UFO: Τα πρώτα επίσημα βίντεο από το αμερικανικό Πεντάγωνο

Κατηγορία ΘΕΜΑΤΑ, Εξωγήινη Έρευνα

ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΕΡΕΥΝΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Το Αμερικανικό Πεντάγωνο αποδέσμευσε τα δύο πρώτα επίσημα βίντεο με την καταδίωξη ενός ιπτάμενου δίσκου από μαχητικά του USN.

Εικόνα από το σύστημα σκόπευσης του αμερικανικού μαχητικού αεροσκάφους την ώρα που καταδιώκει τον ιπτάμενο δίσκο. Photo: USN. Πηγή: Supplied
ν

ΔΥΟ Super Hornet F/A-18 του Αμερικανικού Ναυτικού (USN) κυνήγησαν στα 25.010 πόδια (7.620 μέτρα) έναν ιπτάμενο δίσκο. Το F/A-18E/F Super Hornet της Boeing είναι μαχητικό αεροσκάφος σχεδιασμένο για αεροπλανοφόρα.
Στο πρώτο βίντεο των 34 δευτερολέπτων που αποδεσμεύτηκε από την αμερικανική κυβέρνηση και δόθηκε στη δημοσιότητα στα μέσα του Δεκεμβρίου, το Super Hornet πετά με ταχύτητα 0.58 Mach (716 χλμ./ώρα) κυνηγώντας ένα UAP (Unidentified Aerial Phenomenon = Ανεξήγητο Εναέριο Φαινόμενο), όπως αποκαλούνται στη στρατιωτική γλώσσα τα UFO.
Το UFO καταδίωξαν δύο διθέσια F/A-18F, που απονηώθηκαν από το αεροπλανοφόρο Νίμιτς που έπλεε στα ανοικτά των ακτών του Σαν Ντιέγκο το 2004.
Εξαιτίας των πολλών κατασκευασμένων βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, το συγκεκριμένο βίντεο (Gimbal) ελέγχθηκε για την γνησιότητά του από τους ειδικούς του ιδρύματος TTS Academy, με την τεχνική ανάλυση να έχει δημοσιευτεί στο site “To The Stars Academy of Arts & Science”.
Στο πρώτο βίντεο, που ονομάζεται Gimbal, το σύστημα σκόπευσης του μαχητικού έχει “κλειδώσει” το UFO, ενώ ακούγεται ο πιλότος, που βρίσκεται σε σύγχυση, να συνομιλεί με τη βάση. Κατά τη διάρκεια του κυνηγητού έπνεαν δυτικοί άνεμοι ταχύτητας 190 χλμ./ώρα.

ν

ν

Τα βίντεο που δόθηκαν στη δημοσιότητα από το υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ, είναι τα πρώτα από τρία αμερικανικά στρατιωτικά βίντεο με ανεξήγητα εναέρια φαινόμενα (UAP) που αποχαρακτηρίστηκαν επισήμως από την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών και πήραν έγκριση για δημόσια προβολή.
Στο δεύτερο βίντεο, που ονομάζεται FLIR1, μπορείτε να δείτε πώς το Super Hornet προσπαθεί να αναχαιτίσει τον ιπτάμενο δίσκο, “κλειδώνοντας” το στόχο, καθώς και τους ελιγμούς που κάνει το UFO, που φαίνεται να έχει αντιληφθεί τι συμβαίνει, πετώντας με μεγαλύτερη ταχύτητα από το αμερικανικό μαχητικό.
Τελικά, αυτή η άτυπη “αερομαχία” τελειώνει άδοξα, καθώς το UFO, αλλάζοντας σχήμα και κάνοντας έναν φανταστικό για τα γήινα δεδομένα ελιγμό, στρίβει κάθετα προς τα αριστερά και εξαφανίζεται, βγαίνοντας τελείως έξω από το οπτικό πεδίο του πιλότου και το σύστημα υπέρυθρης παρατήρησης AN/ASQ-228 Advanced Forward-Looking Infrared (ATFLIR) της Raytheon.

ν

ν

Πρόκειται για δύο ιστορικής σημασίας ντοκουμέντα, η αυθεντικότητα των οποίων τεκμηριώνεται τόσο από τους σχολαστικούς ελέγχους που έγιναν από το ίδιο το Πεντάγωνο, προκειμένου να μην αποκαλυφθούν πληροφορίες στρατιωτικού τύπου, όσο και από την ανεξάρτητη έρευνα.

 


Translate this post