημαντικές δραστηριότητες των γήινων.

Είναι γνωστό ότι τα UFO ανησυχούν για τον φιλοπόλεμο και επιθετικό χαρακτήρα των ανθρώπων, γι’ αυτό και εμφανίζονται πάνω από θέατρα πολέμου, στρατιωτικές βάσεις και πλοία, ιδίως όταν υπάρχουν ή μεταφέρονται πυρηνικά όπλα.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν εξουδετερώσει βαλλιστικούς πυραύλους και πυρηνικές βόμβες.

Υποθαλάσσια βάση

Η υποθαλάσσια βάση των εξωγήινων λέγεται ότι βρίσκεται λίγα μίλια μακριά από την παραλία Miramar και οι κοντινές κοινότητες πιστεύουν ότι οι εξωγήινοι επισκέπτες τους προστατεύουν από φυσικές καταστροφές.

Κανένας τυφώνας δεν έπληξε την περιοχή κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου.

Ο θρύλος ξεκίνησε το 1967 όταν η τοπική εφημερίδα El Sol de Tampico δημοσίευσε μια είδηση ​​με τίτλο “Platillos Voladores Sobre Tampico” ή «Ιπτάμενοι δίσκοι πάνω από το Tαμπίκο».

Το άρθρο ανέφερε ότι «χιλιάδες κάτοικοι» είδαν αντικείμενα στον ουρανό, επικαλούμενο έναν αξιωματικό του πύργου ελέγχου του τοπικού αεροδρομίου, ο οποίος φέρεται να μέτρησε «εννέα άγνωστα αντικείμενα».
ν

Extraterrestrial Nuclear Intervention (Season 8) | History
ν


ν

Πηγή: Daily Mail
v

 


Translate this post